|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.9.2008 20:45:30   
K_a_t_j_a
Ok zgleda, da ne znam. Sem šla, tam ko je treba pomanjšat sliko, pa sem tam nekaj zamuštrala. Se opravičujem za take velike slike.
Bom probala še enkrat:
user posted image

Aha, zdaj je pa ratalo.
Se še enkrat opravičujem za mojo pacarijo.


< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 3.9.2008 20:52:27 >


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.9.2008 21:04:14   
bambi14
Večer mamice in čakajočeuser posted image  ,

naša Ela Nina je pravi cukerček, sedaj je že dve noči potegnila za 6 ur- to so najbrž samo lepi prebliski/. je pa res, da ji 2 dni dajem kapljice(4gtt) cucciolo sladki sen( not je kamilica, glog in lipa) za lepše spanje in proti krčem.

Čez dan pa mi tudi veloko jokicamo in potem jo nosim in treniram mišice in ji pojem in ne vem več kaj,...pa tudi jokala sem že z njo( babike to ni pametno, ker me je potem še glava bolela zraven neprespanosti).
Med obroki  pa prakticiram lefaxin kaplj. in se mi zdi, da malo pomagajo. Mala sedaj spi na trebuščku na kavču zraven mene in se je že 2x usralaaaa in me moj pogleda in se mi smeje,..kao draga kake spuščaš, pa mu ne morem dopovedat, da to nisem bla jaz ampak moja princeska sračka ko stari dedek.


IZVIRNO SPOROČILO: gajka


Zdaj pa imam še jaz nekaj vprašanj.

1. Zadnje čase Rok počasi podaljšuje prvo rundo nočnega spanja, ki zdaj traja že vsaj 4 ali celo 5 ur. Imam pa potem problem, ko se končno prebudi za hranjenje, so moje dojke že prepolne in me ful bolijo, vsega pa itak Rok ne more pojest, da bi se malo razbremenil pritisk v njih. Kako druge rešujete ta problem? A si višek mleka iztisnete in vržete proč? S katero napravico pa ste najbolj zadovoljne?
...jaz si malo stisnem kr z prsti(mleko ki je na začetku in je zelo tekoče- rečeno juhica) in zavržem teh nekaj ml in potem ona dobi samo glavni obrok in sladico. Na tak način mi manj poliva.
2. Kako izvajate usklajevanje skrbi za in kuhanje kosila? Jaz moram kosilo začet pripravljat ful zgodaj in potem po delih počasi pacam zadeve skupaj. Kar se le da, si že prej pripravim tekom dneva, ko je malo miru. Itak je pa ponavadi Rok najbolj lačen ravno takrat, ko bi mogla mešat zadeve na štedilniku... Največji ljubitelj dude pa tudi ni, da bi se vsaj malo zamotil. Kak nasvet?
...jaz kuham  ona pa je zraven v ležalniku in če se dere, jaz jo malo pustim,...če pa je že ful sila pač odstavim za nekaj min.


DRAGE MOJE------pomoč------KAJ JESTE:
- lahko bi sestavle kak jedilnik..kaj pač lahko jemo tiste, ki dojimo. Danes sem se pregrešila in zmazala lučko( je bla tak dobra)- bomo vidli kaka bo noč

Aja še to:
- ko se dojimo, jo vmes 2-3x prekinem in vmes podirama kupčke in je manj polivanja- protestira pa vseeno 100/ uro.user posted image



< Sporočilo je popravil bambi14 -- 3.9.2008 21:07:04 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 6:43:08   
bella02
Končno vam lahko jaz postrežem toplo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sva pri podiranju kupčka user posted image user posted image user posted image . Ko končava, greva pa obe še malo v mižule. Naj vam tekne!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 7:03:32   
naty13
Jutro

Bella hvala za user posted image . Pa uspešno podiranje kupčkov in sladke sanje.user posted image

Katja kakšen cuker je  Jan. user posted image user posted image

Cebrca user posted image  Naj vam krči čimprej grejo. Pravijo, da so najmočnejši med 1. - 2. mesecem potem pa do tretjega izginejo.

Tejka kako si prenesla obisk tašče in kaj si kuhala. A je Jaša še dojenček ali je že Jaša.

Mi smo meli spet super noč. Jošt spal od 21h-4h, pojedla in spal do 6.40. Zdej sva pa s flašo pred računalnikom. user posted image user posted image user posted image  Nejc pa še spi od 20h, včeraj je spustil popoldansko spanje.user posted image

Da vam postrežem še s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker sem se postarala za eno leto. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 7:23:33   
sayuri
Jutrooooooooooo user posted image user posted image user posted image
Hvala za kavico. Mimogrede - a ve pijete zares že ta pravo kavo? Jst je še nisem začela - še vedno Nesskafe prakticiram user posted image .

naty vse najboljše za rojstni dan. NAj sonček današnji dan nariše samo zate
 
user posted image

KAtja, sem se nasmejala tvojim mojstrovinam s slikicami. Pa ti je le uspelo user posted image . JAn je ful srček. Me malce na mojega Filipa spominja, ko je bil micen. user posted image user posted image user posted image
cebrca bogi Ivan, ko ga tko krčki matrajo. In boga mamica, ker je zagotovo utrujena. Saj bo kmalu minilo user posted image

Mi gremo danes na potem v LJ. mOram v Kolinsko po mleko. PA ker je možek na očetovskem dopustu, grem še nekaj stvari nabavit. user posted image

Drug teden gremo na dopust.user posted image user posted image user posted image  KAj mislite, se lahko 2 meseca po CR kopam v morju ali v bazenu s slano vodo?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 7:27:23   
sayuri
Vse najboljše za en mesec

 
dojenč ~ ŽANA
bambi14 ~ ELA NINA 
Odette ~ fantek

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 8:53:38   
tejkaz
Jutro

Naty, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je spet pestro. Jaša je včeraj od 19.00 do 23.00 tako zvijalo, da se mi je srce paralo. Sploh ga nisem mogla pomirit. Očitno so krči napadli tudi nas, ker se je že zjutraj zbudil v krču. Zdaj na pol drema v ležaniku (priznam, z eno tržiško kapljico na dudi user posted image ), jaz pa kava in RR da malo k sebi pridem. Še prehladila sem se. Na CPP ju smo v klimatizirani sobi in jaz sem full občutljiva na to. Moram danes prosit naj jo izklopijo. Eva je tudi zaradi Jaševega joka zelo nemirno spala. Kar nekajkrat sem jo morala miriti, zjutraj smo pa vsi ko kome spali do pol osmih.

Jah, včerajšnje kosilo. Bilo je v redu, kosilo je bilo dobro. Bilo ga je premalo, ker sta nepričakovano (in nepovabljeno) prišla še dva člana. Seveda me je zmotilo nekaj pripomb, ampak zdaj imam že slonjo kožo, tako da sem preživela. Naty, Jaša pa ni več dojenček, ampak Jakob. Svašta.

Cebrca, joj se mi smiliš. Upam da krči čimprej minejo ali pa vsaj bolj znosni postanejo. Kaj pa homeopatske kroglice?

Katja, luštnega sinčka imaš.

Bambi, evo jedilnik zate:
Zajtrk: kapučin, polnozrnata štručka in skuta
Malica: Banana
Kosilo: Špageti in omaka z mletim mesom (zame jo naredim brez čebule - meso na olivnem olju podušim z naribanim korenčkom, posolim in to je to)
Večerja po potrebi (če bo lakota user posted image ): kornfleks ali pa polenta

Clara23, za krče imamo Tržiške kapljice, ki se  jih naroči preko spleta in kapljice BioGaia, te so dobre za to da se sprdka in pokaka.

LinaK, a misliš da je kaj narobe, da bi šla do pediatrinje? Ne vem kaj naj ti svetujem, eni dojenčki jokajo več eni manj. Ko bodo minili prvi trije meseci o bolje.

Nell, kvalitetno mleko imaš, brez skrbi, večrat ga pristavi, da se bo več mleka naredilo. Namesto da mu čez eno uro daš dodatek, ga raje še enkrat podoji. En dan bo kriza, vendar so bo za kasneje naredilo več mleka.

Pa lep dan vsem


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 8:59:05   
matejchi
Naty V S   N A J B O L J Š E ! ! ! pa veliko user posted image ...
user posted image


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 9:30:01   
Zoja Miša
user posted image VSE NAJBOLJŠE NATY!!!

Zaostajam za en dan.

Bom najprej eno vprašanje postavila, potem prebrala za nazaj in komentirala.
Zanima me, ali vi vaše palčke, če zaspijo v ležalniku potem prestavljate v posteljo oz. košaro, ali jih pač pustite da odspijo svoje v ležalniku?
Jaz sem jo včeraj prestavljala, pa potev vedno zbudilauser posted image , pa se mi to ni zdelo ravno posrečeno.
Hvala, zdaj grem pa prebirat za nazaj.

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 9:45:31   
tejkaz
Zoja Miša, jaz ga pustim v ležalniku. 

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 10:12:09   
sayuri
Zoja Miša, tud jst ju pustim kar v ležalniku. Edino, če mi zvečer v njem zaspita, ju prenesem v posteljico.

ZAkaj je pa danes tukaj gor takšna tuga user posted image

Aja, nam ni uspelo it v LJ. Sta spet oba čist kontra usklajena glede hranjenja. user posted image . PA LOvro še zdaj spi - že od pol sedmih zjutraj user posted image  ZAra je pa pred pol ure zaspala user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 10:26:51   
anaya
Dobro jutro...

Hvala za nasvete glede šivov, sem probala že vse od hrastovega lubja do šentjanževega olja, pa se mi zdi da ni nič kaj sprememb, malo manj bom hodla pa bo verjetno boljše.

Mi smo danes % ur skupaj prespali ponoči (seveda pri mami) user posted image user posted image user posted image user posted image . Atija čist v kot stišima da mama plac, pol pa spima ko polha, ati pa celi polomljen zjutraj v službo, ampak senič ne buni samo da ni joka. jo bi moral včeraj on potolažit (probleme imamo z uspavanjem- samo zvečer), pa se je raje vdaj pa se v kot stisnouser posted image user posted image user posted image . Meni je tak smešn, ko se mi zdi še bolj nebogljen kot Neliuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE MALČKOM ZA 1. MESECuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 10:33:21   
Anhelo2
Pardon, da vpadam, nimam nič z vami samo malo včasih prečekiram, ampak me pa zelo zanima kako je z bogico anckobancko, ki še mislim, da edina ni k sebi stisnila svoge 3 fantka? Ve katera??

LP

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 11:37:41   
bella02
user posted image user posted image user posted image Naty, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Naša pikica spi po kopanju, jaz pa gledam goro cunj in sem v nizkem štartu za likatuser posted image .

Kje in kako dobite vse te razne slikce, s katereimi voščite za rojstvo ali rojstni dan? Jest bi tud, pa ne vem in ne znam user posted image . Hvala za pomoč!!!
Naše noči so kar uredu. Zaspimo okoli 10h, danes sva jedli ob 2h in 6h in to je to. Še začuda je zjutraj zaspala nazaj. Me je pa skrbelo, ker ni podrla kupčka in sem se spomnila na Sandro.
No, pa pejmo mal likat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 11:38:16   
meeryana
A tuuu steeee.....komaj zdaj sem vas našla, hehe.  Sploh se nisem spomnila, da nadaljujemo pogovor tukaj....ah ja. PA tak bolj poredko priletim do računalnika. Proti prej mislim ;).
Danes je patronažna Elo prvič skopala in sedaj spi kot top :). Drugače se pa tudi mi nosimo čez dan več ali manj. Saj je fajn, če bedi, pa ne joka. Ko pa joka pa ko ne veš kaj ji manjka.....malo jo menda krči dajejo, ampak nič hujšega. Ko se pokaka je ok. Drugače pa tudi Ela prdka in kaka kot stari ota user posted image Je pa vedno kakec na plenički, ko jo previjam. Mislim, da je do sedaj samo 2x bila SAMO polulana. No, pa včeraj zjutraj, ko me je poakala po celi pidžami ravno, ko sem jo odvila, hahahahha. Pa jo umijem, spet ritko namažem, pa še 1x. Jooooo....ko ponovim proceduro, pa se še polula. Mi je dala vetra že navsezgodaj zjutraj :).

Zaenkrat se polno dojiva in kar lepo napreduje. Je že prav velika punca. Komaj sem čakala, da jo začnemo kopat, to umivanje s krpico mi je bolj tak....

Grem malo brat kako se imate ostali...

Se kaj javim, sedaj, ko vem kje ste :).

LP
Muser posted image



(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 11:43:09   
meeryana
Bella2, zdravo....kak zanimivo, tudi mi2 sva se dojili ob 2h in ob 6ih, samo zaspala je ob 21ih :). Pa vsak dan je nekako tako, me zanima kako bo sedaj, ko se bomo ob večerih kopali :).

Glede kupčka, pa se jaz ne sekiram preveč. Ko se prvo rundo naje (takrat ko hlasta), podreva kupčka. Skoraj takoj, ko jo dvignem. Potem, ko pa še malo poje, pa se carta s cuzanjem.....pa zaspi, pa se ne trudim več. Dojim jo še leže, tako, da je malo dvignjena in jo pustim še nekaj časa v takem položaju. V posteljici pa je tudi malo dvignjeno vzglavje in je na stran obrnjena, tako, da ji nič ne more bit.

Glede dojenja leže. Jaz samo tako dojim. Kaj pa ve? Rada bi sede, pa sem probala, pa mi je tak čudno. pa Ela tut ne zagrabi, p ataka nervozna postane....očitno je ne držim vredu. Je pa noro kam it, če se moraš vležt ko je lačen otrok, ne? :)




< Sporočilo je popravil meeryana -- 4.9.2008 11:44:06 >

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 12:02:41   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NATY - VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ...BOLJŠEEEE!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 12:09:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Kje in kako dobite vse te razne slikce, s katereimi voščite za rojstvo ali rojstni dan? Jest bi tud, pa ne vem in ne znam user posted image . Hvala za pomoč!!!



Poiščem jih na netu in jih samo prenesem v sporočilo.
Npr. iščem sliko za roj dan - vtipkam v google birthday ( v ang več najde), kliknem išči slike, izberem ustrezno in jo samo prenesem v sporočilo tako da jo držim z levim gumbom na miški in grem na okno ki je odprto za sporočilo. Upam da je razumljivo napisano.
Lahko si jih pa tudi shraniš na rač. in potem preko www.shrani.si narediš njegovo kodo - kopiraš drugo vrstico od kod ki ti jih pokaže in jo prilepiš v sporočilo ko ga pišeš.user posted image user posted image user posted image




_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 12:11:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Anhelo2

Pardon, da vpadam, nimam nič z vami samo malo včasih prečekiram, ampak me pa zelo zanima kako je z bogico anckobancko, ki še mislim, da edina ni k sebi stisnila svoge 3 fantka? Ve katera??

LP


Ne vem..upam pa da je v P in že carta svojega otročička!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 12:18:31   
Erin
K_a_t_j_a - vidim da imaš isti ležalnik za malega kot mi (samo da imamo mi modrega).
user posted image
Me zanima nekaj - ali tvoj Jan tudi kaj "švica" v njem? Moj je v njem kakih 20 min in je zadaj že moker user posted image user posted image ...sem ga podložila s pleničko pa ni nič boljše, pa ne vem ali ta material nič ne diha ali imamo samo takega fantiča ki že sedaj na veliko "spuša"...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 12:50:28   
Zoja Miša
Nell, mislim huda zgodba. Zakaj pa nisi šla v Trbovlje rodit? Mislim, da te tam ne bi tako matrali!
Sayuri in Sandra, res sta naši avgustovski frajli! user posted image Itak, da vas potem vsi opazijo! In mišljeno je kot kompliment, da ne bo pomote!

Gajka, maš pa res firbčnega fanta in luštnega! Ampak saj moja dela isto, vendar res še ne more glave tako pokonci zadržati. Glede kosila kako in kaj pa ti tudi jaz ne vem pomagati. Jaz zaenkrat nekako se znajdem in vedno kaj iz skrinje vzamem, kjer je zaloga od mami in tašče vedno velika. Je pa res, da sem zadnjič vse z eno roko delala, v drugi pa držala princesko. Bom pravi enoroki genij postalauser posted image .
Vidim, da je pa kar bolje, da sva daleč stran od vseh preseljena, ker nama vsi hočejo le ustreči! Ja, prednost vmesnih 100 km, med obojimi starimi starši.
Črpalko imam pa jaz Aventovo, električno, se dobro obnese, ker imaš eno roko fraj, pa lahko po rr pišešuser posted image , in vmes še malo dojko masiraš, kar pripomore k tem, da bolj teče in hitreje izopumpaš! Vprašaj me, sem že pravi strokovnjak glede tega!user posted image In dojko lahko tudi pod curek tople vode spustiš, pa ti ni treba pod tuš skakati. Avent ima tudi super posodice v katere ga lahko spraviš.

Mishel, David res lepo napreduje in kakšen cukerček je!

Krysia, ja res, moje spanje je kar malo pestro, a moram priznati, da mi kar nekako uspeva. Ko spim 1,5h, se že ful spočijem. Ko seštejem noč skupaj pa znese cca od 4-5h, kar pa nekako zadostuje. Imam srečo, da nisem velika zaspanka.

Matejchi, mleko v zmrzovalniku je dobro do 6mesecev, vendar, ko ga odmrzneš, ga moraš v 24h porabiti. In odmrzovati ga ne smeš na silo (kakšna mikrovalovka je tu prepovedana) daš ga v hladilnik in naj se tu odmrzne! - pa je itak že Tejka povedala!

LinaK, mi imamo tako pridnega otroka (res upam, da se ne pokvariuser posted image ) in joka samo kadar se previja in potem dokler ne dobi obroka. Pa še to, če ji dam kapljice prej je tiho in cmoka. Upam, da od užitka. Krče je imela sedaj dnevno cca 20 minut in takrat joka, a ne skos. Ko jo krč zagrabi (se točno vidi, ker se zapre kot knjiga in maha z rokicami), ko popusti pa ponavadi zadrema. Če ti ogromno joka ima po mojem krče.

Cebrca, kupi si kapljice od Koroških lekarn. Poznam par primerov, ko so jim le  te pomagale! In lepo se imejte. Čim manj joka!

Sayuri, tudi jaz pijem le knajp kavo. Okus je o.k., pa kar gre. Glede kopanja po mojem lahko, v morju, saj pravijo da celi rane. Bazena bi se raje izogibala.
Ljubljana bo počakala, boste pa jutri šopingirali. Tudi jaz bom v soboto. Princeska pa bo pri očiju v varstvu.
Katja, luškan fant. Velik.user posted image No, se hecam, slikici sta veliki. A važno da ti je potem uspelo.user posted image

Vsem 1.mesečnikom, vse najboljše!!!user posted image

Bella, tu maš link za sličice, mi ga je Sandra enkrat dala http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Erin, dobra čestitka, ni kaj. Svaka člast!user posted image

Hvala za odgovor glede lažalnika, jo bom tudi jaz notri pustila, če že spi, da ji ne uničim sistema. user posted image

Včeraj sem bila pridna sem vse pospravila, še pomila sem po tlehuser posted image , danes pa me čaka likanje. No najprej mojo princesko zrihtamo, potem kosilo in se bom zakadila med cote. Na sprehodu sva že bili. Pa ful piha pri nas in mi gre na živce, ker nimam senčnika za košaro, ker v Pikapolonici zadevo še vedno popravljajouser posted image . Ja, strgana je bila. Tako da Tejkaz vidiš kako sranje imam jaz z tem vozekom! A fajni mi je še vseeno.user posted image

No pridne bodite in ne zamerite za cel roman!

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 13:01:55   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Cebrca user posted image  Naj vam krči čimprej grejo. Pravijo, da so najmočnejši med 1. - 2. mesecem potem pa do tretjega izginejo.

Upam, da ta statistika pri nas drži, je res najhuje v šestem tednu, upam, da se ne bo še stopnjevalo. Danes se je po dolgem času zbudil že ob pol štirih, ker ga je zvijalo.
Če bom morala še kaj merkat pri hrani lahko enostavno neham jest, ker ne vem več, kaj še lahko. Mislim, da bom začela kar vse po vrsti, ker po moje huje že nemore bit!

Včeraj sva imela z user posted image zobarja in sem jo odnesla brez plombe. Sem pa očitno iz čakalnice, ki je bila nabito polna in neprezračena odnesla nek virus in me danes boli grlo za popuser posted image in sem danes čisto brez glasu. Še tamalga ne morem umirit, ker ne morem govorit in samo piskam. Pa kaj gre še lahko narobe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo upam še lahko, da se ne bo Ivan še kaj od mene nalezel!

naty13 vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejkaz ti si tudi dobra, da še za druge zraven skrbiš, pa še primorana si v to!  Jaz se vsaj tolažim, da bodo krči enkrat spustili, tašča pa težko, da se bo spremenila user posted image !

homeopatske kroglice???? še nisem slišala, ali lahko kaj več poveš!

Zoja Miša prav občudujem te, ker si tako vztrajna pri pumpanju mleka in hranjenju male, vsa čast.
Jaz Ivana ko zaspi (če zaspi) prestavim v posteljico, da se malo poravna, ker ga tako ali tako cel dan nekje prekladam (po ležalniku, kavču, na rokah in ne vem več kje). Je pa revček tako zmatran, da ga ne zbudi prekladanje ampak naslednji krč, ki pride!

Toliko za enkrat, zdaj pa hitim likat, ker že dva dni nisem utegnila in mi bo zmanjkalo pajackov za malega!




_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 13:11:16   
cebrca
Zoja Miša imam Koroške kapljice, od začetka so čudežno pomagale, zdaj pa ne vem, ali se jih je že navadil, ali pa so krči ratali toliko hujši! Mogoče so tudi D3 kapljice pomagale k še hujšim krčem, ker se mi zdi da je slabše od takrat, pa čeprav imava samo dve na dan!
Bomo potrpeli še mesec in pol pa se bomo potem več smejali in igrali pa manj jokali! user posted image user posted image


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 13:12:22   
nell
Pozdravček babike še od mene!

Zoja Miša - v Ce sem šla ker imam tam ginekologinjo in tud dela v P. Največji razlog je bil, ker imajo moji in njegovi pol pol poti in ker sem pač celjsko bolnico bolj poznala kot v trbovljah.

Naš pikec pokec pančka. Imava pa kr konkretne težave z dojenjem ker ne zgrabi prsi, tud nastavki ne pomagajo, tko da izčrpavam mleko, ampak je to tok utrujajoče - pa sej smo šele na začetku, se bomo že navadli, a ne.

Danes je bla patronažna prvič na obisku, pa se mi je kr fajna zdela, velik bolj življenjska kot pa babice v porodnišnici.

en krasen dan vam želim


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.9.2008 13:14:22   
Krysia
Pozdravljene!

Naty13, vse najboljše pa pridne otroke in še bolj pridnega moža user posted image Pa hvala za torto ...

Čestitke vsem, ki praznujejo en mesec! Torte ne smejo, zato bi jim eno slikco od mleka prilimala, pa ne najdem nič pametnega. Jošk pa ne bi limala tukaj gor, da me ne bodo razglasil za pokvarjeno user posted image user posted image

Pri nas je danes malo boljše glede krčev, ampak še ni v redu ... trenutno Rok spi, ampak kolikor poznam njegov ritem, se bo kmalu zbudil. Seveda tudi mene čaka en kup za zlikat - se bom počas zakadila v cote ... Pa moja sestrica pride zdaj enkrat na obisk - bom vsaj imela s kom čvekat. Ker moj možek je do petih v službi, potem pa okol bajte pripravlja - do konca septembra imamo namen narest fasado, pa pred tem mormo še stopnišče zapret. Mamo majstre tko naročene, da bog ne daj da kakšen en dan zamudi, ker se nam pol vse podre ... saj vem, da je to zelo optimistično, ampak zaenkrat je vse po planu ... Pa seveda ... ne vemo še, kakšne barve bo fasada - tašča bi eno, midva z možem bi drugo (pa še to nisva čist usklajena), Roka pa rajš ne bomo vprašal, da ne dobimo še tretjega mnenja user posted image

Noč je bila pa zelo v redu - spali od 22:15 - 3:30 in od 3:40 - 7:00. Tako da smo sveži in spočiti user posted image Na sprehodu je blo fajn, tud pihalo ni preveč in v vozičku je zaspal, čeprav se je doma drl kot zverina ...Sej vem, ne smem ga navadit, da bi bil voziček uspavalno sredstvo ...

Gajka, vi imate pa napeto situacijo doma ... Na srečo pri nas tašča ni preveč sitna - sicer ga mora obvezno vsak dan pogledat, ampak ponavadi to naredi, ko greva na sprehod, tako da mi ne visi kar naprej tukaj gor (sej na začetku je skoz hodila gor firbcat, sam smo vedno jedli al pa spali pa se je odvadla ...user posted image )

ok, grem, je sestrica na vratih

Papa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?