Nefretiti
|
Jutro! Po dolgem času se spet oglašam. Malo sem lena za pisanje, včasih bolj površno preberem, kaj ste napisale. Vidim, da ste se že kar začele opremljat in intenzivno pripravljat na dojenčka. Jaz nisem kupila še nobene cotke (res, da je to drugi otrok in se mi zdi, da niti ne bo potrebno), je pa res, da sem vzela v roke kvačko in bom našemu bejbiju nakvačkala odejo, copatke in kapico. Posledično pa je s kvačko prišla tudi bolečina v križu. Sem bila včeraj pri zdravnici, ker sem mislila, da imam težave z ledvicami. HB je vse OK, razen bolečin v križu, ki pa so spremljevalec nosečnosti. Voziček: neznosno si želim novega. Možek sicer ni preveč navdušen in sva dogovorjena, da če prodam starega do aprila, mi bo kupil novega. Če katera potrebuje voziček, ga jaz še vedno prodajam. Gre pa za kombiniran voziček PegPerego UNO, rdeče barve, zraven je tudi senčnik v isti barvi. Dam ga za 100 EUR. V prvi nosečnosti je tudi meni potekla pogodba in mi je niso podaljšali. Ampak mi je potekla par dni po nastopu porodniške. Ful je zoprno.......ne dobiš regresa.....nisi ne tič ne miš, niti brezposeln, niti zaposlen, šač na porodniški. Nisem prepričana, če si res breme delodajalca, saj gre porodniška iz fonda socialnih transferjev, kolikor jaz vem, delodajalca nič ne stane. Bodite vztrajne......pritisnite tudi na človeško plat, na vest delodajalca. BESEDA NI KONJ!