Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Tudi midva sva zelo navdusena nad Joolzom in sva na Kiddies24 tudi nasla to ponudbo. Vendar naju bega
, da pri Joolz ZZZ nikjer ne pise, kaj tocno je vključeno v to ceno. Do tega trenutka sem milsila, da je v komplet za 535 EUR vkljucena samo kosara, vreca za noge in previjalna torba
. Koliko si ti placala in kaj tocno si narocila, midva namrec isceva komplet (sportni del, kosara, vreca za noge in torba spodaj na ogrodju in previjalna torba za na rocaj) a je to potem 535 EUR? 
v košari sigurno vsaj do decembra, ko bo ziher že kak dež, če ne že sneg.
in sem seveda naročila napačne! Sem takoj poslala mail, da bi pravzaprav rabla adapterje za ZZZ-ja, ne za Day-a, upam, da se bo dalo brez problema zamenjat glede na to, da mi še niso nič poslali pa da je cena itak ista za oboje
od dodatkov sem vzela adapterje za lupinico in dežno prevleko za košaro. sedaj pa komaj čakam, da paket prispe...
, tako da tudi ne bo barvno neusklajeno zgledalo da imam v roza oblečeno pupico v rdečem vozičku