|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 12:45:28   
aprilčica07
Tud jst močno držim pesti, da se izteče tako kot si sama najbolj želišuser posted image user posted image user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 12:57:54   
Anonimen
Mika, jaz vrjamem, da so pridne roke na tak ali drugačen način nagrajene ... če te ne bodo tu obdržali, boš pa dobila še boljšo službo!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 13:11:55   
Belika
Kar koli bo, bo že čas pokazal, da je bolje tako... če si pridna in sposobna (po prebranem sklepam, da si) boš že dobila kaj drugega, še boljšega... Saj poznaš tisto o zaprtih vratih....

Sicer je res, da velikokrat zmagajo veze nad delavnostjo... tudi sama sem bila na tem, ko mi niso kar naenkrat mogli podaljšati pogodbe, ki mi je bila sicer že obljubljena... in potem zvem, da je na moje mesto prišla sorodnica enega izmed šefov in je bil pač tak ukaz od zgoraj, da se jo takoj zaposli...

Eh žal mi je samo vseh živcev in solz.... me pa v dobro voljo spravijo zgodbice od bivših sodelavk, ker je ne prebavljajo. Še leto ni v firmi pa že igra šefico vsem... dela pa grozne napake, ki so jih koštale že kar nekaj €€... jaz si mislim - pa naj jo imajo, jaz v teh letih ene večje napake nisem storila... sem seveda delala napake to ne rečem, ampak ne pa tako drage user posted image  in tudi rokov nisem zamujala, oz. če se kaj ni dalo narediti v roku so nadrejeni vedeli že veliko prej in ne zadnji trenutek, ko so že pričakovali končni izdelek.....


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 13:19:27   
Teya D.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 13:25:56   
Lolek in Bolek
Mika držim pesti zate.user posted image user posted image
Mi lahko zaupaš na zs v kateri firmi si zaposlena?

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 13:38:57   
mika
pUNCE, zlate ste...HVALA VSEM za tolažbo, ampak jaz še zdaj ne vem niiiiiiiiiiiiiiiiiiiič. Kadrovska čaka direktorja, pa mi je rekla, sej do torka delaš...mislim, pa ****fakingmaterno, a je to način? Vem da ni ona nič kriva...

ma, na koncu se mi bo itak obrnilo in bom upala, da grem od tu....pa neeee, vseeno ne bi rada šla......ja, se mi že frtajčka...sam odgovor hočem, nič druga, da lahko grem naprej, ne glede na odgovor.

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 14:12:11   
Raho
Mika, držim pesti, da se vse izteče tebi v prid.user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 14:29:00   
Belika
Mah v primeru, da ti ne bodo podaljšali je to kar malo ne fer od njih. Ti bi lahko ta čas že novo službo iskala ali pa celo dobila...
Če ti bodo pa podaljšali bo pa itak isti trenutek vse pozabljenouser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 14:43:14   
Vijoličarka
Uh, mika, žal mi je.  Ampak vedno, ko takole pride, ljudje v glavnem gledajo nase in zase, se skušajo oddaljiti od tega, kar se dogaja, pobegnejo, da se jim ni treba soočati s tem, da se komu kaj slabega dogaja.

V redu, je recesija. Odpuščali bodo ali ne bodo podaljševali pogodb. Tudi za lastnike in vodstvene delavce je to stresno, ampak takole se sprenevedati in podaljševati ljudem agonijo, je nečloveško. Sploh tvoj šef. On ni v nevarnosti in nima osnovnega sočutja v sebi, jajc pa sploh ne, da bi prevzel odgovornost, ki mu po položaju pripada. Pa direktor tudi. On ve, da vsi veste, da so imeli že navsezgodaj zjutraj sestanek. On ve, da vsi domnevate, da je odločitev že padla in da trpite. Med naloge vodilnih sodi tudi to, da morajo kdaj povedati kakšnemu uslužbencu, da ga več ne potrebujejo. Tudi to je treba znati. Njihovo nelagodje je nič proti trpljenju ljudi, ki ne vedo, na čem so, ki tavajo v negotovosti.

Kakor si opisala stvari, je videti, da se bodo vodilni izogibali soočenju, če se le da. Da bodo vse skupaj opravili preko kadrovske, da bo čim manj boleče za njih.

Mika, zelo ti želim, da bi dobro delo vsaj enkrat nekaj pomenilo in prevagalo nad drugimi kriteriji. A žal preveč dobro vem, kako te stvari gredo. In kakor stvari opisuješ, se mi zdi, da samo čakajo, da ti pogodba poteče in takrat do tebe nimajo več obveznosti. Odpustiti ali dati na čakanje delavca, ki je redno zaposlen in ima očitno zelo dobre zveze, je za njih bolj težavno, morda tudi tvegano. Saj, kakor si glede na tvojo razlago predstvljam, je ta človek najbrž povezan s tistimi, ki firmi dajejo posel.

Vseeno: glavo gor! Ne daj se! Morda se danes vse izteče tebi v prid. Morda se ne bo, a boš našla drugo službo, morda še boljšo. Morda ti bodo celo naredili uslugo.

Resnično upam, da premorejo vaši glavni dovolj dostojnosti, da vas bodo obvestili še danes. Če ne, pojdi na sprehod, pojdi k frizerju, privošči si nekaj lepega. Ne pusti, da ti dvomi zastrupijo živce. Samo verjeti moraš vase, pa karkoli se zgodi: zmogla boš!

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 17:00:53   
mika
Sem doma, izvedela pa nič...če je to komu normalno, potem pa tud ne vem.

Vijoličarka, točno tak scenarij pričakujem...povedala mi bo kadrovska in to bo to. pa tud če mi bodo podaljšali, bodo za en mesec in spet živciranje jovo na novo. Sam dobro, situacija je takšna kot je, kot sem napisala, me je prizadel šef. Da ne govorim, da preden so mene zaposlili, so najprej noter spraševali, če bi kdo hotel opravljati to delo, pa ni hotel nobeden. Moj predhodnik mi je rekel, da je tukaj potrebno uporabljati možgane, kar pa nikomur ni dišalo. men je čist ustrezalo, ker se učim in načrtujem praktičnie stvari, drugi jih pa izvajajo.
sedaj imajo pa tega sodelavca, ki v prvi vrsti sploh ni sposoben (mogoče se motim), je pa enih 15 let starejši od mene in se ni pripravljen učiti.

Prijateljica mi je rekla, da je moja napaka, da sem tiho in se ne hvalim. Je rekla, da se je treba promovirat. Jaz sem pač mislila, da je dovolj, da se izkažem z delom.

Se še javim, sedaj greva s pupo plesatuser posted image

Hvala še enkrat vsemuser posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 17:09:48   
rija
mika, če bi bili vodstveni kaj vredni, bi cenili rezultate, ne pa velikih pap, ki samo govorijo in nič ne naredijo.
saj sama veš, da za to ne rabiš magisterija, da vidiš, kdo dela in kdo ne.

sem pa kar fejst premišljevala o tvoji zadevi....in mislim, da bi se morala ozreti malo okoli in si najdi kakšno drugo delo. drugo firmo.

ker če realno premisliš: kolega je za nedoločen čas, ti za določen. če bodo vrgli njega, sledi odpravnina in kaj vem kaj še vse....v glavnem sami stroški. ti pa si za določen, pa ti ne podaljšajo pogodbe in to je to. si pač na zavodu. njih pa ne butne nič po žepu.

torej boš v takem strahu ob vsakem izteku pogodbe, razen, če bi ti dali za nedoločen čas. kar pa verjetno ob tem, da mislijo enega dati stran, ni realno pričakovati.

torej si samo podaljšuješ muke.

vprašaj se ali je to vredno.

vem, da je težko dandanašnji najdi fajn službo....ampak dokler je NE IŠČEŠ, je tudi našla ne boš.

želimo ti, da bi čimprej začela nekje drugje.




_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 17:11:56   
Gina
Zakaj pa nisi vprašala šefa, preden je šel na dopust? Svoja leta sem bila jaz tiho, nisem spraševala, zdaj pa vidim, da ni nič narobe, če se postaviš na pravo mesto in če vedo, da s tabo ni za manipulirat, da si vredna odgovora. Če šefa ni, ga nekdo nadomešča, kajne? Torej vprašaj tistega, ki ta hip dela njegovo delo. Če imaš jajca, vprašaj direktorja. Saj se to da na lep, prijazen način naredit. Razloži mu, zakaj ga sprašuješ. Pa res ti ni treba trpet do zadnjega dne in čakat, a se te bodo usmilili al ne. Itak ne bo razlike.

Pa še to mika, tvoja prijateljica ima prav. V daašnjih časih daleč najboljše pridejo tisti, ki se hvalijo, saj sem to že napisala. V resnici ni važno a delaš al ne, važno je, da se promoviraš. Četudi zraven lažeš. ni važno. Važno je, da se o tebi sliši in da vsako stvar razvlečeš in prenapihneš na stoto potenco. Meni osebno je to žalostna stvar. In se še do danes nisem naučila hvalit, sploh pa ne v službi. Ampak se bom morala. Enostavno samo to šteje.

Navijam zate. Zaslužiš si boljšo službo, veš. Res si jo zaslužiš. user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 17:13:10   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: rija

....in mislim, da bi se morala ozreti malo okoli in si najdi kakšno drugo delo. drugo firmo.

ker če realno premisliš: kolega je za nedoločen čas, ti za določen. če bodo vrgli njega, sledi odpravnina in kaj vem kaj še vse....v glavnem sami stroški. ti pa si za določen, pa ti ne podaljšajo pogodbe in to je to. si pač na zavodu. njih pa ne butne nič po žepu.

torej boš v takem strahu ob vsakem izteku pogodbe, razen, če bi ti dali za nedoločen čas. kar pa verjetno ob tem, da mislijo enega dati stran, ni realno pričakovati.

torej si samo podaljšuješ muke.

vprašaj se ali je to vredno.

vem, da je težko dandanašnji najdi fajn službo....ampak dokler je NE IŠČEŠ, je tudi našla ne boš.

želimo ti, da bi čimprej začela nekje drugje.


POdpis

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 18:34:00   
mika
Rija, on je tukaj malo več kot eno leto in neke odpravnine, ne bi dobil...če se seveda ne motim. Je pa res lažje mene odpravit, kot njega, zato tud pričakujem odpoved. Imam pa vseeno kanček upanja, da ostanem.

Zavlačujejo pa po moje tudi zaradi moje veze, ki je trenutno ena najbolj produktivnih in zaupanja vredih v podjetju. Do lanskega leta je bilo denarja za vse in valjda so se manj produktivni lahko komot šlepali. Sedaj pa je spet kriza, direktor je vodilne  začel bombardirat, ker ni rezultatov. In koliko vidim se lahko zanese samo na mojo vezo. Sam na njega se ne dere. Z mano se pa pogovarja tako prijazno, kot z majhno punčko.

In ja vse bolj razmišljam, da bi bolje bilo it drugam. stvar je pa v tem, da je ogromno fantov prišlo k nam zaradi zelo slabih razmer v drugih podjetjih. Eden je celo rekel, da je zavlačeval z diplomo, ker se je bal da ga bodo zaposlili za nedoločen čas v enem drugem podjetju. Pri nas je vseeno zdravo vzdušje.

Ne glede nato, kar se mi sedaj dogaja, z veseljem hodim v službo. Z vsemi imam korekten odnos, tud s tem sodelavcem, če izvzamem ruker pred nekaj meseci. Ampak od takrat je mir.

Nekaj izkušenj mam, uporabim jih lahkona katerem koli drugem področju te panoge, tako, da se bom ziher preusmerila.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 18:46:55   
mika
Gina, seveda sem vprašala šefa. Takoj ko je rekel, da gre na dopust. Pa je rekel, ja jutri je sestanek, ne vem kako bodo odločili. Potem mi je govoril, da škoda, da sedaj ko si se navadila in naučila, boš morala it. Potem pa spet začel palamudit, da mogoče mi pa podaljšajo.
In ko sem videla, da on sploh ne misli nič reč, me je sililo na jok, nisem pa se hotla razjokat.
Sedaj gledajo, kar je popolnoma razumljivo, kje vse bodo zmanjšali stroške, ampak moj šef nima jajc reč direktorju, da si sodelavec v vsem tem času ni zaslužil niti €, tako kot je to rekel meni. Men je pa rekel, da sem jaz v letu in pol naredila več, kot ena oseba (tudi greje stolček-ene štiri osbe so take pri nas) v petih letih.
Cel čas mi je govoril, da jaz ostanem v vsakem primeru. Da če propademo, gremo vsi, da se naj ne sekiram. In sedaj, ko bi se moral zjasnit, je splinil. To me je čist šokiralo.

Ja, morala bi se promovirat, ampak kakooooo? Teško se mi je hvalit. A obstajajo kakšni tečaji, kot npr. retorike?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 18:53:14   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mika
Cel čas mi je govoril, da jaz ostanem v vsakem primeru. Da če propademo, gremo vsi, da se naj ne sekiram. In sedaj, ko bi se moral zjasnit, je splinil. To me je čist šokiralo.



boš se mogla navadit, da vsak gleda za svojo rit.

začni tudi ti.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 19:00:29   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Gina, seveda sem vprašala šefa. Takoj ko je rekel, da gre na dopust. Pa je rekel, ja jutri je sestanek, ne vem kako bodo odločili. Potem mi je govoril, da škoda, da sedaj ko si se navadila in naučila, boš morala it. Potem pa spet začel palamudit, da mogoče mi pa podaljšajo.
In ko sem videla, da on sploh ne misli nič reč, me je sililo na jok, nisem pa se hotla razjokat.
Sedaj gledajo, kar je popolnoma razumljivo, kje vse bodo zmanjšali stroške, ampak moj šef nima jajc reč direktorju, da si sodelavec v vsem tem času ni zaslužil niti €, tako kot je to rekel meni. Men je pa rekel, da sem jaz v letu in pol naredila več, kot ena oseba (tudi greje stolček-ene štiri osbe so take pri nas) v petih letih.
Cel čas mi je govoril, da jaz ostanem v vsakem primeru. Da če propademo, gremo vsi, da se naj ne sekiram. In sedaj, ko bi se moral zjasnit, je splinil. To me je čist šokiralo.

Ja, morala bi se promovirat, ampak kakooooo? Teško se mi je hvalit. A obstajajo kakšni tečaji, kot npr. retorike?


Zaprosi za razgovor pri direktorju in mu vse to kar si napisala tukaj - povej.  Odkrito, clovesko in mirno.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 19:03:46   
mika
Pa še to...zadnjič naju je šef, s sodelavcem klical na sestanek, da se moramo pogovorit, ker je direktor imel pripombe. Da nama bo povedal direkt (kar ni nikoli nikomur, ampak vedno po ovinkih, da se ne bi zameril). Niti ena pripomba ni letela name, ampak na sodelavca.  ne morem vam napisat za kaj je šlo, da ne bi preveč povedala, ampak bistvo je bilo njegovo brezdelje in da dir. sprašuje, kaj on sploh dela.
In kaj sem kasneje skapirala....šef je potreboval mene zraven, da mu je sploh upal povedat direkt v obraz. Seveda mu je bila sila, ker je on kot vodja pol na tapeti.
Eh...in kako naj pol sploh pričakujem, da bo direktorju povedal po resnici.

Tud so mi rekli, zakaj moja veza ne reče direktorju ali ga vpraša, ker se dobro razumeta. Pa sej ni to njeno delo. Ona me je pripeljala in tu je njeno delo bilo zaključeno. Na meni je bilo, da se izkažem, o rezultatih pa govori moj šef in ne veza, ker ne delam za njo.

bolj ko berem kar pišem, bolj sem prepričana, da moram drugam. Lahko se raztrgam, pa prave podpore očitno  ne bom dobila, razen če jo dobim od dorektorja

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 19:07:23   
mika
Mišek, tud o tem sem že razmišljala. Ampak sem trenutno tako prizadeta (sicer sem že bolje) in se ne bi rada pred njim razjokala. Po drugi strani sem oklevala, ker seveda ne morem sebe hvalit in nekoga drugega tiščat v drek...ne vem...mogoče se bom toliko opogumila in se sestavila skupaj, da bom tud to zmogla.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 19:11:10   
Colt
Mikica, kolkor razumem zadevo in kolkor si nam podala informacij...bi bilo zate nemara še bolj primerno da se udejaniš v drugi službi. Tam, kjer bodo cenili tvoje sposobnosti, delavnost, iskrenost, pripadnost in sposobnost bet del kolektiva. Ker tukaj preveč ne boš izgubila ako te slučajno skenslajo. Vedno bolj mam občutek da lahko samo še dobiš. Ker če potegnemo črto in obdelamo pluse in minuse...na koncu se vedno nekako pogliha. Tudi pridnost dobi nekoč svojo nagrado. Tako ali drugače. Saj drugače ne more/ne sme bit!

Grega

ps. Pa vso srečo, ne bom ti zaželel da obdrži tale šiht, ampak ti bom zaželel da obdrži te svoje zdrave delavne navade in iskrenost...pa si zmagala. Resno! user posted image Tega ti nihče ne more vzeti, namreč ne boš do konca življenja v isti službi, boš pa v istem telesu in v isti duši. Štekaš kaj ti pravim? user posted image


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 22:00:58   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: mika


Prijateljica mi je rekla, da je moja napaka, da sem tiho in se ne hvalim. Je rekla, da se je treba promovirat. Jaz sem pač mislila, da je dovolj, da se izkažem z delom.




jaz sem tudi 10 let tako mislila user posted image ja kr doooolg mi je trajal user posted image


_____________________________

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   [Brisano sporočilo]
26.11.2009 22:37:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
26.11.2009 22:45:49   
farina
draga moja mika, tvoja zgodba je tako podobna moji in točno vem kako se počutiš.noseča sem približno 4 mesce, zaposlena za določen čas, vendar ko je šef izvedel da sem, mi je pogodbo podaljšal sam za 3 mesce ne za 6,kot mi je bilo obljubljeno, sedaj mi decemra poteče pogodba ne vem kako bo, moja služba zahteva celega človeka(delam z ljudmi) in morš bit robrot,ampak moje počutje je včasih slabše, včasih boljše,ker mi razpoloženje niha, mi je bilo to v opozorilo,poleg tega me služba obremenjuje in spravlja v živce,ker si nismo razporedili nalog in delovnih ur, klkub nosećnosti delam po 12 ur celo 16, vendar ničesar ne morem....na svoj način si želim da bi se vse končalo in da bi lahk v miru zadihala

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
27.11.2009 8:38:34   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: farina

draga moja mika, tvoja zgodba je tako podobna moji in točno vem kako se počutiš.noseča sem približno 4 mesce, zaposlena za določen čas, vendar ko je šef izvedel da sem, mi je pogodbo podaljšal sam za 3 mesce ne za 6,kot mi je bilo obljubljeno, sedaj mi decemra poteče pogodba ne vem kako bo, moja služba zahteva celega človeka(delam z ljudmi) in morš bit robrot,ampak moje počutje je včasih slabše, včasih boljše,ker mi razpoloženje niha, mi je bilo to v opozorilo,poleg tega me služba obremenjuje in spravlja v živce,ker si nismo razporedili nalog in delovnih ur, klkub nosećnosti delam po 12 ur celo 16, vendar ničesar ne morem....na svoj način si želim da bi se vse končalo in da bi lahk v miru zadihala


Prašič nemarni. Čisto nič ga nebi stalo, če bi ti podaljšal za 6 mesecev. Njega in firme nebi stalo nič, ti bi mela pa porodniško. Kok sovražim take patrone. In ti za takega kretena še vedno delaš 16 ur? Kam gre ta svet?

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Jutri je zame odločilen dan:(
27.11.2009 9:21:17   
noranate
Mika, važno je, da verjameš vase in veš da si sposobna dobro delati in poprijeti, če je treba. Za te termite v tvoji službi pa naj ti bo malo mar. Enkrat bodo že spoznali, koliko pomeniš za to podjetje. Želim ti vso srečo, kakorkoli se bo obrnilo. Vedi, da za vsakim dežjem posije sonceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?