|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:23:36   
Alina_alin
kinnie, sem mislila da si z LJ.
tjaša kliče nočka


(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:24:35   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Joj, punce a me bote kaj pogrešale zdaj, ko nem mogla klepetat z vami?
Jaz vas bom vse full, ker ste full fajne vse user posted image user posted image


Joj, jaz te bom zelooo pogrešala,...veš kako je fajn takole zvečer poklepetatuser posted image . Upam, da čimprej dobiš internet...da bova lahko nazdravile na novo hiškouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:27:05   
*kinnie*
Grem počasi spat...če me občutek ne vara, bo pri nas sedaj menjava na compuuser posted image user posted image . Lepe sanje,...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:28:48   
sanwebdra
Jaz pa sem že mislila, da bo že danes part3, ko vas človek kar ne ustavi ...

Vanili, kje je zdaj tvoj post??

_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:34:16   
nova10ka
ojla, tjaša je koma zaspala že ob 8h, smo imeli danes plavanje in še celodnevni potep, za večer pa še malo kotaljenja in rajanja. počasi sva začeli uvajati dva obroka GH na dan, sadnega zjutraj ter zelenjavnega popoldne. drugi dan uvajanja špinače je dobila neke pikice po obrazu. a je mogoče alergija na špinačo? oz. ali alergija na špinačo sploh obstaja? mislim, to se meni zdi tako čudno, kot npr. alergija na kruh. user posted image sam res pa je, da je po statistiki 98 % kriminalcev v roku 24 ur pred zagrešitvijo zločina jedlo kruh. tako da pri hrani nikoli ne veš...

vsekakor, tretji dan špinače sva za vsak slučaj preskočili, tako da sem jo za večerjo pocartala z banano, ki jo ima nadvse rada (kakšen čuden otrokuser posted image ). špinača bo prišla ponovno na vrsto kasneje.

prenosne posteljice - me zanima če imate te posteljice in katere? pa kako ste z njimi zadovoljne? mi bomo zdaj eno rabili za na morje ali za k babicam, pa pojma nimam kaj bi nabavila.

lepo semimejte in fino spite.


(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:40:30   
Margareta
nova10ka a do so jedli kruhuser posted image , ta je pa dobra. Še nisem slišala. Nekaj sem brala danes v dnevniku, da obstaja povezava med tem kakšno hrano uživa mati in spolom otroka.

_____________________________

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:45:06   
2ursae
tko, punce, nočko, mi imamo že skoraj vse spakirano, še možek, ki je stručko za zlaganje, vse skupi v avto odnese, pol pa spat ... čez 4 ure pa morva že vstat user posted image . Ampak vse se da, če le ni za službo user posted image .

Danes sva na Boru sprobala marelo voziček in je bil tako navdušen, ko je not sedel, da je bilo joj. Res sem predolgo vztrajal pri košari ....

Da še pohvalim mojga možka: v 2 urah, kar sem bila pri frizerju, je mirkal oba otroka, spekel kruh in zložil posodo v pomivalca user posted image . Dobr, a user posted image .

nočko, lepo preživte praznike, pa en preduser posted image  pozdrav z naše strani user posted image . Se čitamo, najbrž že na pt.3 user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:48:46   
Margareta
2ursae - lepo se imejte. Ajai, imaš pa super podpis. Prav nasmejala sem se. Nič, sem se odločil, grem pospravit kuhinjo, pa rože dat v vaservago.

_____________________________

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:50:12   
VANILI
pato ni res!!!
poglejte kok je ura, Teo je ravnokar zaspal!! Z možem vsak na eni strani pojstle, mali vmes, debatiral, se smejal, cvilkal in pri temmižikal z učki, ker si je bil preglasen, pa naju klofal, čukal, ščipalin skratka, naredil si je mega žur!

pol mož zaspi, jaz ga priklpim spet kar vleže in HB je končno omagal, po tem,ko je spal le 1 uro in še to dopoldne!!
pa kaj je s tem naspidiranim otrokom??Pa nič kave, nič ničesar ne konzumiram! Še šokolade danes skoraj nič, le eno čokoladno torto in enokepco čokoladne ga sladoleda v Zvezdi - bi bil greh,če ne bi.

Sem se privlekla semdol, da ugasnem to reč, pa seveda sem morala še zadnjič prečekirat in evo - žepišem, no bomboljkratka danes.

Grem malopregledat, kaj ste napisale...

mama06 - jaz sem bla prepričana, da bova 1.septembra leta 2006 spala v novi spalnici (prizidku). In sva bla glih tisti dan v Lj, prišla zvečer domov, jaz pa veselo v akcijo - ja prvi je danes, pojstlo treba gor preselt! In ko je idu, da ne mislim odnehat, sva selila dile in jogi in šraufe od stare pojstle gor in ko je ura odbila polnoč, sem jaz lepo vzdihnila in prijeto zaspala, v prazni sobi, kjer ni bilo prav ničear drugega, kot najina pojstla. Ampak, prvega sem spala v novi spalnici, samo to je štelouser posted image .

okolica- mi2 sva nabavila kaminčekza zunaj in si uredila tak "ši-cu" kotiček, kjer veselo pečeva ribe in ostalo, samo da pokuka sonček. Ampak problem je, ker se letos šele iz te naše hiše izseli njegova sestra z družino, oni so pa olj taki, ko majo vse nametano okoli in zdaj pač čakamo, da dokončno grejo, da lahko mož začne podirat njihovo garažo in še tisti el urediva. Torej, zame najbolj nujno: ograja (ker zdaj nas obdaja električni pastir), asfalt na izvoz in lična šupica za bodočo prikolico. Pol, ko to bo, bo pa treba samo travo kosit in ne bo več tolk vsga. Ampak, saj pravim po ena reč ne stane veliko (entlakovc, en robnik ...), ko pa pomnožiš z "n", pa te na rit vrže. In včasih pomislim, kako smo sužnji te hiše... spet drugič, ko vidim, kako Živa bosa leta okoli in jaha psico po dvorišču, pa sem presrečna, d ji je to omogočeno. Tako da, ni črno-bela situacija ampak polno odtenkovvuser posted image .

kotiček za dušo - ženske, ko sem bila včeraj na baletno-plesni predstavi, me je en hip tako prevzela tista muzika,da sem dobila piloerekcijoin si sveto obljubila, da si bom vsaj 2x na leto privoščila kak tak koncert za dušo, samozame. Pa nisem hodila nikoli na opere ali klasično glasbo ali baelt. Včeraj e je pa neka sila tako prevzela, da semprav vznesena postala, kar solze so mi stopile v oči. Pa ne le takrat, ko je moja mala pikica nastopila kot zajček v plesnem delu najmlajše skupine, ampak nasploh... prelepo...

kaj pa ve počnete za svojo dušo? Višek za moo dušo trenutno je pet minut miru da se stuširam, nadaljnih 5, da na wcju prelistam kako revijo in celi dve uri v kosu, da se naspimuser posted image . A se ne pritožujem.
I ooooh, kakosem lahko pozabila!!!! Valjda, RR!!!user posted image user posted image

Margareta - kaj pa smo me?? za na odpad?? Jaz sem tud še mlada, da veš!!!!
ja, po srcu...user posted image user posted image user posted image

zdaj že tko kot moj oče govorim,user posted image
ne bom rekla, da se ne sekiram zarad let, ker ni res. Ravno prej sem razmišljala, da bi vse tako, kot je zdaj, se rpavi s temi izkušnjami, ampak 10 let manj... kaj pa vem,zakaj. Se mi zdi, da leta takohitro greljo, jaz bi pa še toooooliko naredila rada...

janja - s i končala s pospravljanjem? Ko si glih v elementu, a lohk skočiš še k meni? Saj je samo ena Šmarna gora perila za sortiratpa dat prat, pa  vkuhiji ena ponev že 3 dni stara za oprat, zložit iz/v pomivalca, plastiko na roke orpat, malo pomest ostanke včerajšnjega kosila izpod mize, pobrat cote, ki so popadaleŽivi dol, ko se e oblačila v piđamo, pa igračke vsaj na kup zložit, ko - ravno eno vidim v cvetličnem lončku,eno na pladnju v kuhni... pol pa  sam še vrečke od današnjega šopinga, pa v spalnici tok placa, da grem lahko spat, pa za prvo silo bo. Častim kufe v Kolosejunaslednjič, sam prit!!!!!!user posted image

spodnji deli trenerk:Jeeee, sem si kupla v New yorkerju, eno dolgo in dve čez kolena ampak sem vzela M in zato mi je rpeveč oprijeta tako da nekaj časa jih še ne bom mogla nosit...user posted image .. pa čak mal a nisem šla z namenom, da si nekaj za zdaj kupim...user posted image .. šit...







_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:50:33   
sanwebdra
Tak, vanili štrajka ... user posted image me je že prehitela, kak fajn

Jaz grem na lepotni spanec, pa spanec za spočit se. Jutri bo treba bit zbran, pa hitro tekat na tekmovanju ... user posted image

Ajd, lahko noč - se beremo - pa lepe sanje vsem odvisnicam!!!

PANDICA, tebi pa čim manj stresno selitev, boš poročala!!!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 25.4.2008 23:55:44 >


_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:56:28   
VANILI
Alina_alin - evo, totudi mene zanima. Jaz npr tavečji lepo razlagam, kaj se lahko zgodi, če mali dobi majhen košček v usta. Pa sajpazi, ampak tolk pa spet ne in evo, včeraj je našel eno špangico njeno in jo ogledoval, danes eno figurico iz kinder jajca, pa eno čokoladno kroglico pod kavčem.. tak oda jaz mislim, da še naprej dopovedovat in sam čekirat, čimvečkrat...
tvoja je pa še mala... daj kar ti lepo pospravi in ji poišči kak odmaknjen kotiček za igrat. Pa da ne boš mislila, Živa bo junija 5, pa vseeno še ni tok skrbna...

Danes npr. je mali se skotalil s koutrom vred s pojstle in to ob tem,ko je bila Živa ob njem! Sicer je pojstla samo 20cm visoka a vseeno!! Je pa pristal "na pasenju kra", kot se je Živa izrazila. No sem se kar malo tresla, čeprav ni zgledal, da bi mu kaj bilo...

nekaj oftopik, pa vseeno. Moji hčerkici je danes Teo izbil zobek!! Zobek se je že ful majal in samo v kaj trdega bi morala ugriznit, pa bi izpadel. Ampakga je ful čuvala. Pol pa Teo rokico v njena usta in zagrabil - hop!! Zobek zunaj!! Je bila tako srečna!! Miš je že prinesla 5 evrotkov pod poušter, pridna miš.



_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: Desetke007 part 2
25.4.2008 23:56:51   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

ali alergija na špinačo sploh obstaja? mislim, to se meni zdi tako čudno, kot npr. alergija na kruh. user posted image

To pa tud jaz ne bi vedla. Alergija na kruh je pa v bistvu alergija na pšenico, ali pa gluten.

sam res pa je, da je po statistiki 98 % kriminalcev v roku 24 ur pred zagrešitvijo zločina jedlo kruh. tako da pri hrani nikoli ne veš...

user posted image user posted image user posted image


prenosne posteljice - me zanima če imate te posteljice in katere? pa kako ste z njimi zadovoljne? mi bomo zdaj eno rabili za na morje ali za k babicam, pa pojma nimam kaj bi nabavila.

Mi imamo prenosno posteljico Neonato. Sem jo imela že pri Andražu. No, zdaj pa v njej Urban kar spi. Jaz sem ful zadovoljna. Sestavljena in pospravljena je 1,2,3. Ima pa naša še nadvložek za novorojenčka. Tako, da sem imela Urbana prve 4 mesece, višje.


No, jaz sem posodo že pomila (pri nas je to še ročno opravilo!). Zdaj pa še zložim perilo in v mižule.

< Sporočilo je popravil janja -- 25.4.2008 23:57:11 >


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 0:02:13   
Margareta

VANILI
seveda, da nisi za na odpad. Prava lepotica zgledaš na tisti fotki, ko ste vsi 4 slikani. Ej, jaz sem si tudi tiste 2 trenirki kupila, za čez kolena in veš kak so fajn za nosit. Naredijo lepo postavo tudi, če je nimaš. Vsaj meni.

Ja meni tudi odtehta, da se moj otrok lahko podi tukaj po travnikih in gozdovih.

Janja - poglej kako si pridna. Jaz se pa še nisem spravila


_____________________________

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 0:07:52   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

kaj pa ve počnete za svojo dušo? Višek za moo dušo trenutno je pet minut miru da se stuširam, nadaljnih 5, da na wcju prelistam kako revijo in celi dve uri v kosu, da se naspimuser posted image . A se ne pritožujem.
I ooooh, kakosem lahko pozabila!!!! Valjda, RR!!!user posted image user posted image


Men je tud RR zakon, sploh oktoberke - zato pa visim tu gor ob takih nemogočih urah. O času pod tušem raje ne bi. Bi kar stala spodaj. Pa spanje seveda.


janja - s i končala s pospravljanjem? Ko si glih v elementu, a lohk skočiš še k meni?. Častim kufe v Kolosejunaslednjič, sam prit!!!!!!user posted image

Vanili, tega filma pa ne boš vidla. Mam dost pospravljanja v tem življenju. Kot študentka sem 2x tedensko čistila eno stanovanje, pa mi je kar zadost. Zdaj pa pospravim tisto nujno (posoda, perilo, tla), ostalo pa. ko me prime. Ponavadi norim spomladi. Me kar prime ena očiščevalna akcija, pa še pol bi stran zmetala, da ne bi bilo treba odmikat, ko čistiš.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 0:08:52   
VANILI
joj se vidi, da se mi spi, namesto na enter sem pritisnla na pošli...

Pandči!!!! O,a si še tle?? Ti se pa odklapljaš od nas, ja ja, seliš se, res dober izgovoruser posted image user posted image user posted image . Lepo spančkajte zadnjo noč, jutri pa še lepše v novem!!!! Pa javi se čim prej kaj!!!

nova10ka - Teokar spi v zložljivi pojstli!!Miimamo še Od Žive, Hauck, ampak so vse bolj ko ne iste, pa niso drage. Živa v njej ni hotela spat, pol je pa mož naredil eno zanjo, ki je bla zdaj za Teotka, a on je že rpi dveh mescih začel raziskovat in smo iz varnostnih razlogov uvl to, zdaj pa je kar nekako ostala.. in verjetno bo do konca svojea služenja.

2ursae - maksimalno se imejte lepo!!!!
user posted image user posted image mi bi tud morali danes pakirat, pa glejte me... jaz tu v razmetanem stanovanju, ostale 3/4 družine pa drnjoha...
a je relek, da bomo šli v torek prečekirat kempe v Istri, jupiiiiiiiii
sam da ne bo tkokot lani, sva isto šla, pol pa nazadnje našla plac ob najslabših wc-jih, kar jih preore kamp, od 5 wc-jev so bli 3vedno do stropa  posrani 8mi še zdaj ni jasno, a majo tujke kako drugač to zgrajeno...), od 2 kvazi čistih je en bil vedno brez papirja, drugemu je pa dilca glih "tam" manjkala v vratih... ampak prva senca, ki sem jo zagledala, je bla moja. Se nisem premaknila in zato - prav mi je bilo...

sanwebdra - na p-o-m-o-č!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
drž se jutri na tekmovanju, ma kaj drž - kar zmagajte!!!!!!







_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 0:15:48   
VANILI
margareta - fotke lažejo, veš, da ne bom dala gor glih najgršeuser posted image .
in ne, pod nobenim kotom si trenutno nisem všeč, zanemarjena in debela - ampak saj bo bolš.

ženski kotiček - ko sem žvela še na morju pa sem hodila na plesne v Trst, sem opazovala Italijanke. Pa to ni res, kako se te babe znajo zrihtat!!! Ni važno, debele,suhe, bolj-manj lepe - VSE so tak ožarele, meni so bile vse lepe!! In kako to?? ja tako, ker so samozavesttne in lepo urejene!! In še dandanes se mi moj smeji, ko jamram glede tega, češ pa daj zrihtj se še ti!!

???? kje ste zdaj vse??? a moram spat??? Ja dobo bi bilo, jutri gremo na r.dan , pa jutri prvič dam Teotku riževe kosmiče, torejmoram prejvstat da prekuham črpalko pa... dost dela.

Tado da. verjetno se slišmo zvečer,

zajemite soboto s polno žlico!!!!!!!!

lahko noč!!!



_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 0:15:56   
Pandica
Janja  zdaj sem bila v centru Mb v bloku, zdaj pa se selim 7 km iz mesta, v hišo, veš kako sem vesela.
Pridna, da si vse pospravla.


2ursae   lepo se imejte na user posted image



Sanwebdra   hvala. Tebi pa čimveč sreče in lepe rezultate ju3 na tekomovanju, se bom spomnila nate in ti stisnila kaj pesti, ok?


VANILI   si me spet nasmejala. Kako te rada berem. Ti tako dobro napišeš te poste, res si faca.


Tako, zdaj pa grem še eno rundo spakirat, pol pa še vas itak preberem.




(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 0:22:05   
janja
Jaz grem pa zdaj pod tuš in spat...

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 0:22:56   
Margareta
Ej, to imaš pa prav kako se znajo Italijanke naštimat. Vedno, ko smo hodili v Italijo še po cunje so se mi zdele vse tako lepe, pa kolk se naparfumirajo te ženske, pa namažejo. 

_____________________________

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 0:23:26   
Margareta
jaz tudi.

lahko noč


_____________________________

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 0:24:45   
VANILI
dobr....rr-jevke se tuširajo...da e bo vode zmanjkalo.....

zeeeeeeeeeeeeeh
jaz pa sapt...
tokrat zares.
Pandica. Janja. Margareta - ve ste napisane, da ste še tle - lepo spite, pa polupčajte svoje zakladovje!!!

_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 0:30:02   
ditta
helou mamice in njihove male štruce!

hvala vsem za čestitke ob polovički in hkrati najlepše čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki so že in, ki bodo praznovali,... saj nisem tako pridna kot nekatere in ne sledim forumu vsak dan.

Ljubkovalna imena: midva jo kličeva najpogosteje bajsa, zlatka, zazika, šefica, zvezdica,... itd.

Likanje: jaz likam vse, user posted image pa svoje službene srajce in bajsine cotke.

Vrtarjenje: obožujem, pa čeprav mi user posted image  pravi, da sem kot kaka stara baba, ko čepim na vseh štirih in plevem. Štiha pa on. Predno se je preselil k meni je bil pravi mestni deček, sedaj pa je že dedec in pol. Obvezne začimbe na vrtu in terasi so: bazilika, rožmarin, timijan, origano, majaron, drobnjak, peteršilj, pa še kaj drugega se najde. Drugače pa sem lansko leto vrt v celoti prepustila svoji mami, letos pa upam, da bom uspela nadoknaditi zamujeno. Rukole definitivno nikoli več ne bom sadila, paradižnik pa mi vsak leto dobi neko bolezen in počrni,...

Sej res, vi mamice, ki to že veste. Kdaj lahko dojenček dobi ribez, borovnice, maline, češnje,... ? Za jagode vem, da so alergene, kaj pa drugo sadje, ki bo v kratkem na vrtu?

Gosta hrana: jaz sem Zoji dala do sedaj že korenček, bučko, kolerabo, krompir, špinačo, jabolko, banano, slivo. Ker nimam pumpice ji zelenjavo mešam z adaptiranim mlekom. Zvečer pa ji pripravim riževo kašico z banano ali jabolkom, največkrat pa samo, čeprav jo zelo redkokdaj sploh hoče jesti. Največ poje banane in sicer 3/4 povprečno velike. Ali pa 60 ml riževe kašice z 1/3 banane. Lahko bi rekla, da je pridna in počasi napredujeva. Apetita pa nima nobenega. Ko je bila še polno dojena, je kakala po 6 na dan, sedaj pa le enkrat ali dvakrat. Prej ni skoraj nikoli pukala, razen ponoči, ko ni podirala kupčkov, sedaj pa strela take glasne rafale, kakec pa je hvala bogu v veliko bolj kompaktni obliki in smo se tako rešili stalnega preoblačenja in pranja. Sokov ne mara preveč, čaja sploh ne. Najraje ima navadno vodo, ki jo največ spije kar iz kozarca ali pa po žlički.

Sistematski pregled imamo 30ega, cepljenje in odvzem krvi ter urina. Takrat bom javila tudi mere in težo.

Zdaj pa grem preobleči posteljnino, ker je user posted image  prišel domov in bo verjetno hotel pančati.
nočko!


 


(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 2:00:09   
Pandica
Tak, jaz sem do zdaj pakirala, zdaj pa grem ajo bajo, ker ne morem več gledati in full me že oči pečejo. Pa zjutraj se moram spet zgodaj vstati in nadaljevat z delom.

Nočko vsem

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 8:22:52   
Klaudia
Dobro jutro!

Danes je res dobro, tako da častim kavico, čaj, kakav
user posted image

Lia je imela danes rekord v spanju. Zaspala je ob 20h in spala kot ubita do 6h zjutraj. Potem sva se podojili in je spala naprej do 7:30.  UAU... ne vem kaj jo je pičl v glavo, samo ko bi vsaj bilo tako vsako noč-

taščin kotiček - je res zlata. Ampak Lie ji vseeno nekako ne upam pustiti same. npr. ravno zdaj ko gremo po praznikih k njim, me je vprašala, če bi jo lahko peljala sama s tastom na sprehod, pa si kar ne upam. Pa sploh ne vem zakaj ne user posted image

likanje - ne likam nič. Če slučajno kake lanene hlače jih na hitrico polikam, da ne zgledam vsa zmečkana, drugače pa nič. Za Lio sem likala samo prvo pranje cunjc, tiisto kar je čakalo en mesec. Potem nisem nič. Zdaj mi je pa tašča tako težila, da bi ona prala Liine cunjce, da jih njej pošiljam. Ona jih pa potem tudi lika.

zdej grem pa zajtrk narest. Je Lia že lačna, jst pa še bolj user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: Desetke007 part 2
26.4.2008 8:52:50   
žabek
Špinača - naša patronažna je rekla, da šele po 1. letu, ravno zaradi alergij. Pa na enem listu, ki ga imam za uvajanje GH od Ester )babice v MB P piše isto. Namesto špinače naj bi raje blitvo.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?