|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pa ve rešujete svoje probleme?
9.5.2006 12:53:00   
Anonimen
Nikakor ne morem razumet spodnjih dveh tem, o partnerjih, ki varajo, ki se odmikajo,....

Ženske pa hopla na forum pa se zjokajmo. Ali pa se enostavno odmaknemo....A je to rešitev? Nobena se ne hvali in ne joka, kako sta se s partnerjem pogovarjala & dogovarjala, da bo življenje v štalci lušno & fajn pa vse ostalo kar v naših predstavah sodi pod "srečno" življenje.

Koliko smo same pripravljene prevzeti odgovornosti za to, da naša veza funkcionira? Koliko smo pripravljene razmišljati, popraviti svoje "napake", narediti nekaj, da nam bo lepo?

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pa ve rešujete svoje probleme?
9.5.2006 13:20:26   
Annny
Mič, odprla si res zanimivo temo...Poglej si moje mnenje za začetek tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=911324  Moram poudariti, da morata vlagati v odnos oba partnerja...ampak dejastvo je, da če rada preživljata čas skupaj, če se imata skupaj lepo in če res uživata, potem to res ni ne vem kakšen trud.. Ne vem, mogoče moj 'recept' ne bi funkcioniral povsod, veliko je odvisno tudi značajev obeh partnerjev...ampak v osnovi povsod funkcionira.Veliko npr. pomeni tudi to, da partnerja ne kritiziraš, mu ne govoriš, da nima prav, ga ne obsojaš...ker vsak ima v življenju svojo resnico in večini ljudi veliko pomeni, če jih pohvalimo in odobravamo njihove odločitve- ne vedno in ne dobesedno, ampak bistvo je, da npr. ne 'pobijamo' partnerjevih sanj, razmišljanj, ciljev...ker to je neke vrste ponižanje, ki jemlje vso voljo do zveze in samozavest..in vodi v utrujenost, naveličanje... Spodbujanje! Spoštovanje! Mislim, da bi lahko tukaj pisala v nedogled..user posted image  Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako pa ve rešujete svoje probleme?
9.5.2006 13:24:14   
cuma
Včasih je lažje tiščat glavo v pesek in čakat, da kar samo od sebe mine...a kaj, ko se to nikoli ne obnese?!
Jaz sem za komunikacijo s partnerjem v vseh oblikah in do nezavesti.
Meni osebno pa zelo pomaga, če ob nekem problemu najprej preštejem do 10 in se potem začnem pogovarjat. Sem pač bolj impulzivne sorte in to v teh primerih ni ravno olajševalna okoliščina.
lp cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako pa ve rešujete svoje probleme?
9.5.2006 13:37:33   
mamči
Kaj sem pripravljena naredit, da moja zveza funkcionira ?

A veš, da se pravzaprav sploh ne poglabljam v smislu, kaj neredit. Saj ne vem, če je to dobro ali slabo, pri nama z mojim funkcionira dobesedno spontano. Z vsemi lepimi in manj lepimi stvarmi in dogodki, z vsem smehom in prepiri, z zgovornimi in tihimi dnevi, včasih je kak dan nabit z ljubeznijo / erotiko, včasih je dan ko je vse bolj hladno.
Po karakterju sva popolno nasprotje, imava pa zaenkrat enako lestvico vrednot, ki so nama prioritetne. Včasih se jezim nad njegovim ravnanjem, on sigurno isto, potem pa le uvidim, da je človeka treba jemat takega, kot je.
Tako kot se reče - v dobrem in slabem.

Če je pa tema varanje, tu se pa potem sigurno zaplete. Nobeden od naju ne bi sprejel varanja partnerja - varanja, kot takega, ko imaš nekoga za norca  zraven pa še "držiš" vse vajeti doma, kot da ni nič.
Če bi se moj partner v resnici zaljubil v drugo, ga ne bi poskušala obdržat v najini zvezi , temveč bi sprejela dejstva. Lahko, da bi ga iz srca ljubila, vendar enostransko to itak ne velja. Poskušala bi ga preboleti in si ustvariti novo življenje.
Ljubezen je ali pa je ni - danes sem to že stotič napisala user posted image  .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako pa ve rešujete svoje probleme?
9.5.2006 13:40:48   
Anonimen
Ma v bistvu je v prvi vrsti firbec, koliko smo pripravljeni narediti & se potruditi, da bi naše veze delovale&cvetele.
Nekako me je presenetila tema o "ljubici" oz. način, da se tako korenit problem najprej rešuje preko foruma.

Mogoče sem naivna, mogoče pa imam srečo,da se lahko s partnerjem pogovarjam o vseh bistvenih stvareh, ki se tičejo njega&mene.  Da lahko vse, kar bo (mogoče, nikoli ne veš...) nekega dne pristalo na kakšnem forumu, najprej premeljem z njim, enkrat, dvakrat, ...desetkrat.

Ne predstavljam si, da bi jaz imela ljubimca (če se lahko navežem na vročo debato) in da bi partner to reševal preko nekega foruma. Mislim, da smo vsi toliko vredni in da zaslužimo toliko spoštovanja in nenazadnje potrpežljivosti, da si mnenja povemo iz oči v oči.


(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako pa ve rešujete svoje probleme?
9.5.2006 14:01:38   
srki
To, da se gremo najprej na forum izpovedat, je verjetno trenutna situacija, trenutno razpoloženje, jeza, žalost.

Jaz sem se najprej njemu izpovedala oz. sem se najprej z njim skušala pogovorit, pa je bil očitno bolj "prizadet" kot jaz in je odrival moj pogovor. Po ene 3 dneh se je začel pogovarjat, do takrat pa sem mogla ven iz sebe dat.

Imaš srečo, da imaš takega partnerja, ki se je takoj v določeni situaciji pripravljen pogovorit o problemu, moj pač ni tak. Rabi dalj časa, da vse premelje, potem pa je pripravljen na pogovor.

Sicer pa, kakor kdo. Nekomu je tudi to reševanje odnosa, ko vidi dve plati zgodbe, se potem zamisli.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako pa ve rešujete svoje probleme?
9.5.2006 17:06:55   
Tadeja
 Kako jih rešujemo pri nas? Težko reči. Kakšne teme so enostavno tabu in bi si pri mojem predragem lahko razbila glavo in "znucala" jezik, pa ne bi nič dosegla - zato sem se navadila, da enostavno grem preko teh stvari. Dolgo predolgo sem se sekirala, ko nisem prišla do konca problemu. Ugotovila pa sem tudi, da je šlo ponavadi meni dosti bolj do živega kot njemu.
Sedaj imam z mojim spoznanjem dosti bolj mirne živce in po svoje boljši odnos - brez mojih trmarenj, ko hočem na vsak način stvarem priti do dna. Z glavo skozi zid ne gre in moj ljubi je levuser posted image




_____________________________

Bila sem topel veter svetlozelenih poljan
in kot žrebe brez vajeti ujeto v sončen dan.
(Saša Vegri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?