|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.1.2007 21:18:29   
moci
pikabu, iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
30.1.2007 21:23:28   
moci
midve jutri prideva.
gaya, altati, kdaj štartata iz kr?

sem dala zojo spat pa se ne strinja z mano. do sem jo slišim cmokatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
30.1.2007 21:28:32   
lucika
user posted image pikabu, iskreno sožalje tudi od mene.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
30.1.2007 21:37:52   
Pikabu
Punce, hvala vam. Res ste zlate. Je kar boljši občutek, ker vem, da v tem nismo sami. Grozno je. Boli.... Grem k možu...

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
30.1.2007 21:42:33   
altati
Pikabu-mislimo na vas....
Moci-ne vem kdaj bova štartali....Gaya pride ob 9h k nama, potem pa bova videli...lahko te pokličem, če želiš...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
30.1.2007 21:47:01   
lucika
samo zenske!!! jaz se kar prijavljam za obsezno fotoreportazo!
jaz se še za tukaj po mestu nisem sama z malim spravla v avto; kaj sele do lj. pa kar malo zavidam vsem pogumnim! ne, samo res...jaz in lj sma dva tak različna pojma, da to res ni. bog ve, če je ne bi kar zgrešla, ko bi vas iskala, pa kar pri tashi v kopru pristala. ga verjetno prej najdem kot kolosej.
uziiiiivajte!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
30.1.2007 21:53:03   
altati
lucika-saj ni tako hudo....verjemi da bi se našla nekje v lj...bi te me poiskale. Jaz sem z  mojim Jašem non stop kje na poti. Iz Kranja potujeva v Zagorje (k mojim staršem, prijateljicam), pa na Jesenice (a ne Gaya in Pikabu), pa na Bled, pa v Trzin, Ljubljano....fant prav rad potuje.Poskusi še ti!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
30.1.2007 22:02:31   
frrrr
vava, hvala hvala user posted image sm se kr mau odebljala, ko sm prebrala tvoj kompliment user posted image
ja, unih 18kil nabranih med nosečnostjo je izginilo... že lani... ampak zdej pa ne gre več kam user posted image jih mam še od prej minimalno 10 viška in bi blo fajn pred poletjem dat to stran... mogoče se pozna, da vmes 14 dni nisva imela sprehodov, pa potem 1 teden bolj take na izi, nč dirkaških - zdej spet začenjava, dans sva uro in pol šibala...

dopoldansko uspavanje je bilo bolj uspešno kot včerajšnje, popoldansko pa še bolj... je blo pa samo 5 minut uspavanja in je padel... pa še na sprehodu je tolk pridno spal kot že dolgo ne... no, in zvečer je bilo pa pridnosti dost user posted image
ponavadi se skopamo, najemo in spat... brez problemov... dans pa jok jok jok jok... noro... sva se z možem samo menjavala v nošenju... sm bla čist hin in sm skočila vmes pod tuš... potem je pa mož tamaučka prinesel v kopalnico na previjalno, js joško vn, mož pa fen in mi je vmes lase posušil in pomiril Jašo user posted image user posted image user posted image smo bli taki a je to user posted image no, za silo se je le najedel in odspal eno kitico, sm ga nahranila, zdej pa spi dalje...

vava, grozno user posted image ... men se kr sfuzla...  smrti pa ne bom nikoli razumela... še posebej pa pri mladih ljudeh al pa pri še nerojenih otrocih...  moja babica je 2x donosila in rodila mrtvega otroka - pa je bila vedno nasmejana - js se zihr ne bi pobrala user posted image

zdej pa v postlo... stuširana sm že user posted image zobe si še umijem, telovadbo dans preskočim... jutri se pa vidimo... upam, da v čimvečjem številu...

aja, Ženkici sm sporočila za srečanje... pa je že dogovorjena... drugič jo morem mau prej obvestit, da se ne bo utegnila kje drugje zmenit user posted image so pa fajn in uživajo, cepljenje imajo pa šele čez dober mesec...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
30.1.2007 22:07:29   
Evik
ooooooo babe čao!

dan za popi.....dit!
vava - ja tole pediatrinjo imam poln kufr mene vsakič do solz pritera s tem svojim odnosom in potem imamo vsi dan uničen - jaz ker se cmeram, dragi ker me mora prenašat. Ne nisem zadovoljna - in to zaradi odnosa. vedno izbiram ljudi s katerimi sodelujem in delam tako, da imam oseben odnos - tudi s prodajalci v trgovini recimo. imaš občutek, kot da je popolnoma ravnodušna in komaj čaka, da se pospraviš.
prvo me je vprašala -a  vi pa niste še nič bolani. ne da bi vedela - sem rekla- no ja, to je bila čisto prijetna šala. ampak potem - a tolk je zrastel - sem se gotovo zadnjič zmotila (je zrastel 6cm tako da ima zdaj 61!). ne, sem rekla, ste zadnjič dvakrat merili. potem smo ga stehtali - no zredil se je pa tokrat samo za 820g (tako da ima 5820) - v šestih tednih...
koliko pa dojite -sem rekla, da zadnje noči kar pogosto - verjetno ker premalo spije čez dan ko ves čas okoli gleda. kaj pa če imate premalo mleka - je bilo naslednje vprašanje - no in ve veste, kaj se zgodi z evik če jo kdo to vpraša, a ne? po.....di in naredi se ji tema in potem joče, joče, joče. in potem ugotovi da tako nič ne bo dosegla in gre iskat način da preveri in potem se odloči, da po dojenju še s črpalko izčrpa da vidi če je kaj ostalo in potem je spet iz sebe, ko ni kaj dosti ostalo in zvečer tamauček ne zaspi, ampak joče in Evik je prepričana, da ji je zmanjkalo mleka in hoče odmrzniti rezervo - ampak ne ve kako se to naredi in od kdaj se šteje 24 ur, kolikor naj bi ga imela v hladilniku (
a ima katera prosim izkušnje s tem - imam namreč zamrznjeno eno flaško mleka pa bi jutri zvečer preizkusila, če je morda problem v tem, da ga imam premalo in zato tamauček joče in ne se doji na tri ure ponoči)in potem se dragi spomni, da je to morda reakcija na cepljenje - ne punce po cepljenju pri meni ni spal ampak bedel ves dan.
no da ne govorimo o tem, da je normalno da otrok joče dve uri na dan (prosto po p.) in da sva ga očitno preveč nosila po rokah in da bova verjetno morala iti na kompromise. no tamauček je jokal (oh a joka še preden mu bom dala cepivo), že ko ga je sestra na bok obrnila). a veliko joka? ja, ko mu oblačim roke v rokave. da ne govorim o vprašanjih ki sem jih hotela postaviti pa mi potem niso šla z jezika. pa včasih imaš občutek, kot da dela reklamo za razne stvari. no pa tukaj imate recept, če bo imel kdaj vročino... saj morda je to ok, mah...(pa če bi se cepili proti rota virusu - kaj ve pravite o tem- midva načeloma nisva za, ker ne veva kje ga lahko stakne???)
potem pa sestra - a nimate s sabo tistega pildka, na katerem so napisane mere, da jih pripišem. mislim, jaz pa shranjevanje nekih pildkov. vzemi novega pa mi napiši, jaz si to potem prepišem v koledar.
mislim - odšla sem od tam, kot da sem polita... no takole bo bolje če rečem kot da so me fino pognojili.
dan v glavnem zj...ban. in jaz koza neumna tako čakala na ta dan, ko da se mi bo marija prikazala - saj sem res trapa, da iščem neke potrditve o tem, da mi gre ok pri pediatrinji. kar se tiče pa dojenja - mislim pa mi naj pomaga, naj reče - če tamauček ni dovolj zalit, da ga tehtamo na teden dni ali kaj drugega.
dragi pravi da morda preveč z negativne strani vse vidim. morda pa res. morda pa ima p. občutek, da se čisto znajdem in mi nič kaj ne pove. ampak vava ima isti občutek, ne.
no, saj je rekla, tako mimogrede, ja glavco pa že dobro držimo, lahko ga posedate. pa, no vidim da kravice pa kar pridno pasete.
pa občutek imam da si ga sploh ne zapomne - no verjetno si je dojenčke res težko zapomniti... tko al tko je otrok za njihove starše najbolj pomemben, za ostale pa malo manj...
to je to. kriza...
no mali je ob osmih končno zaspal - je bil revček, se nikakor ni mogel umirit...
jaz sem pa trapa, ker se tolk brez veze sekiram. ko sem ja srečna, imam čudovito družinico. se pa res kar ne znajdem kadar nisem pod pritiskom, si ga sama iščem.
mislim, da sem zdaj vse povedala. oooo,kolk je že ura.

dobro spite.

stara mama od nočnega strahca

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
30.1.2007 22:08:13   
frrrr
lucika, mi potujemo vsak drug vikend na Koroško... ni take panike... enkrat smo šli že okrog na MB -> 2 uri vožnje do tja, tam sva očka čakala 2 uri - se nahranla in previla, potem pa še dobra ura vožnje do Slovenj Gradca... čez dobrih 14 dni gremo pa na smučanje, kjer je min. 7 ur vožnje... vse se da, samo komplicirat se ne sme...
js ti pametujem, ko se tut ne odpravim do Bleda, ker me je strah user posted image
no, zdej dobiš fotoreportažo, na naslednje srečanje se pa le pofočkaj še ti...

lepo spite punce!

Pikabu, mislimo nate!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
30.1.2007 22:12:06   
Evik
rokavi - pri našem je včeraj pomagala duda ker potem ni hotel roke v usta tlačit
nos - jaz mu namočim vato v vodo in mu to dam v nos, da se smrkelj zmehča, potem ga požre ali izkihne ali pa mu ga v skrajnem primeru vven potegnem. samo sem vidla da dosti bolje prenaša vodo kot fiziološko, ko se je prej tud jokal, ko je zagledal vato

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
30.1.2007 22:15:22   
frrrr
Evik, pediatrinja je čudna... najbolje, da jo z vavo po hitrem postopku zamenjata...
mi imamo zdej tut eno mlado simpatično, ker je prva Jaševa tolk na bolniški in smo jo videli le prvič (drugič ga je sprejela ena druga, tretjič zdajšnja... ko je bil bolan, pa še ena ta četrta)
drugače smo pa mi tut imeli probleme z uspavanjem danes... neki je blo v zraku... tut drgač se je veliko slabega zgodilo...
upam, da se jutri vidimo...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
30.1.2007 22:22:09   
vava
Evik ti si pa na dooooolgo opisala sceno, ki je meni tako znana. Kar razmišljam, da bi menjala, pa se bojim, da še na slabše naletimo. Ker je kar veliko ljudi s tole Mikčevo zadovoljnih user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
30.1.2007 22:23:50   
vava
frrr kje pa si našla tole mlado, simpatično? A se lahko zdravnika menja, ali je treba 1 leto počakati?

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
30.1.2007 22:37:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: vava

frrr kje pa si našla tole mlado, simpatično? A se lahko zdravnika menja, ali je treba 1 leto počakati?

js sm prvič klicala v ZD Vič in ker nisem nobene pediatrinje poznala, sem Jašo naročila pač tisti, katere sestra se je oglasila... prvi pregled... no, potem je pa ta šla na bolniško... 3. pregled so nam prestavili ravno zaradi bolniške naše pediatrinje in potem so nas vprašali ali bomo kr k tej hodili... in sva z možem rekla da...
mi pa ni blo čist jasno na začetku kk so to mislili, ker sm že uni taprvi rekla, da bomo pri njej... verjetno si ne kradejo pacientov... al pa tut user posted image

upam, da vama uspe zamenjat za kakšno bolj človeško pediatrinjo, ki ima rada user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
30.1.2007 23:11:47   
Pikabu
Čakam moža, da pride gor. Nikoli več ne grem brez njega spat.

Jutri se lepo imejte na srečanju. Tako bi vas rada spoznala. Vem, da bodo še priložnosti, pa tudi sama se bom bolje počutila. Poslikajte se, da vas vsaj tako vidim, pa res uživajte.

Mi si bomo verjetno dopoldne privoščili en skupen sprehodek, popoldne pa gremo spet k moževim domov.

Maks in Ema sta pridna, Maks je bil danes tak dobrovoljček, da človek kar malo pozabi.

Stisnite se k svojim najdražjim, povejte jim, da jih imate radi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
31.1.2007 6:47:44   
Evik
jutro, mi smo že pokonci...
ponoči je detece jokalo, ko se je zbudilo...
jaz sem imela kar grozne sanje...
pa totalno švicam, čeprav imamo hladno v stanovanju,,,
drugač sem boljše volje, ampak če z vavo čutiva isto ne bom več dvomila o sebi kar se p. tiče. mmi jo bomo tako ali tako menjali, ker se bomo selili, sama pa tud ne vem a bi jjo takoj al ne- recimo da grem v zdr d. šentvid...bom še kak dan premislila, ampak načeloma zakaj pa ne. sicer mi je prijatejlica rekla, da zna bit povsod isto, samo morda pa ne bo. ker tudi patronažna mi sprva ni bila všeč, če se spomnite, samo potem sva do tretjega srečanja že prav v redu odnos ustvarili. tokrat za pediatrinjo sem se jaz že vnaprej pripravila, da bo ok - pa le ni bilo.
sicer bo pa polna luna...
evo toliko sem zabavna navsezgodajuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
31.1.2007 6:49:31   
Evik
aja, a je treba črpalko za mleko vsakič pred uporabo sterilizirati?
pa dobro se imejte danes, altati nazaj grede se pa lahko kaj oglasiš... lahko pa že prej(po tel...), da mi poveš kdaj in kje, morda pa še jaz pridem

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
31.1.2007 7:02:28   
štorkljica
Jutro!
Evik joj te prav razumem kako lahko te stvari z mlekom razkurijouser posted image user posted image user posted image  men je tudi kar pritisk narasu če me je kdo to vprašal, sam zdaj sem pa že čist imuna ratala, pa samo grdo pogledam, tak da jim ponavadi žau rata da so me to vprašali. Sicer me pa na srečo že dolgo ni nihče to vprašal. Glede Matjaževih kil, pa to ni malo 850g. To je čisto vredu, saj je minimum v tretjem mesecu 500g. Tak, da če bi se zredil v tretjem mesecu 500g bi moglo biti čisto zadosti. Mislim, kaj je to za ene neumne pediatrinjeuser posted image user posted image  Ta je očitno tam zato, da ljudem vzbuja slabo vest. Pa saj se je Ajda v drugem mesecu zredila za "samo" 650g, v tretjem pa za "samo" 700g. Pa je bla moja pediatrinja navdušena kak lepo napreduje. Pa čudi me da ti ni povedala, da je to normalno, da en mesec bolj rastejo, kaki drugi mesec pa se bolj zredijo. Pa saj ne morejo oboje naenkrat v maksimum, sploh če so dojeni.
Eh, ne se sekirat, samo sebi škodiš s sekiranjem. Po mojem če boš menjala pediatrinjo slabšo skoraj ne moreš najti!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
31.1.2007 7:09:49   
štorkljica
Je pa Ajda danes ponoči nekaj sračkala s spanjem. Na uro pa pol se je budila, najprej sem ji dala jesti, potem pa sem jo eno rundo pustila jokcati, pa hvalabog ni dolgo samo 1minuto, sem jo pa šla pogledat. Pa je mala kar lepo nazaj zaspala in se spet zbudila za uro pa pol, potem sve spet jedle, potem pa spet ni mogla nazaj zaspati, potem končno je, joj, jaz sem pa že spet vstalauser posted image  Sem mela ene res hudo grozne sanjeuser posted image . Kdaj se bom že končno spet enkrat naspala???
VE KI ŽE MATE ENEGA ALI VEČ OTROKOV PROSIM ODGOVOR!!!!
Kdaj začnejo ti mali škrateki končno ponoči bolj spati??? Tako recimo, da spijo 10ur, pa se zmes samo 1x zbudijo. No pravzaprav, kdaj pridobijo neki kvaliteten vzorec spanja?
Ker dobro po eni strani, da se dosti ne kažem v javnosti, bi se me ljudje strašili. Nevem, če sem včasih bolj podobna vampirju ali kakemu mutantu s temi zatečenimi očmi in podočnjaki do kolenauser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
31.1.2007 7:56:33   
Arabela
user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4021
31.1.2007 7:59:33   
moci
samo kontroliram, da srečanje še veljauser posted image

altati, dej no pokliči evik, da se nam pridruži.

Neposredna povezava do sporočila: 4022
31.1.2007 8:03:20   
Arabela
Evik, če s p. nisi zadovoljna pa jo menjaj...

Kar se tiče teže: tudi naša se je med 3in4mesecem zredila "le" 700g v 6tednih... se je pa zato potegnila... zdaj pa spet kg dobiva, ker ima spet podbradek in mišelinkice na nogicah... saj se rast upočasni in se ne redijo tako kot v prvih mesecih...

Mleko: črpalke nisem sterilizirala pred vsako uporabo, ker sem jo včasih uporabila v zgodnjih jutranjih urah in sem bila koma... mleko pa sem odmrznila kakšno uro pred uporabo (sem dala stekleničko v vrelo vodo pa se je hitro odmrznilo)... se je pa zgodilo da mleka nekoč zvečer nisem porabila pa se tako odmrznjeno mleko porabila zjutraj, pa ni bilo nič narobe..

Mleko in spanje... naša pupa je pri 2mesecih že spala vso noč, zdaj pa jože teden dni dojim skoraj vsaki 2uri ponoči user posted image ... se tudi meni zdi da mleka zmanjkuje, ampak mala vsakič po dojenju lepo zaspi in se redi... tako da ni panike...

Amazona, z spanjem vso noč pa je čisto od otroka do otroka odvisno.... kot sem napisala, mala je spala že vso noč, pa se sedaj zbuja.. kaj bo šele ko bodo zobki user posted image .. drži se....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
31.1.2007 8:06:57   
Arabela
Me pa bomo dan preživele standardno.... zjutraj trebušni ples, nato vozičkanje do onemoglosti... popoldne pa gremo na obisk k prijateljici in njenemu enomesečniku..

user posted image

Ve pa se lepo imejte na skupnem druženju... naslednjič upam da se pridružimo tudi me...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
31.1.2007 8:21:37   
Lu
Najprej Pikabu moje sožalje user posted image Držite se. Bodite močni.

Pa še ena slaba novica. Danes me ne bo, ker je nekaj zelo zelo nujnega prišlo vmes tako da nemogoče, da prideva z malim.user posted image Prosim punce poslikajte se malo, da vas vidim, naklepetajte se pa ne preveč šimfat. user posted image

Zdaj pa šibam.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?