tintara
|
Hojla punce! Hvala za pikepoke in dobre želje glede okrevanja. Saj ne vem ali je bolje ali ne. Danes sem šla zjutraj v službo (konec meseca je teba izpolnit določene zadeve) in tam zdržala cele 4 ure in pol. In to brez problema. No, utrujena sem bila, sam še en sestanek sem dala skozi... Potem sem šla pa preventivno domov, ma glej ga zlomka, sem se komi do gor spravila, sem že letela na wc. Pa pol še enkrat v roku pol ure. Pomoje se stanje sicer nekoliko izboljšuje, sam gre pa počasi. Danes mi je sodelavka rekla, da je imel njen sin 2 meseca drisko, ko je bil okužen s salmonelo - ma saj baje da je pri otrokih težja oblika, sam do tja je pa še dolga. Loh še rodim z drisko Pazim, da dovolj pijem. Vsaj mislim, da. Vnašam elektrolite, mal sem govorila s prijateljico z infekcijske in pravi, naj pazim na vnos soli, sladkorja in kalija. In tega imajo banane in pravi naj jih kar jem. Saj pašejo mi pa tudi. Glede vnosa sladkorja sem tudi jaz slišala, da ni najboljši med drisko, sam vse te rehidracijski napitki ga vsebujejo in jih moraš pit. Ena je predlagala Linex: hvala, jem že par dni, pa ni nič bolje. Na žalost. Sem danes zjutraj poskusila brez (ker se dostikrat naredi, da moram letet takoj za tem ko ga zaužijem) in je bilo vsaj skoraj 12 ur mir, Nekaj je že, ane. V glavnem, jutri in pojutrišnjem imam še vedno dopust. Potem, če bo treba, pa do konca tedna bolniško (je že oktober, ko računam, da ne gre v porodniško ). Pol pa na infuzijo, če ne bo bolje. V petek imam pregled pri G, bom mal zatežila še tam, čeprav upam, da se stvari normalizirajo do takrat. Jutri bom šla verejtno spet k osebnemu, no, odvisno od tega kako bo stvar potekala danes. Zalbi: sem hotela glasovat in sem te najprej pogledala, pol sem nasla se eno, ki jo poznam in pogledala se njo. Pol sem sla spet nate, da bi glasovala zate, pa glej ga zlomka, ne smem, ker sem ze glasovala . Nimam pojma, ali sem jaz pomotoma pritisnila (lahko da zate ali za tisto drugo), ali se pa mož za drugimi nosečnicami ozira . Bom poskusila iz službe, če bom do takrat še kaj v službi. V glavnem, drzim pesti zate. Punce, zlate ste. Hvala ker me poslusate s temi mojimi problemi. Maya2: super za hcerko, sam da je bolje. Ma, norice so kar zoprne, ane. Cau punce, se oglasim jutri. Zdaj grem na juhico in prekuhan riž. T
|