|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.1.2007 19:43:06   
altati
Evik, lepo te je brati, kadar si v elementu...danes je že tak dan, a neuser posted image ?

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
29.1.2007 19:46:01   
altati
Evik, kaj naj ti rečem...hm, k nama z Vavo pašeš...stara mamauser posted image user posted image  Da ti vidiš te mladinke user posted image , meni je kar nerodno zaradi srede, mora kakšno nategovalno masko na obraz dat, aa ta sive lase prebarvat...pa ta novo protezo vzet za v Ljubljano.....hm, saj me se ne damo, kljub letnicam......user posted image user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
29.1.2007 19:49:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Evik - sm se nasmejala... sedenje na drekcu kot kura na jajcih user posted image
men tut ni jasno od kje ima Jaša kdaj črno za nohtih user posted image pa med prstki mu 3x dnevno svinjarijo vn spravljam... ne vem od kje se je tolk nabere user posted image
fajn jutri uštimajte pri pediatru!

a vama razkrijem skrivnost od kje umazanija za nohti in med prsti? Od naših oblačil, ko se nas držijo kot klopki, pa nas šlatajo in praskajo in vse nitke poberejo....to je to...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
29.1.2007 19:54:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Altati, dej povej kako to izvajaš spanje na trebuhu. Probavam, pa Tina misli da mora ves čas glavico pokonci držat. Sploh je ne da dol. Pol začne pa tečkat ko se utrudiuser posted image

mis, Jaša ve, da ko ga dam v posteljico na trebuh to pomeni spanje....dam ga, ko vidim da je utrujen, še prej prižgem uspavanke in rolete dol potegnem.In on se takoj uleže, položim ga na pleničko, da si jo k obrazku vleče in zaspi.....saj ko ga dam na kakšno drugo mesto v stanovanju na trebuh (npr. na njegovo peno, kavč,...) tudi glavo gor drži, v postelji, ko je tema in uspavanke, pa zaspi.....

Joj, danes je res en grozen dan. samo razmišljam kako je naša Tina težka, da ne zaspi sama, da jo moram met na rokah, da noče dude držat... vam bom nehala morit. Ful bi prišla v sredo, ampak če bo takole pa ne vem. Vas bom vse zamorilauser posted image

mis, tam bomo zato, da se bomo spodbujale...ti kar pridi, ko boš šla domov, boš polna pozitivnih misli, energije, tvoja Tina bo pa največji sonček...ok?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
29.1.2007 19:58:15   
altati

Ja, pa pozabla sem še to pojamrat, da ne mara oblačenja, sploh ne čez glavo. Pa mam tok lepih cunjic, pa so za čez glavo in sploh ne poskušam več, ker se mi vedno razdere.user posted image  Mamvse bodije in majčke za zavezat ali zapet na preklop, pa dam bodi v majčko, tako da vbistvu dvojne rokave oblačim samo enkrat...

če kaj pomaga moj nasvet...Jaša se ne buni oblačit čez glavo, ampak jaz oblačilo fulllll razprem tam kjer je luknja za glavo in v enem mahu potegnem čez do vratu...tako da se niti ne zave kdaj....samo malo debelo pogleda, takrat ga pa že animiram in rokave dajem gor. Rokave pa tudi v enem mahu, ga ravno tako razprem, primem Jaševo rokico-dlan in potegnem čez do konca.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
29.1.2007 20:13:47   
vava
da imamo pač take firbčne otroke, ki se bojijo zaspat, da ne bi kaj zamudili

to bo to. Luka se tudi boji zaspat. Samo pri nas ati pravi, da je to po mami. Pa kar priznam, da sem malček tudi jaz taka. user posted image

vava, a si ugotovila, da sva 'stari mami'-na seznamu mislimuser posted image ...ampak midve se ne dava, a ne?
nisem niti gledala, ampak se mi je zdelo, da je nekako tako. Čeprav mislim, da niso vse podatkov dale user posted image

Ja @lina si takoj za nama, pa si vseeno 2 leti mlajša od meneuser posted image  

Pikabu, jaz ne bom huda, če te ne bo. Bom pa čisto malo, malo žalostna. bi te res rada spoznala v živo.

psikot bravo za mere. Cepljenje pa je Luka ok prenesel. Edino malce več je spal tisto popoldne.

Evik ...najprej eden na svoj način pa potem drugi na točno nasprotni način - da ne več a bi se smejal al jokal. jaz rolete dol, ati rolete gor, jaz pleničko da jo voha zraven, ati jo umakne, jaz vrata zaprta da ni šundra, ati na stežaj odprta... no v glavnem ni zaspal ampak jokal ... pri nas je isto. In mali je ves zmeden, kadar se to dogaja. Se bo treba zmeniti, da bo en vztrajal do konca.
O! Imava isto pediatrinjo, dr. Mikčevo. A si ti zadovoljna z njo? Meni tako vzvišeno in hladno deluje. Mislim, da takale "dama" nima ravno filinga za otročke. Po moje bi se morala veliko bolj sproščeno meniti. No pa saj z Luko je še kar prijazna. kaj pa nevedni in včasih prestrašeni mladi starši?
Sicer si pa danes res fajn za brat, no .. še posebaj fajn, da ne boš mislila, da te drugače ne berem. Pa dobrošla v klubu mamic v zrelih letih user posted image .
Arabela hura za Patrika in lepe slikce.

Sicer pa smo danes 3 ure uživali na sprehodu po sončku. Sem bila kar utrujena, ko sem domov prišla. Pa Luki sem speštala malo banane in svojega mleka. Kako je mljaskal, samo vase je pa bolj malo spravil. Je bila večina vse naokoli. Pa saj prav. Saj ni mišljeno, da bi res jedel. On naj kar lepo od mojega mleka raste. Izgledali smo pa takole:
user posted image

mmmmnjami, užiiiivam!
user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
29.1.2007 20:23:43   
vava
Pa še nekaj. Luka je pred nekaj dnevi odkril svoje noge. Zdaj jih nekaj časa gleda, potem pa se mu kar odpelje, ker se jih ne more dotakniti. Če mu nogico jaz potegnem do roke, se je dotakne, potem pa od navdušenja brcne in je spet brez user posted image . Ves nesrečen je, ker nog še nima pod kontrolo.

zamišljeno opazujem..... pa ne morem do njih

user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
29.1.2007 20:52:17   
mis
vava tudi naša Tina opazuje svoje nogice. Rada jih gleda ko se jaz igram z njimi in ful se za kolena prijema. Jih kar drži.

No,. zdajle je Tina zaspala. Zanimivo. Pogruntala sem novo foro. Dudo sem ji vedno samo držala, zdaj ji jo pa kar močno notri tiščim in se takoj umiri in ne joka v posteljici, Držim in tiščim toliko da zaspi, potem pa pleničko dam, da prezgodaj ven ne pade. No, sej zdejle je spet zajokala, je ati šel dudo popravit... Bomo vidli.

Nočko. Na srečanje se pa prijavljam, če katera dela seznamuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
29.1.2007 20:53:50   
mis
Ja, še to. Napisano je bilo da je treba otročke dat spat ko zehajo ali si mencajo oči. Kaj pa če zeha par minut po tem ko vstane? Je premalo spala?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
29.1.2007 21:16:12   
Pikabu
O, altati, tako bi rada. Pa sem spet tako žalostna. Pri nas ne kaže najbolje.... user posted image Tudi jokati ne morem več.

Grem dol k možu, moram ga malo spodbuditi, da bo kaj govoril.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
29.1.2007 21:21:13   
mis
Joj Pikabu, kar grozno mi je...user posted image

Sicer pa Altati, hvala za nasvete glede oblačenja čez glavo. Saj navadno ni problem ta, da se začne jokat ko dam čez glavo. Opažam, da je problem potem pri rokavih. Se mi zdijo vse te majčke tako ozke, pa na koncu tudi rokavi ozki, da komaj rokico ven spravim. Včasih so imeli odlične majčke od Jutranjke, ki je sedaj žal že zaprta. Imam eno majčko ki sem jo dobila na sposojo in pri njej še ni jokala. Ima na vsaki strani vratu po 2 netka (gumbka) in ful široko na koncu rokavov. Je pa res, da pač jo znervira dolgo oblačenje. Pri kopanju redko pridemo brez joka čez. Zdaj zadnje čase se že pri brisanju začne jokat. Včasih zdrži bodi, majčko, potem je problem pri pajacu. Tako da če joka mam na rezervi 2 pajaca z dolgimi rokavi, pa ni treba majčke. zato mi je to tako praktično, da dam bodi rokave v majčko in je. Ne vem... mogoče mam pa premajhne majčke. 62. Pa nekaj 68.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
29.1.2007 21:41:21   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

frrr a si ti z lovrenca na pohorju al kaj nisem štekala? k zdaj za nazaj mal berem. v glavnem sem dvakrat al trikrat tam delala in je bilo vsakič strašno luštno - res. super ljudje. 

bne js sm z Raven na Koroškem, muki je bla čez vikend na Lovrencu na Pohorju in mislila, da je na Koroškem

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
29.1.2007 21:46:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Dons smo bili pri pediatru pa se je tam en fantek cel cas smejal, mi smo pa tko resni. Sem spet dobila kompleks, da ga premal zabavam.

piskot, midva z možem sva pa ugotovila, da bo mali spal edino pod pogojem, da se midva naučiva met dolgocajtne face user posted image drgač se nama pa smejčka namesto, da bi zaspal user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
29.1.2007 21:56:36   
frrrr
Arabela, fajn proslavite Patricovo rojstvo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
29.1.2007 22:19:48   
lucika
tole spanje je res sranje:) sploh takrat, ko so zaspani, da komaj gledajo, pa nocejo nicesar zamudit. ceprav smo pri nas danes prespali skor cel dan. dopoldan so mi prisli premontirat adsl, samo toliko, da zmanjsam poloznico skoraj na pol (prej telefon+isdn+adsl; zdaj pa siol duo); pa sem imela kolegico na kavici, da sva malega animirale. na koncu ji je zaspal na rokah, in sem specega peljala ven... vmes v vozicku je malo bedel, potem pa nazaj zaspal, in spal naprej v stanovanju, da sem normalno kosilo skuhala...potem sva jedla, previla ritko, se malo igrala,; pa smo sli ponovno na sprehod. glih tiste dve ure, kaj sem sla navadno prej ven, sta se zdaj zamaknile, in do takrat, ko se je moj vrnil iz sluzbe, je mali bil se dobre volje. ko pa se navelica vsega, smo sli ze na teren. pa je spal do pol sestih...no, in seveda potem ob pol sedmih, ko navadno gre spat, ni hotel spat... no, zdaj spi, upam, da bo tak kot ponavadi, vsaj do polnoci...

vedno sem mislila, da pridejo prvo ven spodnji zobki. nas se ful slini, pa rokice ima non stop v ustih. pa mu pogledam zgornjo dlesen, pa bela zadevica na eni strani, pa na drugi tudi, ampak sosednji zobek, dvojkica. pojma nimam, al je to zacetek zobkov ali kaj. tisto je trdo, ni pa nic rdece ali zateceno..al kaj vem kaki vse so znaki.

vceraj smo bili na rojstnem dnevu; pa je bilo super. smo zdrzali celo do torte. ko je treba, naju mali preseneti se bolj kot sva pricakovala:)

v casu nosecnosti sem bila brez sluzbe; eno leto prej javna dela, se eno prej isto brez...:( v tem casu brez sem nekaj muckala okoli preko studenta...danes pa izvem, da bi me v eni firmi imeli zaposleno za 4 ure! ta klicaj ni kar tako, klicaj je za to, ker bi me vzeli maja! moram prestudirat vse variante, kako in kaj. za sluzbe je pri nas zelo tezko... pa je na tehnici, ali 4 ure, tu doma; ali mogoce po porodniski nic ( in depresija, sploh v denarnici), ali pa kak oddaljen kraj, kjer bom cele dneve odsotna. hm. kaj mislite?

pikabu, drzi se!

vava, ful je faca tvoj mali!

amazona, nas mali rad gleda rokomet, z atijem seveda...

arabela, cestitke. patrik je bil moj favorit med imeni, lepo so izbrali.

mis, saj bo. jaz nasemu delam brrrr, pa face pokam, pa pojem..vse to, sam da mu spucam nos. se mi zdi da se dere takoj, ko potegnem palcke ven. samo pol nos muck pa res ne more imet. pa tolazi se, ce ne prej, pol bo super, ko jih bomo pol manj oblacili. si predstavljate, brez bund in petnajstih dolgih rokavov, predvsem pa brez kap...komaj cakam. jaz mam kak dan, ko popozdevam, pa se na koncu zjocem se jaz. prej pa se derem po stanovanju, pa razbijam s posodo, pa ...grrrrr, ne morem ga poslusat, kak se dere, pa kak mu nic ne pase; in komaj cakam da pride moj domov....spet drugic pa se spomnim, da je popolnoma nebogljen, da me rabi, da rabi neznost, nezen dotik, tiho besedo, petje...pa ce se tako krici se umiri. prej in lazje kot takrat, ko se meni mesa zraven. takrat mi je do dna srca zal za vse, sploh za tisto, ko sem jezna, da mi tuli, ce mu nic ne manjka. ko v teh drugih trenutkih vem, da mu, ce drugo ne bljizina. in mamica da ga pomiri. ja, pomirjena mamica:) da ga pomiri.
drugace sem pa ugotovila, da so cotke ful razlicne...sem dobila eno skatlo od kolegice, pa ravno zadnjic nekaj iscem, pa sem pobrala ven bodije, jih operem in pripravim, ko bodo prav. stevilke 74,80...vecina od njih mu je prav ze zdaj. ce bi cakala na mesece, ki pisejo na etiketah, jih ne bi nikoli oblekel. se sreca. tak da na stevilke se ne zanasat prevec...eno trenerkico sem dobila stevilka 56, ze cisto v zacetku mu nisem uspela zlomit roke tako, da bi dobil v rokave; sem probala zdaj, pa ne dobi not niti glave. ene cotke so sivane tak, da samo zgledajo ful lepo, kak se pa oblacijo, pa ni vec vazno.

piskot: jaz si tak tezko druge dojencke predstavljam. ker nas je imel prejsnji ponedeljek 6700 in 60 cm. 6 cm manj in 600g vec. to bojo verjetno one klobase po nogah, a ne?

alina: a ti, ko mas kosaro dvignjeno v vozicku, a pol je otrok pripasan notri, da ne leze dol? jaz imam traxx, pa imam brisacko za pod glavo, da je malo visje. ker pasi so nekam kratki, pa bi ga zdaj ko je vecji, ze tiscali... si skoraj ne predstavljam sedaj samo sportnega dela, ko pa je v kosari tak fino zabarikadiran. no, tule je tud razlika med nasim in vasimi ,ki so eni 66 dolgi. nasmu je kosara se prav.

no, tale malenkost danes od mene:)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
29.1.2007 23:45:24   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

No pa se je rodil mali Patrik!!! user posted image user posted image user posted image  Moj dragi je tako že tretjič stric,....

Čestitke za Patrika!user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
29.1.2007 23:47:13   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Duda: a bi jo že moral držat sam? Žan je še ne.

Kakor kdaj - včasih jo zelo lepo drži in vleče, spet drugič leti ven takoj, če nima pleničke ob obrazu.... Prej bi rekla, da še ne drži sam zase...

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
29.1.2007 23:54:22   
@lina

Ja, še to. Napisano je bilo da je treba otročke dat spat ko zehajo ali si mencajo oči. Kaj pa če zeha par minut po tem ko vstane? Je premalo spala?

Po moje vidiš po razpoloženju. Jaz našega pogruntam, kdaj ni naspan - če zajoka in joka, pa sploh ne odpre oči, je velika verjetnost da ga bo duda nazaj uspavala...razen če ni že lačen, pol tuli z zaprtimi očmi, ampak duda ne pomaga...

Običajno ob joku tako naredim, da prvič probam še dudo prodat, če ne rata ne silim več in ga vzamem ven, ne glede na to, koliko časa je spal.

Če pa zeha po spanju...lahko da samo nabira kisik v pljuča user posted image

moj starejši sine jee imel sploh značilno gesto za zaspanost - vlekel se je za ušesa... iz tega sem ugotovila, kje ima on svoj gumb za na off - ko sem ga spat spravljala, sem ga samo malo po ušeskih božala in je padel dol...skoraj v momentu... No, to zdaj ne laufa več, je njegova lastna volja močnejša od zapanosti, pol mamo pa borbe za zaspatuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
29.1.2007 23:56:33   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Pa sem spet tako žalostna. Pri nas ne kaže najbolje.... user posted image Tudi jokati ne morem več.

Grem dol k možu, moram ga malo spodbuditi, da bo kaj govoril.

Težko je karkoli rečt v takih trenutkih negotovosti. Hudo mi je... Bodite močni in drug drugemu v oporo!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
30.1.2007 0:01:03   
@lina

Ne vem... mogoče mam pa premajhne majčke. 62. Pa nekaj 68.

Poskusi večje številke. Mi imamo sedaj 68, nekaj že 74. So tudi razlike glede na znamke... Pa včasih sploh ni bistvene razlike med številkami, rokavčke npr. malo zavihaš, luknje za glavo so večje... jaz npr. ene majčke 62 sploh nisem mogla nikoli čez glavo spravt, čeprav je takrat še regularno nosil št. 62, mogoče celo 56.
Rokavčke pa res čimbolj nagubaj, da svojo roko uvlečeš notri, primeš njeno rokico in rokico ven potegneš... 

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
30.1.2007 0:06:05   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

alina: a ti, ko mas kosaro dvignjeno v vozicku, a pol je otrok pripasan notri, da ne leze dol? jaz imam traxx, pa imam brisacko za pod glavo, da je malo visje. ker pasi so nekam kratki, pa bi ga zdaj ko je vecji, ze tiscali... si skoraj ne predstavljam sedaj samo sportnega dela, ko pa je v kosari tak fino zabarikadiran. no, tule je tud razlika med nasim in vasimi ,ki so eni 66 dolgi. nasmu je kosara se prav.

moja košara (peg perego) ima spodaj navoj, s katerim višam nakon vzglavja. Ni toliko dvignjen da bi lezel dol   - res cca 10-20 stopinj (kaj pa vem točno, a grem zmert z geotrikotnikom?user posted image ) Sploh ne vem, ali imam paske v košari user posted image  

Sem pa danes, ko sem ga napravljala ven, res ugotovila, ko smo tu debatirale o velikosti košare - našemu je pravzaprav sedaj že na knap (pa tko sem se hvalila, da imam velko košarouser posted image ) - nad glavo ima par centi lufta in pri nogicah par centi lufta...bo res treba kmal v športni del...user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
30.1.2007 0:07:22   
@lina
no, pa sem vas vse prebrala in odgovorila...

sem zadnja večerna in prva jutranja ptička...user posted image user posted image  jaz!

Sedaj pa lahko noč!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
30.1.2007 7:00:45   
Arabela
user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
30.1.2007 7:03:53   
Arabela
Poročilo današnje noči: SUPER, smo na pravi poti... user posted image user posted image user posted image
Mala se je zbudila le ob 01ih in ob 6ih, sem jo podojila, jo dala nazaj v svojo posteljico... IN MALA NI NIČ JOKALA, je lepo nazaj zaspala... user posted image user posted image user posted image
Upam da se bo tako nadaljevalo. ker ne maram njenega joka...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
30.1.2007 7:08:59   
Arabela
user posted image

Čestitke Gayi in Gaji za 4 mesece...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

katero ime?
klarcy

katero ime?

erik (39%)

anej (61%)

Število vseh glasov: 187

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!