Pikabu
|
Pa sem še jaz tukaj. Obiske uspešno preživeli, Clody, tudi mi smo imeli mamo in ata. Maks je užival, ker je ves čas imel nekoga, ki se je z njim igral, Ema pa itak zapreže enega in ga ne spusti iz rok. Bi ata skoraj ostal pri nas na počitnicah, pa mu mama ni pustila. . Maks se je celo dojil normalno pred njima, sede na stolu in na desni strani. Samo še upam, da bo tudi jutri tako. Potem smo se kakšno urco igrali sami (mož je bil na pevskih ) in že je šel Maks spat. Za njim pa Ema večerjat, potem je bil pa že ati doma, da jo je spravil spat. Jaz pa hitro pod in sem si glavo umila, zdaj bom pa še malo tukaj strašila, da se mi posuši. Se ne maram fenat. Aja, vmes sem še pripravila nahrbtnik za jutri za oba otroka. Zjutraj moramo namreč zgodaj vstati, ob pol desetih moramo biti že v Kočevski Reki. Tam poje zbor pri maši, potem pa kosilo in gremo mi naprej k moji teti na praznovanje 50-letnice in sestričnine diplome. Sem sestrični tako lepo napisala v tisti knjigo, da so mi kar malo solzice hotele priti. @lina, hvala za idejo. Za Bled sem pa tudi jaz, upam, da bo vreme ugodno. Maxica, sta ful pridna, da gresta že ob sobotah k maši. Pa je Max priden? Mi smo našo Emo čisto razvadili, ker hodi z možem na kor in si drugje kar ne upamo iti k maši, ker gor na koru imajo vedno žurko. Tudi razmišljam, da bi sama začela z njo hodit, da se malo privadi reda. Tole z možem pa upam, da je res samo od soka. Naj se čim prej povrne prvotna barva. Glede podobnosti med Emo in Maksom: pojma nima. Jaz te stvari že tako slabo opazim. V isti starosti si nista kaj preveč podobna, ker je bila Ema precej bolj okrogla v lička, Maks je pa bolj špičast. Jih pa zdaj več pravi, da ratuje podoben meni, prej so vsi rekli, da je atiju. Tista zadevšna za M: sem iskala sliko štorklje in naletela na tole. Jah, ni kaj, eni očitno tudi to uporabljajo. Mi je pa res hecno, da nosiš tako steklničko v sebi. Miš, naš Maks je isti glede spanja. Jaz ga za dolge rudne sploh ne poskušam več drugače uspavati. Ko vidim, da je čas za spanje, ga oblečem za ven in v vozek, pa lepo spi. Lucika, da vam je uspelo vse se dogovoriti za krst. Zdaj naj vam pa še čim lepše mine, pa ostane res lep spomin. Pa čim bolj brez skrbi. Vi samo uživajte. Amazona, ti lahko še jaz odgovorim, ker bo naš tudi čez en teden star 4 mesece? Jaz ne dodajm nič in imam namen počakati do 5,5 meseca. Tako je svetovala pediatrinja, pa malo sem kamot. Ko enkrat začneš z gosto hrano, si kar vezan na drugačen ritem, pa ko kam greš, moraš vedno paziti, da imaš s seboj, tako da jaz bom skušala dojiti kar se bo dalo dolgo. Sem pa to rekla tudi pri Emi, pa ga je začela kvačkati čez noč in smo na hitro uvedli večerni obrok aptamila z riževo kašico (sem najprej mislila s svojim mlekom, pa nisem imela potrpljenja z izčrpavanjem), pa čez dan sadno kašico. Mi je pa šlo ful na živce, ker sva morali biti vedno toliko prej s sprehoda doma, da ni bila preveč lačna, da sem v miru pripravila. Včasih sem potem kar s seboj vzela domače pripravljeno ali pa frutek. Ko pa enkrat kuhaš, je pa itak čisto drug sistem. Maks pa že sedaj ponoči pogosto je, tako da če bo ostalo tako, verjetno ne bom nič prej dodajala. Glede mleka: pomojem imamo kar vse kdaj podobne občutke. Jaz zdaj pri Maksu manj mislim na to, občasno me pa tudi prime. Ampak kot je rekla Gaya, zdaj je že toliko star, da tudi ni več problem zamenjati, si pa vseeno želim še nekaj časa dojiti. Je pa Maks moje mlekarne lepo navadil, tako da mislim, da je mleka trenutno dovolj. clody, za tale vohka pa prvič slišim. Aja, cepljenje je pa ponovno po 6 tednih. Lina, naš je bil tudi tak po cepljenju. Prvi dan spanje, drugi dan tečnoba, pa ves čas po naročju, tretji dan se je pa lepo obnesel. Čisto možno je, da je od cepljenja. Svečke smo pa mi Emi dajali, ampak samo pri vročini, sicer ne. Zdaj smo pa spet nazaj na strih tirnicah, kaj? Očitno je bila zadnjič res luna kriva, pa Frrrrr manjka. Z njo bi hitro v kakšno tako debato spet padle. Bi bilo res fino, če bi za take debate odprlo eno novo temo. Jaz sem zadnjič noro uživala, pa zelo sem se sprostila in si še želim takih čvekov, ampak potem tule kar zbledi glavni namen: naši otročki. Grem še malo brati po forumih, pa pridem nazaj, če boste še kaj napisale. Če je pa kakšna za čvek, pa povejte. Sicer pa: in