Pikabu
|
Maxica, zdaj pa tudi meni ne pokaže tistih slikic, jih bom še enkrat dala, so pa podobne kot v albumu, za tega pa dobiš geslo na ZS. @lina se spomnm tvojega vprašanja, pa pojma nimam, zato pa nisem odogovarjala. mMi imamo Emo v žaklju, ker se je odkrivala in se še vedno, ampak ona se zdaj zna sama tudi nazaj pokriti, če ji je premalo. Maksu pa zaenkrat zadostuje kovtrček, si ga da pa tako, da ima roke ven, to ga pa lahko še tako pokrivam, pa nimam kaj. Včasih ima lepo tople, včasih pa tudi zelo mrzle. Poskusi eno in drugo, pa ponoči preveri, kako mu je, pa boš videla, jaz bi tako naredila. Aki, jaz tudi še dojim. Lina, mi tudi poskušamo ponoči z drugimi stvarmi, pa včasih pali, včasih ne. Ponavadi sem sama potem še bolj živčna. Danes sem ga kar dojila. To je sicer pomenilo spet na dve uri, ampak je takoj zaspal nazaj, sama pa tudi nisem bila nervozna. Se bo že navadil spati celo noč, čeprav Ema tak čas že skoraj je. Jaz sem pa danes že tole , pa tole , pa eno rundo že tole , pa eno že tudi tole: , zdaj me pa čaka še ogromno tega: . Baje bo v ponedeljek dež, tako da bom vse nadoknadila. Pa danes sem tudi tole že naredila: in sem bila kar dobre volje, saj sem pričakovala, da bo več. Zdaj pa samo veselo naprej s pa konec tega , pa bo zmaga. Joj, tile smškoti, preden jaz najdem pravega... Čestitke vsem korenjakom in korenjakinjam za nove podvige (smejanje,...) in odlično napredovanje v teži in višini. Le tako naprej. Sem ugotovila, v čem je problem, da se ne vidi tistih slikic. Stran od shrani.si ne dela. Bom videla, če bo začela delati nazaj, se bodo morda spet videle, sicer jih bom pa še enkrat naložila, zdaj jih pa ne morem. Grem, da ne bo možek name. Je nekaj bošček, ga grlo boli, pa vseeno . Se oglasim še kaj kasneje.