|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 13:23:22   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: san
se je

gaya, v lj. te znajo res domov nazaj poslat, sam sej glavno, da boš vedela kako in kaj stojijo stvari spodajuser posted image . potem je kar lažje.


Js grem v Slov. Gradec v P. user posted image Bomo vidli kaj bojo tukaj naredili. Če se jutri ne javim, pol so me obdržali...ko bi me leuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 13:30:57   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: san
sonček75, jaz sem tudi že slišala, da če še res ni nič pripravljeno, da je boljše počakat še par dni, kot pa forsirat. sej proti devetim mesecem tistih 10 dni več res ni veliko


san: Mene sam skrbi, da ne bi blo kaj narobe, ker so ble zadnjič tuki gor debate o zeleni plodovnici itd. Mene pa moja g. ni nič pregledla, je rekla da če bi blo kaj narobe, bi se na ctg-ju vidlo. Me pa vseen mal skrbi, da je vse vredu. Sicer sem pa brala da jih 40% rodi čez rok tak da sem tzdaj mal pomirjena. Sam moj user posted image je že itak med večjimi in mi je mogoče zato čudno, da se še nič ne dogaja, pol pa študiram kako ga bom ven spravla, če bo še nekaj časa not... Mogoče sem pa tud mal bolj panična, ker je to moja prva user posted image .


Nevem...a ma še katera take strahove od nas, ki smo čez rok? Sej vem, da en dan čez ni še nič, sam nevem zakaj me taka panika grabi. Je pa res, da je moja mami rodila 3 dni čez rok in moj user posted image se je tudi rodil čez rok-8 dni.


(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 13:40:17   
san
joj, gaya, jaz sem bila vedno panična, sploh prvič in drugič, k sem šla do konca čez rok. pa te čisto razumem, ker zdej če bi mogla še v tretje tko, bi se mi kar sfrtajčkalouser posted image . mene je zadnje tri tedne skoz skrbelo, da se je pokakal v plodovnico, pa da nima kakšne popkovine ovite.. pač strahovi, ki nas pomoje vse po malem v podzavesti pestijo.
glede velikosti in zrelosti, zdej je gotovo že dovolje velik in zrel, tko da te glede tega ne bi smel skrbet. zoprno bi bilo edino v primeru, da si še čisto zaprta in da se z mv ne dogaja nič konkretnega. pol bi jaz rekla, da grem raj še za kakšen dan domov.

no, jst držim pesti, da bo na pregledu vse okuser posted image in da če se že kaj dogaja, da te vzamejo, drugače pa da te vsaj pomirijo. čeprav po moje ti bodo zvečer naredili samo ctg in vaginalni pregled in pol te al obdržijo al pa pošljejo domov. čez dan pa delajo tudi ostale preglede, če se jim zdi potrebno.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 13:40:47   
meridaub
tudi jaz sem še tukaj, samo sem bila dopoldne spet v P in ni bilo časa se javit. Včeraj sem imela še naprej popadke, ampak take neredne, na različna obdobja. No, vsaj mislm, da so to popadki, ker zdej pa res več ne vem, kako in kaj...No, ponoči so se umirili, me je pa bolel trebuh in spodaj jajčniki in dol me je tiščalo. Ampak sem bila utrujena in sem kar precej spala od 8 zvečer naprej. Popoldne sem pa preležala. Sicer sem šla nekaj hodit, ampak mi sploh ne paše, ker me špika v križu in ol tišči.
Včeraj pote grem ob 11 zvečer na wc in vidim na vložku zeleno sluz z malo krvi. Sem šla naprej spat, sem misila grem jutri zjutraj spet se pokazat v P. Pa pol še enkrat zvečer ista sluz in zjutraj isto. Sem šla v P in bila je druga zdravnica kot včeraj. Me je gledala kot da sem z marsa, ko sem ji rekla da sem imela zeleno sluz in s krvjo pomešano, pa da sem že včeraj bla na pregledu tle in da me je babica vaginalno pregledala, pa da sem še čisto zaprta. Pogledala me je potem še ona in rekla, d aje še vse nezrelo, da pa popadki pa so - to je pokazal tudi danes uZ. Kokr sem si uspela razložit z grafa, so se mi zdeli manj intenzivni kot včeraj ko so bili ana 5 minut. in potem reče no pridite v ponedeljek, ko boste 8 dni čez rok in bomo sprožili porod, ker vas mamo počas že dost...???? mislim, sem jo samo debelo pogledala in rekla, da mi res ni problem čakat, samo da je vse ok. Očitno ker sem bila včeraj in danes v P je že preveč...s tem da sem včeraj imela popadke, pa danes tudi....pa še zelen izcedek danes s krvjo - pa kaj ni to čep???Pa ni nič komentirala, samo nekaj je pripomnila, no, sej ok, da ste prišli...ja ne vem kdo je zdej čuden....Rekla je še, da je izvid s ctg ok. Plodovnice ni pregledovala niti UZ ni naredila. Jaz sem jo pa pozabila prositi naj pogleda še to. Je pa malega sestra na ctg kar mogla parkrat suniti, da je dal nekaj od sebe...Se mi zdi da se je precej umiril. Tko da sem kar malo zmedena zdaj......
Grem popoldne nazaj v P in bom rekla, da me zbada skoz, da imam zelen izcedek in naj mi pregledajo plodovnico. No, zdejle od zjutraj izcedka ni bilo več. Mislite da bi to lahko bila zelena plodovnica? Tega me je najbolj strah....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 13:41:22   
pomlad08
Jaz se sicer že ful veselim, ampak mislim, da je veliko bolje počakati še malo kot pa upati na umetno sprožitev poroda. Ne vem, imam občutek, da je bolje za telo, če se spontano začne. In PDP res nič ne pomeni, ker jih prav toliko kot na PDP rodi še 5 ali 7 dni po PDP, prav tako kot jih isti delež pa rodi že 1 teden pred PDP. Je čist enakomerno razporejeno user posted image  Tako da mene nič ne skrbi, da je kaj narobe, ker sem pač 3 dni čez, še bolje je tako, ker se vsak dan bolj veselim in sedaj res že komaj čakam popadke, pred 3 tedni bi se jih pa verjetno ustrašila.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 13:42:09   
meridaub
poleg tega me še kar zbada v križu in vleče dol, vmes spim, sem čisto utrujena, pa še mali se mi zdi se manj giba, sicer ga začutim vsake toliko...ja ne vem...grem še enkrat v P in prosit naj pogledajo plodovnico.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 13:43:05   
meridaub
aja pa še to, ko me je pogledala danes, je ugotovila, da sem čisto zaprta, da je še vse nezrelo in zadaj.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 13:54:24   
pomlad08
Meridaub, držim pesti, da se čimprej začne kej dogajat, verjamem da je zoprno če imaš tak zelen izcedek ... kar pojdi še malo težit v P user posted image  
Ti si imela že v nedeljo rok, kajne?
Odkar je pobegnila Katy, sploh nimamo več seznama "pri roki"!

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:04:03   
meridaub
pomlad08 - ja v nedeljo je bil rok, najbolj mi je tečno to, ko imam popadke, odpiram se pa nič, pa plodovnica me skrbi. Si želim, da bi jo pregledali. Mislite, da če je ctg ok, da je plodovnica tudi, ali to ni nujno? Drugače se tudi meni zdi najbolje, da te naravno zagrabi in tudi če je kaj kasneje. Samo tile popadki al pač krči so me že čisto izmučili. Samo ležim. Sploh nimam niti najmanjše želje po hoji. 

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:10:47   
meridaub
dinki - pa super za pregled, čeprav se nič še ne dogaja. Se vsaj počutiš ok in si videla malega na UZ user posted image super. Se bo začelo dogajat naenkrat. Teža se pa meni zdi čisto ok, sej v enem tednu pa se ne more tolk zredit user posted image Kakšna lepa teža user posted image

Meni se še kar dogaja....

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:11:33   
meridaub
san - lepo da navijaš za nas user posted image hvala.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:25:25   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

Grem popoldne nazaj v P in bom rekla, da me zbada skoz, da imam zelen izcedek in naj mi pregledajo plodovnico. No, zdejle od zjutraj izcedka ni bilo več. Mislite da bi to lahko bila zelena plodovnica? Tega me je najbolj strah....



meridaub, če je sluz, potem gotovo ni plodovnica... plodovnica je kot voda. Možno pa je, da se ti je odluščil čep, kar pomeni, da boš kmalu zibala.
Pozdravljene nosečke! Malo sem vas prečekirala, ker Tai trenutno spi in ima mamica malo časa, pa vidim, da vas je že zelo malo...
No ja, kmalu se "vidimo" na zakladkih... upam, da boste potem tudi tako čvekale kot tu, ker tam nam gre zaenkrat zelo počasi... user posted image
Pridne bodite in božajte bušije dokler jih še imate!

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:28:45   
meridaub
lucalu - potem misliš da ne more biti zelen izcedek zaradi zelene plodovnice? no, super.
Zoprno, da se mi je odluščil čep, pa nisemše nič odprta. Kaj to pomeni potem, ko si brez čepa ali katera ve?

Kdaj že pregledajo plodovnico, kolk dni po roku moraš biti?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:33:45   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

Mislite, da če je ctg ok, da je plodovnica tudi, ali to ni nujno?



Ni nujno... pri meni je bil CTG ok, plodovnica pa zelena - pa nikakor te s tem ne želim strašit... samo povem kako je bilo pri meni.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:34:59   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

... uglavnem v ponedeljek naj spet pridem na ta pregled .... in vroč tuš in user posted image  - tudi meni so slednje priporočali user posted image ,

no, trenutno sem spodaj čisto razbolela in če bi dragi hotel kaj v zvezi s tem ...user posted image .

Sicer pa se tolažim, da je dan še dolg ... ane, DINKI?




user posted image user posted image  imaš prav NČK, mogoče nama pa še kaj zasede proti večeru, sej veš noč ima svojo moč user posted image

Drugače pa čestitke, da je tudi pri tebi vse kot mora biti. Tudi jaz imam naslednji pregled že v ponedeljek, vendar jaz ga imam še zmeraj pri svoji G.

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:39:27   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, sej bo, jaz sem tud mojega drugega sina ven stisnila, pa je bil ogromen in baje je res dosti na temu, če si sama velika in suha - je lažje. meni je tudi babca rekla, da ni panike, ker sem velika in dosti suha in da take nimajo problemov z iztiskom velikih otrok. sam glava zan bit zoprna. no, pri meni 36,5 in 37 cm veliki bučki nista delali večjih preglavicuser posted image , edino tista 38 cm, je bila malo težja.



San, hvala user posted image ....veš, tokrat zanalašč nisem vprašala kakšen je obseg glavice, ker raje ne vem....je brez veze ker bom samo napsihirana in si bi naredila blokado, da jaz to ne zmorem.....ma ni vrag, da je ne bomo ven spravili. Sem pa zelo hvaležna za vaše vzpodbudne besede, sploh takih iz preživete prakse user posted image

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:45:08   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček75

Jaz še vedno mislim,da bi mogoče rodila naravno,ker sem imela občutek da moje telo še ni bilo pripravljeno..
Jaz pa pričakujem konec septembra,zato tudi pohajam po teh forumih



Hvala sonček75 za tvojo izkušnjo, tudi tak "izid" je zelo dobro vedeti in to je tudi hotela moja G danes meni dopovedati, da naj ne bom "tišasta" oz. neučakana, da naše telo najbolj ve koliko rabi in da če sama ne bom prehitevala, da bo tudi porod na ta način najlažji...moramo pa znati prisluhniti svojemu telesu! Normalno, moraš se počutiti OK, moraš čutiti user posted image  gibe, ne smeš krvaveti ipd.....misli so itak najmočnejše, tko da mormo bit pozitivne user posted image

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:51:42   
Dinki
Odkar je pobegnila Katy, sploh nimamo več seznama "pri roki"!


Za boljšo orientacijo user posted image


MARČEVKE 2008:

15.3.08:
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image  

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image

user posted image  katty123, ? user posted image , user posted image

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image  
 user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

25.3.08:
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:106, +14,5 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:106 cm,+14 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:105 cm,+14,5 kg)

29.3.08: 
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image ( OT: 107 cm, +12 kg) 
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image
KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:103 cm, +10 kg)

user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image   , (OT: ? cm, +19 kg)  



_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:54:51   
meridaub
lucalu - kako so pa pri tebi ugotovili, da imaš zeleno plodovnico?na običajnem pregledu, ali si se slabo počutila, pa si  šla  h g?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 14:58:15   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

dinki - pa super za pregled, čeprav se nič še ne dogaja. Se vsaj počutiš ok in si videla malega na UZ user posted image super. Se bo začelo dogajat naenkrat. Teža se pa meni zdi čisto ok, sej v enem tednu pa se ne more tolk zredit user posted image Kakšna lepa teža user posted image

Meni se še kar dogaja....



Hvala Meridaub....mi je pa hudo, da si ti toliko prestrašena, bi ti kar pomagala če bi lahko....sedaj vidim koliko je pomembno, da imaš na koncu dobre in redne preglede in jaz sem z mojo G res zadovoljna, sploh sedaj na koncu, da me ni takoj "predala" v P, ker vidim, da tam ni več tako domače kot na rednih pregledih pri svojem ginekologu.
Po eni strani bi ti svetovala, da se poskusiš sprostiti sedaj na koncu ker s temi strahovi le zaviraš dogajanje.....po drugi strani je pa seveda prav, da se poslušaš in če res čutiš da nekaj ni OK, da zahtevaš svoje, vsaj en dober pregled, sej plačujemo zdravstvo madonca!
Sem pa 100%, da bo pri tebi vsak čas akcija, ker imaš že vse znake, ki nakazujejo to user posted image .....samo poskusi se še malce sprostiti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 15:12:03   
gaya24
meridaub: Mislim, da si ti ravno tak paničar kot js. Js imam tud že 2 dni zeleno-rumeno sluz. To naj bi blo luščenje, lahko tudi čep. To pomeni, da se telo počasi pripravlja.
Js se tud sam tega bojim v zvezi s plodovnico, da ne bi bla zelena. Sam pomojem je res, da te bo telo že nekak opozorilo na to.Js se tolažim s tem, da kako so pa pol včasih rojevale, ko še ni blo vsega tega, da bi jim lahk vse pregledli pa sprožli porod. Pomojem narava že sama poskrbi, da je tako kot more bit.

Bom pa js tud šla verjetno danes zvečer not tolk da me pregledajo. Samo zato, da bom bolj mirna!

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 15:23:08   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

lucalu - potem misliš da ne more biti zelen izcedek zaradi zelene plodovnice? no, super.
Zoprno, da se mi je odluščil čep, pa nisemše nič odprta. Kaj to pomeni potem, ko si brez čepa ali katera ve?

Kdaj že pregledajo plodovnico, kolk dni po roku moraš biti?



Ne bom trdila, ker nisem strokovnjak... ampak predvidevam, da, če ti je zdravnica v P rekla, da je vse vredu, potem verjetno je... ne morem pa tega vedeti, ker sem samo enkrat rodila user posted image  in pri meni je šlo vse narobe. Tako, da nisem ravno najboljši primer.
Kdaj ti pa pregledajo plodovnico pa ne vem... ampak, če se tebi zdi, da ni vse vredu, potem pojdi še enkrat v P... kot pravijo: bolje, da greš 100x zastonj, kot 1x prepozno. Pa kaj te briga kaj ti tam rečejo... saj se gre za tebe in tvojega otroka! Pa držim pesti, da bo vse vredu - kar itak bo! user posted image

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 15:25:51   
*medica*
pozdravljene punce..
se nabrzino javim ko mam glih cajt..se moj mal ukvarja z anisom..za nazaj nisem nič brala ker sem se šele zj lahka usedla za comp..vam pa povem svojo porodno zgodbo...

se pravi v četrtek 20.3. sem bila zjutraj ob 7 v P..so me sprejeli in popedenali in sem šla ležat na mizo..so me priklopl na fiziološko raztopinouser posted image ..ko me je ena G pregledala mi je rekla da sem odprta komaj za dva prsta in da nimam sploh zmehčanga MV in so mi dal neko tabletko..in preselil v drugo sobo kjer je bla čist navadna miza da je bla ta prosta za hitrejše porodnice..no pol so se začel moji popadki in to redni...vse do štirih..odprta sem bla že 5cm..prodrl so mi mehur in pol je bla veselica..moji popadki še močnejši in hirejši..pol se je to vse vleklo nekako vse do osmi...takrat sem bla odprta 7cm in se je ustavilo..takrat so mi dal pa umetne popadke in se je šele takat začela veselica...boleli so ko user posted image in mela sem občutek da sploh ne mine en ko začne drugi..komaj sem predihovala...vmes sem še mal bruhalal...no pol se je pa začel porod..v treh potiskih sem spavila malega anisa na svet..user posted image ..ne vem s kje sem potegnila zadnje moči za potiskanje ker sem bila pošteno zmatrana..no merice sem vidla da že poznate..moram pa pohvalit svojega dragega ker mi je stal ob strani cel cajt in me bodril..z mano predihoval..res ne vem kaj bi če ga nebi blo zravn kako bi to spelala..čestitke tudi njemu..

no zaenkat je to to..sem ful napisala če se bo keri dalo nej prebere če ne pa tud ne bom huda..user posted image

lepe pozdravčke in upam da tiste ki ste še ostale čim prej rodite in seveda vam želim najlažji in hitrejši porod...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 15:27:50   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub

lucalu - kako so pa pri tebi ugotovili, da imaš zeleno plodovnico?na običajnem pregledu, ali si se slabo počutila, pa si  šla  h g?


Pri meni so to ugotovili, ko so mi predrli mehur... skratka tik preden sem šla v porodno sobo. Prej sem bila celo noč v P s popadki, pa so se obnašali kot, da si zmišljujem... potem je bla pa kar naenkrat full panika in je blo treba takoj v porodno...

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Marčevke 2008 - 3.del
28.3.2008 16:45:32   
gaya24
lucalu: Sam so pa res neodgovorni eni dohtarji... No hvala bogu, da je blo pol vse ok.

Jaz grem zdaj pod vroč tuš, zvečer pa bomo še mal user posted image . Bomo vidli, če kaj pomagauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?