|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.1.2007 14:45:02   
beki24
Altati- ja sej se mi zdi, da bom jst tud ene 5 let rabila, da se bom naspalauser posted image

Kaj sta nakupile v H&Mu?

Ženske, bilo je fino............hvala za družbo in upam, da se čimprej spet kje dobimo

poročilo malo kasneje, moram najprej Tinkaro uštimat, pa slikce dol s fotoaparata dat................

lp

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
31.1.2007 15:04:29   
frrrr
no, vglavnem... dobit se moramo večkrat, ker se js kaj novega naučim user posted image do zdej sm bla prepričana, da Jaša brez zize zdrži max. 3 ure... no, danes dokazal, da to ne drži in bil od 9:30 do 14:10 brez joške... no, vmes je pa vsem zbranim pokazal kako se joka user posted image
sm mela tolk lep načrt kako bo fant naspan in ne bo tečkal... sm se dobro uro prej odpravila do BTCja, da bi tam vozičkala in bi vsaj enih 45 minut dremuckal, pa je ratalo mogoče 15 minut dremuckanja user posted image no, sej pol je pa na našem čveku zaspal... prej je moral mamici dopovedovat, da ne bo jedel, ker je zaspan - altati hvala za nasvet!
drgač so pa tile oktobrčki res pridni... altatin Jaša in vavin Luka sploh nista jokcala... Maxicin Lan je zajokal le, ko ga je mamica hotela odpeljat, on nam je imel pa še tolk za povedat... Tina od mis je mau zacmevkala, ko je bla zaspana... Zoja od moci je zvedavoi gledala okrog sebe... gayina Gaja je itaq imela tolk opravka z altatinim Jašem (skoz sta se otipavala user posted image ), da ni utegnila jokat... Tinkara od beki je tut eno srčece, ki ne joka... sam naš Jaša je bil spremenljive narave s krvavo rdečimi učki user posted image

gaya in altati... kk sta pa vidve še balone v avto stlačile?

moje kile... ni glih normalno bit velik 160cm in met 62kg... no, brez skrbi ne bodo tk hitr zginile... po kremšniti in našem čveku sm šla še do McDonaldsa po en študentski meni user posted image

AKI, js sm Jaši dvignila posteljico pri vzglavju tako, da je bila cela postelja pod naklonom, ko je bil bolan... je lažje spal, ker drgač se je kr davil kdaj vmes

nočno hranjenje na 2, 3 ure... men se ne zdi, da je to znak pomanjkanja mleka... js bi prej rekla, da otroci rabijo več in hitreje porabijo... a jih pri vsakem nočnem podoju daste na obe dojki?
midva se vedno samo na eni dojki podojiva in spi eno rundo (včasih prvo, včasih drugo) nekje med 4 in 6 ur, pol pa še eno od 2 do 4 ure... proti jutru se pa tudi na uro zbuja, včasih pa lepo v kosu 3 ure...

zdej se moreva pa preobleč, ker je očitno preveč pojedel in naju oba polil... je med hranjenjem gledal v joško in ji govoril: o, ljubavi moja, nikada me više ne napusti user posted image zdej mi je pa tu v naročju čepel, se pogovarjal s plenico, in z eno roko je skoz joško držal, da mu ne bi pobegnila user posted image

čau... zvečer...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
31.1.2007 15:05:38   
frrrr
slikice pls na mail... beki, altati... še kera slikala?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
31.1.2007 15:08:10   
moci
frrr, samo meni ponoči zaspi preden poje do koncauser posted image
sej še nisem do konca skuhala samo moram mal čekiratuser posted image
v glavnem jaz sem res uživala. komaj čakam ponovitev

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
31.1.2007 15:11:53   
moci
beki, hude slike. sem se nasmejalauser posted image
res so originalni

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
31.1.2007 15:12:40   
moci
a lahko še meni na mail, da bom lahk razvit dala

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
31.1.2007 15:17:21   
beki24
Poslala sem vam geslo za album- slike s srečanja ( ni sicer napisan kdo je kdo- še ni bilo časa)
Kasneje pošljem na mail- tudi zdaj ni časauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
31.1.2007 15:18:20   
beki24
meni tudi na mail pošljite tiste, ki ste slikale, prosim, pa Frrrr mi lahko pošlješ- če imaš še kje tiste s prvega srečanjauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
31.1.2007 15:28:34   
frrrr
moci, men tut prej zaspi preden se naje...

beki, dobiš slikice od nosečnostnega srečanja...

zdej grem pa čekirat današnje slike

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
31.1.2007 15:30:06   
muki1
Hej babnce, kak ste dobre, pa AAAAAAAAAAAAAAAAA, kakšni sladkorčki tam na tleh user posted image  user posted image  user posted image .

Maxica, hudo frizuro maš, zelo ti pristoji.
Madonca babe, ste fejst, moram jaz pred Kranjsko Goro še nujno k kozmetičarki, frizerki in pedikerki, da se vsaj lahko kosam z vami user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
31.1.2007 15:36:02   
@lina
user posted image user posted image user posted image mamice, super ste! Ena mlajša od druge...user posted image user posted image
Sem si ravnokar ogledala fotke...saj večino vas že kar poznam po do sedaj objavljenih fotkah (frrrr, altati...), mis poznam v živo, ostale sem pa ugibala po otrocih (Maxica z njenim Maxom, prepoznala sem vavo z Lukcem, pa se mi dozdeva za Tinkaro in Gajo...)

Upam, da bo pri meni šlo v tretje rado in da vas tudi v živo spoznam na tretjem srečanju!

Danes so mojega pikeca pikali direkt v žilo za kontrolo bilirubina. Kako je jokal...pa bolj zato ker mu je roko tako na trdo držalauser posted image user posted image  Drugače se je pa tako smejal in sestri in zdravnici, sem mislila, da mi ga bo tista sestra pojedlauser posted image user posted image

Pa jaz sem dobila danes eno punčko...tisto, na prstu, ko ti ga tako povijejouser posted image
sem imela en poseg danes, nekaj se mi je naredilo na prstu in sem šla danes, so mi to vn zrezali in malo zašili, zdaj imam pa punčko - ko imam že same fante domauser posted image  Moj mali je bil pa tako priden, zjturaj sem ga pustila pri tašči, sem šla ob 7.30 od doma, tam sem končala ob 9.15 in ko sem prišla domov, se je moj sonček ravno zbudiluser posted image

Tako da danes sem samo po bolnicah hodila, jih mam dost za nekaj časa...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
31.1.2007 15:46:49   
frrrr
@lina, ko so Jaši tako kri jemali, mi sploh zraven niso pustili, da ne bi skup zlezla user posted image pol me je blo šele strah kaj bodo z njim počeli, ko mi je sestra to rekla...

beki, si jih dobila?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
31.1.2007 15:50:29   
muki1
Ej, punce moje, kaj se je meni včeraj zgodilo.
Bila zvečer na sestanku, kjer smo med drugim dokončno dorekli tudi zadeve okrog mojega delovnega mesta, ki ostajajo takšne kot so bile user posted image . Še malo me je pohvalil direktor, kak sem pridkana, ko med porodniško še kaj postorim za njih, sem malo farbala od silne skromnosti user posted image .
Ko smo končali sestanek, nas je direktor povabil še na pijačo. Jaz sem se opravičila, ker pač imam doma otroka, nič jim nisem mleka pustila. Ampak sem rekla, da samo še na WC skočim in mi je sodelavka dala ključ, ker imajo WC zaklenjen. Grem jaz lulat, pridem nazaj na hodnik, pa tema. Sem mislila, da je pač luč na senzor in v temi se dotipam do stikala in prižgem luč, pa grem do pisarne, ki je BILA ZAKLENJENA.
Not sem imela jakno in ključe od avtomobila, mobitel pa sem pustila kar lepo doma. OMAJGAD, ODŠLI SO se mi je posvetilo. Tečem hitro dol, da še ujamem koga, da mi da ključe....ZAKLENJENO!!!!!!!!
A si lahko mislite. POZABILI so me v zgradbi. bila sem sama v tronadstropni zgradbi, zaklenjena, brez mobitela...sem mislila da me bo kap. Hitro sem tekla in odprla eno okno na hodniku, se drla kot utrgana, ampak so kar lepo že odbezljali na svojo user posted image  pijačo. Živčna in prestrašena sem tuhtala, kaj naj zdaj naredim. Da bi skočila je bilo previsoko, edina varianta je bila, da z gasilnim aparatom razlomim steklo na vratih in se rešim. Še malo sem se drla in na srečo božjo, so v zgradbi še v enem drugem prostoru bili ljudje, ker so imeli neke vaje in me rešili.
Če to ni za ****, mah, sem potem klicala sodelavko, ki me je POZABILA NA WC- JU in sem ji take napela, da sem jo čez nekaj časa še enkrat poklicala in se ji opravičila, da sem jo tak nap......
Meni pa tudi dogaja user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 31.1.2007 15:52:00 >

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
31.1.2007 15:55:35   
Maxica
Bom kasneje brala, zdaj smo lih dobro domov prišli, smo šli prej še malo v Spar in Baby Center, zdaj moram pa še kaj pojesti.
Moram povedat, da je bilo res super in ste vse prav krasne mamice. Upam, da kmalu ponovimo srečanje, takrat pa ne smete manjkati tudi ostale, ki ste danes prešpricale srečanje, saj sem prepričana, da ste tudi ve prav luštne.user posted image user posted image user posted image
Beki, hvala za geslo, grem pogledat, pol se pa kaj beremo. Cavci.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
31.1.2007 16:06:27   
gaya
evo babe, midve sva tud doma. Sva se pr aktati še enkrat spedenale, pol pa šibnle domovuser posted image . Bilo je super fajn, upam, da kmal ponovimo in teli oktobrčki so res zakon, ja mamice pa itakuser posted image .

No muki1 zdaj pa še vaše veličanstvo pridem v Kr Goro pogledat, pa bom še pikabu in altati s sabo odvlekla user posted image .

Drugač je pa mojo princesko Jaša od altati tko utrudil, da je zdaj csa zakomirana na joški in gre spat user posted image , se javim mal kasnej, tdaj moram pa še možeku kosilo naredit.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
31.1.2007 16:12:10   
@lina
ko so mu prvič jemali kri pri 1. mesecu, mi je tudi rekla sestra če bi šla ven, da ne bi rabila tega gledati... pa sem rekla da ne, bom rajši zraven... se mi zdi, da jok poslušat za vrati pa da ne vidiš kaj se dogaja je še 100x hujše!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
31.1.2007 16:22:24   
tasha23
 Ja punce res ste luštne user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako žal mi je, da nisva mogla pridet... sicer pa danes je Gael takoooo tečen, slabo je, malo spi in za vsako figo joče user posted image user posted image user posted image user posted image  - kaj lahko naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj mi spi v naročju, ker če ga poležem se zbudi v joku v roku 5 min.
Clody že cel teden ga dojim zvečer brez dodatka in vseeno spi...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
31.1.2007 16:45:50   
frrrr
muki, js se ji ne bi opravičevala... kk je lahk doječo mamico pozabila na wcju user posted image joj, bi mogla kr plazit okol mene, da bi ji oprostila... drgač pa čestitke za pohvale...

tasha, mi smo dans spali 15 minut, pol urce v Koloseju, 10 minut po poti domov in zdej 15 minut... firbčen za pop*****

@lina, se strinjam z jokom za vrati... full težko...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
31.1.2007 16:51:19   
moci
ojoj muku, tebi se pa dogaja. boš mela zgodbicouser posted image
pa kaj če si ji jih napela, sej si zasluži, aneuser posted image

zoja spiuser posted image je bla z bai na sprehodu in jo je utrudila

drugače pa je bilo na srečanju res super. aja to sem že povedala. no, če sem pa tok uživala. punce so vse face, ne komplicirajo, najboljše mame smo oktobrke, ane? sam jaz sem uradno septembrkauser posted image
v glavnem zadevo je nujno treba ponovit.
tortica je pa tud pasala. mmmmmm. kaj je dieta?user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
31.1.2007 16:58:33   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

gaya in altati... kk sta pa vidve še balone v avto stlačile?

mal sva vse skupaj požokali, pa je šlo user posted image  sam da sm jst pol bl slabo vidla vn

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
31.1.2007 17:47:30   
muki1
@lina, saj prav, da si bila zraven, meni so Nežo enkrat odpeljali in nisem smela zraven, ko so ji jemali kri iz glavice v bolnici, ne vem zakaj, če je še rokico imela premajhno, ali zakaj....pa sem poslušala tuljenje izza vrat, pa je res grozno.
Sploh ne vem, zakaj sem se dala pregovoriti, da ne smem biti zraven....slabo bi mi pa tudi postalo verjetno, ker sploh ne prenesem pogleda na igleuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
31.1.2007 17:54:22   
muki1
Ej, punce na ČVEK V PRIČAKOVANJU se je odprla nova tema....kaj mislite, katera?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
31.1.2007 18:01:28   
frrrr
joj, čas beži... že oktober tema vpričakovanju

moci, sm mau gruntala... ko smo govorili o tem, da prej rojeni šele pri dvehletih nekak ujamejo normalno donošene... verjetno je to pr nedonošenčkih... pa še to verjetno glede celotnega razvoja, ne le teže in velikosti. glede na to, da je Jaša 16 minut donošen user posted image in raste normalno kot prenošeni (a ne Maxica),  bo pa mogoče kasneje kakšno finto pokazal... upam, da ti pediatrinja ne bo preveč morila glede česa takega... eni pač prej, drugi kasneje.

še 20 minut smo spali user posted image zdej pa počasi spravit za noč... upam, da bo bolj kot včeraj... ne ne upam, bo bolje user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
31.1.2007 18:03:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ej, punce na ČVEK V PRIČAKOVANJU se je odprla nova tema....kaj mislite, katera?

a mogoče OKTOBER 2007????
pa menda ne že????? imam kar nostalgijo...

muki1, ampak tebi pa dogaja, a ne???? te pridemo Gorenjke pogledat v  Kranjsko Goro, a ne punce?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
31.1.2007 18:13:20   
štorkljica
Samo na hitro BABE SUPER STE, PA vAŠI SONČKI TUDI!!!! Tak sem vam faušuser posted image  Vidim da ste se meli super, pa vse mate tko luštne otroke, samo za vse še nevem kera je kera. Prepoznala sem Frrrr, pa Maksico (zaradi Maxa), pa altati, ostale pa sem bolj ugibala. Gaya a ma tvoja Gaja tko ful laskov?
V glavnem ste super!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?