|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: korošice
7.4.2010 8:14:00   
snežakinja
Ja nuhalna v Domžalah.....no Štorklja odpade, ker k njej ne mislim več it po vsem kar sem tam doživela. V bolnici pa nismo našli ugodnega termina, ker sem že 13t in 4 dni in se mi že malo mudi. Potem sem poklicala še Strahovo, ker sem za njo slišala da je stručko in mi je dala termin.
Drugače pa do Domžal sploh ni tak problem iti. Imam tudi drugače terensko delo in se vozim vsak dan iz SG do LJ, KR, MB.... tako, da sem že navajena. Sicer se mi je sedaj malo bolj neugodno vozit, ker če ne vozim sama, mi hoče kar slabo ratat. 

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: korošice
7.4.2010 10:31:29   
milena2222
Dobro jutro!
snežakinja-pol te pa naj obvezno kdo drug pelje,ker je res lahko nevarno,da ti slabo postane med vožnjo.A te lahko tvoj dragi?Moj je bil zraven na nuhalni,drugače pa ni hodil zraven na preglede ker ni mogel...Je bilo pa zanimivo na pregledu,ker meni ni šlo naredit UZ skozi trebuh ( v bistvu je bilo tako,da je izmeril parkrat in so prišle različne mere in je zato predlagal,da se naredi vaginalno ) ter je sledil vaginalni UZ,mene je bilo pa kr malo sram,ker je bil dragi zraven,pa tudi pripravljena nisem bila na to...Dr.Lužnik je bil ful prijazen in se je on prilagodil meni glede termina,ko sem mu rekla,da bi pač rada, da je moj zraven,ki pa je ful malo doma,tako da sem res zadovoljna z njim....
top10- v glavnem imam,od ta večjih stvari mi manjka samo še previjalna miza.Sva jo dala delat enmu kolegu,da bo taka malo večja,ker imava malo stisko s prostorom,pa nameravam imeti vse stvari za dojenčka v njej.Pa razne malenkosti je še treba nabavit pol pa bo...Jutri imam pregled,pa mi mora malo povedat,kolk je že velik,da kompletek naredim za iz bolnice.Sem dobila ful oblačil pa bom vrjetno kr od tam naredila en komplet...

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: korošice
7.4.2010 11:26:53   
Soncchhek
Dr. Lužnik v SB SG torej ima licenco za opravljanje nuhalne svetline? To se opravi v ginekološki ordinaciji njegovi ali kje?

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: korošice
7.4.2010 11:39:29   
milabe
na nuhalni je moj tud bil zraven, u glavnem je bil zraven povsod kjer so mu pustili ;)  je fajn če je zraven, če le more...

ja glede oblačil.... js full ne vem kako številko naj kupujem, mam 2 bodija 50 za vsak slučaj, pol mam pa vse 56 naprej... tako so mi svetovali, da si baje takoj na 56 ker full raste.... pa upam da nebo taka mičkena, da bo rabla več 50... ;)
pa me jezi - ker hočem-nočem uzamem roza.... pa sem rekla da bo nevtralno, samo ko je roza pa tk čeeeedno ;)

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: korošice
7.4.2010 11:46:00   
Martinčka
jaz sem tudi bila pri Strahovi in sem bila full zadovoljna... res da ima višjo ceno, ampak sem dala tudi kri in vse.. ter dojenčka nam je posnela na cd in nasploh je bila res super. Drug teden grem še k njej na 3d UZ in komaj čakam!

drugače pa sem jaz v 26t zdaj in imam +5kg.. se mi zdi tudi ok... ampak ti kilogrami so zelo odvisni od vsake posameznice.. nekatere jih imajo v tem času že več kot +10kg ampak se jim to sploh ne vidi.. tako da mislim da je brezveze da se s kg obremenjujemo, ampak pač lepo zdravo jemo in s tem poskrbimo da bodo naši user posted image  zdravi! kg se bomo že potem znebile ko bo čas zato... sam da dobimo zdrave štruce v roke:)


jaz sem si hlače kupila v popku že decembra in so suuuuper za nosit.. džins za nosečnice res brez primerjave.. res pa so malo dražje.. mislim da so bile okoli 60 eur.

včeraj sem pa bila na enmu pregledu v MB in sem šla v Europark in si tam v Peek-u kupila tri oblekice in majčko.. oblekice sicer nuso narejene za nosečnice ampak so tako lepo krojene da je trebušček v njih full cartkan:) tudi ko bo še večji bodo oblekice super... imajo pa precej tudi znižanih stvari... tako da če iščete kakšne oblekice se splača tudi med klasičnimi kolekcijami gledat ker je itak letos vse moderno bolj na široke kroje in gredo naši trebuščki lepo spodajuser posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: korošice
7.4.2010 11:59:18   
milena2222
Soncchhek- ne vem,kje ima dr.Lužnik ordinacijo,meni je delal pregled kr ko prideš v bonišnico desno,prva vrata pred čakalnico.Mogoč je pa tam njegova ordinacija?!Ja,on in dr.Juvanova imata licenco ( za njjiju vem )
milabe- se strinjam,je fajn,da je dragi zraven če je le lahko,moj zaradi službe ni mogel...se mi zdi,da jih na teh pregledih čist zares zadane,da bodo očetjeuser posted image
Jaz sem ful cotk dobila,vendar je med njimi malo cotk št. 50,tudi bolj ciljam na 56.Bom vidla, kaj mi jutri reče,kako velik je že!
martinčka-pa ne vem,če je dr.Strahova dražja,dve moji kolegici sta bili pa sta plačali isto kot jaz pri dr. Lužniku?!Mislim,da je za ta pregled enotna cena!Mogoče si pa ti več plačala,če ti je še kake druge preglede delala ( če praviš da si dala kri...)?


(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: korošice
7.4.2010 12:17:16   
Martinčka
milena2222 ja jaz sem dala še kri in želela sem da bi da posnetke na cd in je prišlo skupaj okoli 120 eur... je rekla da ker nisem iz okolice domžal, da je fajn če dam še kri da če bo slučajno izvid kaj na meji da imajo bolj točen rezultat in mi ni treba še enkrat tk daleč hodit... zato sem dala še kri.. no na koncu sem imela rezultat okoli 1:38400 kar je super rezultat in bojde zaradi tega ker se krvjo naredijo bolj točne analize skupaj z ostalimi meritvami!?

ampak sicer na splošno sem mislila da je dražja... ker recimo pri njej stane 3d pregled 110 eur! meni se zdi to med dražjimi... ampak zaradi strokovnosti grem vseeno tjauser posted image ... za naše user posted image  vse :) hihi

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: korošice
7.4.2010 16:09:08   
milena2222
Martinčka-pol si pa ti imela še tisti drugi pregled,ki bolj natančno določi kako in kaj na krvi...Meni je dr.Lužnik rekel,da po njegovem mnenju ni potreben zato se pol tudi nisem odločila zanjuser posted image
3D pregled pa res ful različno stane,jaz se nisem odločila zanj,sem šla mislim da tam okrog 26 tedna še enkrat k dr.Lužniku na navaden UZ,da mi je potrdil morfologijo in je stal 30 EUR....

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: korošice
7.4.2010 17:38:05   
Soncchhek
Tudi jaz razmišljam sedaj o NS pri dr. Lužniku.... če ima licenco, prakso... mi je potem vožnja kam drugam odveč.

Ste kaj razmišljale o epiduralni ali.....brez????



(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: korošice
8.4.2010 8:42:29   
snežakinja
No tudi midva sva včeraj občudovala najino pikico na nuhalni. Sicer mu sedaj ne smem več reči pikica, ker je že skoraj 8 cm velik. Dr. Strahova je bila za moje pojme ok. Nobenih presežkov, ampak prijazna, vse je lepo povedala, trajalo je pa ca pol urce, cena 75 eur s CD kar je enako kot po drugih ordinacijah kjer sem se zanimala. Za Štorklo pa žel ne vem če je kaj ceneje.
Rezultat je 1:1914, nosna kost lepo razvita in vidna. Glede na mojo starost  je rezultat menda zelo vredu. Nisem se pa odločila še za dodatni DHT test.
Je pa bil otročiček zelo nerazpoložen. Mogoče smo ga ravno zmotili pri opoldanskem dremanju. Je kar lepo na hrbtu ležal in se je komaj kaj zasukal. Pa še potem se je takoj ruknil nazaj na hrbet. Ma rečem jaz, sigurno je moški user posted image  Spola nama pa ni mogla povedat, ampak jaz sem še vedno prepričana, da je fantek.....

Dr. Lužnik, vem da ima enkrat tedensko tudi ordinacijo v Dravogradu. Mogoče ga lahko kontaktirate tam, če je kateri bliže.

Nosečniških hlač pa še sedaj nisem kupila. Se mi zdi da zadnje dni nisem več tako zelo napihnjene in se v enih kavbojkah kar vredu počutim. Mogoče bom še malo počakala....

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: korošice
8.4.2010 8:50:37   
top10
Jutro,

Tak kot je milena2222 napisala imata g. Lužnik in ga. Juvanova licenco. Mislim, da nimaš kaj zgrešit ali greš enmu ali drugemu, itak so vsi full prijazni.

Glede cot, jaz kupujem od 56 št. naprej, manjše nimam nič. Vsi strašijo, da še 56 hitro preraste. In kje po večini kupujete? Meni se HM, C&A zdita kr fajn. Tudi Babycenter mi ni slab... Sploh ne vem koliko bodijev, majčk, hlačk bomo rabli... pa kak otroka oblečt v poletnih mesecih... Ne vem, bomo vidli kako bo vreme. A bo katera imela pralne plenice? V MŠ mi je dalo malo mislit, sam zaenkrat sem še na plenicah za 1x uporabo... Za pranje mi še povejte, uporabljate mehčalec?

milena2222 čakamo na poročilo, ko prideš iz pregleda. user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: korošice
8.4.2010 8:54:53   
milena2222
snežakinja- user posted image za opravljeno nuhalno ter v redu rezultat.Moj user posted image tudi ni bil najbolj razpoložen na tem pregledu, spola tudi ni mogel določit,je rekel samo,da je malenkost večja verjetnost za en spol,kar ti pa itak nič ne pove...Ti kar zaupaj svojemu občutku,meni tudi moj govori,da bo fantek in pikauser posted image
Soncchhek-jaz sem podpisala za EA ter jo tudi nameravam vzet ( moj prag bolečine je ekstremno nizek ) razen seveda če bi imela brzinski porod,pol pa tk ni panike..hihi
Tako se grem počasi spravit pa na pregled,da vidimo,koliko je user posted image zraslo....

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: korošice
8.4.2010 9:48:08   
milabe
uf kako je fajn ko pridem pogledat, pa so korošice ful aktivne user posted image
glede plenic: pampers ali kaj podobnega + bombažne za široko povijanje, ki je 2 ali 3 mesece... sem pa kupila bombažne v KIKu, ker so take lepe obarvane, cena je pa tud normalna... 3 v paketu, mal čez 3 eur...

UZ- če nebi imela vsakomesečnega v Lj, bi ziher si še enega plačala, da še enkrat preverijo, pa mislim, da je boljši občutek ko ga vidiš, pa seveda da bi mi spol potrdili...

EA - absolutno, razen, če bom imela izjemno hiter in lahek porod, drugače pa JA! ;)

cote, kot sem že rekla dva bodija 50, vse ostalo 56 dalje, dobila od prijateljice skoraj vse kar potrebujem, ki je tud lani rodila poletnega otročka... Seveda se pa ne uprem lepim modelom v HM in drugje, ker neki pa tud moraš kupit za dušo ;) 
drugače pa če je vroče ima dojenček komot tud kratke rokave, če mu je hladno/mrzlo pa preveriš na hrbtu ali na prsih 8to se še smopmnim iz šole hehe)

za pranje bom imela sensitive prašek in mehčalec... ena kolegica ima tudi samo mehčalec sensitive, pa običajen prašek pa je ok... najbrž odvisno koliko je občutljiv...

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: korošice
8.4.2010 10:12:25   
Soncchhek
Ja pri pralnem prašku je odvisno a ima dojenček občutljivo kožo ali ne, če jo ima so super pralni oreščki- ali pa oreščki v tekoči obliki ( imajo v MUllerju Velenje ali pa Biotop Celje), jaz to uporabljam že kar nekaj časa in je super. Pa še barvo perila ohranja.

Pleničke pa so mogoče res najbolj enostavne za enkratno uporabo, čeprav kolikor pravijo prijateljice in sorodnice, je kvaliteta Pampers pleničk kupljenih v Mullerju, Bipi ipd. 100% drugačna kot pa da se kupijo pri nas. Odvisno iz kje so uvožene.

Super je, dobit cunje od nekoga....sploh če se ujame še letni čas....

Jaz sem v 8 tednu pa nosečniških cunj itak še ne rabim, sprememba je edino to da sem zaradi slabosti šla dol skoraj 6 kg, ampak moderc pa kar kipi user posted image . Pa tudi sem doma na bolniški in je pač trenerka moja sopotnica.



(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: korošice
8.4.2010 10:54:04   
milabe
6 kil?????????? uauuuuuuuuu, pol pa itak nič ne ostane v tebi!!!
samo meni je grozno bruhat, in sem vesela, da sem samo 2x do sedaj.... meni bi se zmešalo, če bi tolk bruhala....

A v Velenjskem Muellerju kupiš une oreščke? Zgleda nisem dost dobro prečekirala polic..
A pol cote tud dišijo, so mehke itd....? Ker ne maram, da ko se mi na štriku posušijo, da so trde in brez vonja.... Moje najljubše gospodinjsko opravilo je pranje perila, ker pol tako vse diši user posted image ...

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: korošice
8.4.2010 11:17:38   
top10
Jaz sem bila na istem, sem tudi šla 6 kg dol, sam so po 15.tednu minile slabosti, na sreeeečo. Res ni prijetno, sam se da pretrpet... Mene je infuzija, ko sem bila 3 dni v bolnici malo spravla k sebi. Pol se je pa počasi vse lepo uštimalo.

milabe zakaj imaš mesečne ultrazvoke v LJ? Tudi meni ni lepšega kot čisto dišeče perilo. user posted image Jaz sem pa slišala veliko pozitivnih mnenj za kroglice iz Sanolaborja, 2 staneta okol 50 €, pa jih imaš cca 3 leta. Perilo jke brez vonja, pa menda mehko. Nekateri dodajajo še malo praška in mehčalca. Jaz sem si rekla, da bom za spodnje perilo 2x izpirala, pa brez mehčalca, vrhnje pa z mehčalcem. Si je treba malo komplicirat življenje. user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: korošice
8.4.2010 11:20:29   
Soncchhek
milabe na srečo sem pridobila kar nekaj dodatnih v zadnjih dveh letih tako da se te izgubljene ne poznajo kaj..
ni pa fajn....
jem lahko le par žličk vsega.....pa je dovolj.... da ne govorim kaj vse sem lahko prej jedla...-

po oreščkih ( celih ali tekočih) cunje ne dišijo....mogoče le tak čisto nežen vonj. jaz dodam namesto mehčalca kakšno kapljico eteričnega olja.....so pa mehke.

Menda jih imajo tudi v DMu in Mullerju....ne vem točno...a tudi na Koroškem, ker do sedaj sem jih vedno kupovala v Biotopu Celje.

Te krogljice za prat je imela moja prijateljica, zdaj ne vem točno katere firme.....praška je dodala minimalno ali skoraj nič....ampak na belem perilu so puščale črne pikice....črtice....res je grozno izgledalo....tako da jih je vrnila nazaj. Je treba biti očitno ful pozoren katere firme& kvalitete so.


< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 8.4.2010 11:22:05 >

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: korošice
8.4.2010 11:28:48   
milabe
ok ziher moram kupit tele oreščke.... pa pol par kapljic olja daš tam noter ko je za mehčalec? sej mehčalec je itak sam zato, da smo razvajeni in da ga kupimo....

no js sem dobila nek apetit po tehle praznikih, tak da pričakujem naval kilogramov (al pa tud ne) ponavad zvečer nisem bila lačna, mogoče kak jogurt al pa čokolino hehe, zdej pa me prav lahkota daje user posted image   pol pač jem...

TOP10: v Lj hodim, ker sem imela Toxoplazmo in je sicer zdaj vse ok, ampak tam na 4-5 tednov imam UZ, kar je super.... pa zdej mislim, da me še čaka en krvni test za toxo... pa upam da bo spet negativno...

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: korošice
8.4.2010 11:48:14   
pixieM
Pozdravljene!

Sploh nisem vedela, da tudi ta forum obstajauser posted image . Tudi jaz spadam pod korošice.
Čeprav pa sem bolj taka ''potuhnjenka'', bolj berem te forume, kakor komentiram. In vidim da je tukaj tudi snežakinja, s katero sva tudi na Oktoberkahuser posted image . Sicer bolj malo komentiram zaradi ''težav'', ki sem jih imela in ne zato, ker nisem zgovornauser posted image .
Morem povedati, da jaz pa sem pri Štorklji. In sem kar zadovoljna, zato me zanima zakaj je vam anti? Če imate kakšne slabe izkušnje mi prosim povejate, da se ne bom ''nasrala''.
Trenutno sem v 11.tednu, čakam na nuhalno konec aprila.  Zredila sem se menda pol kile, jutranjih slabosti niti nisem občutila. Sem pa po kosilu napihnjena kot balon!


(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: korošice
8.4.2010 11:48:34   
top10
Držim pesti, da bo spet negativno. Jaz sem imela tudi pozitivno, sem 3x dala kri, da so se prepričali, da se nisem okužila med nosečnostjo. Sem jo pa menda staknila par mesecev pred zanositvijo.

Na koncu bom itak ostala pri navadnem prašku in mehčalcu.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: korošice
8.4.2010 11:58:45   
milabe
pixiem user posted image user posted image user posted image
no upam da boš pa pr nas bolj zgovorna ;)

Moja izkušnja z Štorkljo je taka, da je ni skrbelo, če je bil slabši PAP, s katerim imam skos probleme. Pri sedajšnji G pa redno delava teste in se zavzame zame.... Poleg tega mi sestra ni bila všeč, me je tud včasih grdo gledala, ker sem prišla zadnjih 5 minut, ko je še delila recepte za tablete....Pa mislim, da tudi tistih 5 minut je lahko prijazna o strank!!! Pa karkoli sem G uprašala, je rekla da naj me nič ne skrbi, pa ekstra razlage tud nisem dobila....
Bolj pa sem se odločila za odhod zaradi izkušenj drugih žensk, katerih zgodbe niso vesele... Razni zapleti v nosečnosti itd....
Je pa res tako, da če je do tebe ok, je ok, ene jo pa hvalijo, meni pač ni vredu.... Jaz sem pač rajši šla na 'ziher'. Je pa baje velik naval iz Štorklje v Bolnišnično ambulanto... vsak sam presodi kaj mu paše.

top10, jaz sem jo pa staknala glih med spočetjem baje ;) tako da je tud milejša oblika toxe.


(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: korošice
8.4.2010 12:15:43   
pixieM
milabe - hvala za pojasnilo. Jaz sem sicer k njej začela hoditi kar hitro (mislim, da bo zdaj 10 let) in je bila vedno res korektna. Najprej sem imela grozne probleme z menstruacijskimi krči, potem se je vse uredilo.
No, zdaj ko sem ugotovila, da sem user posted image , sem jo poklicala, šla na pregled, pa sma ugotovili, da imam kasnejšo ovulacijo in sem bila na pregledu s 5.tedni in ne 7., kakor je v navadi. Takrat je bilo vse ok, še isti teden v soboto sem zakrvavela. Sem jo klicala, sta zagnali ona in sestra celo paniko (sestra je zdaj neka druga in ne ta, ki sem jo bila navajena). In sem v ponedeljek takoj šla na pregled, in mi je naredila UZ, vse je bilo ok. Zakaj ta krvavitev - ni vedela, rečeno je bilo, da je mogoče vgnezditvena. Po tem pregledu sem imela še enkrat rjav izcedek in enkrat roza. Seveda je sledil nov UZ in spet...vse je bilo ok (srček je bil, pikica je zrastla). Naredila mi je še bris in dala sem kri. Povedala mi je, da bris ni pokazal nobenih krvavitev in da se ti izcedki pojavljajo, da naj bom čim bolj pozitivna. Po tem pregledu zvečer sem dobila rozast izcedek. Pa sem si mislila...ok, mogoče, ker nisem bila sproščena in ker je vse bolj občutljivo, mi je počila kakšna žilica. Potem se je ta roza izcedek spremenil v rjavkastega (ne temno rjavega, ampak tako rjavo-oranžen, bled, nič obilen ampak tak rjavkast beli tok, ki je trajal 5 dni. Po vikednu sem poklicala G in povedala kaj se je zgodilo. Je rekla, naj jemljem Magnesol in če se ne umiri takoj nasledni dan k njej. In se je res umirilo. Potem mi je razložila, da lahko, ker je bil čas ''menstruacije'' tudi zna priti do teh izcedkov in da to od brisa ne bi smelo biti. Spraševala me je tudi po krčih (ki jih nisem imela) in potem rekla, da pri naslednjem pregledu bova točno videle pri čem smo. To pa bo konec aprila. Tako, da tudi če bi prišlo do splava, saj ne more kaj narediti - narava je le narava.
Kako pa izveš za to toxoplazmo? To te pokličejo iz ginekološke, da je test za toxoplazmo pozitiven, ali kako ti dajo vedeti? Na naslednjem pregledu? To je moja 1.user posted image (saj je več kot očitno) user posted image .

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: korošice
8.4.2010 12:44:01   
milabe
jaitak ob prvem pregledu te ponavadi da na krvni test da potrdi nosečnost (pri meni je bilo tako) potem pa mislim da sem pri drugem pregledu dobila napotnico za kri in vodo še enkrat.... da so preverili krvno skupino mojo, pol RHD+ in K (al je bilo to že kr ob prvem pregledu, nisem 100%) in pa test za toxo. Ker je bil izvid pozitiven, me je sestra od G poklicala, da sem morala takoj prit v ambulanto, da mi je dala napotnico za LJ.
vem pa, da ko sem bila v 9T sem že imela izvide za Toxo...

A da je že v 5T videla srček? Uau, hitro ;)

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: korošice
8.4.2010 12:52:57   
pixieM
Aha...ker mene ful skrbi ta toxoplazma. Tako, da komaj čakam da dobim izvide krvi, da zvem če je vse vredu. Bi bilo fajn, če bi jo že prebolela...
Srček se je videl na začetku 6.tedna - takoj po krvavitvi (na slikici piše 5w 6d-tako da še ne 6.polnih tednovuser posted image ). Kri sem dala pa v 7.tednu, ampak mi nič niso klicali, še tam sem bila enkrat vmes, pa nič ni rekla... Mislim, da je vse vredu, ker sem mogla dat telefonsko in vse, pa me niso nič klicali. Zdaj pa čakam ta 13.teden, da grem še na nuhalno... In stiskam pesti, da je vse tako, kot mora biti.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: korošice
8.4.2010 13:07:36   
milabe
ja če te niso klicali pol je itak vse ok, js bi pa za svojo dušo še vseen uprašala na naslednjem prgeldu če je vse ok s krvnimi testi ;)

seveda bo vse ok!!! krvavitve ki si jih imela in izcedki, so bolj kot ne normalni za tisti čas nosečnosti... po moje že...

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?