Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Okrog dveh se mi je pa pridružil
 Okrog dveh se mi je pa pridružil in je bilo še huje,ker sem morala še alkoholne hlape vdihavat...je koj izkoristil priliko. Verzija je pa,da je šel na eno pivo,pol je prišel pa ta pa ta in vsak dal za rundo,skratka posledica,da še še zdej veselo smrči in se ne pusti motit ( bomo videli kako bo to od maja dalje hihi ).
  in je bilo še huje,ker sem morala še alkoholne hlape vdihavat...je koj izkoristil priliko. Verzija je pa,da je šel na eno pivo,pol je prišel pa ta pa ta in vsak dal za rundo,skratka posledica,da še še zdej veselo smrči in se ne pusti motit ( bomo videli kako bo to od maja dalje hihi ).  

mene je tudi malo preganjal tisti krof po zelodcu, ampak na sreco nic hujsega
  mene je tudi malo preganjal tisti krof po zelodcu, ampak na sreco nic hujsega 
   vedno, ampak res vedno dobi mlade
  vedno, ampak res vedno dobi mlade 

, NASLEDNJI PREGLED(NP),  KRAJ BIVANJA, SPOL, KG +
                    , NASLEDNJI PREGLED(NP),  KRAJ BIVANJA, SPOL, KG + 
                      carly        3
                      carly        3 ; 1
                    ; 1 ; 27 let;
                    ; 27 let;  
                      +6KG
                  +6KG