altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika v casu nosecnosti sem bila brez sluzbe; eno leto prej javna dela, se eno prej isto brez...:( v tem casu brez sem nekaj muckala okoli preko studenta...danes pa izvem, da bi me v eni firmi imeli zaposleno za 4 ure! ta klicaj ni kar tako, klicaj je za to, ker bi me vzeli maja! moram prestudirat vse variante, kako in kaj. za sluzbe je pri nas zelo tezko... pa je na tehnici, ali 4 ure, tu doma; ali mogoce po porodniski nic ( in depresija, sploh v denarnici), ali pa kak oddaljen kraj, kjer bom cele dneve odsotna. hm. kaj mislite? jaz bi na tvojem mestu za 4 ure šla...ker boš še dovolj doma in služba je le služba....4 ure ni veliko, sploh če je blizu doma.ampak to je moje mnenje... alina: a ti, ko mas kosaro dvignjeno v vozicku, a pol je otrok pripasan notri, da ne leze dol? jaz imam traxx, pa imam brisacko za pod glavo, da je malo visje. ker pasi so nekam kratki, pa bi ga zdaj ko je vecji, ze tiscali... si skoraj ne predstavljam sedaj samo sportnega dela, ko pa je v kosari tak fino zabarikadiran. no, tule je tud razlika med nasim in vasimi ,ki so eni 66 dolgi. nasmu je kosara se prav. jaz imam tudi traxx-a, pa sem košaro umaknila, ker Jaša ima 65 cm in 7100 g in ni imel več prostora se niti premikat Imam ga pa zdaj pripasanega v žaklju, podloženem z ovčjo kožo (odeja škofja loka).Iz vozička čez žakelj potegneš pasove in pripneš otroka in žakelj. Potem pa Jaša samo že zaprem v žakelj z zadrgo..zebe ga pa v tem žaklju nikakor ne....
|