Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 27.6.2007 11:29:35
samec
zdej pa je treba eno temo dat, da bomo lahko čvekal:
Hm.... recimo tole......
Kakšna je za vas idealna postava partnerja oz. partnerke.
Mene ful bolj rajcajo ženske k majo raje kakšno kilo več kot manj. Pa ne govorim zdej, da mor met 100 kg, mi je pa všeč da ma malo bolj okroglo rito, je kej za prjet.
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 27.6.2007 11:36:09
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: samec
zdej pa je treba eno temo dat, da bomo lahko čvekal:
Hm.... recimo tole......
Kakšna je za vas idealna postava partnerja oz. partnerke.
Mene ful bolj rajcajo ženske k majo raje kakšno kilo več kot manj. Pa ne govorim zdej, da mor met 100 kg, mi je pa všeč da ma malo bolj okroglo rito, je kej za prjet.
ja kar nekaj moških poznam, ki imajo enako mišlenje kot ti. vsaj glede tega. tako, da se ne sekiram, ker imam 2 kile preveč, kot bi si sama želela. pa mojemu je tako tudi všeč.
RE: Čvek o Spolnosti in v tri dni,... 29.6.2007 15:55:45
Anonimen
Jaz bom pa tkole rekla....tudi bolj vitke ženskice imamo lahko lepo zaobljeno ritko! Jaz sm s svojo prav zadovoljna, ker je zaobljena, trda in lepo stoji- če se ukvarjaš s kakšno športno dejavnostjo res prav pride pri oblikovanju telesa. In kljub temu, da imam manj kg je še vedno nekaj za prijet.