Clody
|
Ojla, Babnce zdle že veselo flancajo. Me prou zanima katera bo prva sporočila kako je blo!! Jest še zmer boleham, kašlam in pucam nos. Glava me pa tud boli cel dan, pa lekadol nč ne pomaga, ker sem bla navajena na močnej tablete kokr so nalgesin 550. Mi bo že enkrat ratal na eno od srečanj pridt. Pikabu - tud mi ti izrekamo sožalje za Miha, mislimo na vas in upamo, da bo vse minilo čimmanj boleče. Bodi močna za možeka in otročke, probaj ga prisilit da o tem govori, ne da zadržuje v sebi. Evik - te pediatrinje so res več ali manj obupne, ampak tale, ki jo masta z Vavo je pa kaplja čez rob. Drugače se meni zdi, da se je zredil čist normalno, ne preveč, ne premal. Naš se je v enem mescu zredil za 600 g, pa smo bili pohvaljeni. Sej bi lahko ona povedala, ali dodajat ali ne, zato jih pa tehtajo ne??? Obupna je. Glede zbujanja ponoči ti pa lahko povem, da se je tud naš Nejc zbujal po cepljenju 2-3 na noč. Pred tem pa 2 mesca samo 1 krat. Nevem če je to od pomanjkanja mleka, skorej ne verjamem. U glavnem naš spi od cepljenja slabo. Mogoče je kaj druzga ampak kaj?? Mogoče pa od AD3, ker sem mu povečala dozo. U glavnem ne sekirej se zrd te čarovnce in si ne pusti da te tako užalosti!!! Men pediatrinja na vsako vprašanje odgocori, da bo že vse prerastu, ja hvala!! Črpalke jaz nisem vedno prekuhala, vsake tretjič. FFrrr, meni so prinesli čist isti pajacek in ga nisem nikol oblekla, čeprou mi ga je mama še mal priredila. Res je obupen za oblečt. Pa mislm da ti ni treb več hujšat, edin če misliš bit kostko! Amazona, welcome to the club glede spanja, hehehe. Jest bi tud ubijala za eno noč neprekinjenega spanja. Jest sem tudi sprašvala kolegice glede spanja otrok pa so se mi bolj ali manj smejale, čš, da takega spanja, ki sem ga bila vajena ne bom mela več. Enim otroci spijo ko polhki, drugi se pa še pri 3-4 letih zbujajo. Borovnička -tud men težijo, ker dojim na cca na 2 uri, čš da to ni normalno. Jest sem se tud že navadla in mi sploh ni problem. sicer vem, da bi ponoči več spal, ampak mu ne mislim še dodajat če to ni 100% nujno. Če je pa tko fajn malega gledat kako vleče cizo, pa zravn za prsta vleče, pa če me pogleda med dojenje mu je to tako smešno da mu kar ciza ven pade. Piškot se bo treba očitno preselit severneje na Gorenjsko. Res sonček žge že od jutra! Tasha, bravo za tvojega zaspanca. Srečnica si ja. Kolk sem ti fooolšš!!! Mogoče pomaga tudi to da mu zvečer daš dodatek!! Glede jabolka pa skor ne verjamem, sej je to ja en tag blag sadje. jest zaenkrat Nejcu dajem samo eno žličko soka , stisnjenega iz jabolka, pa ga nič ne napihuje. No, prdi tako al pa tako. Smo se že navadl na tele smrdeče prdce, pa včasih dodata kakšno še mami pa ati in rata to cela pesem. Bog ne dej da prižgemo še vžigalnik!!! Aki, mi smo bli že dvakrat prehlajeni tako da smo kihal sm pa ke zakašlal, nosa mi pa sploh ne omenjaj, ker je bil nočna mora. Slabo je spal, slabo je jedu, tečn do daske. Da se je pozdravu, smo vedno rabil cca 2 tedna. Pa da ne govorim kako se je davu zrd smrklja.