Pikabu
|
Likanje za danes končano, je zmanjkalo vode v likalniku. Jutri pa še ena runda, ampak ta bo luštna. Lučke je Maks navajen pri zadnjem dojenju, ponoči pa res ne. Verjetno bom enkrat poskusila, pa bomo videli, kaj. S spanjem pa tudi upam, da ne bo težav, v najslabšem primeru bo ostal pri meni v postelji, če se preveč prebudi. Je pa pri nas že ves čas tako. Mogoče je ene par noči, da je spal daljše runde. Altati, sem tudi že to razmišljala, da bi kar pustila, kakšna noč gre, potem se pa spet spomnim, ej, Ema je pa tak čas že ful spala. Ah, saj bo. Sem pa prej prebrala tisto, kar je Beki napisala, pa zraven ravno tisto pesem poslušala o mami, sem kar začela in si rekla, kaj je to proti temu, da imam zdravega, simpatičnega, nežnega otročka, sem kar šla in začela Maksa objenati, pa je prišla še Ema in smo se vsi trije stiskali, pa lubčkali. Sta pa bila taka cukra prej. Sem Maksa dala v ležalnik in na tla, da me je gledal med likanjem, Ema je pa hodila okoli. Potem je pa Ema prinesla knjige in je Maksu brala, on jo je pa s takimi oki poslušal. Ampak, če je šla stan: JOJ!!! Protestiranje! Prav simpatična sta bila. Zdaj pa hitim kuhat kosilo, že bo vse po sreči, bo možek čez pol ure doma, potem bo pa itak samo norenje, da pojemo, se pripravimo in spravimo od doma. Upam, da se mi uspe zvečer kaj jaivit, vam moram še povedati, kaj se je prej zgodilo, pa zdaj nimam časa pisati.