|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečniški test in znaki nosečnosti
16.2.2008 14:31:46   
babyg
Mene spet nekaj zanima. A je imela katera izmed srečk kakšen izcedek v prvih dveh tednih nosečnosti?

(odgovor članu tkris)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: nosečniški test in znaki nosečnosti
16.2.2008 20:46:18   
Anonimen
Punce pozdravljene,

Vidim da smo kar vse malo napete v teh dneh - glede pričakovanja.

Tudi jaz user posted image pričakujm 20.2., čeprav si želim CB opravit že jutri, saj sem popolnoma zmedena po branju teh strani.

Tudi mi2 sva bila ta mesec zelo pridna pri user posted image , zdaj pa prav veliko simptomov nimam, samo malo napet trebušček, zaprtje, "vetrove", kljub temu da nič kaj takega ne jem.  Sicer so se mi prsi malo povečale (nič bolečih bradavic,...). Sem zadnje dni precej utrujena, včasih se mi tudi malo vrti, nimam apetita, pa tudi slabost je tu in tam, ampak pripisujem to prehladu, ki ga imam trenutno.

Izceden po O imam sicer malo večji v primerjavi z ostalimi meseci.

Me pa ZELO veseli, da ste vse takšne optimistke.
Jaz za sebe vem, da bom zelo razočarana in zopet objokana, saj ta mesec tečeva 5 krog. Vem da ni veliko v primerjavi z nekaterimi.

Srečno vsem.

(odgovor članu babyg)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: nosečniški test in znaki nosečnosti
23.10.2008 17:42:38   
Anonimen
Dan! No pa da še tukaj povej, prej sem mal "falila" :)
Menstruacija mi zamuja že 14 dni, drgač imam dokaj redno (na 31dni). Marca sem nehala jemat KT, pa bil naslednji ciklus normaln (35dni), pol se je pa stabiliziralo na 31. M.bi mogla dobit 10.10. pa še vedno ni ne duha, ne sluha o njej. Že od dne, ko bi mogla dobit M me boli levi jajčnik, k da bi zdej zdej prišla pa nič, ledvica me na čase "špiknejo", prav tako joški, in čutim bolečine v križu. V soboto sem naredila CB, ki je pokazal en debel -, v pon.pa še baby check, isto -. Res, da sem test naredila popoldan, in ne zjutraj, kot bi blo zarad hormona skoraj najbolj.. Na wc hodim ful velikrat, M.pa od nikoder user posted image Otročička ne načrtujeva (še), zaščite res da ni, ampak se gremo "pazi metoda"... Mal me skrbi? Da bi bla noseča ne vem.. glede na test, ki NI 100%, (pa ravno danes je kolegica zvedla, da je noseča že 9t, KLJUB temu, da redno jemlje KT!!!!)- torej, nobena stvar ni zanesljiva!
ah, če bo, naj bo, če ne, bomo pa še kako leto ali dve počakali :) doma mam sicer še en CB za vsak slučaj. Včer sm klicala G.in mu razlozila situacijo, pa je rekel, da ce je test negativen, skoraj verjetno ni strahu.. Če čez en teden M. ne bo, grem v laboratorij dat vodo, pa naj tam vidijo kaj je! Upam le, da ni kej druzga.. če smo pa user posted image bomo pa pač zibali :)
lp,N


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?