|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varnost in donos
13.1.2011 22:18:23   
MUNAN
Pozdravljene -i!

Mene pa zanima če ima kdo izkušnje s tem "podjetjem" in kakšne so. Za vse informacije bom zelo hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varnost in donos
14.1.2011 9:25:19   
mate0ja
te firme ne poznam. Sem se pa pred kratkim odločila, da končno začnem dajat nekaj na stran za "hudeč čase" in sem ravno na RR dobila info za podjetje Vzajemci. http://www.ringaraja.net/clanek/najpogostejse-strategije-varcevanja-v-vzajemnih-skladih_2071.html sicer je pa njihova spletna stran www.vzajemci.com. Sm zelo zadovoljna s svetovanjem in presrečna, da mi niso silili produktov, pri kateih bi se mogla zavezat za daljše obdobje. 

_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu MUNAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: varnost in donos
14.1.2011 12:43:46   
jedruga
Ker je mož pred nekaj leti butasto invstiral v e&s (oziroma če se bolj natančno izrazim preko e&s) še vedno mal sledim vsemu skupaj in kot jaz vem je tudi ta družba povezana s tem piramidnim sistemom. Kot je mate0ja rekla, se v primeru da si želiš finančnega svetovanja obrni na bolj preiskušena podjetja kot so Vzajemci ali pa mogoče Individa. Ali pa se obrni direktno na zavarovalnico, banko, družbo za upravljanje. Drugim pa raje ne zaupaj. Vsakemu gre samo za provizijo. Če bi vsakemu svetovalcu, ki pokliče po telefonu zaupala, boš imela v nekaj letih kup zavarovalnih polic, ker je z vidika posrednika vsaka najboljša, denar pa ti v resnici ni dosegljiv. 

(odgovor članu MUNAN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: varnost in donos
15.1.2011 22:07:00   
MUNAN
Hvala vama.
Sem bila že prej bolj kot ne skeptična... Predstavljeno je bilo tako lepo in enostavno, da je bilo že slišati prelepo.
Se je pa treba odločit kako bomo varčevali za naša sončka. Bom upoštevala vajin nasvet in se pozanimala še drugje, bolj neposredno.
Če ima kdo še kakšen nasvet je več kot dobrodošel.

(odgovor članu MUNAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: varnost in donos
19.4.2011 14:45:14   
Falc0n
Lep pozdrav! Jaz sem se tudi odločil za varčevanje pri "njih" in me zanima, glede na to da omenjate piramido, kako naj bi oni prišli do mojega denarja. Navsezadnje je denar pri Wiener stadtische. Ter kako naj bi v njihovem primeru piramida delovala?

Hvala za informacije!


< Sporočilo je popravil Falc0n -- 19.4.2011 14:46:23 >

(odgovor članu MUNAN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: varnost in donos
19.7.2013 16:21:14   
Marjan61
Draga Jedruga, je bilo to pred letom 2011? Z njimi sodelujem že nekaj več kot dve leti in ti povem, da v preteklosti res niso zastopali tako vrhunskih imen kot danes, morda je še prišlo do kakšne napake, ampak načeloma že od 2000 leta delujejo korektno in pošteno, skratka daleć pred vsemi ostalimi slovenskimi ponudniki, tako da na podlagi česa trdiš, da je mož ravnal nespametno?

(odgovor članu MUNAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: varnost in donos
19.7.2013 20:46:00   
liliana
A je Varnost in donos nekdanji E&S.....?

(odgovor članu Marjan61)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: varnost in donos
19.7.2013 22:33:13   
Vijoličarka
Lili, če se malo pobrska po internetu, se lepo vidi, da  nekdanji direktor E&S Jovićević Mladen nastopa kot eden izmed treh solastnikov V&D. Firma ima torej tri lastnike, enega direktorja in nobenega zaposlenega. Za firmo takega formata, ki sodeluje z samimi uspešnimi bankami, zavarovalnicami in drugimi finančnimi hišami, bi človek pričakoval, da imajo vsaj tajnico in koga, ki izpolnjuje formularje. user posted image  Ti podatki niso prikazani na njihovi internetni strani.


Torej, na podlagi internetne strani V&D se sama ne bi odločila, da jim zaupam svoje finančne posle.

Kot prvo me moti, da drugega, kot naslova in fotografije lokacije, prav nič ne piše o firmi. Ni registrske, davčne številke, ni ljudi, ni točnega opisa dejavnosti in produktov. Samo neki neargumentirani slavospevi, namenjeni da privabijo človeka v njihove prostore, da mu lahko ''operejo glavo''.

Če npr. samo primerjaš Vzajemce, kjer so vsi skladi lepo predstavljeni, skupaj s tekočimi in preteklimi donosi, oceno tveganja... no, enostavno ni primerjave.

Na prvi pogled gre za firmo, ki posreduje pri finančnih naložbah in zavarovanjih in zato pobere določeno provizijo. Tu ni nič spornega.

Glede na to, kako je danes vse dostopno, gre človek lahko mirno samo do banke in zavarovalnice ter se s tem izogne posredniški proviziji. Za sklade so itak Vzajemci solidni in pregledni, torej ne vem, kaj je glavni vir preživetja te firme. Čisto možno, da kakšna, v celofan zavita piramidica in kakšne zgodbice o sijajni priložnosti, ki jo je treba izkoristi pred vstopom na borzo.

No, Lili in jaz sva tukaj čisto togi in take življenjske priložnosti redno izpuščava. user posted image

Pa ker sem tečnoba, moram dodati še, da mi ob imenu ''Varnost in donos'' zvonijo vsi alarmni zvonci. Kajti varnost in donos sta si obratno sorazmerna.  Čim nekdo začne bluziti o popolni varnosti in visokih donosih - beži, kolikor te noge nosijo. Saj, včasih je sreča in krompir, ampak običajno pa ne.

< Sporočilo je popravil Vijoličarka -- 19.7.2013 22:42:23 >


_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: varnost in donos
20.7.2013 5:08:48   
Paštetka
Ma dajte, ne nasedajte takim neumostim in bedarijam. kdo vam bo pa dal/ podaril kdaj kaj denarja?
Pa toliko je bilo že slišanegaa o takšnih in deugačnih kvazi nategunih, da res ne vem, a je folk neumen ali kaj, da "neznancem" zaupa svoj denar, potem se pa joka.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?