Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

potem pa nikol vec ni iskala tam doli kaj
  potem pa nikol vec ni iskala tam doli kaj 

, teža je 630g. PDP malo prej, in sicer 6.5.2010. Sem se odločla, da bom kar govorila, da imam rok 12.5., me vsaj ne bodo vsi gnjavili kdaj mislim it rodit
 , teža je 630g. PDP malo prej, in sicer 6.5.2010. Sem se odločla, da bom kar govorila, da imam rok 12.5., me vsaj ne bodo vsi gnjavili kdaj mislim it rodit  

edin za uno lupinco nism zihr, pravjo da je bla slaba na testiranjih, ampak baje zato ker so jo testirali, ko je otrok ležal. verjetno je najbolj varno če v avtu sedi...oh ja treba fajn premislt....
   edin za uno lupinco nism zihr, pravjo da je bla slaba na testiranjih, ampak baje zato ker so jo testirali, ko je otrok ležal. verjetno je najbolj varno če v avtu sedi...oh ja treba fajn premislt....  

Ste mi take lušte s temi krofi, da sem zdaj mojega dragega poslala v pekarno po krof.
  Ste mi take lušte s temi krofi, da sem zdaj mojega dragega poslala v pekarno po krof.  . Sestre so  ble danes sila prijazne z opozorili - kri po novem jemlje ena praktikantka
 . Sestre so  ble danes sila prijazne z opozorili - kri po novem jemlje ena praktikantka  ).
 ).  ).
 ).  kako naj dam tiste priporočene mako majčke čez bodi, če ma pa bodi ful širši rokav! Men se zdi sem mako majco oblekla samo 1krat, drugače pa ves čas bodije na preklop. Verjetno bom tudi zdej to prakticirala.
  kako naj dam tiste priporočene mako majčke čez bodi, če ma pa bodi ful širši rokav! Men se zdi sem mako majco oblekla samo 1krat, drugače pa ves čas bodije na preklop. Verjetno bom tudi zdej to prakticirala.  . Bom naslednjič bolj pridna.
  . Bom naslednjič bolj pridna.  oblačilc notr.
   oblačilc notr.