|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 7:15:46   
Anonimen
Dobro jutro punce.....Monika tebi tudi v živo, vidim da si že gor. user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 7:30:47   
Anonimen
Uf, Nina enkrat sem te jaz gnjavila ja, kako madeže dol spravljaš. No, saj v glavnem mi jih zdaj z vanishem uspeva. Samo jaz vzamem oni vanish, ki je v gelu in gor vlijem, pustim čez noč in gre vse dol. Če je madež bolj trdovraten, še malo podrgnem s krtačo. Pa obvezno s kombinacijo vroče vode.
Da pa še to povem, najhujše madeže mi zdaj nimamo več s Sarinimi cunjami, ker punca papca res lepo in se ne umaže. No, včasih že, ampak res redko. Da pa bi ve videle Marušine hlače, ko gremo iz šole. Samo kaj naj. Naj ji rečem da sedi na klopci in gleda drugeuser posted image ? Naj se znori, pa še paše mi, da so tolko zunaj na svežem zraku. In pol ti madeži od trave....so pa kriza.
Ampak tale vanish dela pa čudeže, pa še malo ga porabim. Erdbeere nič bat, barve nič ne uniči.

Glede srečanja, mi se bomo potrudili, res. Če atija ne bo zraven, se bomo pa same tri punce prišlepale. Edini problem bo, če bo ati kje delal in nam odpeljal avto, ampak s tem si bomo delale probleme potem. Za zdaj....me pridemo. Samo se dajmo nekje zmenit na nekem bolj "poznanem" placu, da se ne zgubimo. user posted image  Upam, da nam ne udari zima prehitro. Ker pol pa pridete k nam na Pohorje in se bomo sankali. user posted image

Jaz sem zopet naspana, tudi včerajšnje popoldne je bilo super netečno po dolgem času. In smo se punce prav lepo imele. user posted image
Piknik nam je včeraj odpadel, sem pa danes kostanje v šolo nesla in sta šli Maruša in vzgojiteljica jih že kuhat prvo rundo. Bi bila kar tam raje ostala in si jih privoščila. user posted image
Ta vikend moramo v nabavo zimskih čevljev za čmrljici. Bundo ima Sara kar Marušino, Maruša pa je že dobila dve novi. Nimata pa še smučarskih hlač. Bo treba čez mejo skočit, ker nočem drugih kot H&M. Lansko leto sem kupila neke druge in so po pol ure norenja po snegu premočile. Sem laufala v H&M, tiste pa so zdržale. Letos niti drugih ne bom gledala. Samo nimajo številk pri nas.
Samo kje naj jaz čas najdem?user posted image

Nič.....petek je......a ni dan že zaradi tega veliko lepši?user posted image  Aaaaaa se bomo čez vikend zopet nacartali in naigrali.

Lepo bodite

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 7:37:20   
monika30
Jutro!

No, pa mi je ratalo že zjutraj se javit.

Skuhala sem vam kavo in vam jo pošiljam preko računalnika user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

Bori, velja za zapravljanje v Kiku. Samo sporoči, kdaj. Pa če se bo še ktera pridružila tud fajn.

Obleka: noter je oblečen nogavičke, dolge hlače, bodi brez rokavov in tanka majca. Zunaj pa flis, zadnjič enkrat je imel že tudi bundico zjutraj, ker je blo - 1 pri nas. Trak ali kapo pa po potrebi.
Sem pa brala, da ene punce že dajejo žabice spodaj, kaj pa ve mislite.
Meni se zdi še skoraj malo prezgodaj, sej tolk mrzlo pa spet še ni.
Bundico od lani moram tudi jaz še probat, dobro da ste me spomnile, ima pa eno, ki mu jo je ati lani kupil za nosit, pa mu je letos glih prov.

Nič sedaj pa grem še malo delat. Petek je, super.
Uživajte.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 7:45:13   
Erdbeere
OOooo danes ste pa pridne, jaz sem ap danes po dolgem času zaspala zjutraj. Hvala za kavico, je pasala, glede na to da se čist zlešpljena sedim tukaj.

No naspala sem se, mal me je sicer oči zvečer motil, verjetno je to razlog za zamudo današnjo. user posted image user posted image

Evo šibam delat, čeprav nimam neke volje, ker me trebuh boli k user posted image , bo teta na obisk prišla.

Lep dan

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 7:52:43   
bori2
Jutro še iz meglene Postojne in hvala za kofetko.

Ja za srečanje gremo lahko zaradi mene tudi še enkrat v ZOO, sam da nas ne bo zeblo. Pa za še slikc se priporočam. Pa nič nisem mogla uganit kdo je kdo na slikah, Ediono tista "čupavka" pri mizi je verjetni Teja, pa še Lukca od Planinca 1978 imam na sumu, da se mi sanja kteri je. Alo babe grem še tle en makiato spit.

Ve pa kar pište, mi je všeč, da se kej dogaja tle gor,...

lp, Bori2

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 8:23:53   
Erdbeere
No sej je men tud fajn, da se kaj dogaja. Kar se pa slikic tiče jih bom pa popoldan dala se gor, jih imam na domačem čarunalniku user posted image .

Pa sej enkrat so že ble gor, dej mal pobrskaj....po mojem so na strani....hm 25...al pa mogoče 17, ne vem...ma hecam te no. Samo so pa res, sam kdo bi vedel kje.

Ja je ja moja čupava Teja na sliki, sem mogla jet prov pogledat. Pa gor so še moj možek, Planinc, (sedi in se pogovarja z bipsy - ki stoji) mimi & možek (sedita)

Evo upam, da nov katera huda, ker sem razkrila njihovo identiteto user posted image  

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 9:00:54   
bori2
Lumpa jagodka.

Sem si prov cajt vzela, da bom slike najdla in slikce prečekirala, potem pa tam slon, žirafa in medo. LUMPA!!!!!!!!!

Pa stran je 58, če še ktero zanima kako slon zgleda. Nekaj nas bo dolžnih pijačo, za zamujeno prvo srečanje, me pa malo matra kje bi se dobili glede na to, da je zdej zunej že fejst mraz,...

Alo, zdele sem pa cajt za brskanje porabla,...

Alo se beremo.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 10:00:05   
Erdbeere
Joj bori a res al kaj, a da sem same take gor dala user posted image user posted image  sej nisem vedla, res ne, obljubim user posted image

Sem šla prečekirat, če sem slučajno v album dala slikice pa vidim, da tud to nisem naredila...jah popoldan bom dala še kakšno slikico gor, čeprav se mi zdi, da jih prav veliko ni več user posted image

Bori a ste kakšno pošto dobil včeri??

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 10:31:22   
nina166
Erdbeere pozdrav v živo...vidim da mal čekiraš

Danes zjutraj pa ste bile pridne s pisanjem user posted image  user posted image

Venish: jaz na ta način odstranjujem predvsem madeže iz bodijev, slinčkov in kake trenirke, ker to najbolj umaže. Do zdaj se mi je mal razbarvala samo ena mikica iz Kika, samo se bolj malo vidi, tako da jo ima samo za doma. Drugo pa se do sedaj še ni, so pa to bolj take stvari, za katere se ne bi pretirano sekirala. Če imaš pa kaj bolj lepega, pa je res boljše da si bolj pazliva. Čeprav jaz Domna ne oblačim v oblačila, ki imajo madeže, če kam gremo. Tako da mi je vseeno če bi se malo razbarvalo, ker tudi če madež ne bi šel dol bi imel to za doma...tako da madež ali razbarvano, mi je isto.

bojka bom probala še tega v gelu

monika jaz mu za zunaj že dam žabice gor, ker je tule pri nas zadnje dni kar mrzlo, pa še malo mu iz noseka teče

Za srečanje pa bi bilo po moje boljšel, da se dobimo kje kjer lahko gremo tudi v kak zaprt prostor.

Nič šibam, čao

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 10:50:34   
Erdbeere
No Nina pozdrav v živo nazaj....sem sam mal pokukala in letim v drugo službo...se oglasim še nazaj kasneje

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 10:51:30   
Anonimen
...najamemo eno kočo sredi zasneženih hribov....user posted image user posted image  zakurimo in smo na toplem.....recimo....user posted image user posted image user posted image

Nič, zdaj pa resno.
A mislite da ne bo več lepih in toplih dni? Ne me strašit, meni se še ni za stiskat nekje not. user posted image  Samo če nas bo pa zeblo, pa se tamali tudi ne bodo mogli igrat. Tak da....bo treba res nekje nek plac zrihtat kjer se bodo lahko razkomotili. A ima katera kako idejo že v rokavu?

Bori.....naša Postojnska jama pa pride spomladi na vrsto, ok? Bomo še ob tej priliki šli malo konje pogledat in se oglasimo. Tak da vidve z Moniko kar navalita v KIK. Pa upam da vas ne bo tolko zainteresiranih in se bomo kar v KIKU zmenile za srečanje? user posted image user posted image user posted image  Tamalčki se naj podijo med policami in stojali, me bomo pa imele v miru čas za čvekat. Ma imam jaz danes ene ideje. user posted image  Grem raje.....

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 11:12:34   
bori2
O, Katka da je prišla? SUUUUUUPER.

Nisem včeraj, bo pa sigurno danes,...

HVAAAAAAAALA.

lp, Bori

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 11:40:34   
Erdbeere
ni zakaj bori, sem pa ravno zadnjič v torek se spomnila in sem si rekla, opa jagodka, neki obljubljaš pol pa pozabiš in sem sam zato prižgala računalnik, da sem šla to zrihtat, da sem potem v sredo dala na pošto, naj bi prišla ja...upam, da dobite user posted image  je pa že rabljena user posted image user posted image user posted image

Evo letim naprej material rihtat user posted image

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 12:09:27   
Natti
Punce živjo!


Evo mene izgubljene duše. Mark ima angino in zdaj spi in jaz sem malo brskala po računalniku in se spomnim na ringaraja... mi je kar poskočilo srce, ko sem videla da ste pridno še na vezi.
PRIZNAM, KAR MALO ME JE SRAM DA SEM TO ZANEMARILA.
Jaz nimam čist nobenega časa, od kar hodim v službo. Kdaj pa vam uspe si ukrasti malo samo zase.
Sončki veselo rastejo in so že pravi navihanci.

Jaz vam želim veliko prijetnih trenutkov s svojimi nadobudneži in prosim,.... ne bodite hude ker se nisem nič oglasila.
Se bom probala poboljšati.


Pa,pa

_____________________________

Jaz sem pa najsrečnejša mamica treh sončkov!!!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 12:53:02   
Anonimen
O natti tebe pa je lepo zopet med nami pozdravit. user posted image
Saj ti verjamem to glede časa. Veš, jaz imam v službi možnost malo brskat tule, doma pa tudi zeloooooo poredko uspem skočit za računalnik. Bo bori potrdila, ker že....hmmmm kako dolgo že?.....čaka na slikice, ampak meni ne rata. user posted image


(odgovor članu Natti)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 14:25:23   
mimi30
Zdravo, punce!

Jaz imam pa danes dopust, ker je naša varuška zbolela. Dva dni ga je pazila tašča, danes sem pa kar jaz doma ostala. Sva bila malo na sprehodu in na kafetku in je kar precej mrzlo zunaj. Najprej sva šla ven in je sonce sijalo, sem mislila, da je jaknica čisto odveč, potem je začelo pihat in je še kapico rabil, ker je fajn zahladilo. Drugače mu žabic še ne oblačim, mislim da bo pa naslednji teden treba...je kar hladno napovedano. Do sedaj smo mu oblačili bodi z dolgimi rokavi, tanko mikico in kakšen termofli ali jakno čez, spodaj pa dokolenke in hlače.

Danes smo po dolgem času spet katastrofalno spali...sem ga na koncu, ko je tako milo v postelji mama rekel vzela k nama v veliko posteljo, čeprav navadno tega ne prakticiramo. Samo tudi potem ni mirno spal, se je cel čas premetaval, hotel vodo pit, dudico met,...Malo ima polnega noska in mislim, da ga to tako ovira. Vglavnem danes smo totalno nenaspani, ati zdajle malo drema na kavču, Nejc spi v vozičku, jaz pa na RR visim in kosilo kuham.

Odstranjevanje madežev: jaz jih odstranjujem tako kot je že nina napisala. V lavor vročo vodo, 2-3 merice veniša, pustim eno uro in je o.k.. Zaenkrat sem imela samo na enem bodiju, ki sem ga pustila dalj časa namakat bele pike. Po eni uri se pa še nikoli ni nič zgodilo.

Zobke mu navadno perem jaz ali pa ati. Ima pa tudi svojo zobno ščetko, ki si jo malo v usta tišči in jo grize, skratka tega ne štejemo kot umivanje ampak kot spoznavanje zobne ščetkeuser posted image . Ja, me pa kar malo razjezi, ko slišim to, da mlečnih zobkov od šole naprej ne popravljajo več. Jaz sem imela spodnje petke mlečne ful dolgo in mi jih niso hotli popravljat, ker so bili to mlečni zobje, potem so mi pa enkrat ko je bilo že prepozno, slikali zobe in ugotovili, da sploh nimam zasnov za stalne. In potem smo se začeli pogovarjat kako dolgo naj mi te zobe notr pustijo, da se ne bodo zaradi luknje ostali razmaknili in da ne bodo škodljivi ker so bili že čist bogi. Skratka sranje vse skupi.

Vidim, da obujate spomine na srečanje. Ja luštn je bilo, zdaj bi bilo pa še boljš , ker bi se lahko še naši junijčki in  junijčke bolj aktivno družli. Takrat smo bolj mamice in atiji imeli svojo zabavouser posted image .

Lep vikend in hitro domov iz služb.


_____________________________

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2007 15:17:47   
bori2
Evo se še jaz nahitro podpišem tule gor,... Se mi ne da več delat,user posted image ...

Kaj naj povem? Matic je spet prehlajen in smrkav, Maruša še kar pljuva zelence.  Včeraj smo Floradix zamenjali z medenim Apisirupom, pa da vidimo, če bo kaj boljše,...V vrtcu je gospodična zadovoljna, nad galsbeno navdušena. Imamo pa sedaj aktualno prvo puberteto - fazo NE; ne bom, ki sem se jo odličila ignorirat, preslišim enkrat, čez čas probam še enkrat in nato ukrepam. Zadnjič sem zagrozila, da jo bom ven na balkon dala hladit, če ne neha rjovet. Saj drugo gre še nekako, nezvozna pa ratam ko mi tamalega vlači povsod, ga prenaša naokrog, spotika in premetava kot mačko.

Seveda gospodič nekaj časa uživa v norenju ali kaj ko se potem naveliča in začne rjovet. Sta zelo navezana eden na drugega in rineta vseskozi eden v drugega, pa se vedno konča z jokom,... Občutka nimate še verjetno,user posted image ...

Drugače pa je pestro. Me zanima kako vam tistim z dvema ali večimi uspe organizirati družinsko življenje, tako, da ste zadovoljne in se imate fajn, mislim. Se mi zdi da je vse super, le vsak dan mi 4 ure zmanjkajo,... Ko končno pospravimo se vržemo na tepih in Legote ven in krof v roko in akcija. In potem lahko mati spet puca.... Med tednom sploh nismo nič skupaj. user posted image Doma se zberemo ob 17 in pomalicamo, atko se nam navadno pridruži po 18 in pol in za 19 naredimo večerjo. Po večerji sledita kopanje in mleko ter spanje. Tudi petletnica najkasneje ob pol devetih spi. Ob 9 pa sem tudi jest že navadno tako izmozgana, da samo še padem v posteljo. Do sedaj dva šla z možem v 
5 - prav berete PETIH letih trikrat zvečer sama ven in še to sva vseskozi čekirala mobitele. Kriza, kajne? Vikendi in prosti dnevi so nekaj drugega.
Takrat smo res družinica, gremo skupaj ven, izkoristimo cele dneve in uživamo.

Pa me zanima kako to funkcionira pri vas,...

no zdejle bom pa končala moj samogovor. Zunaj je sonček, kar nam sicer ne pomaga z zamašenim noskom, kuhali da bomo rižoto, so mi naročili in zvečer pogledali Ledeno dobo 2.

Lep vikend vsem, upam, da mi bo uspelo "zaštartati" tudi domači antikvariatni pc.

LEP VIKEND. Bori2

< Sporočilo je popravil bori2 -- 19.10.2007 15:18:24 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
20.10.2007 8:30:58   
Erdbeere
Nas samo malo više prestavim.

Pri nas je novo to, da smo včeraj izgubili prvi zobek, pa ne Žiga, da ne bo kdo mislil, ampak ga je Teja izgubila.

Danes ko je sobota sta bila oba zelo pridna in vstala že ob 6,40 da ja ne bo kdo v ponedeljek pozabil se ob taki uri zbudit, no ja mata pol urce prej za vstat, samo verjetno ne bo noben mogel.

Spali smo kar ok, Žiga zgleda spet zobki matrajo ker se je 2x zbudil ponoč in nekaj jokcal.

Zdej pa jaz letim pospravljat, zakurila sem že, da nas ne bo zeblo, zdej pa grem okna pomivat. Komaj čakam, da jih spet počistim, da bomo sploh ven vidli user posted image

Lepo soboto se pol oglasim še kaj. Upam, da se katera.

Aja pa pozdravljena Natti, upam, da še kaj lepega napišeš.

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
20.10.2007 10:59:08   
mimi30
Bo miška kaj za zobek prinesla?

Tudi Nejc se je zbudil ob 6.30 samo, da mi še ponoči nismo nič spali. Zdaj je to že druga noč, s tem, da včeraj se je premetaval in jokcal še po tem, ko je bil v najini postelji..danes se je pa prav histerično drl in ko sva ga po dolgem času in vseh možnih poiskusih prestavla v najino posteljo je bil po čudežu mir...a, da on to že po eni noči v najini postli izsiljujeuser posted image . Mislim, da bo danes še zanimivo..bitka za obstanekuser posted image .

In zdaj je takole, ob 11h bi naj šli na atijev služben piknik in ne moremo ker Nejc trdno spi.

Jaz kuham kosilo (krompirjevo juho s česnom in smetano in polžki), včeraj zvečer sem zlikala perilo, danes bomo malo prali in zvečer, če bo suho spet likali, če ne pa jutri. Moram povedat, da skor vedno, ko tle gor pogledam dobim slabo vest, ker vsaj ena napiše kak je pridna. Sam malo pa pomaga, ker se včasim tud jaz pol spravimuser posted image , Erdbeere sam dan pa nebi okn umivalauser posted image ...sem kar proti svojim pogledala..mi spet slabo vest zbujaš.

Lep dan, zunaj sonček sije samo mrzlo je ko user posted image .


_____________________________

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
20.10.2007 16:08:07   
nina166
Pozdravček!

bojka veš da sem tudi jaz najprej pomislila na to-kočo mislim za srečanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Natti in mimi30 lepo da sta se spet malce oglasileuser posted image  user posted image  user posted image

Natti upam, da se čimprej pozdravite, pa seveda vsi drugi, ki ste bolani tudi. Našemu lumpeku še tudi kar teče iz noska...videt ni ne konca ne kraja.

bori jaz imam samo enega navihanca, pa ima dan ravno tako premalo ur...mi jih očitno nekdo krade user posted image  user posted image   Drugače pa pravijo, da če sta dva ali več otroka potem se zamotita in se skupaj igrata. Koliko je to res ne vem, samo Domen se nikoli ne igra več kot 5 min sam, drugače pa morem bit skoz zraven njega in se igrat z njim. Tako da čez dan ne naredim popolnoma nič, večkrat še skuham komaj in se pospravljanje začne šele ko gre Domen spat. Tako da moj pravi, da morma hitro še enega nardit, da se bo imel Domen s kom igrat...samo jaz še nisem zato. Midva pa odkat imava Domna zvečer še nisva bla zunaj. Če greva kam sama, potem greva v nedeljo popoldan na kak bovling ali v kino...ko otroci user posted image  user posted image  user posted image . Saj bo boljše...ko bodo polnoletni user posted image  user posted image

No tudi pri nas imamo danes čistilno akcijo. Ati je prejle v pravlnici sestavil dva regala, jaz pa sem jih hitro napolnila in malo pospravila, zdajle pa morem samo še iz stanovanja nest nekaj dol in zložit. Zdajle pa ati pere viličarja, pa sem pogledala čez okno in izvajajo neke poskuse, da sem raje kar zamižala...električar že cel dan nekaj rihta pri delavnici, zdaj pa more prit na višino enih 10 m in ne gre drugače kot da ga je moj dvignil z viličarjem...jaz tega sploh ne morem gledat, ker me je tako strah, da bi kdo padel.

Evo kavico sem spila, zdajle pa grem pobrisat stopnišče in verando, potem ko pa se Domen zbudi pa še ati posesa, jaz pa pobrišem po tleh. Potem pa crkljat.

Lep se imejte in čimveč snega da se bomo lahko sankali user posted image  user posted image


_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
21.10.2007 11:31:47   
nina166
Smo pristale že na drugi strani, pa nas morem molo dvignit. Danes imam čas čvekat, ker sva z Domnom sama doma. Je moj v volilni komisiji in sicer v domačem kraju. Smo najprej mislili, da bomo šli vsi in da boma midva počakala pri tašči in tastu, pol pa sem si jaz premislila, ker predolgo traja in je Domen potem tako tečkan če ne gre pravi čas spat. Imamo pa eno uro vožnje, tako da je kar daleč. In tako sma ostala danes sama. Kosilo kuha babica, tako da se lahko midva samo igrama.

Naj vam še povem kaj se mi je danes sanjalo. Sanjalo se mi je, da smo imele srečanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sedele smo za eno mizo, moški so bili zraven, razen mojega, ki je prišel proti koncu, otroci so se igrali. Bilo nam je ful lušno. Potem pa me je Domen zbudil tako da nadaljevanja ne vem user posted image  user posted image  user posted image .

Se je pa naš lumpek danes zbudil že ob 4.30. Včeraj ni hotel večerjat in sta šla potem zjutraj z atijem nardit benko. Potem pa ni hotel več ležat v kinderpetu in sva ga dala k nama, samo se je tako premetaval, da sploh nisemo mogli spat. Šele čez kako uro je zaspal za slabo urco potem pa je bilo tako treba vstat.

Grem Domnove ograče pospravit, da bom lahko normalno hodla po dnevni...zdajle trenutno spi oz. jaz bi rada da bi spal, on pa se meni v spalnici in cvili. Očitno ima energije več kot midva z mojim oba skupaj user posted image  user posted image  user posted image

Lepo se imejte...danes pa bo sonček

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
21.10.2007 12:53:31   
Anonimen
Punce en lep pozdravček....tokrat moj nedeljski.
Bori....sorry slike sem ti hotla dat, pa ne gre. Če povem v moje opravičilo to, da sem samo zaradi tega prišla zdaj sem gor....a mi je kaj oproščeno?user posted image  Pismo, saj zdaj gledam tega explorerja pa je tudi neki čuden. Moj je zgleda kako novo verzijo gor dajal....v glavnem.....kabel sem dala tapravi v fotoaparat, pa vseeno ne gre. user posted image  

Joj Bori....kaj naj rečem tudi naše družinsko življenje trpi. user posted image  Jaz sem včasih prav obupana, res. Če bi mi kdo pred šestimi letami rekel, če bi ostala doma bi ga samo čudno pogledala. Zdaj bi ostala takoj, res. Samo finančno ne gre. Tudi mi se zberemo ob štirih doma, res....smo vsaj vsi skupaj istočasno. Ampak....po novem ima ati zopet šolo in brzi naprej. Katastrofa je tole. Saj malo boljše je že, ker sem se že navadila na nov ritem. Ampak mi je vseeno hudo. Mi tudi čez vikend zelo pogosto nismo vsi skupaj. Ah, mene to ful prizadene. Pa še živci moji so čisto na psu in me hitro to znervira.
In tudi jaz zvečer padem v posteljo. Zunaj skupaj že nisva bila....če zdaj pomislim.....mislim da sva bila pri Marušinih dveh letih nazadnje.
Najini dve se še kar zastopita, no. Ni nekih velikih problemov. Samo kaj ko mora Maruša večinoma popustit. Mi je včasih prav hudo zanjo. In zdaj ko je Sara že malo večja, se prav kontroliram, da tudi Saro večkrat zabremzam, ko rine skozi zid. Pa ravno tisto barvico bi ona imela, s katero Maruša riše. Ali kaj podobnega.

Teja....kaj je miška prinesla? A že mate tapravega zobka na vidiku? Nam že vztrajno raste. Ni pa nič videt da bi kateri drugi bil na vrsti za ven.

Mi smo včeraj skočili v AU. Je Maruša dobila dvoje smučarskih hlač, Sara nekaj bombažnih. Ne vem ali sem nora, ali bom res morala iti po slikah gledat kaj je imela Maruša oblečeno tadrugo zimo. Mi enostavno nimamo nič zimskega od nje, da bi lahko Sara ponosila. Vse ji je preveliko, ali pa premalo. Kaj tale naša čmrlja tak raste, ali pa sem jaz eno škatlo založila. Sem šla gledat čevlje.....Maruša je imela št. 20, Sara pa ima 23.
V cicibanu smo imeli v petek cel šov. Ker so bili neki čevlji za Marušo znižani na 30 ojrov in jih je hotel moj na vsak način kupit. Mimogrede....bili so ful lepi. Samo ona pa v jok, da Sara bo dobila take lepe na zadrgo, ona pa bo morala imet vezalke. user posted image  Moj pa trmast....ja, ti boš pa te imela.....ona še bolj v jok....on pa še kar naprej. Mislim.....za znoret. No, tam sem pustila celo premoženje, Maruša pa je dobila čevlje ki so ji bli všeč....in pomislite, celo na zadrgo. Moj se celo večer ni pogovarjal z mano, ker se je cena pol lepo zvišala....in ker sem ji popustila.
Danes sta dobili še take za po snegu metat z goretexovo membrano. In računov raje ne bom skup vlekla, ker smo v treh dneh zapravili preveč. Sta pa zdaj obuti in oblečeni za zimo. No, Sara bi še lahko dobila kak kombinezon, ker ima zdaj malo večjega, ampak ni moteče velik, tak da ni kot medo v njem. user posted image

Nič, zdaj pa grem kosilo pripravit, Sara spi, Maruša in ati sta šla po kostanje.
Popolden pa gremo gledat malega dojenčka. Smo končno vsi zdravi, tak da si upam k njim. Komaj že čakam da stisnem to malo štručko.user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
21.10.2007 14:05:30   
Erdbeere
o bojka, kok je lepo tebe tud v nedeljo prebrat...jah pri nas je tud kar pestro. Mi smo navadno vsi skupaj samo v nedeljo no ja pa soboto popoldan. Med tednom pa en teden smo vsi ob 4-ih doma, drug teden smo pa z otroci samo, ker ati dela popoldan. Jah sej bo boljš, sam ne vem kdaj.

Midva sva bila pa zadnjič zunaj cca. 1 mesec nazaj. Sva si zrihtala varstvo in je prav pasalo. Drugače pa gre ven al eden ali drugi. Oba pa redkokdaj user posted image user posted image

No evo vam povem še mojo štorijo od včeraj. Sem pospravljala likalnik pa mi je padel direkt na sredo čela in mi prebil čelo. Matr sej boli samo men je tok smešno. Sem prej mojmu rekla, če mi naštima likalnik pa je odločno proti, da ne bom še kakšne luknje dobila. Je reku danes likanje odpade.

Evo zdej pa gremo počas mi na volitve. Samo še študiram a hočmo jet peš al z avtom, ker men se zdi da kr fino veter pihauser posted image

lepo nedelj, aja pa bojka uživajte pri dojenčku...mogoče pa še kakšen pri vas rata user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
22.10.2007 7:33:06   
Anonimen
Punce eno lepo dobro jutro....
Spočite, naspane, polne dobre volje, energije za izvoz.....evo izvolite še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa delat....user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se pa danes prvič bolj zimsko oblekli zjutraj. user posted image  Tavelika je hotla že v škornjih v šolo, smo jo pregovorili. Tamala pa je danes dobila malo debelejše hlače, kapo in že kar zimsko bundo. Pri nas piha tak severni veter, nekaj rosi....bljak vreme.
No, kapo sem ji odnesla, da jima z babico ne bi prišlo na misel in bi si jo čez dan na glavo dajali. Pri nas je kapa namreč v bolj ekstremnih primerih samo. user posted image  
Nič....pol pa gremo delat zdaj, ne? user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
22.10.2007 9:23:38   
planinc1978
Pozdrav punce,

Vidim, da ste bile kar pridne, kar me ni bilo user posted image user posted image .

Jaz spet pridna, da delovnem mestu...upam, da bo sedaj mal miru, sejmi bodo spet na sporedu drugo leto, obiski pa že mal ponehujejo, tako da se lahko lotim konkretnega dela...

Vidim da so bile "opasne debate" ta čas. sicer nisem uspela vse natančno prebrat.
Pozdravljena natti WB
Madeže mi odstranjujemo z nekim sprejem od amwaya( se mi zdi, da se tako reče tej firmi) PREWASH in gre vse dol. zadnje čase mormo kar vse povprek špricat, ker Luka zamaže najmanj 2 majčki na dan ( od rokavov naprej).

Tudi mi bomo hitro uvedli kakšno bundico, za sedaj je imel jaknico in flis. Kapo imamo pa tud mi ko je res huda zima, drugač ima samo trak, če ga uspemo pregovorit, ker po hitrem postopku ga vrže stran...

Drugače nič pretirano novega pri nas, zdravi smo zaenkrat vsi, vsem vam, ki pa ste bolančki eno user posted image za čimprejšnjo ozdravitev.


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?