|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
21.11.2007 14:24:19   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Ja, z MojcoG se pa res poznava. Sva se pa hitro našle kajuser posted image

Dobila tvoj zs in odpisala že tudi, zdaj pa vidim, da si na moje vprašanje že odgovorila tukaj s postom, ker sem prej prebrala tvoj zs kot post.user posted image Javi se nam še kaj!!!
Tejka kako napreduje vajin prizidek? Pa tvoje ležanje na levem boku?
Jaz imam jutri CTG, pa upam, da se bom spomnila zagnjavit naj mi pove kako velik je user posted image . Zdaj ko sem v 39. tednu me pa mal zanima kaj me čaka user posted image



NAjin prizidek bo zdej neki časa stal pri miru od zuni in od znotriuser posted image . Je zmankalo financ. Estrihe so vredi nardili. Je pa moj včeri že štemaluser posted image , so nama v kopalnici odtok iz banje zalili. Še sreča da je vidu, kr jaz ga nism nč pogrešalauser posted image .

Ležanje na levem boku se dogaja bol ponoči, pa podnev se za kako  urco dol poknem to je pa tud vse. Ne morm cele dneve ležat. Mi ne rata.

Jutr pa poročaj na kaki kilaži ste.

Mene tud zanima kaj je s Klarismo, če je uspelo al ne.

Dejte mi še neki povedat. A mate ve popek not al vn?? Baje če ga maš vn bo fantek, čene pa punčka. No zdej pa povejte če je res tiste k že veste spol.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: Decembrke
21.11.2007 14:34:55   
Skaana
  

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: Decembrke
21.11.2007 14:35:00   
Mat3ja22
Dejte mi še neki povedat. A mate ve popek not al vn?? Baje če ga maš vn bo fantek, čene pa punčka. No zdej pa povejte če je res tiste k že veste spol.
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a


jaz ga imam ven in bo fantek. če je res kaj na tem pa nevem.

danes sem imela CTG. nimam še popadkov. naslednji CTG imam v petek, 23.11.

glede user posted image in user posted image se strinjam s pikico. tudi mi2 imava dva mačka. Roger je "potepupški" maček in se večina časa potepa okoli. kdaj pa kdaj pa naju pride pogledat domov.user posted image . druga je muca Žlička, ki je že od malega ful navezana na ljudi, saj jo je mogla teta hranit na vrečko, da je sploh preživela. je večina časa v hiši, včasih pa gre pogledat tudi ven. jaz bom otroka navajala na živali, da jih bo imel rad in da nebo tako kot moji dve sodedi (8 in 4 leta) ki brcata mačke, pohojata polže, strelata na žabe,... vse zaradi vzgoje njunega očeta.user posted image


(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: Decembrke
21.11.2007 14:37:25   
Mat3ja22
to citiranje mi ne gre od rok user posted image
spodnji del je moj user posted image , tam kjer piše tejka

pa brez zamere. user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: Decembrke
21.11.2007 14:42:34   
Skaana
user posted image

končno mal miru - Atena je zaspala user posted image . Sem jo danes pustila že samo v vrtcu, potem je šla pa moja mami po njo in ni hotla domov user posted image user posted image user posted image . Jaz pa sem šla koooooončno pogledat, kako so premalali našo prvo steno v hiši. Uf, pa me je najprej na rito vrglo, ker je zelena kar ubijalskauser posted image , potem sem pa pogruntala, da sva to pravzaprav hotla user posted image .
Potem pa, ko sem prišla domov, sem mislila, da bom že šla rodit... Tak mi dol pritiska, micenga čutim čisto med nogami, boli ko user posted image  medenica... Ah, bo že, še dva dni punce in bodo
user posted image
.

Magi*, ubožica Zaki user posted image user posted image . Vesolje user posted image  za čimprejšnjo in dokončno ozdravitev. Vem, kako je zoprno, ko je kr neki, ko ti noben ne verjame, da je nekaj narobe, ti pa veš, da je otrok bolan... Je pa res, da se lahko v tej obliki - kašelj in težko dihanje kaže tudi alergija. Mi je zanimivo, da ti niso omenili. No, dobro da si se naročila na bioresonanco.
V vrtec z vročino? Pa saj to ni za verjet...

Glede kužkov se popolnoma strinjam s tem:
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Tukaj se pa 100% strinjam z loncico. Meni je tudi full lepo, da otroku privzgojiš ljubezen do živali in na splošno do vseh živih bitij. Mene kar pri srcu zaboli, ko vidim kdaj kakšnega otroka, ko tepe kakšno žival. In zato so krivi izključno starši.
Naša ima noro rada živali in je skupaj z njimi od takrat, ko smo jo prinesli domov. Psa sta jo povohala prej, kot dsmo jo nesli v hišo in se zdaj veliko skupaj lovijo. Bine, mešanec, je tudi zelo zaščitniški do nje, ko sem kdaj pustila prazen voziček zunaj, je ležal zraven njega in ga čuval.
Mački so pa sploh zakon, to začne kar vpiti, ko jih zagleda in vsaka žival iz rodu mačk, naj bo lev ali tiger, vse je mau, mau.
Glede alergij, je pa tako, da je manjša verjetnost, da otrok zboli, če je v stiku z alergenom od začetka, kot da je prej zavit v vato, potem pa bum.
No, jaz vem, da okrog živali ne kompliciram in mi je super, da ima mala moje gene.user posted image

Je pa res, da če čutiš sam odpor do živali, da je potem verjetno težko. Se pa otroci učijo z vzgledom, saj veste...
Mi smo imeli psa zunaj - niti ni hotel bit notri. In sem mu dala Ateno povohat, ko sem jo prinesla domov. Pač sem potem tisto pleničko s katero je bila mala pokrita dala prat. Smo mu pa že tudi prej dali eno pleničko za povohat. Itak pa sta se že poznala iz trebuha, ker je velikokrat prislonil glavo na sprehodu na moj trebuh user posted image .
Želva, glede boksarke se ne boj, Veljajo za eno najbolj prijaznih pasem do otrok.
Seveda pa še vedno NIKOLI ne pustite otroka samega s psom. Ker nikoli ne veš. Je pa res, da moraš na začetku bit previden. Največja napaka je ta, da je prej bil pes središče sveta, potem pa nanj kar pozabijo. In se vse vrti okoli dojenčka. S tem da imaš psa, sploh če je s tabo v stanovanju, prevzameš izredno veliko odgovornost.

Lorch, kje boš ti rodila?

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: Decembrke
21.11.2007 14:43:07   
pikica*
tejka, jaz imam popek not, enako pa je bilo tudi v prvi nosečnosti. Takrat sem rodila punčko, tokrat imamo napovedanega fanta. Toliko o teh vražahuser posted image .

Drugače pa je moje počutje danes bolj bogo. Dopoldne sem kar precej časa ležala s podloženimi nogami,  ker se mi zdi, da imam totalno zatečene. Sicer tega niti ni videt, ampak občutek je pa katastrofalen. Me v gležnjih kar srbijo. O rokah pa raje sploh ne govorim. Al komaj pest naredimuser posted image . Prej sem lahko vsaj zaročni prstan dol dala, ker mi je bil vedno zelo na komot, zdaj pa tudi tega ne morem več. Poročnega in tistega, ki sem ga dobila ob Zojinem rojstvu pa ne dobim dol niti v snuuser posted image . Še dobro, da bo kmalu vsega skupaj konec.

No, je pa v današnjem dnevu vsaj nekaj dobrega. Uspelo mi je napisat nekaj magistrskeuser posted image .  Res upam, da mi rata do poroda.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: Decembrke
21.11.2007 14:53:24   
Vrtnica79
Uf, vas komaj dohajam.

Ja, Ajtak super slikica! Pa priden ta tvoj možek da skrbi da smo me na tekočemuser posted image .

Magi, čestitke za novo frizurouser posted image ( spodnjo mislim). Si pa se namantrala, kajne? Saj malo telovadbe ne škodiuser posted image .
Tvoji pupiki pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej ozdravi. Mah so čudni eni dohtarjiuser posted image , bolje da raziščeš do konca vzrok njenih težav. Zato boš pa mogla malo z € pomahat, ker itak če greš samoplačniško se malo bolj zavzamejo.

Vidim da si že cimre iščeteuser posted image .

Moje počutje zadnjih par dni je idilično. Se mi na trenutke zdi celo čudno da imam toliko energije. No, pa saj je res da tudi večino dneva počivam. Zdaj si že pridno beležim gibe. Mi je zadnjič G dala oni list. Pa že nekje do 13 ure naštejem teh 10 gibov. Ali tudi ve kaj štejete?

Aja, Klarisima kako si opravila danes?

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: Decembrke
21.11.2007 14:59:10   
lorch
Glede popka sem jaz isto slišala. jaz ga imam zaenkrat še noter, ampak imam občutek, da če se še malo zredim, bo pa ven skočil. Deluje kot bi bil na meji.user posted image zdaj pa pitaj boga kaj bomo imeli. Je pa fajn poslušat kake take vraže, pa ugibat kaj bo, je kar zanimivo.user posted image Mi sploh ni žal, da nisva vprašala za spol, tako sva izbirala imeni za oba spola, ljudje mi lahko napovedujejo... še malo pa bomo začeli pobirst staveuser posted image . Nam vsaj dougcajt ni.
Priznam pa, da me na momente zgrabi da bi rada že enkrat vedla kaj bomo imeli, ampak samo na momente. Bomo kar pridno počakali da pride ven.


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: Decembrke
21.11.2007 15:00:43   
Skaana
Kaj pa jaz, ki imam popek ravenuser posted image  Ampak dobesedno, se vsi čudijo. Evo, spet ne vem, kaj bo user posted image .

Tole sem pa skopirala iz RR nosečniškega koledarja o pravih in nepravih popadkih.
Zdaj se lahko pojavljajo tudi lažni popadki, ki pa so lahko precej močni. Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa –  hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.

Zdaj pa vedi... Vedele bomo ko bo šlo zares.

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: Decembrke
21.11.2007 15:02:52   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a



Dejte mi še neki povedat. A mate ve popek not al vn?? Baje če ga maš vn bo fantek, čene pa punčka. No zdej pa povejte če je res tiste k že veste spol.



Pri meni  je prvič popek bil obrnjen ven- posledica punčka
                  zdaj drugič obrnjen ven     - napovedana punčka

Bomo videli kmalu, po moje je to pač neka stara vraža.

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: Decembrke
21.11.2007 15:03:08   
lorch
skaana! jaz bom rodila v Slovenj Gradcu.  Kar se oddaljenosti tiče mi je Celje isto, sam sem se med drugim odločla tudi za epiduralno, pa je v SG zastonj , na razpolago je 24 ur, pa menda so zlo dobri v tem.

_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: Decembrke
21.11.2007 15:16:01   
Magi*
ahoj!

popek: obakrat ven (no ja, zdaj se je kar nekaj sploščil user posted image ), spol pa prvič pupa, drugič poba.

lorch, za P v SG sem pa slišala same dobre kritike! sam je meni mal predaleč :)

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: Decembrke
21.11.2007 15:20:46   
želva
Skaana sej vem, da so bokserji grozni otrocoljubi, sam je pa res, da do zdej je bla naša center dogajanja. Itak sta pa obe moji, pes in  otrok, tko da se bomo že znajdl.Imamo pa psa v stanovanju, tko da se bosta mogla bit prjatla. Če se bosta zastopla bo naš otrok skoz cel slinastuser posted image , ker naša Cupa je grozna lupčkarca.

A je šla Klarissima že rodit, al kaj nič ne poroča?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   RE: Decembrke
21.11.2007 15:24:19   
ElaM
Klarisima, kje se skrivaš? Sem fejst nestrpna, da izvem kako to poteka. Čeprav najbrž preteče kar nekaj časa, preden greš domov. Najprej Uz, potem ctg, pa obrat, pa še najmanj 2 uri ctg., pa še en uz. Vsaj v Lj je tako.

še nekaj glede psov in mačk. jaz otroka tudi nikoli nisem pustila samega z živaljo, to je treba pazit. Drugače pa res ni panike in se super zastopijo. Želva, boš videla, psica bo malega takoj vzela za svojega.
Gibov še nič ne štejem, meni trebuh dobesedno valovi.user posted image  In vedno, če dam roko nanj, se mala odzove. Tako, da mislim, da ji ni hudega.

Popek, obakrat obrnjen navzven, prvič punca, drugič bomo 100% vedeli, ko rodim.user posted image

Zdaj peljem pa pse na sprehod, mala je zaspala, jo danes tudi vreme daje.

_____________________________

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: Decembrke
21.11.2007 15:40:13   
lorch
Aje mela danes Raho tudi kake obveznosti?user posted image Se ni še čisto nič oglasila danes.


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: Decembrke
21.11.2007 16:01:14   
soncek.djukelica
živjo,

glede popka, jaz sem mojemu moram nasmejat! user posted image  Sej je čist ploščat!user posted image  Ga je fajn razpotegnilo! Me pa zato toliko bolj srbi! user posted image
Pri mene pa je bolečina sramne kosti popustila! Najbolj me ponoči, ko sem vstajala iz postelje, sedaj pa že par dni sploh ni krize vstati! Me zato pa včasih po jajčnikih špika, bolečina je pa taka, kot bi mi igle zabadal! user posted image  Sej ne vsak dan, pa konstantno, včasih! A se še keri to dogaja? 
Mene pa zanima, če že katera razmišlja o naslednjem otroku, sploh tiste, ki boste sedaj imele drugega? Za prvorodke je nekak jasno, da še!user posted image    


_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: Decembrke
21.11.2007 16:09:21   
Raho
Raho se danes ubada s carinouser posted image . Sem že na vezi z direktorjem, ker jaz ne odstopam od svojega, oni pa ne od svojega. Ampak Raho bo zmagala. 100%.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: Decembrke
21.11.2007 16:09:26   
t*e*j*k*a
Ja SD jaz razmišljam o naslednjem otroku. Edn ne bo dost. Mormo izkoristit prostor ki ga mamo velikuser posted image (tri otroške sobe).

Raho pa res dans nč ne napišeuser posted image , pa Klarisma kje ste???

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: Decembrke
21.11.2007 16:10:37   
t*e*j*k*a
Ena se je že javila, zdej še drugo čakamouser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: Decembrke
21.11.2007 16:53:51   
Raho
Evo, sedaj pa na daljše.

Torej - danes smo najprej zjutraj sestavili voziček... Ja, je bilo potrebno kar nekaj časa. Zapletena zadeva, ampak sedaj je vse na mestu (o tem, da sva se z Organom 3 ali 4 krat sprla, ne bom). No, nisva se sprla. Glasno sva izmenjala mnenjauser posted image .

Potem pa sem imela kolobocijo s carinsko službo (ja, zaradi AC). Jaz se odstopam od svojega, oni pa od svojega ne. Ko sem jim poslala fakturo, jo je direktor zavrnil (češ, da ni realen znesek), ker je pogledal, koliko stane v SLO. O tem me niso sploh obvestili in če jaz ne bi preživela 3 ure na telefonu, me najverjetneje sploh ne bi bili obvestili. To je bilo dovolj, da se mi je popndekel dvignil na 200. Ampak sem prišla do direktorja in sva si po nekaj ostrih besedah vseeno prijateljsko segla v roke in zmagala sem jaz. Fora je v tem, da če je označeno, da gre za darilo, potem gre za darilo in oni nimajo nobene pravne podlage, da sami sklepajo, kaj je darilo in kaj ne. Tako mi sedaj lahko carinijo samo poštnino. NO, v galvenm, potrebovala sem 12 dni, ampak obveljala je moja. Mi je pa tip (direktor) rekel, da sem tečna, jaz pa njemu nazaj, da naj bo profesionalen in naj ne meša zasebnega in javnega. Pa še, da naj si ne želi, da se mu v 9. mesecu nosečnosti pripeljem v LJ, ker se potem ne bo dobro končalo. Ja, pa še s tožbo sem mu zagrozila (to me je pa en stric, ki je vodja carinske službe na Brniku, naulčil). No, moj pravi, da sem še eno uro po dokončni razrešitvi okoli hodila kot pav.

Magi* - ampak vi pa res imate sreče s temi boleznimi in dohtarji. V glavnem, jaz sem imela težave s kroničnimi anginami, dokler mi niso ven pobrali mandljev. Od takrat pa, kot da bi presekal. Niti enkrat več nisem imela angineuser posted image . Pred tistim sem pa od Novaritsa mesečno proizvodnjo antibiotikov pojedla. Edina stvar, ki je nevarna, če nimaš mandljev je, pljučnica. Ampak - a ni boljše biti morada malo bolj ogrožen kot vsake 3 teden 2 tedna na antibiotikih?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: Decembrke
21.11.2007 17:04:23   
lana38
Mislim, da bi mojega user posted image  kap, če mu zdaj omenim še enega user posted image . Je že zdaj čist paničen. To mojo user posted image  je psihično težje prenesel, kot jaz, ker je bilo skoz nekaj narobe. Vse skupaj je verjetno posledica tudi tega, kar smo lani doživeli. Mislim seveda na DS pri punčki, UPN, moje abrazije, posledice vsega tega, preiskave... Ko sem mu povedala, da sem user posted image , je bil presrečen. Potem, ko so bile težave z izcedki, ležeanjem, bolniška, AC, čakanje na izvid en mesec, pa sem kar videla, kako ga grabi panika... Revež komaj čaka, da rodim in da bi bilo vse OK. Pa tudi leta me že dajejo...user posted image  Mislim, da bomo kar pri 2 ostali, razen če se slučajno zgodi...Nikoli ne veš.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: Decembrke
21.11.2007 17:06:22   
Ayo
Joj, sej ste cit zmesane, kolk ste napisale!!! Clovk sploh ne spe ugasnit pc-ja, ce hoce bit kolikor toliko na tekocem. user posted image
Kakorkoli, brebrala sem vse, do zadnje vejice! user posted image

Glede spanja otroka - jaz sem strogo proti temu, da spi v postelji s starsi. Spomnim se svojega brata, moja mama ga je tako navadila in je spal do 10-leta pri nima! Groza in fuj!!!!!!!!!!!!!!!Never!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

O hisnih ljubljenckih ne morem kaj dosti napisat, ker jih nimamo. Psov se moj user posted image  boji, pa tudi jaz na sreco nisem ne vem kaksna ljubiteljica. Bi pa mela eno mucko, no to mi je obljubljeno, ko bomo imeli hiso/stanovanje z vrtom.
Je pa moj user posted image  biolog in ima temu primeren odnos do zivali.

Magi*, joj tale vasa punca je pa res skos neki bolana, boga!! Se mi res smili!! Sej nisem zdravnik, ampak jaz velikokrat slisim, da so ravno mandeljni tisti, ki povzrocajo neprestano bolezni, zato jih je baje treba odstranit user posted image .
Vasi teti pediatrinji pa lahko poves, da pri nas je tako, ko mamica prinese otroka v vrtec: najprej mu izmerijo vrocino in ce je 37° ali vec, ga zavrnejo in ne vzamejo. user posted image  Ni enostavno za starse, ko se tako kar naenkrat znajdejo brez varstva, ampak tako so vsaj ostali otroci na varnem!

No, in kaj se je kaj pri nas dogajalo: vceraj zvecer sem bila ful utrujena, sem ze ob 9h pred TV skoraj dremala, potem ko sem se pa ob 10h spravila v postlo, me je pa tako user posted image  hudicevo vse srbelo, da sem mislila, da bom kar znorela!!! user posted image  Noge najbolj in sem bi jih najraje kar odrezala!! In tudi ce se pogledam, sem totalno hrastava, do krvi sem se popraskala!! user posted image user posted image
Ob 1h mi je uspelo zaspat in tokrat celo noc brez obiska wc-ja, ob 7.30 me je pa zbudila user posted image  budilka in pol ni slo vec! user posted image   Zato sem danes ze cel dan totalno brez energije, pa se dezuje in je totalno zaspan dan. Sem pa vseeno dopoldne lepo likala, ob 12h sem sla plavat (SD sooooooooooooooooooooorry!!!!!), pol sva sla z user posted image  na kosilo.

No potem sem sla pa malo gledat za plenice in kozmetiko.
Pa me zanima glede krem/mila, kaj pravzaprav rabis: kremo za ritko, za obraz, milo za kopanje, in to je to? Boste kupovale tudi kopel, pa sampon?
Men se najbolj dopade kar Bepanthen, nisem pa se nic kupila, sem rekla, da se najprej posvetujem z vami! user posted image
Pa tud glede plenic sem bila v dilemi, Pamperske al Fixis; vem da je bla ne dolgo nazaj debata o tem.

Ajtak, super fotka!

Klarisima, kje si?

No, sem pa sedaj se tudi sama ful razpisala. Itak da ni dvoma, da jutri smo na 200!! user posted image  user posted image


(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: Decembrke
21.11.2007 17:14:47   
Raho
Ajtak, pozabila sem napisati, ful luštkana slikica. ŠE enkrat čestitke za korenjakauser posted image .

Glede popka - prvič raven, imamo fantka, drugič izbočen, bojda bo deklica.user posted image

ne vem, če ste prebrale ali slišale, vendar jim je v MS porodnišnici prejšnjo sredo umrl novorojenček. Super popotnica zame, ki grem čez 2 tedna tja rodituser posted image

A se je Klarisima že komu javila?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: Decembrke
21.11.2007 17:44:50   
ElaM
Ayo, mi smo pri Tinkari od začetka uporabljali Bübchen kozmetiko, kremo za rito, kopel, mleko in olje smo dobili za darilo, pa ga nismo nič uporabljali, ko je bila dojenček. Zdaj ji včasih namažem noge, ker ima precej suho kožo. Kupila sem tudi puder v prahu, da sem jo občasno potresla po kožnih gubah, predvsem po vratu. Samo takrat je bilo 35 stopinj, zdaj te težave verjetno odpadejo.
SD, mi smo z otroki zaključili, niti ne razmišljam o 3-em. Bosta 2 čisto dovolj. Po 6t, ko bo G pregled bom zatežila za zaščito, ker pri nas smo bolj plodni, kot si mislimo.user posted image
Raho, nekaj sem slišala, da je umrl novorojenček, samo jaz tega zdaj ne berem, ker slabo vpliva na mojo že tako načeto psiho.¸
Šibam, mala bi na vsak način tudi tipkala, pa dvomim, da bi kaj razumele.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: Decembrke
21.11.2007 17:57:14   
Oranža
Oj decemberke, pozdravlja vas zaenkrat še novemberka. Vsake tolk pridem mal k vam pogledat k se mi lahko zgodi da postanem decemberka. Ayo js bom zdele drugič mamica, pa če ti smem kr se kozmetike tiče priporočit Bubchen, in sicer, js mam oljno kopel, (pol ne rabiš nobenega dodatnega mazila, k ga že s to kopeljo umiješ) pa navadno milo v kosu, za ritko mazat pa kar hladilno mazilo k ga v lekarni sami namešajo in je ful dober(vsaj pri prvem se je obnesel), pol pa še Bepathen kremo k jo itak rabiš zase za bradavice mazat pa za kakšne izpuščaje pri user posted image . Je pa res da ima vsak svoj tip kože in boš najbolj vedela ko bo user posted image  ob tebi. Zato ne pretiravaj s kakšnimi hudimi nakupi. Kar se pa plenic tiče, pa pravjo da so Pamperske(MADE IN PL) zanič in da so Muellerjeve ful dobre. Mi smo prvič mel pamperske (res da ne vem kje so ble made in) ampak ni blo nobenih težav. 
No js vas lepo pozdravljam pa punce ne prehitevat!!! tko kot januarkeuser posted image user posted image , če pa že - pa dobrodošle med novemberkeuser posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?