Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Evo me ... spet med vami, navdušenkami nad Mutsy-ji ... naš ima sedaj že svojo uporabnico in ta je z njim blazno zadovoljna ... res pa je, da ga trenutno uporabljamo le kot dnevno posteljico, čez kak teden ga bomo pa še zunaj stestirali
IZVIRNO SPOROČILO: loonanai *Junona* jaz mislim, da je Otika res kupila košaro barve Cargo Cream ...
Pomota, definitivno sva kupila košaro barve cargo mocha ... cargo cream je namreč skoraj bela panama ni bila všeč.
Kety, lupinica se pa uporablja za kot avtosedež za dojenčka, sam je fino da je taka, ko paše še na ogrodje vozička za kak hitri šoping in to.
Katey, pri vozičkih ni čudnih vprašanj. Preden sem se jaz zatopila v vse to, kaj potrebujem, se mi tudi sanjalo ni kaj je lupinica in kaj košara in za kaj se uporabljata Kot je že rekla Otika: lupinica je pravzaprav avtosedež, v katerem dojenčka prevažaš naokoli. Najboljša lupinica pa je Maxi-cosi. In če zraven kupiš še adaptarje, lahko to lupinico namontiraš na Mutsy voziček. In zakaj je to priporočljivo? Če ti dojenček npr. v lupinici v avtu zaspi, ga ne rabiš prelagat v košaro, ampak ga kar pustiš v lupinici, lupinico pa samo natakneš na ogrodje vozička in greš po opravkih. Sicer ni najbolj priporočljivo, da je novorojenček predolgo v lupinici (ker nima ravne podlage. Zaradi hrbtenice pa mora ležat na ravni podlagi, zato tudi kupiš košaro), ampak za take nujne zadeve je to še kako dobrodošla možnost. Predstavljaj si, da moraš dojenčka vsakič ko zaspi v lupinici zbujat in prelagat v košaro Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj...
Spet jaz s svojimi vprašanji , še nekaj me zanima in sicer lupinica od Maxi cosi, kot sem jaz gledala obstajata dve (ne se jezit če streljam neumnosti) Citi sps in Cabrio fix , zdaj mi pa ni jasno katero izbrati. Hvala za odgovore.
Ojla punce,sem ena izmed tistih ki ima že kupljen voziček Mutsy.Samo še čakamo novo uporabnico,ki naj bi bila čez 14 dni že z nami. Komaj čakam da ji dam prvega puseka in jo objamem,ji povem da jo imam rada.Vglavnem,midva sva voziček kupila v Zagrebu,ampak sva na koncu ugotovila da nisma nič prišparala,tak da se ga splača pri nas kupit. Imama pa ogrodje 4-Rider,košaro tiem orange,športni del cargo crem in lupinico traveller tiem violet.Za zdaj je bil vožen samo po dnevni sobi,kako je pa zunaj pa še nevem povedat. Uživajte punce pa fajn nakup želim.
Oprosti,prehitro sem poslala sporočilo.Janona z veseljem ti posredujem ampak nevem kako gre to.Edino kar lahko naredim da ti pošljem na mail.Malo manj vem o rač.
Mandek to pa je naključje.Jaz še nevem kako se odnese na terenu,ampak ne dvomim v njega.Kaj pa lupinico imaš tudi od Mutsy-a ali Maxicosi? Jaz imam taveller(team violet),meni je ful dobra barva.Bom za ostale ki se še odločajo med barvami prilepla kakšno slikco.Drage dame samo bo treba malo počakat da jo slikam in pripopam na stran.papa
Hmmm..eno vprašanje. A pri košari se da snet ta zgornje pokrivalo, ne strehico, pač pa tisto, kar pokriva otročka kot neka odejica. Če veste, kaj mislim....da je potem košara bolj odprta....
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?