Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je bila tamala kar žalostna, ker je šla samo zaradi tega v vrtec danes..Je kar veliko doma če imam jaz bolniško pa mal šprica vrtec...
sej to je men jasno, da ni fino, sam včasih mal "znoriš"
tud ko te delodajalec odjavi se prijaviš na zavod in prineseš potrdilo da si na porodniški da te ne pošilja na razgovore si pač na neki pauzi tko je blo pri meni prvo rundo
, samo meni ni nikoli povedala. Me pa pogleda vaginalno skoraj vedno, kar pred leti ni delala in ji to očitno zadošča.
za pit pa sem se čist psihično pripravla in glej ga zlomka prav prijetno je blo še posebej ker sem bla tešča mi je prav pasalo mal sladke hrane
in bije zelo lepo, kilce so me spet malo presenetle ampak G pravi da je to super +7,8 (so zelo natančni ampak odštevajo za obleko pa nič tk da se malo tolažim ker sem bla fulll oblečena saj je bil zjutraj res marzek)..
ko sam pomislim da bo tak cel vikend in mi smo celo zdravi po enem mesecu
po tamalega da greva še malo ven, papa