|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čudno se obnaša
29.5.2007 16:58:43   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
moj vsako leto gre s kolegi za 4 dni na morje.

Res ne vem kako si naj razlagam njegovo obnašanje...

Ta dva stavka sta čisto dovolj. Kakor si si postlala, na takem boš spala.

Ne vem če je še katera tako bukova, da partnerja pusti da hodi sam na morje. Ti pa že leta. Torej je to njegova pravica. In ti to priznavaš, pa čeprav malo grdo gledaš. Za tebe je to sprejemljivo in kaj sedaj jamraš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Čudno se obnaša
29.5.2007 18:26:40   
noely
Ne vem če je še katera tako bukova, da partnerja pusti da hodi sam na morje. Ti pa že leta. Torej je to njegova pravica. In ti to priznavaš, pa čeprav malo grdo gledaš. Za tebe je to sprejemljivo in kaj sedaj jamraš?
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil


To tvojo besedo "bukova" ti bom malo spregledala.
Drugič pa malo razmisli, preden nekaj napišeš.
Kdo pa je rekel da jamramuser posted image
Če ti te zadeve, ki se pišejo na forumu jemlješ kot "jamranje",
potem tu gor vitak vsi samo jamramo.
Sploh ne jamram. Pač sem napisala kaj čutim, oz. mislim.
Je mogoče kaj narobe stem?



(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Čudno se obnaša
29.5.2007 18:40:39   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa




Eh, daddy. A mora biti dobesedno napisano, da boš razumel oz. hotel razumeti?



Mah boli me. Dajte se dalje kregat pa bo. Meni se ne da prepirat in lovit na vsako besedo, pa še vejico.


tanikaa, I love you too, res.....čist čist res ...... in nihče se ne krega/prepira/whatever. Plis, ne bodi mi slabe volje user posted image , ne ti.


user posted image  Saj nisem slabe volje. In fajn da me maš rad. user posted image

Če povem čist po pravici. Vsak ma po svoje prav. Zahi, da je fajn, če si eden od partnerjev vzame fraj nekaj dni, ker to potem rabi, da funkiconira. Prav ma Kalbo, ki pravi, da je treba v prvi vrsti misliti na otročka.

Vse to so delne resnice. Ker v partnerskih/družinskih odnosih univerzalne resnice ni. Zakon/partnerstvo/staršerstvo ni univrzalna resnica, kot je na primer 1+1=2. Vsak zakon, otrok, človek se razlikuje. Zato enim paše to, drugim ono. Eni majo take navade, drugi drugačne. V takih ali drugačnih vezah/zvezah je nujno potrebno prilagajanje. Ki se zopet razlikuje od primera do primera.

V glavnem, kot sem napisala. Vsak ma po svoje prav. Za svojo vezo. Ne pa za vezo nekoga drugega. Različni akterji, različni nastopi.



_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Čudno se obnaša
29.5.2007 18:46:41   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Tanika bananika je pa dons neki huda. Draga, sej bo lepš vreme že jutri na sporeduuser posted image


Dragi moj, tanika ni čist nič huda. user posted image  Samo vaš prepir, kdo ma prav in kdo ne, se mi ne zdi smiseln. Ti si ful družinski človek, 100% predan mož in očka. Super. In tvoja ženkica je take vrste človek, ki ji to ustreza. In s tem jo neizmerno osrečuješ. Neko drugo žensko pa bi mogoče dušil. Z Zahijem pa bi bila tvoja žena mogoče nesrečna. Zato je prav, da vsak živi svoje življenje, na svoj način oz. na način/po "pravilih", ki si jih postavita zakonca.


Aja, naj dodam še to. Glede na zgoraj napisano, nikakor ne mislim, da Zahi ni predan mož. Nikakor, da ne bo pomote.


< Sporočilo je popravil tanikaa -- 29.5.2007 18:51:50 >


_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Čudno se obnaša
29.5.2007 19:05:32   
Njuškalo
Noely, kako pa si se ti obnašala vsa ta leta, da te on ignorira in se ne pogovarja s teboj?Jaz sklepam,da on že pričakuje, da mu boš težila,ko pride nazaj in ima zato distanco.Da se ohladiš,potem pa se ti približa.Vsaj jaz bi tako ravnala.
Sicer sem pa sama ena tistih,ki bi z veseljem šla sama na morje,ampak imam doma moža,ki bi ga to motilo.user posted image Šla bi pa samo zato,da se od vsega odklopim.Delam 50 ur na teden, doma me čaka še veliko dela in otrok...tako,da bi mi bilo prav fajn iti nekam,po možnosti na kakšen samoten otokuser posted image ,kjer ni nikogar...ne moža,otroka,sodelavcev...

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 5:10:27   
ronja
Hm,meni se pa zdi, da je mogoče problem veliko bolj nedolžen, samo nesporazum, v bistvu, samo bi rabila par stvari vedet, anonimna, če se ti da, napiši:
- zakaj se grdo gledata, ko pride nazaj? (mislim vsa ostala leta do zdaj, ne letos) Ga grdo gledaš tudi ti, ali je on vedno huda ura, ko se vrne? Oz, ali sta oba nataknjena? Lahko da si bila ti vedno malo užaljena, ker je šel, on je to vedel, a vseeno šel, ti si mu malo zamerila, on pa je mel malo slabo vest, ker je vedel, da se ti v bistvu ne strinjaš z njegovim ravnanjem, kar se mu ni zdelo fer, da mu ne privoščiš ali pa je mel slabo vest, da ti pa si ne vzameš fraj, itd...

Lahko da si se ti res čisto sprijaznila, pa on tega ne ve. V tem primeru je isto kot če bi mislil, da si proti - on mora vedet, da res nimaš nič proti tem izhodom, če seveda res nimaš.
Če imaš, potem si moraš najprej priznat, potem priznat še njemu in potem najt kompromis, recimo, ajde, ti pejdi na morje, ampak potem mam jaz v dobrem to pa to, kar si pač želiš - ne pretiravat, seveda;) Saj tudi fantje majo radi čiste račune. Rajši ve, da si tudi ti vzameš fraj in nima slabe vesti, ko si on vzame fraj in si ga ti vesela, ko se vrne, kot pa da ti vse narediš in ga potem grdo gledaš.

Ok, moje naivno gledanje: lahko da je bil pač malo siten, ker se je dopust končal, vsega lepega konec, bum, spet stari problemi, obveze, pa še žena je mela 4 dni otroka na grbi in ima malo slabo vest,... in se nabere...
Navsezadnje nismo vedno polni energije in vsi veseli, ko je dopusta konec... Včasih smo prav žalostni in potrti, da je konec lepega brezskrbnega časa, ne glede na to, s kom smo ga preživeli...

In potem pride do nesporazuma: tisti, ki je ostal doma in prevzel za tačas še partnerjeve obveze, se počuti ogoljufanega, saj se je "žrtvoval" zato, da se bo oni imel fajn in prišel ves vesel nazaj domov. Oni drugi pa ima malo slabo vest zato, hkrati pa je jezen, da je dopusta konec in zdaj mora še "oddelat" svoj oddih in bit ves naspidiran in prijazen, počuti se pa prav nič tako...

Potem je še ena druga, zelo banalna možnost: lahko da se pač ni imel dobro s kolegi, vem, da se bojo moški začeli zgražat, da to pa ni mogoče, pa je... mojemu lubiju se je to parkrat zgodilo... In potem je v prav trapasti situaciji - v bistvu se od njega pričakuje, kako bo ves prerojen prišel nazaj in poplačal svoji ženici njeno razumevanje, on pa se počuti prav trapasto: ni se mel fajn, pa še "dolžen" je... Pa še spovedat se ne more nikomur, ne kolegom, s katerimi ni bilo fajn, ne ženi, ker bi mu rekla, kaj si pa hodil, sam si hotel... In je jezen na ves svet... To bi bila še ena možnost.

Midva sva imela podoben problem, ko je hodil ful veliko na basket: igral je pri par ekipah, vsaka je mela dobre in slabe lastnosti, seveda, z enimi so resno trenirali, z enimi je bilo najbolj fajn igrat, tretji so bili njegovi prijatelji... Itak da je težko ene skenslat... In sem bila seveda za, da hodi na vse, čeprav je to res pomenilo 6x na teden, noben vikend fraj za karkoli itd...
Ampak se mi je zdelo prav, da to izživi zdaj, ker ko bojo user posted image , si kaj takega ne bo mogle privoščit (to sva se pa tudi prej zmenila, jaz nočem bit sama doma varuška za user posted image , otroke bova imela, ker sva se odločila za družino, kot pravi kalbo - to pač kako stvar izključi, se mi zdi pa prav, da se to prej zmeniš).

No, vse je bilo lepo in prav na začetku, on je bil ves srečen, da res igra toliko kolikor se le da, jaz, da je on srečen, da bo izživel svoje sanje in da se strinjava glede frockov, da pa rabijo očeta (blizu sebe).
Potem pa je začel hodit domov vedno bolj slabe volje... V bistvu je bil utrujen za znoret od norega tempa, vsak dan se mu je  non stop mudilo, vedno sva hitela kuhat in je na hitro pojedel, da je ujel treninge, vse sobote in nedelje so šle za basket in ni mogel naredit nič drugega, kar si je tudi želel... PO treningu so šli fantje dostikrat na pijačo, on pa praktično nikoli (pa ne, ker mu jaz ne bi pustila, da smo si na jasnemuser posted image ), tako da ni bil ne čisto v enem, ne čisto v drugem... POtem so se začeli še kregat na treningih (kar je normalno pri ekipnih športih, kjer se isti ljudje vidijo večkrat na teden...) in mu je bilo vse skup vedno manjši užitek in vedno večje trpljenje...

Zato se je po svoje počutil blesavo, po svoje je vedel, da je lepo, da mu ne težim zaradi basketa, po svoje je imel pa kljub temu slabo vest, čeprav kot je sam rekel, mu je nisem z ničemer vzbujala. Ampak ON je mel slabo vest, kljub vsemu... če je šel na trening zato, ker ni z mano, ker ne dela izpitov, ker ne urejava stanovanje, ma 100 stvari je vedno za naredituser posted image , če je zaradi kake od teh stvari spustil trening, pa je mel slabo vest zato, ker je spustil trening...

Potem sva se pogovorila in sem mu povedala, da RES nimam nič proti, če gre, da si pa seveda želim, da bi ga to potem osrečevalo, ne pa da je vsakič bolj slabe volje, ko pride.
In mi je povedal, da ma v bistvu že vsega malo dost, da je prenaporno itd... In potem je bil ok, še vedno se je seveda jezil, če so se skregali, itak, ampak ni ga pa to več morilo... Še vedno je hodil na treninge, ampak ker ni več porabil toliko energije za to slabo vest, je vse skup šlo lažje, se mi zdi.

hočem rečt samo to, da če nisi proti, da gre, MU MORAŠ DAT TO VEDET, da ne bo imel slabe vesti za brezveze.
in da je možno, da se nima fajn z njimi in je fajn, če se še vedno lahko pride k tebi potolažit...

Kakršnakoli že je možnost, odgovor je en in isti: pogovori se z njim, vprašaj ga, kako se je imel, če je žalosten, ker se je končalo, NE sprašuj ga, če vaju je pogrešal, ker če vaju ni, se bo počutil revež strašno krivo, če vaju je, bi pa to sigurno rajši sam povedal, ko mu bo pasalo, ne da ga ti prej vprašaš... Vprašaj ga, zakaj je žalosten, ne ga napast, zakaj je slabe volje - tega noben ne sliši rad... Vprašaj ga, če misli, da mu zameriš to (in če mu ne, mu to povej!).

ŠELE KASNEJE mu povej, da te je malo skrbelo in če ti lahko drugič pošlje kak sms, da je srečno prispel, da pa ne pričakuješ, da se ti vsake 5 min. javlja.

Če se ti zdi nefer, da si on vzame dopust, ker si ga ti ne, mu to povej - da si tudi ti želiš oddih in da bi rada, da takrat on prevzame skrb za malo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 7:49:26   
kalbo
Ma ja, Zahi. Čuden sem, takle mamo ne.user posted image

S tem, da gre dec na morje za 4 dni, če se žena strinja ni nič narobe. Povedat ti že cel čas hočem to, da če je zakonski par brez otrok pa ženi ta izlet ni všeč je to omejevanje svobode kot si rekel. Če ima pa zakonski par otroke, pa to ni več omejevanje svobode. Se je treba otrokom prilagodit.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 8:11:47   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zadeva je takšna:
moj vsako leto gre s kolegi za 4 dni na morje. Da o tem, da se vsako leto znova ko pride nazaj, grdo gledava ne bom niti pisala.
No, ampak vsakič, ko je šel, se je vsaj javil. Poklical tamalo, vprašal če je vse v redu itd. Letos ni poklical niti enkrat.In odkar je v nedeljo prišel domov, z mano ni spregovoril še niti besede.
Sprašujem se zakaj?
Mislite, da me je prevaral in ima slabo vest?
Res ne vem kako si naj razlagam njegovo obnašanje...



Malo pozno se vključujem v debato...pa vseeno...

Tudi meni se zdi čudno, zakaj se grdo gledata? Moj mož gre vsako leto na jadranje za teden dni, kar je delal že 15 let, preden je spoznal mene in se mi je zdelo pošteno, da obdrži to "navado", tudi dalje. In ko pride nazaj se nikoli grdo ne gledava.

Res je, da bi lahko tudi ti poklicala, če že on ni prvi(očitno je to pri vama pomembno), pa bi komunikacija preko telefona stekla...Najbrž. Ne vem pa, zakaj on ni poklical. VEš, včasih niso potrebne besede, da poveš človeku, če se z nečim ne strinjaš ali mu celo očitaš. Možno je, da mu ti s svojim vedenjem daš občutek, da ti ni prav, ko gre in mu nabijaš slabo vest. Zakj žeuser posted image  Enako je, ko se vrne domov.

Ne razumem, zakaj bi samo on moral vprašati, kako sta se imeli doma, kaj tebe ne zanima, kako so se imeli, kaj so delali(okvirno seveda), saj s tem pokažeš, da te zanima, kako je bilo. Saj povedal bo vedno toliko, kolikor misli, da je prav.... pa vseeno, pogovr, zanimaje za drug drugega manjka oz tega očitno ne pokažeta.

Praviš, da še ni spregovoril besede, od kar je prišel domov. Ti si z njim spregovorila kakšno? Ali zopet čakaš? Mogoče je takšen tip človek, ko je pač treba vse "vleči" iz njega(ugibam samo...).

In to o oddihu. Najbrž se človek(tu govorim na splošno) tudi oddahne, če ga nekaj dni ni. Pa saj ima vso pravico do tega. Dnevni stres, kar se tiče službe, doma....ma kaj vem, meni se ne zdi nič narobe, saj ponavadi prideš nazaj poln energije in zagona, ki ga zopet "vtakneš" v družino. Zame pozitivno.

Je pa res, da moža vsi pogrešamo, ko ga ni... Zato pa obstajajo telefoni in če ga mi pogrešamo, pokličemo...

Še to. Mislim, da te ni prevaral. Če pa te je, pa te sigurno ni prvič, saj je njegov vedenjski vzorec vedno enak, ko pride iz morja..



_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 10:42:14   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ma ja, Zahi. Čuden sem, takle mamo ne.user posted image

S tem, da gre dec na morje za 4 dni, če se žena strinja ni nič narobe. Povedat ti že cel čas hočem to, da če je zakonski par brez otrok pa ženi ta izlet ni všeč je to omejevanje svobode kot si rekel. Če ima pa zakonski par otroke, pa to ni več omejevanje svobode. Se je treba otrokom prilagodit.


kompiciraš :)

otroke k babici za 1 teden.. starša na morje.. simpl user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:05:00   
Anonimen
Da bi moj šel na morje sam???Potem lahko kar tam ostane.user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:07:41   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Da bi moj šel na morje sam???Potem lahko kar tam ostane.user posted image


mogoče pa bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:11:34   
Anonimen
Stran: << < Prejšnja stran 3 4 5 6 [7]
Pojdi na:


Zahi nebo ne ker negre nikoli btez naju2.Če pa bi samo željo ve kaj bi bilo.user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:12:25   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Da bi moj šel na morje sam???Potem lahko kar tam ostane.user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image  Opasna si. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:14:13   
Anonimen
Tanikaa pssst.Pojdi na čvek drugače bo joj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:14:52   
tanikaa
Ja šef. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:15:20   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Stran: << < Prejšnja stran 3 4 5 6 [7]
Pojdi na:


Zahi nebo ne ker negre nikoli btez naju2.Če pa bi samo željo ve kaj bi bilo.user posted image



če bo meu dec željo.. mu boš to željo preprečevala.. in zaradi tega ne bo nič bolj srečen in vesel user posted image  zakaj bi to naredila zaradi svojega egoizma?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:18:46   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

zaradi svojega egoizma?



Ja.user posted image  In kaj ji moreš? user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:19:19   
Anonimen
Če bo mel dec željo...........


In,če bi imela baba tako željo???Kaj bi ptem rekel??In bi prišla domov nič govorila nič vprašala.Dajte no dedci kaj mislite,da ste res samo vi bogovi.?Eni.
Mojemu niti kraj pameti nebi padlo,da bi nekam šel sam.In,če bi mel željo katere itak nima naj gre ampak ne v takem smislu,da potem pride domov in gleda kot bik v nova vrata in nič ne pove.Pa daj kaj si potem lahko punca misli.Sigurno je ****al kot bik nekje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:20:08   
kalbo
otroke k babici za 1 teden.. starša na morje.. simpl


Me prav zanima, če boš sposoben to nardit, pomoje ne.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:22:10   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Sigurno je ****al kot bik nekje.user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če ma rit zasončeno, potem ziher. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:23:18   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

otroke k babici za 1 teden.. starša na morje.. simpl


Me prav zanima, če boš sposoben to nardit, pomoje ne.


kaj? a otroke dat k babici na počitnice??? ne štekam.. govoriš kot da bi jih dal zapret med opice v živalski vrt..

pretiravaš kalbo.. pretiravaš.. otroci niso neka drobna lomljiva bitja.. karakter se mora zgradit pri malih otrocih.. ker drugače so invalidni celo življenje..

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:25:17   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

In,če bi imela baba tako željo???Kaj bi ptem rekel??In bi prišla domov nič govorila nič vprašala.Dajte no dedci kaj mislite,da ste res samo vi bogovi.?


če bi baba mela tako željo velja zanjo čisto isto.. jasno..

zakaj pa nebi govorila potem? če ne govoriš potem je nekaj narobe :) kar ne pomeni, da je problem v 4ih dneh morja user posted image

skratka.. nehte težit svojim.. če hočjo kam jit.. nej tut grejo.. če vam bodo vsi po vrst zbežal slej ko prej..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:25:33   
Anonimen
Če ma rit zasončeno, potem zihe


Saj,če niti ne govori z njo potem ji še riti tudi ni pokazal.user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:26:04   
tanikaa
Mater sta prifuknjena. A ne vidita, da je to boj brez zmagovalcauser posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Čudno se obnaša
30.5.2007 11:26:42   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Če ma rit zasončeno, potem zihe


Saj,če niti ne govori z njo potem ji še riti tudi ni pokazal.user posted image user posted image




user posted image user posted image user posted image  Maš prav. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?