Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

lep dan želim vsem
!
!! In mi je kar žal, da sem že skoraj na polovici in da bo čez pet mesecev že konec.. Ampak po drugi strani pa komi čakam, da mi dajo
, marusah tebi pa uspešen, sprečen zakon.
, tudi jaz sem se nekaj trudila, vendar mi je ostalo še za 1 stroj cunj. Sva pa imela kar čistilni vikend, saj je bil že čas. Pod dolgem času sem spet bruhala, verjetno zato ker sem popila magnesol na prazen želodček.
Tokrat res nismo imeli sreče. En večer je mali padel s klopi in si prebil ustnico, naslednji večer je zletel čez čevlje v en boks in si prebil ličko pod očesom (dobro, da sem imela s sabo tiste šivčke v obliki obliža!), naslednji dan se je pa zbudil z vročino, tako da smo še isti večer spokali domov in se do petka packali s precej visoko vročino. Ne vem al je blo od padca al od prehlada, ki ga je fasal, blo je pa groza. Se ni pa nič razvilo iz tega.
No, vsaj včeraj smo si privoščili pohajkovanje po Gorjancih in popoldne pekli ribice na žaru.
v ta voziček.. Sva jih šla sam gledat, pa sva tega vidla. In več ko nama je prodajalka povedala, bolj nama je bil všeč. In sva seveda kar naročila. Cel paket! Je pa fino zdaj ko imajo akcijo, ker drugače na barvo, ki je nimajo v trgovini, čakaš do štiri mesece.