Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je svakinja že klicala, da jo je skasiral nečak... upam, da se bo nas izognila... sem vprašala zdravnico, pa pravi da tako majhni skoraj res ne zbolijo... zdaj je pa starejši vprašaj, ker se je prejšnji teden družil z bratranci...
Punce, mene pa nekaj skrbi. Naša Tina je bila vedno dobrovoljka. Zdaj zadnji teden pa pomoje nekaj ni v redu z njo. To zdaj ne jamram ampak vas reno sprašujem, ker me zelo muči. Včasih je bila rada na svoji blazini, se je igrala, sama ne dolgo, ob moji animaciji pa kar lepo. Rada je bila na previjalni, nagec, brcala je..., bila je v svojem ležalničku, v naročju je bila strašno zadovoljna... Zdaj pa je nekaj dni vse drugače. jok, jok, jok. Samo odložim jo in konec. tudi na previjalni. včasih je recimo jokala, pol je ugotovila da bo nagec in je bila noro vesela. tudi v naročju joka, se zvija, tako nazaj se mi usloči. več mi poliva, tudi tako sesirjeno, da so koščki noter. Ne vem. Vroča se mi ne zdi, zobkov ne čutim... Ko jo odstavim od prsi je to noro tuljenje. Vedno. Pol pa poliva. Nasvet?
in mi nima katera kaj dati... no, sestrična je našla nekaj oblačil od svojega 12letnika, vendar je njena sestra v januarju rodila in je tudi večino njej oddala
Piakbu moje sožalje, tebi in vsem tvojim. Me je kar stisnilo v grlu in želodcu, ko sem brala sporočilo. Prosim bodite močni. V mislih sem z vami.
), tako ga je toliko teže potolažiti, če si zapiči v glavo, da je nekaj narobe. Edino to zvijanje in polivanje bi mene malce zaskrbelo (samo jaz sem mal zakompleksana z ekstenzijskim vzorcem in RA), in bi na tvojem mestu povprašala pri pediatrih ali pa vsaj na MONu.