dolenjka
|
Drage punce, hvala za vso vašo dobro voljo in lepe želje Za vse vas (pa čeprav vem, da jih nisem nalepila dovolj ) Itata hvala za info. Se mi je kar zdelo, da si se menila v domini, ker sem edino njih našla v LJ, da imajo prav prenatal masažo, zanima me samo, če je tko kot je treba, ker za ostalo ih kar pohvalijo. Bom zelo vesela če nam boš malo opisala kako je bilo. Jaz sem v SLo sicer doma malo ven iz LJ, pa še vedno mi je nabližje oz grem vsak drugi dan sigurno v LJ, tko da si bom omislila eno masažico če boš priporočala Mlavla je omenila repo in krompirček, jaz sem tudi to zadnjič jedla, mnjami!!! Zdaj sem si privoščila en dober zrezek poln železa in pomfrit, za lepšo ritko pa še malo majoneze Mi je pa zadjne čase zapasalo pivo punce, ga ve kaj pijete? Jaz ga nikoli nisem oboževala, sedaj ko živim v deželi piva pa sem našla celo takega, ki mi je všeč in mogoče bi lahko enega danes po službi, nekje na sončku, kaj pravite? Seveda govorim o mali količini, max 3 dcl. Lahko