tintara
|
Hojla! Dan se nadaljuje bolje, kot se je obetalo. Ker sem včeraj zopet letela na stranišče vsaj 10x in sem kaj kmalu ugotovila, da po zaužitju hrana kaj hitro (do pol ure) odtailiva iz mene, sem se ustrašila in danes zjutraj letela k zdravniku. No, zvedela nisem nič novega, me je pa pogledal in dejal, da nisem dehidrirana, da pa me na odvzem krvi še ne bo poslal, ker je tam ful bolnih in nosečk noče pošiljati. Če do ponedeljka ni izboljšanja, pa bo treba dat kri, da vidijo, če je bakterijsko. Ja, mislim, da je bil kriv golaž, moram it brat kakšni so simptomi okužbe s salmonelo. No, ker sem že bila v Domžalah sem po oklevanju vseeno dala tudi vodo za G. Najprej sem se zgrozila, kako je lahko urin tako temen, če pa popijem tolk tekočine - ma logično, vse gre drugje ven. No, sem s strahom klicala za izvid, pa je v redu. So me kar pomirili, mali tudi pridno brca, tako da upam, da vseeno dobi dovolj snovi iz mene. No, še driska se mora umirit, danes sem šla že 8x!! Potem pa bom spet vesela nosečka s polno energije. Ok, mal o mojem zdravstvenem stanju. Zdaj pa na vozičke: Shopgirl, meni je tudi rdeč bolj všeč. Taipai: lepa košara, mi imamo neko oranžno, še od sestre, sicer pa voziček v bež barvi (freestyle). Sem pa kar pogledala, ko si napisala, po dolgem času: ja kdo pa sploh to je, no saj potem sem prišla do pravega nicka. Araz: kolkor se spomnim, ti po porodu se napolnijo z mlekom, ja, kar jih poveča. Predvsem pred dojenjem se to pozna, po dojenju se pa spet zmanjšajo. Jaz jih imam namen tudi še kupit, no, v bistvu jih že vsaj dva tedna kupujem, pa imam vedno ene probleme (enkrat stopim v drek, drugič moram pa jaz šibat na wc). Ko sem jih pri prvem kupovala, sem bila kak mesec pred porodom, se mi zdi. Mi je prodajalka svetovala, naj nikakor ne kupim kakšnega, ki bi ga že takrat zapenjala na najširšo možno varianto. Sem upoštevala nasvet, kupila enega s ta ožjim zapiranjem in mi je bil potem čist prav. Sam pol sem jih kar dolg nosila, tak da so se luknje nardile in sem zdaj brez. Takole: gre, brat od salmonele, k mi ni več jasno, kaj bi še lahko bilo sicer. Lp, T
|