Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!!! Po nekaj mesecih nama je gratalo
!!! Sedaj sem nekje v 5. tednu in komaj čakam na prvi ginekološki pregled. Ščipa me skoraj vsak dan v predelu jajčnika- upam, da je to nekaj normalnega. 
...ojej, prvi šok in strah...kako pa zdej naprej? Z mojim sva se odločla da bova poskusla in evola po treh mesecih se prikažejo črtice, tako da se pridružujem vsem srečkam
. Me v trebuhu špika, pa tko skoz mal tišči, prsi me bolijo, rahle slabosti, drgač pa se počutim kar ok. Ok sej zdej bom z vami in bomo še kako rekle
. Bila sem v 6. tednu nosečnosti, ampak sem imela ss, jutri imam še pregled, upam da bo vse okey, da ne bo potrebno čiščenje....Zanima me, če bo vse okey, ali bi v naslednjem mes. že lahko zanosila, oz. kako bi preprečila šibko nosečnost, kajti ta je bila in se ni srečno končala...
sm v 6t. Jajčniki in maternica bolečine za znoret. WC pa bo kmalu moj dom. Slabosti pa ni
jupi