|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijči in junčike 2006
8.7.2008 8:16:08   
planinc1978
dobro jutro...

mimi, ful dobro za cirkus...mi smo bili pa zadnjič v ZOO in ni preveč užival tam. Je user posted image k smo bili brez vozička, hodit pa nikakor ni hotel. Nosit je pa kr naporno, teh njegovih 15 kil in še kakšna gor....tako, da smo malo se nagovarjali, malo posedeli, malo nosili in je nekak šlo. Kakšnega pretiranega zanimanja pa ni kazal. Kdaj drugič spetuser posted image .

Ja, mimi, sedaj je KONČNO začel mal ponavljat besede, tako da z govorom smo še bolj odzadaj...sicer pa, kot si rekla, enim se prej odpre za eno stvar, drugim za drugo.

Piranja, recepta ti jaz nevem povedati. Mi smo ga enostavno slekli, pa v gatke in mu rekli, naj pove, ko ga bo lulat. Prvi dan se je ene trikrat v hlače- enkrat celo sredi dnevne sobe in smo mu potem rekli, da potleh pa nesme...eno parkrat sem mu skoz težila, če ga lulat in ga kr sama posedala na kahlo, potem je pa kr začel sam prosit. Eno parkrat smo na vrtu rožice polulali in mu je bilo blazno smešno, enkrat sploh, ko je mamici zraven še rokico polulal (mami je bolj leva za lulanje stojeuser posted image )....tako, da PIranja, nič bat vse ob svojem času...večno nebo v plenički.

Punce, mejte se...danes se že lažje diha, po tem dežju je tud zrak boljši


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: junijči in junčike 2006
8.7.2008 9:00:54   
nina166
Jutro punce!

planinc malo z zamudo ti čestitam za nečaka user posted image  user posted image . Pa user posted image  user posted image za odvajanje od pleničk. Pri nas gre bolj počasi, upam, da se je bomo do konca poletja znebili čez dan, potem pa do zime še ponoči. Se pa malo bojim, ker pravijo, da začnjeo malčki oponašati svoje bratece ali sestrice in upam, da ne bo začel spet v pleničko lulat, ko bomo imeli dojenčka.

Moja nosečnost je vredu. Slabosti ni več, sem pa zadnje čase utrujena za znoret. Včeraj je moj po službi z mojim očetom nekaj nabijal na podstrešju in sva šla z Domnom malo na sprehod. Nazaj sem prišla tako  zmatrana kot bi šla na Triglav. Sva šla malo čez 8 v hišo in se spravit spat, potem pa oba v posteljo. Je moj ravno nad spalnici nekaj nabijal in je tako ropotalo, samo sva bila oba sesuta in Domen se je še malo pogovarjal potem pa sva oba zaspala ko topa. Sploh nisem vedla, kdaj sta nehala nabijat in ropotat in kdaj je prišel moj spat user posted image  user posted image

Erdbeere super, da ste tako uživali na dopustu. Mi smo do zdaj vedno prišli domov čisto izmučeni...Domen navadno noče skoraj nič spat in bolj slabo je na dopustu. Ti pa čisto verjamem, da je Žiga užival 100 na uro. A boste še kaj šli letos?

Kaj ste bile že vse na morju? Mi pa še kar čakamo user posted image

bori uboga tvoja Maruša. user posted image user posted image user posted image da bi jo čimprej nehalo bolet.
Slikice pa so zelo lepe, prava mala sončka imaš. Pa zelo lepe torte...kaj vlak si kupila, ali si ga tudi sama naredila.
Ja pa še to: tudi naš Domen je dobil za roj. dan tobogan...od mojih staršev. Nekaj časa je bil ful zanimiv, zdaj pa se je že malo naveličal in če res nima nič drugega za počet se gre malo spuščat user posted image

mimi user posted image  za cirkus. Tudi mi smo imeli namen it, pa je prišlo vedno kaj vmes. Bomo počakali da pride drugi v naše konce.

Mi pa smo bili letos že 2-krat v ZOO in naš mali je navdušen. Cel čas je sam hodil od ene živalice do druge, vozička sploh nismo jemali zraven. Ima blazno rad živali. Posebno zanimivo je bilo v otroškem zoo...je šel 2-krat not in sva ga komaj dobila ven user posted image   Ko se začnemo kam spravljat, navadno reče Domen "gemo vajskega vjta sona pa kavico gledat". Smo pa doma na podeželju in imajo eni sosedi konje, eni pa kravice in ovčke in mormo it skoraj vsak dan malo na obhod user posted image

A je bila pri vas ponoči nevihta? Pri nas je dež kar zelo padal, pa malo se je "bogec kegal" kaj hujšega pa na srečo ni bilo.

Danes pa je pri nas dež...spet bo težko zamotit Domna.

Lepo se imejte! Čao



_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
   RE: junijči in junčike 2006
8.7.2008 20:57:23   
mimi30
Hojla!

Bori, upam da boste čim prej boljše in se povrne dobra volja. Najhuje je gledati otroka, ki je bolan oziroma ga kaj boli in mu ne moreš čisto nič pomagati. Ampak z mamičino prisotnostjo, negovanjem in skrbjo bo hitro boljše.

Morem še pokomentirat, da Nejc prvič nekje pred dvema mesecema ni bil  navdušen nad cirkusom. Smo malo zamudili in vstopili noter, kjer so ravno artisti imeli točko in sploh ni hotel naprej. Smo šli ven in Nejc je govoril, da ne gremo več v hlev. Je bila ženska na blagajni tako prijazna in nam je celo vrnila denar.

Ja, pri nas je bilo tudi eno izmed daril tobogan. In prva dva dni se je navdušeno spuščal po njem, zdaj pa ga je kar minilo. Kadar sva na vrtu se redko spravi na tobogan.

In še ena novica je. Konec januarja se bo naša družinica povečala za enega člana.

Lp


_____________________________

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
   RE: junijči in junčike 2006
9.7.2008 7:29:11   
nina166
mimi super. Iskrene čestitke in čudovito in mirno nosečnost ti želim. Kdaj pa imaš rok? Jaz ga imam tudi konec januarja user posted image  user posted image  user posted image . Pridi kaj počvekat k januarčicam 09. Zdajle si me pa res presenetila in sem ful vesela user posted image

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
   RE: junijči in junčike 2006
9.7.2008 8:16:54   
bori2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mimi ČESTITKE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žeilim ti čim lepšo nosečnost in enega zdravega-zdravo škratolina naslednje leto.

Uživaj v user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
   RE: junijči in junčike 2006
10.7.2008 8:15:17   
planinc1978
hej, hoj

Pridem gor, pa ena lepo novička....mimi ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image , pa lepo nosečnost ti želim.

Nič kaj ekstra nimam za napisat...sam tok, da se vam javimuser posted image
Lep dan...


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
   RE: junijči in junčike 2006
10.7.2008 10:40:09   
nina166
Jaz ravno pijem kavo. Evo še za vas user posted image  user posted image  user posted image . Sem si vzela malo pavze, da spijem kofi in malo tu gor pokukam, potem pa spet veselo na delo.

Pri nas pa so včeraj prišli montirat klimo. In sta se dva matrala 6 ur, da sta jo usposobila. Zdaj pa ne bom več jamrala, da mi je vroče user posted image  user posted image .

Domen je včeraj vstal že ob 7.00 in ni hotel nazaj spat. Potem bi moral it ob 13.00 spat kot ponavadi, pa sta ravno prišla klimo montirat in sta seveda ropotala in ni hotel spat. Je šel zraven babice spat, pa tudi ni uspelo. Tako da včeraj cel dani ni nič spal. Ob 7 zvečer ga stuširama, oblečema v pižamo, moj mu gre mleko gret, ker ga rad spije pred spanjem, pa mu je skoraj na rokah zaspal...čisto tamičen je bil. Pol pa ga da meni in sva šla spat, pa se je drl ko user posted image , da hoče atija. Tako dolgo da je prišel ati k njemu smo skupaj ležali, pa sploh ni mogel zaspat. Tako je bil zmatran, da je potem po dobri urci komaj zaspal. Danes pa upam, da bo popoldan lepo spal...ker potem ni nobenih problemov.

Kje pa je kaj Monika? Kako se počutiš?

A se samo meni zdi ali je res naše čvekanje malo zamrlo odkar ni več bojke.

Grem naprej delat, čao

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
   RE: junijči in junčike 2006
11.7.2008 13:25:38   
nina166
Da nas malo dvignem na prvo stran. Da če bi se katera slučajno odločila kaj napisat, da ne bi preveč iskala teme user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
   RE: junijči in junčike 2006
11.7.2008 13:32:52   
planinc1978
user posted image user posted image user posted image nina, ta ti je dobra....
Jah pri nas nič novega....mogoče je to razlog, da ne pišemouser posted image user posted image user posted image ....kakšne ekstra teme, da bi razvile čvek pa niuser posted image .


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
   RE: junijči in junčike 2006
11.7.2008 18:05:02   
mimi30
Zdravo, punce!

Res smo bolj slabe pri pisanju. Dva dni vas nisem brala, pa ni bilo glih velk dela.

Hvala, za vse lepe želje. Nina, sem s PDP ujela ravno zadnjega januarja. Če bo tako kot prvi po roku, bo kr februarček.

Midva z Nejcem sva imela zadnja dva dni velike težave s prebavo. Bogi Nejc ima celo ritko rdečo. Ima doma kar gatke oblečene,da se malo ritka zrači in z B pantenom mažemo. Upam, da čim prej mine.
Ponoči strašno slabo spimo. Verjetno ga tudi ščipa po trebuščku.

Ste kaj bolj obremenjene v službah zdaj, ko so dopusti? Jaz komaj čakam, da gremo na morje, da malo odmislimo to norišnico in se odpočijemo.

Kako so kaj vaši malčki in malčice s pesmicami in pravljicami. Naš v avtu non-stop posluša Žogico Nogico in jo zna skoraj na pamet. Kar naprej govori kaj bo.

Pridni bodite!


_____________________________

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   RE: junijči in junčike 2006
14.7.2008 7:22:38   
Erdbeere
VAuuuuuuuuuuu cel teden me ni in preberem, da bo naša mimi mamica.....ČESTITKE. Pa čimlepšo nosečnost pa eng atko krasnega user posted image  kot je Nejc.

PRi nas novo to, da po dopustu mamico vrglo v posteljo. Sem od srede do sobote skoz ležala, ker drugega nisem mogla. Sem imela vročino na 8 ur in to 38.5 al pa še mal več. V glavnem štala. Zdej pa ko vročine ni več je pa driska in to kr grozna, sama voda gre iz mene....pojma nimam kaj še bo.

Nič grem hitro delat, ker imam guzvo.
Aja pa še internet mi doma ne dela, sam vseeno moram delat user posted image  Bo vsaj hitro minil delovni dan.


(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
   RE: junijči in junčike 2006
14.7.2008 15:09:30   
PIRANJA
MIMI, čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Čimlepšo nosečnost ti želim in eneO/ga zdravega user posted image .

Planinc, čestitke za nečaka. Je kaj "nostalgije"?

Vam moram povedat, da velikokrat pridem vas brat, pa na kavo sem gor, začnem pisat, pa pride kaka urgentna stvar ali pa na brzino padem dol user posted image

Upam, da bo sedajle mir in da malo popišem tole stran. Pri nas je invazija besed, stavkov in monologov. Včasih so zvečer zmiksani vsi dogodki dneva v enem monologu. Celo fantazija..... Tako da je resnično lepo, ko slišiš, koliko mu kakšna stvar pomeni. Stvari ki so mu všeč, jih ponavlja, da ne moreš sfaliti oz. biti nepozoren.
S kahlico smo tudi mi začeli že nekaj nazaj in v petek, smo celo lulali vanjo, kar skozi spodnje hlačke. Ja, moramo imeti sito. Ni kaj. Ampak, kaj, ko je ratalu samo enkrat...user posted image
In da ne boste rekle, da je razlog samo Bojkin pobeg od tu? Jaz zadnje čase bolj malo sem gor utegnem prit.

malo sem se vam javila, uživajte še naprej in upam, da vas včerajšnji dež ni preveč ohladil??


(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
   RE: junijči in junčike 2006
15.7.2008 12:24:41   
planinc1978
ojla, bejbeuser posted image

Mam mal gužve v službi....pa samo na hitrcouser posted image

Na kratko...naš mali škrat danes "odpotuje" na počitnice. Je dobil enotedenski all inclusive pri babiciuser posted image Verjetno jo bosta mahnila spet mal na Kolpo, kjer je zadnjič užival 200/h.
Nevem, če sem vam omenila...zadnjih 14 dni je nenormalno začel ponavljati besede (sicer je izumil svojo špraho, da ga bolj tak, tak razumemo), ampak...napredek je.user posted image user posted image .

Erdbeerka...ajdi, pocajtaj se nam...da nisi kakšne salmonele fasala. Upam, da ne, ker je ne privoščim nobenemu (2x lastne izkušnje...nič fajn zadeva).

Piranja heloou...večkrat prid sem gor, no....a negre vaš šefe nič na dopustuser posted image

Morm it, pavze koncuser posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
   RE: junijči in junčike 2006
16.7.2008 7:10:01   
Erdbeere
Izvolite user posted image user posted image user posted image  se samo toliko oglasim, da vam povem, da sem spet stara jagodka, pozdravljena, brez driske in spet polna optimizma.

Piranja ti se pa le bolj pogosto javi sej mi ne grizemo.

Z našim odvajanjem je pa takole počasi bo, jest ga dam kar v gatke pa potem po travci lula. Če ga jaz pazim, potem se nič ne polula, ker nama vedno uspe pravi čas travco zalit, če ga pa kdo drug potem pa hlačke moči. No upam, da nam tekom poletja uspe. Si bo mami dopust vzela pa bo lepo sinčka naučila, kako se lula pa ne bomo imeli več pleničke...upam, da mi uspe tako kot mi je v takem času pri Teji user posted image

Evo šibam delat lep dan

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
   RE: junijči in junčike 2006
16.7.2008 10:05:38   
planinc1978
sam tolk, da nas spet mal na prvo stran vržemuser posted image .

Erdbeerka hvala za kofe in pa super, da si se pocajtalauser posted image .
Kar se odvajanja tiče...morm rečt, da sm kr ponosna na svojega sineta, ker se je tako hitro odvadil pleničk in lepo prosi za lulatuser posted image user posted image .

Drugače nič novega...včeraj popoldne sem bila sama (mali je šel na dopust, ati v službo) in priznam skorda nisem vedela, kaj bi sama s sebojuser posted image user posted image user posted image . Pasal pa je miren večer.

Šibam naprej delatuser posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
   RE: junijči in junčike 2006
16.7.2008 15:15:59   
PIRANJA
eh, saj ni da bi govoril.
imam dost, tele službe in sem prišla mal vas še pozdravit!

O Planinčeva, kaj ti zavidam, prost večer in to.... Saj ne da bi mi bilo kaj hudega, ampak pri nas je vsak večer ena ta ista pesem.....in bi kar pasalo, da bi bila en večer sama ja......user posted image

Erdbeerka, vem da ne grizete in ste fejst punce tukile, ampak meni pod prste gledajo in se bojim, da bi informatiki plasirali info mojemu šefeku, glede mojih obiskov tukajle gor. Je možno, da vidijo kje se nahajam in kaj pišem (informatike mislim)...?????

Drugače pa ni kaj bistveno novega pri našem user posted image . Zato pretežno bolj berem vasuser posted image user posted image user posted image

no toliko, se poslovim od vas za danes!

P

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
   RE: junijči in junčike 2006
16.7.2008 18:23:19   
mimi30
Hojla,

malo prej sem se pridevala iz službe in sem čist hin. Še malo pa bo morje, že odštevam dneve. Samo še eno certificiranje v službi skoz damo, potem pa na NS, v nedeljo pa na lušno.

Piranja, če desno zgoraj na tvojem ekranu ni nobene urice potem nihče ne kuka v tvoj računalnik. Je pa tako, da brez tvojega dovoljenja tega baje ne bi smel nihče počet.

Planinčeva,še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega korenjaka in plenice. Res si lahko ponosna. Pri nas je stanje približno tako kot pri Erdbeere.

A vam povem eno dogodivšino. Tisti dan, ko je bilo ful neurje, sem jaz zvečer vstala in mojga nadrla, da naj zdaj že končno čas, da ugasne TV in računalnik, če nam slučajno strela v hišo vdari (nimamo strelovoda in mene je vedno strah). In ko se je končno spravil spat, je komentiral, da danes pa res tako poka, da bo mogoč konc vsega. Valda me je to ful razjezilo. In sredi noči nekaj pokne, jaz se vsedem na postelji, maček prileti izpod postelje, pogledam mojga, ki se mu je zlomila postelja in leži v luknji in nekaj benti. Jaz pa samo, hvalabogu, da nisi še mačke ubil. Potem je vzel pa povšter in odejo ter šel spat v dnevno sobo. Drugi dan je bila pa na stropu nad njegovo glavo nad kavčem v dnevni sobi moker flek, ker nam je pri tem nalivu po skoraj nemogoči varianti voda not prišla. Potem pa naj samo kdo reče, da bog nima dolge šibe user posted image .

Uživajte!


_____________________________

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
   RE: junijči in junčike 2006
17.7.2008 8:59:07   
planinc1978
user posted image user posted image user posted image mimi si me nasmejala z vašimi dogodivščinami ponoč. Ste pa mende imeli kr pestro tisti dan kaj (kar se nevihte tiče). Mi tle dol "južno" smo jo odnesli brez pretiranega neurja. Sicer je padal dež kot za stavo, ma šele ponoči in nič kaj preveč hudo.

Drugače sem ravnokar klicala "taščo", da preverim stanje na fronti. Po pričakovanjih...imajo se super, uživajo, spoznal je celo svojo drugo punco- Tejo, prva in edina ga čaka v vrtcuuser posted image .
In ne boste verjele, včeraj proti večeru, ko se je mal shladilo sem si po dveh letih spet mal privoščila rolanjauser posted image user posted image user posted image . je ful pasalo, tako da danes ponovim vajo.

Tkole, šibam naprej delat...mam kr nekaj literature za prebrat za naš projekt.


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
   RE: junijči in junčike 2006
21.7.2008 9:13:09   
nina166
Dan punce!

Evo vam skuham user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Pri nas imamo pa kolektivnega...samo jaz imam še vseeno kar nekaj dela user posted image

Drugače nič novega. Razen to, da se Domen nikakor ne more navadit brez pleničke. Saj je zelo rad brez pleničke, samo ko ne pove da ga lulat in kakat in se polula in pokaka kar v hlače. Ne vem če bo nam uspelo letos se znebit te pleničke. Popoldan ko gre spat, se sam sleče v kinderpetu in si dal dol plenico in potem spi nagec. Ko se zbudi ga damo na kahlico in lepo lula. Ko pa smo zunaj, pa reče da ga lulat, ga damo lulat pa noče lulat v travico, čez 2 min pa v hlače. Ne vem ali se boji lulat v travico ali kaj. Bo že, jaz ga ne mislim silit, ko bo pripravljen bo že povedal.

planinc bravo za rolanje...ti si kar privošči bolj pogosto

Grem zdaj še kaj naredit dokler Domi še spi.

Lep dan...čao

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
   RE: junijči in junčike 2006
21.7.2008 9:17:58   
Erdbeere
Evo sem rekla nas grem iz naftalina potegnit, pa vidim, da si me Nina že prehitela user posted image user posted image

Hvala za kavico, jo ravnokar srebam.

Pri nas novo to, da mi še kar vztrajamo pri projektu "plenićko proč" ampak ne vem kdo bo zmagal...če pazim jaz na Žiga potem je lahko celo popoldan suh, ko ga pa dobi v varstvo kdo drug je pa takoj polulan. No sej se bom jaz potrudila pa fanta spravila na prava pota.

Drugače nič novega, no ja mogoče to, da mogoče se pa naš fant le odloči in začne govorit...mal smo napredovali...in po novem je za vsako stvar "Kaj je to?"

Toliko zaenkrat moram naprej delat.

Lep dan

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
   RE: junijči in junčike 2006
21.7.2008 18:57:05   
nina166
Sem sama, moja dva sta šla ven bagije in nake (beri:tovornjake) gledat in sem prišla malo sem pokukat.

Erdbeere user posted image  user posted image  user posted image  za vašega fanta, zdaj pa se ga boš naposlušala user posted image  user posted image

Da še napišem kako je bilo pri nas v petek. Moj je imel dopust, ker sva šla na pregled, sedimo pri kosilu in ati reče:"vzami ibleko iz spalnice, predno daš domna spat, da ga pol ne zbudima." Domen pa:"Kam pa gemo? Mami kam gemo?" Sva se mu tak smejala, je bil prav hecen user posted image

V soboto ga je šla moja mama previt (jaz ga ne smem dvigovat user posted image ), prideta gor in reče moja mama: "imate pa fajn hladno", Domen pa:"kima javfa" (klima lavfa).

No toliko naših dogodivščin...saj je vsak dan kaj novega, samo to sem se ravno zdajle spomnila.

Grem gledat kaj delajo zunaj.

Lahko noč, čao

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
   RE: junijči in junčike 2006
22.7.2008 8:36:45   
PIRANJA
Dobro jutro.

No pa sem se vam malo oglasila. Pri nas nič drastično novega, zato vas le bolj berem.

Planinčeva user posted image user posted image  za rolerje. moji so pomoje že "zrjaveli"......tako doolgo jih že nisem povohala....user posted image

Pri nas je sedaj (ko ne dežuje) bolj aktualno kolesarjanje......sicer premiki niso "tektonski" pa vendar, se odpravimo!

Erdbeere, tudi pri nas teče projekt pleničko dol. Tako da mi je poznano. Ti fantje, včasih malo sprobavajo poligon!

Nina, zate imam pa vprašanje. Vem da si user posted image , pa me zanima, če so ti zdravniki svetovali ne dvigovat zaradi nosečnosti. Zanima me, ker ne vem, ali se na splošno ne sme dvigovat, ali samo v začetku ne??Kako je s tem? Veš zakaj sprašujem, zato ker vidim kar nekaj nosečk, ki svoje že večje otroke, celo nosijouser posted image

vas bom zapustila sedajle in se še kaj vrnem tekom dneva..
P

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
   RE: junijči in junčike 2006
22.7.2008 9:26:23   
nina166
Piranja takole je z dvigovanjem. Nosečnica naj v nosečnosti naj nebi dvignila več kot 5-8kg (v celi nosečnosti) oz. naj bi se izogibala dvigovanju težjih stvari. To je čisto splošno pravilo, ki pa ga je kar težko upoštevat, posebno če imaš doma malega otroka. Tudi jaz poznam veliko mamic, ki so celo nosečnost dvigovale svoje otroke pa je bilo vse vredu.

Pri meni pa je tako. Ko sem zvedela, da sem noseča, sem kar zelo omejila dvigovanje Domna. Dvignila sem ga samo še ko je bilo res treba, drugače pa sem se telu izogibala. Potem so se mi začeli izcedki in na koncu sem celo krvavela. G mi je rekla, da mi je v maternici počila žila. Na uz se je še v petek videlo, da še imam malo krvi v maternici. Sicer je precej stran od dojenčeka in pa na sredini...problem je če je krvavitev na robu, ker obstaja velika nevarnost, da se začne posteljica luščit in da pride do splava. In takrat mi je g rekla, da naj se izogibam vsakršnim fizičnim naporom, športu (razen kakšen kratek sprehod), dvigovanju in podobnemu. Tako da od takrat Domna sploh ne dvigujem več. Mi je včasih prav hudo, ampak tako pač je, saj bo teh 6m hitro minilo in potem boma spet lahko norela. Mi je pa veliko lažje, ker živijo v spodnjem nadstropju moju starši in mi mama res veliko pomaga. Ko se Domi zbudi ga pride zrihtat, hodi ga previjat (ker se hoče previjat samo na previjalni), večkrat pa greta tudi na sprehod, ali se gre k njej igrat, da lahko grem jaz malo počivat. Potem mi pride mama pomit tla, nese mi obleko v sušilca in jo zlika, moj posesa...lažja dela pa delam jaz. Tako da mi ni hudo, samo počutim se zelo nekoristno in sem včasih prav žalostna zaradi tega, ker se mi zdi da obremenjujem druge.

Joj sem se razpisala...se mi vidi da mi je trenutno dolg čas user posted image

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
   RE: junijči in junčike 2006
23.7.2008 18:07:08   
Erdbeere
Evo nas moram spet mal na prvo stran potegnit.

Pri nas nič kaj pretresljivega novega. Teja gre še 2x v vrtec in potem smo to zaključili, Žiga pa bo počasi začel hodit tja, no gre s 1.9.

Počasi bo treba vlogo za znižano plačilo oddat, da nas slučajno ne zadene šok oktobra in to je to.

Nina se mi pa kar smiliš, meni bi se zmešalo, če ne bi smela nič delat, sem pač tak človek ampak človek v nosečnosti marsikaj potrpi, samo da bo z bebijem vse ok. Ti se kar lepo pazi, da boš januarja veselo novičko sporočila.

Nič šibam. Lep dan

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
   RE: junijči in junčike 2006
24.7.2008 8:50:15   
planinc1978
ojla, Vidim, da nas je Erdbeere že mal dvignila...a smo spet na drugo stran padle.

Jah pri nas nič ekstra novega. To vreme je čist noro. Danes sem že drugi dan oblečena kot medved (v pisarni imam celih 19 stopinj) in ni prijetno v kratkih rokavih za mizo sedetuser posted image .
Drugače smo našega falota srečno v nedeljo spet domov pripeljali, sam je imel potem dva dni kar mal "težav". Se je zbujal ponoči in klical mami (na "počitnicah" je babi spala zraven njega in pomoje mu je bilo ful čudno, da spi spet sam)in me hotel zraven, se stiskal...Danes je bilo že bolje, je že prespal celo noč. Zjutraj pa je seveda, kot ponavadi pricapljal k meni na veliko posteljo, da sva se še malo pocrkljalauser posted image .

Nina, lepo, da te tako crkljajo doma. verjetno tudi na trenutke paše...bo pa hitro minilo še nekaj teh mesecev in boš spet na starih tirih. Sedaj pa lepo pridno počivaj in se pusti razvajat. Dela bo potem še preveč.

Piranja, eh tud jaz sem čistila pajčevino dol z rolarjev. Sedaj pa spet čakam, na novo priložnost. Sej vem, da bi si morala vzet čas, samo mi je tok smotano, ker me Luka, komaj čaka, da pridem domov in res nimam  srca ga spet za eno uro pustit, čeprav, bi mogoče morala,ker sem opazila, da sm čist zakrnela. user posted image . Včeraj sem v službi premetala škatle v arhivu in me danes bolijo roke, mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image , se mi je za zamislit!!!

Tako punce, mal sem vam "nametala" branja...se še pišemouser posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?