lucika
|
tole spanje je res sranje:) sploh takrat, ko so zaspani, da komaj gledajo, pa nocejo nicesar zamudit. ceprav smo pri nas danes prespali skor cel dan. dopoldan so mi prisli premontirat adsl, samo toliko, da zmanjsam poloznico skoraj na pol (prej telefon+isdn+adsl; zdaj pa siol duo); pa sem imela kolegico na kavici, da sva malega animirale. na koncu ji je zaspal na rokah, in sem specega peljala ven... vmes v vozicku je malo bedel, potem pa nazaj zaspal, in spal naprej v stanovanju, da sem normalno kosilo skuhala...potem sva jedla, previla ritko, se malo igrala,; pa smo sli ponovno na sprehod. glih tiste dve ure, kaj sem sla navadno prej ven, sta se zdaj zamaknile, in do takrat, ko se je moj vrnil iz sluzbe, je mali bil se dobre volje. ko pa se navelica vsega, smo sli ze na teren. pa je spal do pol sestih...no, in seveda potem ob pol sedmih, ko navadno gre spat, ni hotel spat... no, zdaj spi, upam, da bo tak kot ponavadi, vsaj do polnoci... vedno sem mislila, da pridejo prvo ven spodnji zobki. nas se ful slini, pa rokice ima non stop v ustih. pa mu pogledam zgornjo dlesen, pa bela zadevica na eni strani, pa na drugi tudi, ampak sosednji zobek, dvojkica. pojma nimam, al je to zacetek zobkov ali kaj. tisto je trdo, ni pa nic rdece ali zateceno..al kaj vem kaki vse so znaki. vceraj smo bili na rojstnem dnevu; pa je bilo super. smo zdrzali celo do torte. ko je treba, naju mali preseneti se bolj kot sva pricakovala:) v casu nosecnosti sem bila brez sluzbe; eno leto prej javna dela, se eno prej isto brez...:( v tem casu brez sem nekaj muckala okoli preko studenta...danes pa izvem, da bi me v eni firmi imeli zaposleno za 4 ure! ta klicaj ni kar tako, klicaj je za to, ker bi me vzeli maja! moram prestudirat vse variante, kako in kaj. za sluzbe je pri nas zelo tezko... pa je na tehnici, ali 4 ure, tu doma; ali mogoce po porodniski nic ( in depresija, sploh v denarnici), ali pa kak oddaljen kraj, kjer bom cele dneve odsotna. hm. kaj mislite? pikabu, drzi se! vava, ful je faca tvoj mali! amazona, nas mali rad gleda rokomet, z atijem seveda... arabela, cestitke. patrik je bil moj favorit med imeni, lepo so izbrali. mis, saj bo. jaz nasemu delam brrrr, pa face pokam, pa pojem..vse to, sam da mu spucam nos. se mi zdi da se dere takoj, ko potegnem palcke ven. samo pol nos muck pa res ne more imet. pa tolazi se, ce ne prej, pol bo super, ko jih bomo pol manj oblacili. si predstavljate, brez bund in petnajstih dolgih rokavov, predvsem pa brez kap...komaj cakam. jaz mam kak dan, ko popozdevam, pa se na koncu zjocem se jaz. prej pa se derem po stanovanju, pa razbijam s posodo, pa ...grrrrr, ne morem ga poslusat, kak se dere, pa kak mu nic ne pase; in komaj cakam da pride moj domov....spet drugic pa se spomnim, da je popolnoma nebogljen, da me rabi, da rabi neznost, nezen dotik, tiho besedo, petje...pa ce se tako krici se umiri. prej in lazje kot takrat, ko se meni mesa zraven. takrat mi je do dna srca zal za vse, sploh za tisto, ko sem jezna, da mi tuli, ce mu nic ne manjka. ko v teh drugih trenutkih vem, da mu, ce drugo ne bljizina. in mamica da ga pomiri. ja, pomirjena mamica:) da ga pomiri. drugace sem pa ugotovila, da so cotke ful razlicne...sem dobila eno skatlo od kolegice, pa ravno zadnjic nekaj iscem, pa sem pobrala ven bodije, jih operem in pripravim, ko bodo prav. stevilke 74,80...vecina od njih mu je prav ze zdaj. ce bi cakala na mesece, ki pisejo na etiketah, jih ne bi nikoli oblekel. se sreca. tak da na stevilke se ne zanasat prevec...eno trenerkico sem dobila stevilka 56, ze cisto v zacetku mu nisem uspela zlomit roke tako, da bi dobil v rokave; sem probala zdaj, pa ne dobi not niti glave. ene cotke so sivane tak, da samo zgledajo ful lepo, kak se pa oblacijo, pa ni vec vazno. piskot: jaz si tak tezko druge dojencke predstavljam. ker nas je imel prejsnji ponedeljek 6700 in 60 cm. 6 cm manj in 600g vec. to bojo verjetno one klobase po nogah, a ne? alina: a ti, ko mas kosaro dvignjeno v vozicku, a pol je otrok pripasan notri, da ne leze dol? jaz imam traxx, pa imam brisacko za pod glavo, da je malo visje. ker pasi so nekam kratki, pa bi ga zdaj ko je vecji, ze tiscali... si skoraj ne predstavljam sedaj samo sportnega dela, ko pa je v kosari tak fino zabarikadiran. no, tule je tud razlika med nasim in vasimi ,ki so eni 66 dolgi. nasmu je kosara se prav. no, tale malenkost danes od mene:)
|