Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Morda imaš res porušen imunski sistem in se zdej, ko vse sorte razsaja, težko okrepi. Jaz jem še vedno Elevit tablete, ki imajo polno vitaminov, in se mi zdi, da se po njih res boljše počutim. Sem tudi kakšna dva tedna nazaj kašljala in smrkala, pa je bilo na srečo hitro bolje. Kaj pa vem, lahko poskusiš kaj takega

ni razlog da te G ne bi vzela, saj ima vsaka pravico zamenjati svojo G in to je meni tudi sedanja povedala, vendar pa ne marajo na sredi
, se mi zdi to prav luštno. Itak, da se me je Bizovičar mal prvošču, ker sem bila edina
OK če me tud pogledajo ne. ah prav razočarana sem....nekoga bi na pol pregriznila in naj sploh ne omenjam da sem bila v Leonišču od 8.40-13.15 za popenit res. sem se kar na samoplačniško prijavila jutri k dr. Pušenjaku. pismo če ne plačaš ti res naredijo samo tista 2 pregleda ki ti pripadata. No tako pa sem spihala svojo jezo, zdej grem pa kar jest