|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.1.2007 8:49:00   
Maxica
Dobro jutro.user posted image
Zdej ne bom komentirala vse napisano za nazaj, ker se moramo počasi začet pripravljat na odhod, bom pa zvečer več napisala. Tiste pa, ki boste na srečanju, se bomo pa v živo vse pomenle.user posted image  Se vidimo torej ob 11h. Upam, da vas bo čimveč.user posted image
Ostale pa, ki ne boste mogle priti, bomo mislile na vas.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
31.1.2007 8:58:28   
moci
se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
31.1.2007 8:59:40   
moci
midva štartava okrog pol 11h. mislim, da bo to dovolj kmalu, če gaya in altati ne bosta naredili zastojauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
31.1.2007 9:00:08   
moci
midve. joj pozabljam da sva dve babniciuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
31.1.2007 9:00:38   
altati
Evik, Vava-samo v vednost. Če sta za pediatrinjo podpisali, morata eno leto biti tam. Nato lahko menjata...žal je tako napisan zakonuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
31.1.2007 9:02:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Je pa Ajda danes ponoči nekaj sračkala s spanjem. Na uro pa pol se je budila, najprej sem ji dala jesti, potem pa sem jo eno rundo pustila jokcati, pa hvalabog ni dolgo samo 1minuto, sem jo pa šla pogledat. Pa je mala kar lepo nazaj zaspala in se spet zbudila za uro pa pol, potem sve spet jedle, potem pa spet ni mogla nazaj zaspati, potem končno je, joj, jaz sem pa že spet vstalauser posted image  Sem mela ene res hudo grozne sanjeuser posted image . Kdaj se bom že končno spet enkrat naspala???
VE KI ŽE MATE ENEGA ALI VEČ OTROKOV PROSIM ODGOVOR!!!!
Kdaj začnejo ti mali škrateki končno ponoči bolj spati??? Tako recimo, da spijo 10ur, pa se zmes samo 1x zbudijo. No pravzaprav, kdaj pridobijo neki kvaliteten vzorec spanja?
Ker dobro po eni strani, da se dosti ne kažem v javnosti, bi se me ljudje strašili. Nevem, če sem včasih bolj podobna vampirju ali kakemu mutantu s temi zatečenimi očmi in podočnjaki do kolenauser posted image

hm, odgovor 3-kratne mamice: tam enkrat, ko bo tvoje detece staro 3 leta...kar en malo še čakaj, a pravuser posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
31.1.2007 9:05:08   
beki24
Evik- če boš kaj brala- dobimo se tam kot zadnjič- v koloseju ob 11.00

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
31.1.2007 9:06:13   
beki24
Altati-- a zato imate vi na 5 let otoke- da se vmes še malo naspiteuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
31.1.2007 9:14:53   
borovnicka
Pikabu - moje sožaljeuser posted image .

Lepo se imejte in čimveč čvekajte.

Evik - ko se mi je ta Tjan začel ponoči dojiti na eno urco sem si zjutraj sčrpala za flaško in mu jo potem dala nato pa se je podojil in šel spat. Ko to ni zadostovalo sem mu v moje mleko dala še malo gostega (pri 4 mesecih, še posebej ker smo kupili umetno mleko pa ga je samo poskusil in izpljunil). Nekaj časa sem si črpla zvečer in je naslednji večer dobil moje mleko. Nisem bila preveč pridna pri sterilizaciji. Pomivala sem s ful vročo vodo in občasno prekuhala. Itak mi je jedel dvakrat do trikrat na noč do 10-11 meseca. Pri ene pol leta sem vprašala pediatrinjo kdaj bo konec nočnega hranjenja, pa je rekla: sej lepo rase, očitno še rabi in sva bili zmenjeni. Kar se tiče primajkovanja mleka pa mi okolica tudi sedaj pri Tjašu teži da ga nimam dovolj, ker jeva na dve uri, včasih manj, redkokdaj več, pa k...c jih gleda. Do operacije se bova samo dojila, tud na uro če bo treba potem pa bomo še videli. Čim več mlečnih dnevov. user posted image

Zdej pa spet letim. Tjaš se zbuja, Tjan pa se je naveličal Telebajskov.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
31.1.2007 9:18:17   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Altati-- a zato imate vi na 5 let otoke- da se vmes še malo naspiteuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
31.1.2007 9:25:04   
muki1
Dobro jutro......
same slabe novice berem.....user posted image
Pikabu, saj sem ti že na ZS napisla, iskreno sožalje.

Amazona..... v sanjah je vse dovoljeno user posted image , ti kar sanjaj, da se boš naspala. Pa primrckaj se že enkrat v MS, da se malo potožiš in gremo na en girro pa parku, pa v Diano na kavo. Saj se jaz tudi vozim v MS. Žensko druženje z vozičkom je najboljše zdravilo za neprespane noči, verjemi, ker vidiš, da smo vse v istem zosu, pa ti je takoj lažje.

Evik, to s pediatrinjo pa je tak. Jaz sicer tega zakona ne poznam, ki ga je navedla Altati, je pa dejstvo, da svojemu pediatru moraš popolnoma zaupati. Če v tebi zbuja dvome, že ni prava. Jaz sem res sigurna, da je za mojega otroka optimalno poskrbljeno, ko grem od nje. Tako to mora biti in nikakor drugače. Pa kar za drugo mnenje vprašaj, če nisi sigurna. Moja Iva se je zredila  1710 gramov v treh mesecih, pa je baje čisto okej.

Frrr, dobro zgledaš, ni kaj. Kakih 10 kil še za zgubit....ja kakšna pa boš???!!!
Se še kaj beremo, grem zdaj malo počekirat, kaj ste še napisale.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
31.1.2007 9:51:22   
piskot
Jutro.

No kaj  bo danes s tem vremenom. Verjetno imajo na gorenjskem ze sonce. Tale kranj pa spet oblacen.

Evik tudi jaz imam ful tezave s svicanjem. Ampak zadnje dni je malo boljse, sicer nimam pojma zakaj, ampak zdaj se preoblecem samo enkrat na noc, prejsni teden sem se eno noc 7 krat. Pa se dojenje vmes, pol se pa naspi, ce imas cas ... dost jamranja. Ce bos nasla kaksno pametno resitev, sporoci. Sicer ti pa res priporocam Bachove Rescue kapljice, ce bos ugotovila, da imas premal mleka. Pa menda majaronov caj tudi pomaga, sam ga ne smes vec kot 2 skodelici na dan.

Fajn se imejte na srecanju. Vidim da ste nekatere res korajzne. Ni sans da bi sla zdajle za en teden na smucanje ... bi bilo prevec za komplicirat user posted image . Moji starsi gredo naslednji teden, pa bomo morali tam farmo vzdrzevat (beri hraniti 3 macke), pa mi je ze to cel projekt ... Eni smo pac strokovnjaki user posted image

Zelim vam veliko sonca.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
31.1.2007 10:10:24   
tasha23
Najprej Pikabu sožalje tudi z naše strani.

Danes žal ne bomo prišli v LJ, naš malček palček je začel uveljavljati samega sebe in TRMARI po svoje user posted image

Sicer pa jaz se nimam kaj pritoževati čez spanje, saj Gael spi celo noč že cela 2 meseca ali več in upam, da tako tudi ostane... Zadnje čase pa imam občutek, kot da se mi je količina mleka povečala in mu zadostuje (nor. zadnji podoj pred spanjem) za celo noč. Včeraj pa sva poskusila malo GH in sicer jabolko: malo se je skremžil je pa vseeno pojedel eno žličko... je pa bil zvečer takoooo napihnjen  - bogi; ali je možno, da je bila jabolka vzrok njegove napihnjenosti?

Punce tiste, ki se dobite v Koloseju uživajte, uživajte, uživajte
user posted image user posted image user posted image user posted image  
  user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
31.1.2007 10:23:22   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

. Kdaj se bom že končno spet enkrat naspala???
VE KI ŽE MATE ENEGA ALI VEČ OTROKOV PROSIM ODGOVOR!!!!
Kdaj začnejo ti mali škrateki končno ponoči bolj spati??? Tako recimo, da spijo 10ur, pa se zmes samo 1x zbudijo. No pravzaprav, kdaj pridobijo neki kvaliteten vzorec spanja?
Ker dobro po eni strani, da se dosti ne kažem v javnosti, bi se me ljudje strašili. Nevem, če sem včasih bolj podobna vampirju ali kakemu mutantu s temi zatečenimi očmi in podočnjaki do kolenauser posted image

res spali - celo noč, brez zbujanja, kakršnegažekoli, smo spali tam nekje okrog dobrega leta starosti...nič kaj spodbudnouser posted image user posted image  (dojila sva se 11,5 mes.)

Neposredna povezava do sporočila: 4039
31.1.2007 10:32:14   
štorkljica
Ja Muki vsak dan si rečem DANES SO DOVOLJENE SANJE...JUTRI JE NOV DAN! user posted image user posted image  pridem zdaj enkrat v MS bove malo povozičkale, drugi teden začne moj z očetovskim, pa me bo pol spakiral in mi nastavil lupinico v avto, ker jo jaz nevem.
@lina to je že bolj vzpodbudno od tistega kar je napisala Altati, da komaj pri treh letih!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
31.1.2007 10:52:17   
tasha23
Kaj potem sem jaz srečnica, ker Gael spi celo noč user posted image ?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 4041
31.1.2007 11:25:19   
Anonimen
čaw..spet jz....djte povedat a je še kateri od vaših user posted image  bolan oz. kašlja...midva bi se včeraj morala cepit pa je dr. rekla da ne...oz. naslednjič ko se pozdravi....pa ne vem kdaj misl bit to kj bolš...je prav revčk..ponoč mu na 2 ure moram nosk pucat k drugač težko diha...pa polno enga gnojčka ma tko v grlu se sliš...a so vaši zdravi??user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4042
31.1.2007 11:37:39   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

čaw..spet jz....djte povedat a je še kateri od vaših user posted image  bolan oz. kašlja...midva bi se včeraj morala cepit pa je dr. rekla da ne...oz. naslednjič ko se pozdravi....pa ne vem kdaj misl bit to kj bolš...je prav revčk..ponoč mu na 2 ure moram nosk pucat k drugač težko diha...pa polno enga gnojčka ma tko v grlu se sliš...a so vaši zdravi??user posted image

AKI, moj tud kašlja...zdaj že ene 4 dni...ravno tako ga včeraj ni cepila...pa je rekla da nič hujšega ne vidi... vprašala me je samo, ali ga kašelj moti pri dojenju... no to ga ne moti... če bo dlje trajalo, bom šla kar v lekarno iskat sinecod kapljice (kapljice so za tako majhne), da ga kašelj vsaj ponoči ne bo matraluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
31.1.2007 11:41:03   
Anonimen
joj a pol mu lahko dam kapljice..k moj že en tednkašlja  user posted image
mi je res prov beduser posted image

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
31.1.2007 12:31:48   
Clody

Ojla,

Babnce zdle že veselo flancajo. Me prou zanima katera bo prva sporočila kako je blo!!user posted image user posted image

Jest še zmer boleham, kašlam in pucam nos. Glava me pa tud boli cel dan, pa lekadol nč ne pomaga, ker sem bla navajena na močnej tablete kokr so nalgesin 550. Mi bo že enkrat ratal na eno od srečanj pridt.

Pikabu - tud mi ti izrekamo sožalje za Miha, mislimo na vas in upamo, da bo vse minilo čimmanj boleče.user posted image
Bodi močna za možeka in otročke, probaj ga prisilit da o tem govori, ne da zadržuje v sebi.

Evik - te pediatrinje so res več ali manj obupne, ampak tale, ki jo masta z Vavo je pa kaplja čez rob. Drugače se meni zdi, da se je zredil čist normalno, ne preveč, ne premal. Naš se je v enem mescu zredil za 600 g, pa smo bili pohvaljeni. Sej bi lahko ona povedala, ali dodajat ali ne, zato jih pa tehtajo ne??? Obupna je.  Glede zbujanja ponoči ti pa lahko povem, da se je tud naš Nejc zbujal po cepljenju 2-3 na noč. Pred tem pa 2 mesca samo 1 krat. Nevem če  je to od pomanjkanja mleka, skorej ne verjamem. U glavnem naš spi od cepljenja slabo. Mogoče je kaj druzga ampak  kaj??  Mogoče pa od AD3, ker sem mu povečala dozo.
U glavnem ne sekirej se zrd te čarovnce in si ne pusti da te tako užalosti!!!
Men pediatrinja na vsako vprašanje odgocori, da bo že vse prerastu, ja hvala!!user posted image
Črpalke jaz nisem vedno prekuhala, vsake tretjič.

FFrrr, meni so prinesli čist isti pajacek in ga nisem nikol oblekla, čeprou mi ga je mama še mal priredila. Res je obupen za oblečt. user posted image
Pa mislm da ti ni treb več hujšat, edin če misliš bit kostko!

Amazona, welcome to the club glede spanja, hehehe. Jest bi tud ubijala za eno noč neprekinjenega spanja. Jest sem tudi sprašvala kolegice glede spanja otrok pa so se mi bolj ali manj smejale, čš, da takega spanja, ki sem ga bila vajena ne bom mela več. Enim otroci spijo ko polhki, drugi se pa še pri 3-4 letih zbujajo.

Borovnička  -tud men težijo, ker dojim na cca na 2 uri, čš da to ni normalno. Jest sem se tud že navadla in mi sploh ni problem. sicer vem, da bi ponoči več spal, ampak mu ne mislim še dodajat če to ni 100% nujno. Če je pa tko fajn malega gledat kako vleče cizo, pa zravn za prsta vleče, pa če me pogleda med dojenje mu je to tako smešno da mu kar ciza ven pade.user posted image user posted image

Piškot se bo treba očitno preselit severneje na Gorenjsko. Res sonček žge že od jutra!user posted image user posted image user posted image

Tasha, bravo za tvojega zaspanca. Srečnica si ja. Kolk sem ti fooolšš!!! Mogoče pomaga tudi to da mu zvečer daš dodatek!!
Glede jabolka pa skor ne verjamem, sej je to ja en tag blag sadje. jest zaenkrat Nejcu dajem samo eno žličko soka , stisnjenega iz jabolka, pa ga nič ne napihuje. No, prdi tako al pa tako. Smo se že navadl na tele smrdeče prdce, pa včasih dodata kakšno še mami pa ati in rata to cela pesem. Bog ne dej da prižgemo še vžigalnik!!!user posted image user posted image user posted image

Aki, mi smo bli že dvakrat prehlajeni tako da smo kihal sm pa ke zakašlal, nosa mi pa sploh ne omenjaj, ker je bil nočna mora. Slabo je spal, slabo je jedu, tečn do daske. Da se je pozdravu, smo vedno rabil cca 2 tedna. Pa da ne govorim kako se je davu zrd smrklja.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
31.1.2007 13:11:26   
Anonimen
se pravi da le nitako hudo kot se zdi..al kaj...ma kaj pa vem....user posted image

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 4046
31.1.2007 14:34:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

točno! Sedi 5!!!!Pravilna ugotovitev! Takrat že potem pozabimo nespanje in se nam detece 'zalušta'user posted image ....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
31.1.2007 14:41:18   
frrrr
sm mislila, da bom prva... pa sta že moci in beki gor user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
31.1.2007 14:41:39   
frrrr
altati pa že pisala... joj...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
31.1.2007 14:43:54   
moci
jz spet dojimuser posted image
pišem po kosilu

bilo je superrrr
the best babe ste

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?