|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.1.2007 16:16:52   
Pikabu
moci, jaz sem tukaj. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
20.1.2007 16:17:13   
moci
pikabu  user posted image
noro. je me je....
no trenuno meni tole izgleda noro. mogoče bomo pa čez par let vse to uporabljale user posted image

no, a se kera javi za testiranjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
20.1.2007 16:17:58   
moci
čauuuuuuu

a si že vse spucala?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
20.1.2007 16:30:07   
Pikabu
Čisto vsega ne, ampak se mi ne da več. Kar se vidi, vse, od blizu pa raje ne gledat. Če vsi trije lenarijo, si bom tudi jaz privoščila. user posted image

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 20.1.2007 16:36:20 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
20.1.2007 17:08:22   
gaya

Oj

no še jst sem pršla prečikirat kolk strani je naklofanih, pa vidim da je stanje v mejah normaleuser posted image . Drgač so pa teli smajliji kul, sam tolk čsa traja preden jst kerga najdem.

altati nimam pojma kako je vreme, srčno molim da lepo, ker se mi res gre, da se čim prej spert dobimo na Bledu. Pikabu ti tud prideš, aneuser posted image , pa seveda ostale.

Zdaj pa moja princeska noro sitnarui, da jo je treba v naročje vzet. Ma take posrečene poskuseuser posted image

Ej k boste pospravle doma, š k meni pridteuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
20.1.2007 17:14:26   
Maxica
Jaz tudi danes le bolj malo pogledujem, koliko ste se spet razpisale, pa vidim, da vas luna mineva.user posted image user posted image  Mi smo se dopoldne malo potepali, šli na kosilo (nenačrtovano) k moževim staršem, zdaj pa spet malo zabušavamo. Sem mislila malo čistiti, pa so se ene bivše sodelavke najavile za na obisk v četrtek, tako da bom pa takrat naredila eno malo večjo generalno, danes pa samo prah počistila s pronto krpico in posesala, pa bo.user posted image  Z Maxom bova šla zdaj k maši, tako da moram zdaj še Lana podojiti, da mož ne bo imel tuljenja ta čas.
Eh, sem pa kr malo slabe volje. Smo prejšnji teden opazili, da je mož ful rumen po dlaneh in stopalih. Pol pa gledamo še fotke od novega leta, pa vidimo, da je tudi ful temen v obraz, mi trije pa vsi ful bledi (resda smo bili ravno bolehni takrat). Smo pogruntali, da je kar en čas (kakšen mesec) pil en multivitaminski sok ACE, vsak dan cca.1,5 l. Tako da je verjetno od tega, vendar mu še zdaj barva ni izginila, pa je nehal pit sok. Mene pa kr gloda in skrbi.user posted image  Eh, skoz je nekaj, sam da človeka skrbi...user posted image
Aki, jaz tudi polno dojim. Kaj ti ne več? In zakaj ne?user posted image
Pikabu, hvala za geslo, bom šla pokukat. Je pa Maks že orng dečko in vedno bolj podoben Emi, a se sam meni zdi?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
20.1.2007 17:21:36   
mis
joj, pikabu, kje si pa to našla. najbolš da nam dajo tist kateter al kaj je, pa vrečko zraven, pa bomo tko okol hodileuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
20.1.2007 17:32:51   
beki24
PIKABU- TISTI/A, KI JE PA TOLE IZUMIL/A JE IMELA PA PREVEČ ČASAuser posted image

mi nimamo spalne vreče/pajaca, ima pa tudi Tinkara rokice zmeraj zunaj in vedno ledeneuser posted image

jst si mleko črpam in zvečer dam Aptamil- dlje ponoči spi!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
20.1.2007 17:39:15   
beki24
ženkica pa klepeta s svojimi decembrkami!!!!!!!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
20.1.2007 18:13:07   
mis
joj naša Tina! bla je zdajle budna 3 ure in jasno po dveh je ratala zmatrana in zaspana in ne in ne. Jo dam spat, jok, zvijanje, tudi jaz ji dude ne morem notr držat, tako se zvija. Kako to preprečit? No pol jo poskušam na rokah, mi zadrema, odložim, pogleda in se smeji. Potem sem jo pustila in se je 15 min igrala s svojimi rokicami. Pa spet kliče, jo uspavam, jok... potem pa kombinezon in na balkon, stvar je bila v 5 minutah rešenauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
20.1.2007 19:12:55   
lucika
vava, mi imamo RA v ponedeljek prvič, in to v celju.
uz kolkov je bil ok, pa je mama goljufala in samo slaba dva meseca povijala široko. če pa so bili kolki 1a, pa če bi rodila v  celju in ne v mariboru, mi sploh povijat ne bi bilo treba. samo slabo vest sem pa imela na trenutke. zdaj je pa nimam vec, ker je tud uradno vse ok, in konec sirokega povijanja.

emmmm, ne bit jezne...tele slikce so super lepe...pa ful hecne ene, ko si take volje..sam, eeeeemmm....ful smotano se tekst bere! pol pa en medo cez celo stran maha dobro jutro...pa zgresis pol vprasanj, ki so nekomu nujne:) pa ne da bi zdaj jaz komu ful odgovarjala in to:) ...sem vcasih septemberke brala, pa si mislila zraven, kak to ful ni fajn brat...in taraaaaam, zdaj imamo se tule to:(

mi vrece nimamo. mi smo pod pizamico prvo ukinili dolge bodije, potem s kratkimi rokavi; na vrh pa dajem kojtercek. pa je cist ok, prej pa je bil velikokrat poten. kurimo ne, vcasih se okno sred noci odpiram. imamo mansardno stanovanje, in je spalnica noro topla, da komaj dihas. ne vem, al sosednje tak hajcajo spodaj, al kaj... da ga dam se v vreco, pa se kako deko gor, pa se bodije spodaj..se mi skuha. hvala bogu je bolj po nama, midva spiva brez pizam, ker je z njimi absolutno prevroce.

hja, se eno odkritje. lezalnik nasemu pase, fuuul. samo ne tisti ki smo ga do sedaj imeli. imeli smo takega trdega, nic se ni pogreznil v njega. dsanes pa dobim takega navadnega, zgleda ful udoben, in mali zelo uziva. saj vem, da naj ne bi...ampak za tu in tam bo pa super za zamotit se. vcasih sem ga malo na povijalni pustila, ker mu je blo tak fino..zdaj pa je odkril, kak se na eno nogo nasloni in rit s sunkom v luft vrze. zdaj ga pa ne smem vec pustit, mi lahko kar hitro skoci dol.

pikabu, hvala za vse informacije. smo se dogovorili za krst; vse bo tako kot sva planirala. vabila so mi tudi super uspela, pa jih ze pridno deliva. no, saj jih ni dosti, najozji; ampak mi je lepse z vabilom, kot samo povedati... tak da, jeeee. samo mal pa me skrbi..ker tak planiram v glavi, kak se bomo super imeli..ena slaba urca nasega bimbija, pa bomo lahk sli kar domov. pa se bojo oni "taozji" sami zabavali. ok, taslabsi scenarij...
ne, samo zdaj pa brez heca.:nas tak rad bruha po jedi...kaj naj zdaj ene tri variante oblacil pripravim, za njega, pa se za mene...da bova vsaj pri masi nepobruhana?

no, ko smo ravno pri bruhanju in dodatkih. jaz imam vcasih fiksno idejo, da nimam dovolj mleka, ker ne pije tak ful kot naprimer ponoci. pa mu dava zvecer flasko. in spi do 12. pa mu je ne dava, pa spi do 12. pa mu je ne dava, pa spi do 12, pa mu jo takrat dava...pa se isto zbudi cez dve uri, kot bi se, ce bi dobil samo zizo. tak da to da bi bil dodatek bolj nasiten..pri nas ne drzi. sva sprobala vse variante.
nama je pa zadnjic po malo zize in 150 dodatka tulil, da je dobil se 50. pa je se kar probal jokat, pa mu nisva dala vec...smo pa imeli potem do pol noci na sporedu jokanje in uspavanje z bruhanjem. pozeruscek mali, trebuscek ga je ziher bolel, on bi pa se kar jedel. cist po mami je:)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
20.1.2007 19:15:26   
beki24
no, zdej je pa že dolgčas, ste me kar razvadile, da sem imela skoz nekaj za bratuser posted image

ste vse user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
20.1.2007 19:20:30   
beki24
lucika, naša tudi včasih ful požre, potem pa višek ven vržeuser posted image  zdaj poje tam od 100-130ml in to je max. za njo, vse drugo vrže ven!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
20.1.2007 19:28:17   
moci
jaz pa ne morem merit kok pojeuser posted image
danes kar naprej spi user posted image me skrbi kaj bo ponoči...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
20.1.2007 20:12:54   
@lina
Najprej hvala, hvala vsem za odgovore!

Maxica, tudi naš starejši tega ni maral, zato pa zdaj nimam pojma, kako se temu streže. Tudi on je ful dvigoval nogice in hotel odriniti žakelj... še danes spi odkrit, bi lahko celo noč zraven stala in ga pokrivala samo ni nikoli ledeno mrzel. Vsekakor se ni vrgel po meni, ki sem čist zmrznjena in s koutrom pokrita do nosu user posted image
Kako spite vsi štirje na 160x200 - ko se to pri nas zgodi, je ful gužva, pa imamo 180x200user posted image  Ampak res tavelik zahteva ful velik placa, z nogami v mojih rebrih in z glavo pri moževih nogah npr...
Tasha23, bravo za tako dolgo spanje! Uh, še naš 2,5-letnik ne spi tako dolgo.user posted image

Muki in Iva, čestitke za 3 mesece!user posted image

Pikabu, res maš dva cukrčka!

Midva se samo dojiva in ponoči se zbuja, če zaspi ob 21h, se zbudi ob 2.30, 5.15 in nato 7.15-7.30. Te ure  sem vam tako napisala, ker so res skoraj iz noči v noč natančno take...user posted image

Popoldne smo preživeli pri babiki in dediju, tamal je dvakrat po pol ure prespal, starejši je pa tam ostal, je rekel da bo z dedijem spal... tako da zvečer samo tamalga spraviva spat in je najin večer...Zdaj pa greva počasi z večernim ritualom v spalnico!

Lahko noč!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
20.1.2007 20:48:21   
štorkljica
Čer!
Danes pa niste preveč zgovorneuser posted image  Se opazi, da je vikend in smo vsi bolj zapečkarski.
Danes bili na obisku pri dediju in babici, se meli fajn, bili na sprehodu, po nakupih, papali, se cartali... Mi je kar malo pasalo, da je malo babica nosila, jaz pa sem si lahko v miru pogledala eno ful dobro oddajo na HTV o mladostnikih, ki kadijo travo in posledicah za njihovo duševno zdravje. Zelo zanimivo in poučno.
Zdaj pa smo doma, malo dali spat, midva pa bova nekaj pojedla potem pa ... user posted image user posted image user posted image ... juhuhu user posted image user posted image user posted image
Nočko

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
20.1.2007 21:09:28   
štorkljica
ARABELA - mam eno vprašanje zate, kaj si že kaj razmišljla da bi začela Katarini dodajati gosto hrano in kdaj? Ali pa si že kaj eksperimentirala? Če še nisi pa me zanima kdaj razmišljaš, da boš začela?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
20.1.2007 21:12:22   
Clody
Evo, naš mali pridno panča. Ga morm prou pohvalt kako pridno zaspi vsak večer in to vsak večer ob 20:00. Čez dan mi bolj  malo spi (beri cca 2 krat po pol ure), tako da je zvečer že vs tečn in komej čaka, da ga položiva v pojstlco. Sem ga tud čez dan poskusla polagat pa ne gre, nimam pojma zakaj. Je pa res da čez dan skooooz trza in zato je tud spanec nikakav.

Babi pa dedi stavisela cel dan, tko da je moj lubek že skor živčnga fasou, ker ne mara dolgih obiskov. Pri njemu se nikol niso tako štekal kot pri nas, niti govorijo ne med sabo kej dost, za rojstne dneve nobenih lubčkov, čudne navade. Zato tud jest mal težje prenašam taščo, ki živi v iši zraven najine!user posted image user posted image
Ampak Nejc je pa dobil svoje ujčkanje, pa miljon lubčkov in igric. user posted image user posted image

Glede mleka imam tud jest občasne občutke, da mi ga zmanjkuje, še posebno ker se je v zadnjem mescu zredil za samo 600g, prej pa okol 1200 na mesec. Mogoče pa res porab več za rast in razvoj, kaj pa vem.

Sem pa popoldne čist preveč cajta porabla z branjem foruma na Mamini čvekalnici glede teme " starši, ki niso cepili svojega otroka". Sem bla čist znervirana, ker se nikol nism spuščala v to cepit al ne cepit. Je bilo nekak logično da se dojenček cepi. POl pa dons berem vse neg, lastnosti inmožne posledice in grozote in sm zdej čist preč kakšne bodo reakcije pri drugem cepljenju, ko je imel pa že pri prvem tako visoko vročino in pikice okoli ust. Pa pravijo da pri prvem sploh ni cepljenj.
Kaj pa ve o tem mislite???
Aja, kdaj pa je na vrsti 2 cepljenje?? Upam, da ne kmal!!

No, zadost za dons!!

Vohka (po gorenjko Nočke)

Pikabu, še geslo bi prosila, pa še vse ostale ki imate nove albume, prosim, prosim.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
20.1.2007 21:20:17   
Anonimen
mi smo imeli pa spet en nor dan...jest zdej ne vem, al je to reakcija po pikici al kaj...cel popoldan sem ga mogla nosit ko nora, pa bognedaj da bi se slučajno ulegla...pa je že zaspal v naročju, ga položim v posteljco in spet jok, jok, jok.....pa še neki je prehlajen zraven in je cel hudič....

A Je že katera svečke dajala ? Meni so jih dali prejšni teden, ko je bil podoben cirkus tko da ..... nočem mu sicer dajat kr neki, ker tudi sama ne jemljem nobenih tablet..sem pač mnenja da se da večkrat rešit po naravni poti.

Upam, da bo noč mirna...grem kar spat, za vsaki slučaj !

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
20.1.2007 22:27:25   
vava
Čer.
Me boli hrbet in križ. Zdajle semmalega eno uro v naročju držala. Je hitro "zaspal", potem pa vsakič, ko sem se hotela premakniti, da bi ga dala v posteljo, odprl učke in se včasih smejal, včasih kremžil ali pa raztegoval.
Lucika držim pesti za ponedeljek in RA, samo mislim da ti bodo tale mehak in udoben ležalnik odsvetovali.
Jaz sem pa danes za rojstni dan dobila most z visečimi medvedki in ropotuljicami user posted image  in knjigico o masaži dojenčkov ...  no pa še orhidejo zares samo zame. Darilo je bilo od obeh babic (rojstni dan imam pa v torek, da ne boste prehitevale! Bomo takrat torto razrezale, obljubim).
Zdaj pa upam na eno fejst masažico potem pa čimprej spat do prve runde okoli dveh - če bo sreča.
Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
20.1.2007 22:29:27   
Pikabu
Pa sem še jaz tukaj.

Obiske uspešno preživeli, Clody, tudi mi smo imeli mamo in ata. Maks je užival, ker je ves čas imel nekoga, ki se je z njim igral, Ema pa itak zapreže enega in ga ne spusti iz rok. Bi ata skoraj ostal pri nas na počitnicah, pa mu mama ni pustila. user posted image . Maks se je celo dojil normalno pred njima, sede na stolu in na desni strani. Samo še upam, da bo tudi jutri tako. Potem smo se kakšno urco igrali sami (mož je bil na pevskih user posted image ) in že je šel Maks spat. Za njim pa Ema večerjat, potem je bil pa že ati doma, da jo je spravil spat. Jaz pa hitro pod user posted image in sem si glavo umila, zdaj bom pa še malo tukaj strašila, da se mi posuši. Se ne maram fenat. Aja, vmes sem še pripravila nahrbtnik za jutri za oba otroka. Zjutraj moramo namreč zgodaj vstati, ob pol desetih moramo biti že v Kočevski Reki. Tam poje zbor pri maši, potem pa kosilo in gremo mi naprej k moji teti na praznovanje 50-letnice in sestričnine diplome. Sem sestrični tako lepo napisala v tisti knjigo, da so mi kar malo solzice hotele priti. user posted image @lina, hvala za idejo. user posted image

Za Bled sem pa tudi jaz, upam, da bo vreme ugodno. user posted image

Maxica, sta ful pridna, da gresta že ob sobotah k maši. Pa je Max priden? Mi smo našo Emo čisto razvadili, ker hodi z možem na kor in si drugje kar ne upamo iti k maši, ker gor na koru imajo vedno žurko. Tudi razmišljam, da bi sama začela z njo hodit, da se malo privadi reda. Tole z možem pa upam, da je res samo od soka. Naj se čim prej povrne prvotna barva. Glede podobnosti med Emo in Maksom: pojma nima. Jaz te stvari že tako slabo opazim. V isti starosti si nista kaj preveč podobna, ker je bila Ema precej bolj okrogla v lička, Maks je pa bolj špičast. Jih pa zdaj več pravi, da ratuje podoben meni, prej so vsi rekli, da je atiju.

Tista zadevšna za M: sem iskala sliko štorklje in naletela na tole. Jah, ni kaj, eni očitno tudi to uporabljajo. Mi je pa res hecno, da nosiš tako steklničko v sebi.

Miš, naš Maks je isti glede spanja. Jaz ga za dolge rudne sploh ne poskušam več drugače uspavati. Ko vidim, da je čas za spanje, ga oblečem za ven in v vozek, pa lepo spi. user posted image

Lucika, user posted image user posted image user posted image da vam je uspelo vse se dogovoriti za krst. Zdaj naj vam pa še čim lepše mine, pa ostane res lep spomin. Pa čim bolj brez skrbi. Vi samo uživajte.

Amazona, ti lahko še jaz odgovorim, ker bo naš tudi čez en teden star 4 mesece? Jaz ne dodajm nič in imam namen počakati do 5,5 meseca. Tako je svetovala pediatrinja, pa malo sem kamot. Ko enkrat začneš z gosto hrano, si kar vezan na drugačen ritem, pa ko kam greš, moraš vedno paziti, da imaš s seboj, tako da jaz bom skušala dojiti kar se bo dalo dolgo. Sem pa to rekla tudi pri Emi, pa ga je začela kvačkati čez noč in smo na hitro uvedli večerni obrok aptamila z riževo kašico (sem najprej mislila s svojim mlekom, pa nisem imela potrpljenja z izčrpavanjem), pa čez dan sadno kašico. Mi je pa šlo ful na živce, ker sva morali biti vedno toliko prej s sprehoda doma, da ni bila preveč lačna, da sem v miru pripravila. Včasih sem potem kar s seboj vzela domače pripravljeno ali pa frutek. Ko pa enkrat kuhaš, je pa itak čisto drug sistem. Maks pa že sedaj ponoči pogosto je, tako da če bo ostalo tako, verjetno ne bom nič prej dodajala.

Glede mleka:
pomojem imamo kar vse kdaj podobne občutke. Jaz zdaj pri Maksu manj mislim na to, občasno me pa tudi prime. Ampak kot je rekla Gaya, zdaj je že toliko star, da tudi ni več problem zamenjati, si pa vseeno želim še nekaj časa dojiti. Je pa Maks moje mlekarne lepo navadil, tako da mislim, da je mleka trenutno dovolj.

clody, za tale vohka pa prvič slišim. user posted image Aja, cepljenje je pa ponovno po 6 tednih.

Lina, naš je bil tudi tak po cepljenju. Prvi dan spanje, drugi dan tečnoba, pa ves čas po naročju, tretji dan se je pa lepo obnesel. Čisto možno je, da je od cepljenja. Svečke smo pa mi Emi dajali, ampak samo pri vročini, sicer ne.

Zdaj smo pa spet nazaj na strih tirnicah, kaj? Očitno je bila zadnjič res luna kriva, pa Frrrrr manjka. Z njo bi hitro v kakšno tako debato spet padle. Bi bilo res fino, če bi za take debate odprlo eno novo temo. Jaz sem zadnjič noro uživala, pa zelo sem se sprostila in si še želim takih čvekov, ampak potem tule kar zbledi glavni namen: naši otročki.

Grem še malo brati po forumih, pa pridem nazaj, če boste še kaj napisale. Če je pa kakšna za čvek, pa povejte. Sicer pa: user posted image in user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
20.1.2007 23:08:42   
mis
vava, naša je bila danes tudi taka. spi, potem pa ko čuk ko jo odložimuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
20.1.2007 23:14:15   
lucika
mene je bilo tako strah reakcije na cepljenje...pa vem povem (cist na tiho, ker se pol rado pokvari), da je nas mali bil te dni po pikici super ; se mi zdi, da je bil se bolj dobe volje, se smejal, pogovarjal, skoraj nic jokal...tak, da bi ga se kar peljala cepit:) hecam se...
na mestu uboda ima malo zatrdlinico. sem mu dajala obhladke, prvi dan, pol pa ne vec .a je bilo to narobe, ali imajo v vsakem primeru malo trdo pikico?
ja, sem se pa spomnila...lahk da je tak priden, ker je bil te dni tudi ati doma. ja, bi znalo bit.

lepo spanckajte...
jaz ne vem, ce se mi splaca spat hodit, se mal pa bo nocna malica, pa spet, pa spet, pa spet.pol se pa itak vstanemo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
20.1.2007 23:17:03   
mis
tako, zdej pa spat. danes smo imeli uz kolkov in vse je 1a. pol smo šli pa še na obisk k moževim starim staršem, pol sem bla pa skoz sama s tino in sem kar utrujena. se pa naša tako odriva z nogicami. pa sama se že lepo potegne v sedeč položaj. na previjalni moram pa res pazit. se z obema nogama kar odrine navzgor.tako, da se kar nekaj cm premakne. joj joj, kako gre hitro čas. a je to odrivanje treba kaj ustavljat al je to normalno?

nočko. zdej se pa res bliža prava zima. hitr pod koutr!user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
20.1.2007 23:59:53   
muki1
Dober večer. Spet preveč branja.....

Ja, mi smo pa danes stari tri mesece.Že. Prehitro gre vse skupaj, kar naenkrat bo spet oktober user posted image .
Smo bili danes pri dežurnem, ker je Iva nekaj kašljala in hropela, pa sva se šli kar pokazat. Pa ni nič hudega. Prehlad. No, saj je že to kar dovolj za to malo miško.

Hvala vsem za čestitke user posted image .

Aki, jaz še polno dojim in tako nameravam do 6 mescev, šele potem bom začela dodajati.

Maxica, meni proti napenjanju pomaga Sab simplex...Ivine kapljice.

@lina, jaz imam žakeljček brez rokavov in ji čez dam še tanko dekico.

Pikabu, lušten avatar user posted image .
Glede posodice za zbiranje, pa mi gre totalno na bruhanje. Bljaks, fuj in fej.

Maxica, a misliš da je res od soka? Naj prešalta na H2O, pa bo user posted image

Mis, jaz še tudi iščem čarobni recept za to zvijanje. Včeraj smo jo eno uro prej spat dali, pa smo se mu izognili, danes pa spet user posted image , pa sem jo tudi prej dala spat, ampak ji ni bilo do spanja, potem je pa spet od dolgčasa zavijala kot sirena. Preden bom jaz moji dve uspela na isto uro uštimat bom še popenila.

Gesla bi jaz tudi prosila.

Svečk Ivi še nismo dali, sem jih pa dajala Neži, ko so ji zobki rasli, ker smo imeli jok in dojeneje celo noč na vsake pol ure. Ko sem dala svečko, pa je par ur bil mir.
Cepljenje ima Iva v sredo, ampak glede na to, da bi morali biti popolnoma zdravi, bomo verjetno prestavili. Se bom še posvetovala.

UZ KOLKOV, je v bistvu konec enega obdobja, mar ne? Paske in plenice, ki smo jih tak fajn likale in prale lahko pospravimo. V omari bo spet prazen prostor, likanja bo manj, pa tudi otročki bodo bolj drobni....sem kar malo že nostalgična. Vseeno pa upam, da bodo kolki okej.

Mis, tudi Iva se tak odriva, da se kar nekaj cm premakne. Noro, res.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?