Luskica
|
Fluf nažalost mam tud jaz glih na koncu tega profesorja, ki me zna zajjj..... Sej sem se že pr seb odločla, da bom šla takoj po novem letu vsem na govorilne, pa naj mi že zdaj dajo dodatne naloge, da spacam to šolo! Hormončki pa ojojoj! Vceraj sva bla z mojim na neki zabavi in sem mela jaz ob 11 zvečer že dost vsega in sem šla domov, z mojim pa sva se zmenla, da pride s taksijem. Skratka vozim, vštric pa mi pelje avtobus. Ker sem se bližala križišču, kjer bi mogla zavit, sem dala lepo žmigovc, pa čakala, da gre bus mimo. Za mano pa je vozu nek avto, ki je dal za mano žmigovc, že takrat, ko sem bla jaz napol že na drugem pasu. Jaz sem se vključla, on pa za mano pa dolge luči spuščat, pa podobne primitivne. To sem še neklak požrla, ajde! Pol pa je tam zavil desno kot jaz in kreten je pol metra pred mano zavil na moj pas in to s ful brzino! Najprej sem si itak sam mislila ah še en prepotentnež z avdijem, ko pa sem pomislla, da je spravu v nevarnost še moje detetece, pol pa v jok in nikakor ne nehat Čez ene 15 minut sem se komaj k seb spravla in pomirila! Butelj, mi je prav večer uniču Moram še jaz mal mojga pohvalit! Tok mi pomaga pri vsem, ker vid, da sem jaz čist zmozgana. Že dva mesca sam on pegla, pospravlja, večinoma tud kuha, da jaz samo pridem domov kot gospa! Sej mu vsakič povem kok je priden, pa da bi se kar še enkrat poročila z njim.
|