|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.1.2007 12:53:36   
psaša
Živjo. Sem mislila, da bom jutri lahko prišla, pa je mali zbolel. Ima vročino 37,8. Upam, da ne bo nič hujšega. Smo bili v nedeljo pri enih na obisku. Pa niso povedali, da bo več ljudi pri njih in tako poslednično smo zboleli. Ko bi to vedela, sploh nebi šla k njim. Pa ravno smo se dobr pozdravili po prvem prehladu.

Punce uživajte jutri, mi je kar hudo, ko ne grem.

LP

< Sporočilo je popravil psaša -- 30.1.2007 12:54:35 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
30.1.2007 13:28:27   
štorkljica
Končno HOME ALONEuser posted image user posted image user posted image  Sem naša dva spakirala in ju na sprehod poslala in zdaj mam do treh mir. YESSSSSSSSuser posted image
Najprej malo po RR povuhunim, potem posesam, potem še gor operem in če mi bo cajt dopuščal še prah pobrišem (če ne pa jutri), če ne pa še malo noge pretegnem na kavču.
Vidim da ste vsi na sprehodih ali pa se skrivate.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
30.1.2007 13:33:14   
štorkljica
Psaša dajte se čimprej pozdravit, pa Muki vi tudi!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
30.1.2007 13:34:10   
@lina
Mi smo danes imeli pregled, sicer šele pri 3,5 mesecih, ko imajo pa tako gužvo. Velik je 64 cm, teža 6920g. Pridno raste. Cepljen ni bil. Najprej zaradi bilirubina (bil rahlo povišan ob odpustu iz porodnišnice), pa hoče zdravnica (čeprav pravi da je sigurno že čist ok, kot je videti na pogled) imeti črno na belo na papirju, preden ga bo cepila. Pa cepljen ni bil tudi zaradi pokašljevanja...

In sva šla na pediatrijo in sva datum dobila že za jutri ob 12.15.. Tako da drage moje, jutri naju ne bo. Pa tako sem si želela vas spoznati user posted image user posted image

Pri nas po vrtcih in šolah razsaja peta bolezen,  user posted image  je svakinja že klicala, da jo je skasiral nečak... upam, da se bo nas izognila... sem vprašala zdravnico, pa pravi da tako majhni skoraj res ne zbolijo... zdaj je pa starejši vprašaj, ker se je prejšnji teden družil z bratranci...user posted image

Vidim da same žalostne smajlije popam gor... pa še to: pri nas je tak lep sonček, zakaj se dobivate v LJ, kjer kraljuje megla? Pridte k namuser posted image

kasneje vas spet malo preberem...papa!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
30.1.2007 13:39:17   
štorkljica
Jaz tudi oblačim že v glavnem 68 št. počasi bo pa treba že na 74, ker Ajda raste ko da bi jo z briketi hranili. Kot tisti umetni piščanci. Sploh pa sem v zadnjem tednu opazila da se je mala kar precej zredila, je pa v zadnjih dveh tednih uvedla še en nočni obrok tak, da se zdaj ponoči 2x hrani in se ji prav pozna. Dobila je bušija in nogice ma bolj debele kot je mela. Pa še podbradek je dobilauser posted image

Pri nas je pa še tako, da vse cunjice moram v glavnem kupiti, ker nismo od nikogar nič dobili, razen kaj za darila. Nihče v familiji drugače nima otrok, prijateljice pa tudi že majo po tri ali štiri leta stare pa so v glavnem že vse dale vstran. Tak, da mamo bolj malo cunjic.

Neposredna povezava do sporočila: 3980
30.1.2007 13:41:01   
štorkljica
@Lina držim pesti da ne zbolite, user posted image user posted image  za mere!
No dobro zdaj pa grem pucat.
Mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 3981
30.1.2007 13:46:33   
Erdbeere
Punce, upam, da Pikabu ne bo zamerila, če vam sporočim žalostno novico, da je njen svak danes za vedno zatisnil oči....kaj več vam bo pa že sama povedala, ko bo lahko....prosim, molite zanj user posted image user posted image user posted image Naj počiva v miru!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3982
30.1.2007 13:55:24   
altati
Erdbeere, ravno sem hotela napisati. Mi je Pikabu sporočilauser posted image ....Enostavno ne morem verjeti, da se take stvari dogajajo....vse kar mi pade na pamet je-zakaj????? Ne bi se smelo zgoditi tako mlademu človeku, njegovi ženi, otrokom....Groza.....Pikabu-držite se!!! Res mislimo na vas.....

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
30.1.2007 14:27:20   
mis
Pikabu, nimam kaj reči kot moje sožalje. Pa en velik obječ od vseh nas.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
30.1.2007 14:39:19   
mis
user posted image Punce, mene pa nekaj skrbi. Naša Tina je bila vedno dobrovoljka. Zdaj zadnji teden pa pomoje nekaj ni v redu z njo. To zdaj ne jamram ampak vas reno sprašujem, ker me zelo muči. Včasih je bila rada na svoji blazini, se je igrala, sama ne dolgo, ob moji animaciji pa kar lepo. Rada je bila na previjalni, nagec, brcala je..., bila je v svojem ležalničku, v naročju je bila strašno zadovoljna... Zdaj pa je nekaj dni vse drugače. jok, jok, jok. Samo odložim jo in konec. tudi na previjalni. včasih je recimo jokala, pol je ugotovila da bo nagec in je bila noro vesela. tudi v naročju joka, se zvija, tako nazaj se mi usloči. več mi poliva, tudi tako sesirjeno, da so koščki noter. Ne vem. Vroča se mi ne zdi, zobkov ne čutim... Ko jo odstavim od prsi je to noro tuljenje. Vedno. Pol pa poliva. Nasvet?user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
30.1.2007 14:58:45   
beki24
Pikabu- moje sožalje! Zdaj imam v glavi samo tiste besede, ki jih je pisal v svojem blogu, kako se je vse začelo! Res mi je hudo! Mislimo na vas!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
30.1.2007 15:02:53   
beki24
Mis- kaj pa vem, kaj bi ji lahko bilo, naša se je tudi začela tako obnašati, pa je ponavadi zaspana. Danes spi že drugo rundouser posted image - ne vem, a jo kaj matrauser posted image

Jst našo oblačim v bodye št. 62 (od H&Ma- ker so malo večje številke), imam pa ene bodye iz Pikapolonice št. 68 pa so ji tudi čisto prav! Pa ene majičke so pomoje tudi št.74, ampak je fino, ker jih ima do ritiuser posted image ! Drugače se mi pa zdi, da ima Tinkara velike podplateuser posted image , ker pajace najprej v tisti del prerasteuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
30.1.2007 15:09:28   
frrrr
mis - se je sonček pokazal takoj, ko sva z Jašo prišla vn... včasih ga morava prižgat, pa je user posted image
evo po takem se midva sprehajava, čeprav sva sred lj doma...
user posted image

psaša
- pozdravite se!

amazona - js sm veliko oblačil kupila rabljenih na RR še v času nosečnosti... sm drgač prva med kolegicami z user posted image in mi nima katera kaj dati... no, sestrična je našla nekaj oblačil od svojega 12letnika, vendar je njena sestra v januarju rodila in je tudi večino njej oddala

@lina - user posted image za mere... pridni ste!

Pikabu - moje sožalje! držte se!
grozno user posted image ...  kr jokam, pa ga sploh poznala nism... zakaj mladi umirajo in puščajo svoje družine same user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
30.1.2007 15:56:43   
gaya

Pikabu še tukaj ti izrečem moje sožalje v imenu cele moje družine. Več sem ti že napsiala, ko si mi sporočila grozno novico. Nimam besed. Upam, da boste dovolj močni, da boste šli čez tole nesrečo, ki vas je doletela. Maksu in Emi pa pošiljam en velik poljubček ob izgubi strica user posted image .

Drugače pa babe, jutri pridem, pripeljem altati in seveda najina dva user posted image . Upam, da se bomo videle v čim večjem številu user posted image .

Grem zda, ker sva ravno s sprehoda, pa greva mal spat še. user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
30.1.2007 15:59:16   
frrrr
o... včer pozabla dokončat...

Evik, Lovrenc na Pohorju mislim da spada pod Štajersko... sami pa se mi zdi, se imajo za Pohorce... Štajerci so pa itaq sami fejst... tk, da verjamem da je bil nastop sama uživancija in so bili vsi navdušeni

muki, hvala ker si nas povečala... generacija pred mano je imela v gimnaziji tudi obisk parlamenta na sporedu in sprejel jih je Podobnik - jim je rekel, da dobro slovensko govorijo user posted image model je mislil, da je cela Koroška v Avstriji user posted image user posted image user posted image

zdej pa hrana... Jaša že vriska

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
30.1.2007 15:59:26   
Maxica
Ja, uboga Pikabu, se je tudi meni oglasila, zdaj skoz tuhtam nanje. Ubogi, ubogi, sploh pa družina, ki jo je pustil za sabo. Res ni pravično to življenje.user posted image user posted image user posted image
A bomo potem vseeno imele jutri srečanje? Katere smo zdej pofočkane?
Gaya, Lu, Beki24, Moci, Mis, Vava, Frrrr, Altati, jaz, kaj pa Evik, a ve za naše srečanje?
Kje se torej dobimo? Naj ena točno napiše, tista, ki ve, kam točno se to gre???

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
30.1.2007 16:23:40   
beki24
Parkiraš pred Kolosejemuser posted image , glavni vhod, dvigalo je baje na levi strani od glavnega vhoda, ko prideš notri, greš na desno od glavnega vhoda- tam je slaščičarna , mize, greš mimo šanka- proti stranskemu izhodu, tam so še mize in večji prostor( sej falit ne moreš)- dejmo se kar tam dobit, da se ne bomo zunaj na mrazu čakale!!!! Sej se približno po slikicah poznamouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
30.1.2007 16:26:31   
štorkljica
Pikabu moje sožalje ob izgubi svakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
30.1.2007 17:54:50   
piskot
Pikabu, iskreno sozalje.

Neposredna povezava do sporočila: 3994
30.1.2007 17:58:00   
piskot
Aja punce, pa se ze naprej opravicujem vsem, ker se nisem na tekocem z vasimi rojstnimi dnevi ... se bom poboljsala, sicer kar vsem naenkrat, pa recimo da velja do konca meseca ...

Drugac smo imel pa danes spet gumi defekt. A ima se katera te tezave? Ze zadnjic nam je pocila guma, danes pa spet. Zadnjic jo je dedi zaflikal, ker smo bili ravno tam, danes sem sla pa kar do vulkanizerja prosit, da so mi zaflikal, da sem lahko do doma prisla.

Pol pa se pridem domov in ugotovim, da se je Martin skoraj skuhal v novem pajacku. Zgleda da pajacek ne diha sploh. Je bil cisto premocen noter. Moramo drugega kupit, to ni nic.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
30.1.2007 18:35:27   
Arabela
Me smo se pa danes ves dan potepale...
Sem šla na sprehod z vozekom in s psičko... user posted image user posted image user posted image  brez stresa uspelo... smo uživali 2uri brez joka in lajanja...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
30.1.2007 18:36:29   
Arabela
Pikabu, moje sožalje

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
30.1.2007 19:09:27   
štorkljica
Ej babe lepo se mejte jutri na srečanju, pa pofotkajte se kaj in svoje sončke, da bomo potem lahko slikice gledaliuser posted image user posted image  Joj kak bi blo lepo, da bi lahko jaz tudi prišlauser posted image user posted image  beeeeeeee...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
30.1.2007 20:11:24   
vava
user posted image  Piakbu moje sožalje, tebi in vsem tvojim. Me je kar stisnilo v grlu in želodcu, ko sem brala sporočilo. Prosim bodite močni. V mislih sem z vami.

Neposredna povezava do sporočila: 3999
30.1.2007 20:28:59   
vava
Frrr hvala za komplimente. In jih kar vračam. Si kar veliko kil izgubila od kar smo se nazadnje videle user posted image
Amazona to sem jaz doživela v nedeljo (da sem bila sama doma) in sem izkoristila prav na enak način - vse pospravila (in pri tem uživala user posted image ). Še danes ne morem verjet.
Mis ravno danes sva z mojim ugotavljala, da našega Luke ne moreš več na previjalni potolažiti. Včasih je to palilo, četudi je vse ostalo odpovedalo, zdaj pa ne gre več - vsaj ne tako zlahka. Verjetno se pač tudi v to stran razvijajo. Tako kot se naš vsak dan bolj smeje in neke nove stvari izumlja (zdaj se prav na glas reži, če mu ati reče banana ali kikiriki ali ananas ...user posted image ), tako ga je toliko teže potolažiti, če si zapiči v glavo, da je nekaj narobe. Edino to zvijanje in polivanje bi mene malce zaskrbelo (samo jaz sem mal zakompleksana z ekstenzijskim vzorcem in RA), in bi na tvojem mestu povprašala pri pediatrih ali pa vsaj na MONu.

Kar ne vem ali bi še tole napisala, ko je že tako polno žalosti na teh straneh. Danes sem izvedela, da je znanki (nisva imeli posebnih stikov, poznam jo iz poslovne stavbe, kjer sem včasih delala) en mesec pred PDP umrl otroček. user posted image  Ne vem zakaj ali kako, ampak vem, da je nesojeni mamici gotovo grozno, zato bom tudi zanjo danes prižgala svečko. user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

bi pustile otroka ...
*miska.mcc*

v šolo v naravi v teh razmerah? (S primorska-hribi) več na : [urlGhttp://www.ringaraja.net/forum/m_5374343/mpage_1/key_/tm.htm[/url]

da (69%)

ne (31%)

Število vseh glasov: 61

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!