Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

hvala
ti šment nč nouga sam punce smo pa zdraviiiiii že 3 tedn alelujaaaaaa
sem še enkrat vprašala,da ne bi slučajno kaj odpadlo.
nisem imela tako pogosto razen proti koncu.Kri mi pregleda 3 krat v celi
isto kot ti tk da pomojem imajo naši sončki še veliko prostora in lepo pridno telovadijo meni je moja G rekla da je po 32 tednu pomembno kako je otrok obrnjen pa še takrat ima čas da se obrne..
....Nam je zelo pomembno da sem na čim manjše zloži voziček ker smo imeli par mesecev nazaj kreš in še sedaj niso stvari z zavarovalnico rešene tk da imamo en avto trenutno za silo i je zelo majhen ker je coope in zna se zgodit da glede na to kako iz zavarovalnice zavlačujejo da ga bomo imeli še kar dolgo...Pa si sploh ne predstavljam družinskega izleta ker na zadnjih sedežih bosta otroka in potem že zmanjka prostora v prtlažnjiku pa bo voziček če sploh pride s košaro noter a kje je pa še vsa prtljaga
..
Nisem zihr, ker jih do zdaj še nisem imela, se mi pa zdi, po tem kar sem prebrala na googlu. Kam naj zdaj jaz grem? Do osebne zdravnice, ali do G, namreč piše, da je fino, da ti prvič potrdijo diagnozo, da vsaj veš, če je to to
. Nekaj obljubljajo za jutri. Sem že čisto depresivna od tega vremena.
vse vredu.
upam da pocasi rata topleje ker sem sita tega mraza pa drzanje avtomobila zjutraj