muki1
|
Ej, punce moje, kaj se je meni včeraj zgodilo. Bila zvečer na sestanku, kjer smo med drugim dokončno dorekli tudi zadeve okrog mojega delovnega mesta, ki ostajajo takšne kot so bile . Še malo me je pohvalil direktor, kak sem pridkana, ko med porodniško še kaj postorim za njih, sem malo farbala od silne skromnosti . Ko smo končali sestanek, nas je direktor povabil še na pijačo. Jaz sem se opravičila, ker pač imam doma otroka, nič jim nisem mleka pustila. Ampak sem rekla, da samo še na WC skočim in mi je sodelavka dala ključ, ker imajo WC zaklenjen. Grem jaz lulat, pridem nazaj na hodnik, pa tema. Sem mislila, da je pač luč na senzor in v temi se dotipam do stikala in prižgem luč, pa grem do pisarne, ki je BILA ZAKLENJENA. Not sem imela jakno in ključe od avtomobila, mobitel pa sem pustila kar lepo doma. OMAJGAD, ODŠLI SO se mi je posvetilo. Tečem hitro dol, da še ujamem koga, da mi da ključe....ZAKLENJENO!!!!!!!! A si lahko mislite. POZABILI so me v zgradbi. bila sem sama v tronadstropni zgradbi, zaklenjena, brez mobitela...sem mislila da me bo kap. Hitro sem tekla in odprla eno okno na hodniku, se drla kot utrgana, ampak so kar lepo že odbezljali na svojo pijačo. Živčna in prestrašena sem tuhtala, kaj naj zdaj naredim. Da bi skočila je bilo previsoko, edina varianta je bila, da z gasilnim aparatom razlomim steklo na vratih in se rešim. Še malo sem se drla in na srečo božjo, so v zgradbi še v enem drugem prostoru bili ljudje, ker so imeli neke vaje in me rešili. Če to ni za ****, mah, sem potem klicala sodelavko, ki me je POZABILA NA WC- JU in sem ji take napela, da sem jo čez nekaj časa še enkrat poklicala in se ji opravičila, da sem jo tak nap...... Meni pa tudi dogaja
< Sporočilo je popravil muki1 -- 31.1.2007 15:52:00 >