Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Me je pa G ful prestašil, da moram še več počivati. Je rekel, da je otrok čisto prenizko in še to stisnjen samo na polovico maternice, polovica pa je čisto prazna. Noseča sem 21t, mali pa tehta približno 200g. Drugače pa je vse ok. No to morfologijo mi je delal Dr. Miglar, ampak se meni ne zdi čisto nič posebnega, mi je Dr. Japl pred 3 leti naredil bolj natačno morfologijo( srček mi je pokazal, da ima 4 votline, pogledal je za zajčjo ustnico,prstke mi je pokazal, pokazal mi je obe polovici možganov,...), včeraj pa je samo od daleč pokazal, da srček bije, vse je naredil bolj na hitro. Tako, da je meni malo žal, da nisem šla zopet k Japlu.
pa ne si k srcu jemat preveč kar se dogaja okoli tebe - naredi kolikor lahko - žal te nihče ne bo nič več plačal, če se boš gnala ali pa delala za spremembo malce počasneje in ne crklna zraven
- čestitke za vse opravljene izpite
. Mi spet paše po dolgem času.
.
sem napisala cel roman pa mi je vrglo ven
.
), potem me razložil da ne bo nič hudega, vzel knjigo in mi v slikicah pokazal kaj se je zgodilo in se dogaja z mojimi celicami in kaj bo on naredil. Potem sva poslušala srček, pa pogledala naše dete, ki je že preveliko za na eno slikico
v porodnišnico pogledat njegovega nečaka..ma je tak cukr..se ga kar nisem mogla nagledat... k sreči se mamica počuti že bolje, jutri po vsej verjetnosti pridejo domov...
, pranje
, čiščenje.
..itd.
)