|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Drage Aprilke
14.4.2006 14:02:23   
elze
Mojcika - hvala za tolazilne besede. Saj je res da si moramo same pomagati in ne gledati da nam je samo cakanje ostalo ampak si tudi zafilati vsak dan pa bo lazje, samo ves ceprav sem vceraj se mislila tako, danes po pregledu pa me je spet strah sprozitve poroda kar se najbolj verjetno bo kmalu zgodilo. No vseeno kot sem rekla hvala za tolazbo!

Ksenija - tudi jaz sem po roku sla vsak drugi dan na pregled k svojemu g. Sem bila v ponedeljek, v sredo in danes. Zmeraj smo poslusali srcek in me je pogledal - odprta sem od ponedeljka za en prst in to se ne spreminja, pa se dokaj trdo je vse okoli, vsaj tako mi je povedal. Danes sem 5 dni cez rok pa mi je g. povedal naj cez dva dni (na teden cez)| grem v porodnisnico. Predvideva da me tam bojo obdrzali in sprozili porod. No v vsakem primeru me bojo tam se enkrat pregledali, naredili CTG, mogoce tudi pregled plodovnice. Edina razlika med nami je vidim v tem da mene sele po enem tednu zamude je napotil v porodnisnico tebe pa takoj.
Za vodo naj te ne skrbi, se vsaka je rekla da je vedla da ji je odtekla voda. Sem imela prejsnjo nedeljo jaz prvic veliko belega toka pa sem bila zaskrbljena ker je res bilo veliko (sem bila cisto mokrih hlack) in sem sla v porodnisnico pa so naredili test in ugotovili da ni plodovnica, tako da ce dvomis lahko gres da ti naredijo test, to ni nic hudega. Na tvoja ostala vprasanja pa bom tudi odgovorila s tem kar sem do zdaj prebrala in kar vem: ni nujno da ce ti odtece voda takoj dobis popadke ali da jih dobis sploh. Ce ti odtece voda ni nobenega razloga za paniko - ce je po kapljicah, tako malo da nisi cisto ziher gres v porodnisnico naj preverijo ce je to to. Ce se pa zadeva vlije (tega ne mores falit, vsaj pravijo da ko se najdes v luzici ze ves kaj te caka) poklices resilca da te odpelje v porodnisnico. To je vse, popadki pa voda niso nujno povezani s tem da ce ti je res odtekla voda te po sprejemu potem nafilajo z umetnimi popadki da pospese proces ker morajo poskrbeti tudi za otroka ki ne more neskoncno cakati na tvoje popadke ali bi prisli ali ne ko je enkrat voda odtekla. Pa naj te ne bo strah, saj si en porod ze dala cez.
Mene je strah samo te sprozitve, bi prav vesela bila ce bi dobila popadke ali ce bi mi odtekla voda - da se je vsaj na en nacin zacelo normalno, mene je samo strah tako iz nic priti pa da ti zacnejo vse "na suho", to se mi ne zdi fajn, samo ce se bojo tako odlocili pomeni ze da je tako za otroka prav....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Drage Aprilke
14.4.2006 14:03:57   
*zvezdica*
Hej aprilčice, vas je kaj lunca pripeljala do porodnišnice?
 
Jaz sem včeraj prišla iz porodnišnice. Kot vam je že kajča povedala se je v ponedeljek ob 17:41 rodil Marcel.  Lahko vam povem, da je bil porod zame res enkraten dogodek. No, naj vam malo opišem kako se je vse skupaj začelo. Ob 4h zjutraj me je začelo nekaj »šravfati« ampak nič resnega…to se je ponavljalo potem na 12, 10, 8, 6 minut….ampak šlo je bolj za otrdevanje trebuha…bolelo me ni popolnoma nič. Ob 5h sem se šla stuširat…pripravljena da greva v porodnišnico. Ker pa nisem bila prepričana a so to sploh pravi popadki ali so samo lažni sva raje še malo počakala doma…nakar se je vse skupaj ustavilo. Zaspala sem nazaj do 9h…sicer mi je na vsake toliko otrdel trebuh, ampak nič resnega. Šla sem še v trgovino…moj dragi je bil ravno na bolniški in sem ga še na sprehod vlekla J….trebuh je spet začel otrdevat…pisala sva si popadke…ampak res mi je blo čudno ker me niso boleli. Ob 13h sem še kosilo skuhala, se šla stuširat, umit lase…sem rekla da se greva za vsak slučaj raje v porodnišnico pokazat. Ob 14h so me sprejeli in sem bila odprta že 4 cm, priklopli so me na CTG, klistir….Z možekam sva potem do 16h postopala po bolnišničnem hodniku…popadke sem že bolj čutila, čeprav res nič posebnega. Ob 16h so me poklicali v porodno sobo in me priklopili na umetne popadke. Res so se takoj začeli in to noro intenzivni. Ne bom rekla da ne bolijo…kar fejst jih je treba predihat…ampak zdržat se da vse. Po uri popadkov sem začela pritiskat in že z 2. popadkoma se je zaslišal težko pričakovani otroški jok. To je pa nekaj najlepšega! Malega kričača so mi takoj dali na trebuh…noooor feeling! Tako da imamo pri nas enga fejst fanta z zelo močnimi glasilkami in noro gostimi črnimi laski. Res je pravi lepotec J.
Lahko rečem, da se je malinov čaj obrestoval…nisem bila nič strgana, prerezana, šivana….res nič. Po porodu sem se počutila odlično…tako da sem šla iz porodne na oddelek kar sama peš, moje stvari so pa na vozičku namesto mene peljali J. Zdaj se že veselo crkljamo doma in komaj čakamo, da gremo na zrak!
 
Vsem ki vas porod še čaka želim, da bi šlo vse skupaj čim hitreje in da boste čim prej stiskale svoje štručke k sebi!
Vsem novopečenim mamicam pa  ČESTITKE!!!!!!
 
NORO LEPO JE BIT MAMA!!!!

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   RE: Drage Aprilke
14.4.2006 18:41:44   
2mak
Aprilke, živjo!

Joj, sedaj vas je pa res še posebno dobro brat, ko smo prišle do našega meseca in se zadeve odvijajo bolj pestro. Jaz sem še kar nosečka in moram povedat, da mi ni nič težko. Sem sicer okorna in težko izpeljem kak sprehod, pa tudi pri pospravljanju se hitro utrudim, ampak sicer prav uživam. Trebuh mi vsak dan otrdeva, ampak zaradi tega še ne grem v porodnišnico, ker sicer ne čutim popadkov. Me pa špika in to je to. No, ampak v pričakovanju pa sem - se mi zdi, da večino dneva razmišljam o svoji nosečnosti - vse, od začetka do danes. In ful me zanima kako bo na porodu in po njem. Sem kar optimist in upam, da mi bo to pri porodu kaj pomagalo. V nekaj dneh bomo že trije in tega se res veselim. Potem bo pa Ankica še mene napisala med mamice, a ne? Juhuhu... Samo bo verjetno trajalo, da bom sporočila, ker nimam od nobene gsm-ja in bo treba počakat, da pridemo domov. Se že veselim!

Zvezdica, ful si lepo napisala, da se da vse zdržat in da je ful lepo bit mama!

LP IN ČESTITKE VSEM MAMICAM IN POZDRAVČEK VSEM, KI ŠE ČAKATE "TISTI" DAN!

Aja, a se spomnite, ko smo pozimi sanjale o sončku in piknikih? No, kmalu bo čas tudi za to. Pri nas je sonček danes že cel dan in zunaj je tako dober svež zrak!!! Še piknik naredimo, pa bo popolno! :)

Pridne bodite. user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   RE: Drage Aprilke
14.4.2006 19:20:36   
Katjusa
Zivjo!

Tud mi smo se v enem kosu:) Tud jst sem ravno danes kot 2Mak razmisljala o celo nosecnosti in obujala spomine na trenutek ko sem naredila test in se vsa objokana od srece ovila dragemu okoli vratu..... No pa je za nami ze 9 mesecev nosecnosti in pricakujemo cesa smo se tisti dan tako rezveselili.... ce to niso lepi spomini!

Zandnje nekaj dni sem bla ze ful neucakana kdaj bo pa kak bi blo fajn ce bi mal prehiteval pa sme se odlocila da beba ze ve kdaj bo pravi cas in da nost ne bo ostala ko bo dozorela bo ze prisa! tko da sem se tud jst dons mal skulirala in se lotila rahlega pospravljanja....
A vas tud drgac ful spodaj boli ponoci me tako boli da se ne morem premikat (tocno med nogami kot da mi vse narazn vlece bolecina je neznosna) kadarkoli sme malo dlje primiru se potem komaj razmigam..... Drugece pa se pocutim odlicno vcasih na trenutke tako dobro kot da bi ne bila noseca res pa je da je hoja po stopnicah malo tezja ampak se da ce se hoce!


Vcaraj mi je G se enkrat reku da nej stejem gibe pa sem mu povedala da jih ne cutim da so ful rahli da se morem prov umirit in drzat roko gor da zacutim in je reku da se nej vsaj 10x na dan vsedem al pa ulezem in dam roko na trebuhuser posted image halo pol lahko tak cel dan lezim sej pa mali ne brca nonstop ampak tud spi in vcasih cakam vec k pol ure da se kej premakne..... tko da to stetje jemljem kr mal z rezervo.... A ve stejete gibe?

Berem tud da mores ce ti voda odtece poklicat resilca no nam so v materinski rekl da ce nam voda odtece da nas more takoj kdo pripeljat v poropdnisnico in da mormo met noge dvignjene.... to ne vem kako je ravno izvedljivo v avtomobilu pa se prepasan je treba bit....

Punce a je luna kej delala? Sploh tiste k verjamete v te zadeve, vas je perepricalo al ste spremenile mnenje?

Lep pozdrav pa uzivajte z busiji ali brez:)

Katja





(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
   RE: Drage Aprilke
15.4.2006 12:04:08   
elze
Na sosednjem forumu nas je DrejcDrejc obvestila da je rodila sina user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
   RE: Drage Aprilke
15.4.2006 13:16:21   
Katjusa
DD vse cestitke za sina!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko cartanja in spanja!

Lep pozdrav vsem!

Katja

(odgovor članu elze)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   RE: Drage Aprilke
15.4.2006 20:00:20   
kaja29
ali katera od vas pozna kak forum kjer odgovarja pediater

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
   RE: Drage Aprilke
15.4.2006 23:12:00   
Katjusa
Kaja29 malo sem pobrskala in nasla tole http://24ur.com/zdravniki/esection_63.php upam da ti kej pomaga drgac pa poglej na http://med.over.net/ mogoce najdes kej koristnega!

Lep pozdrav!

Katja

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
   RE: Drage Aprilke
16.4.2006 12:47:18   
2mak
O, DrejcDrejc, iskrene čestitke!!! Uživaj v novi vlogi in sporoči kako ste kaj!

Za kakšnega pediatra pa ne vem kje ima forum, lahko pa pokličeš v porodnišnico in prosiš za kakšno telefonsko ali mail.

Uživajte, aprilke, pa ne pretiravajte s pirhi! user posted image

Lp. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   RE: Drage Aprilke
16.4.2006 19:34:03   
neja
Sporočam vam, da je velikonočni zajček Kseniji. prinesel sineka Blaža in sicer včeraj zjutraj 15.4.. KSENIJA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
LP

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
   RE: Drage Aprilke
17.4.2006 9:37:24   
rozica11
user posted image user posted image user posted image  Bravo DD in Ksenija...veliko lepih trenutkov z malimi nagajivčki...lahko bi nam zaupale kje imajo te velikonočne zajčke, da še nas malo obdarijo user posted image . Mi vsak dan čakamo, če bo kej prej, pa nič...; no sej kašna user posted image mora pač ostat tut za konec aprila.

Pridne bodite vse ki niste več user posted image  in tiste ki ste še, pa uživajte v tem lepem ponedeljkovem dnevu.

Čav, user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
   RE: Aprilke
17.4.2006 22:28:41   
damijanc
Pozdravljene!

Družbo Aprilčic obveščam, da smo v družini Ksenije. 15.4. ob 5.26 dobili prečudovit dodatek po imenu Blaž.

Pozdrav vsem
ponosni očka Damijan z Zalo


(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
   RE: Aprilke
17.4.2006 22:39:43   
damijanc
Oj ponovno!

Glede na to, sem šele zdaj ughotovil kako ta reč (beri Forum na RR.net)deluje in vidim, da ste o rojstvu našega Blaža že obveščene, pa še to, da je imel pri svojih 49 cm celih 3.420 g.

Porod je minil brez težav, mami je bila ves čas fenomenalna.

Še zahvala 2×super mamici Kseniji za vse lepe trenutke!

Hvala tudi vam za čestitke.

Damijan

(odgovor članu damijanc)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
   RE: Aprilke
18.4.2006 9:22:46   
halena
Živjo,drage mojeuser posted image user posted image user posted image in vse ostale,ki že uživate v novem poslanstvu ob svojih malih čebelicah in čmrljčkihuser posted image user posted image user posted image
Nisem uspela vsega prebrat za nazaj,saj zdaj teče drugi ritemuser posted image

11.aprila sem rodila zdravo punčko Ajdo.Glede na njeno lego sem imela CR.Porod mi je sprožila VOOODAAA-tega res ne moreš falit,da ne bi vedel,da je to voda iz mehurja.Bilo je sredi noči in občutek je kot bi ti veselo pritekla menstruacija,malo bolj redka tekočinca.Imela sem srečo,ker mi je odtekala počasi,tako da sem še zbegana skakala po bajti,šla 2x na blatouser posted image user posted image ,tako,da sem klistir imela že domauser posted image .
V bolnici so naju z dragim,ki mi je stal ob strani in mi do zadnjega delal družbo,lepo sprejeli in me priklopili na CTG.Še prej so me vaginalno pregledali in to res ni bilo prijetnouser posted image .Na CTGju so bili vidni mali popadki,odprta sem bila 2cm.
Ostalo sem samo še čakala priklopljena na CTG, na moj čas operacije.Bila sva v porodni sobi,česar pa do zadnjega nisva vedela-ženska,ki je prav tako priklopljena ležala na drugi strani zavese je vmes tako lepo rodila,da sva bila z možem kar šokirana,ko sva poštekela,da dejansko sva v porodni...
Mene so potem odpeljali v operacijsko in me pripravili za CR.Odločila sem se,da me zaspijo(totalna anestezija),ker imam na hrbtenici poškodovani dve vretenci..Operacija je bila baje hitra in vse je potekalo brez problemov-za njih-!!Meni pa narkoza ni popolnoma prijela in sem še vedno zaznala bolečine in slišala glasove.Tudi svojega možeka kako so ga ogovorili in mu dali malo Ajdo v naročje..V glavnem ni bilo prijetno in ne bom vam govorila o tem,ker nima smisla,saj zdaj je vse za mano in bolečina je že zdavnaj pozabljena.Težje je potem,ko te odpeljejo zadrogirano v intenzivno sobo,kjer ležiš cel dan in ne vidiš svojega otroka še ceeel dan!Mene je kar lomilo!In ko so mi jo proti večeru le pripeljali pogledat,so se mi vlile solze.kot malemu otroku in še danes kdaj pojočem od sreče,ko jo gledam-mojo malo zdravo punčko!!!
Rehabilitacija po CR ni prijetna in vsaki,ki jo to še mogoče čaka,ji iz srca priporočam,da se ne brani ostati kakšen dan dlje v bolnici,ker je to velika rana z bolečino,ki zahteva veliko počitka in nenaprezanja,ki ti ga lahko nudijo le v bolnici,saj ko prideš domov- počitek ni nikoli takšen!Pa pustmo zdaj to!Lepo je biti mama in ko stisneš k sebi svojo malo štručko in jo polupčkaš in pocartaš in podojiš in ji nudiš ljubezen in toplino in..ko jo vidiš v očkovem objemu njegovih velikih rok-si ne moreš kaj,da ne bi potočil solze sreče!!!!!

Srečno vsem,hvala Barbs za skrb in podporo!

Zdaj pa nazaj v pravljično deželo..Seveda se še oglasimuser posted image

(odgovor članu damijanc)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
   RE: Aprilke
18.4.2006 9:32:29   
Anonimen
Ta RR me spravlja ob živce. Vsakič napišem cel roman, potem me pa ven vrže!

Mamice so:
Jota - Hana
Žabica 28 - Bor
Kajča - Nace
Maychika - Tia
Eya - Žiga
Mojčika - Maya Marina
Kaja 29 - Lea
3new!yes - ????? (predidevam, da se že cartajo)
Zvezdica - Marcel
Klavdijam
Halena - Ajda
Pi@
Flecker1 - Melissa
Marelica - Katarina
DrejcDrejc
Ksenja - Blaž

Čakamo ali ni novih informacij (ali pa sem kaj spregledala user posted image ): Nenya, Elze, 2mak, Katjuša, Ankica, Rožica, MegiT, Kepica 8, Pilar.  

Čestitke vsem novim mamicam, user posted image  in očkom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša, mene tudi vleče dol odspodaj, že kakšen mesec kar pošteno boli, zlasti ponoči, ko se zaležim. Kot da bi naredila eno dolgo turo s kolesom user posted image user posted image user posted image . G. je rekla, da je to zato, ker se širijo kosti in vezi ter ker je user posted image  že čisto spuščena in pripravljena na nizki štart. Če ti odteče voda je bistveno, da greš v porodnišnico v čim bolj ležečem položaju in s čim manj skakanja, da se preprečijo morebitne okužbe in da slučajno ne bi iz maternice izpadla kakšna rokica ali plodovnica, ker se poem vse skupaj zakomplicira. Kdo te pelje, je pa vseeno.
Naša user posted image  se giblje normalno, tako da brcik ne štejem, je pa res, da so velike razlike med posameznimi dnevi. Včeraj je bila npr. cel dan zelo aktivna, pol ure spala, potem pa pol ure brcala in se vrtela (user posted image  se je hecal, da jo je zbudila njegova mačeha, ki je bolj zgovorne narave, pa user posted image  protestira, ker nima miru user posted image user posted image user posted image ), danes pa več ali manj miruje, samo sem in tja na nekaj ur se malo obrne. Mogoče se je pri tebi user posted image  obrnil z nogicami proti hrbtenici in zato manj čutiš?

Kako ste preživele te praznike? Midva sva šla še na zadnje obiske k mojim in njegovim, pa na vikend sva šla pogledat, če še stoji user posted image user posted image user posted image . Moje rožice so pridno pokukale iz trave, samo so očitno fajn užitne, ker nekatere sploh nimajo več vrhov. Presneti zajci!

Lepo se imejte!


(odgovor članu damijanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
   RE: Aprilke
18.4.2006 9:35:32   
Barbs
Halencauser posted image

user posted image   bjelo dugme-padaju_zvijezde user posted image

p.s.
Ne vem, zakaj link ne potegne....user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 18.4.2006 9:40:19 >


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
   RE: Aprilke
18.4.2006 11:45:35   
mojčika
No Halenca, ravno sem se lotila pisati SMS, pa sem te tule našla, lepo da ste doma, srečni. Res je lepo priti domov, se pa strinjam s tabo, da CR ni šala. Mene še boli in ker je na trenutke dokaj hudo, sem vprašala sosedo zdravnico, zakaj je tako, mi je odgovorila, da ne bolijo šivi, temveč razbolela matrnica po dolgem porodu, ki ji je potem CR pustil še toliko več posledic. Še vedno imam kar nekaj bušija, kot bi bila v tretjem mesecu, saj je matrnica zatečena. No zgubila pa sem v bolnici kar 10 kg, to okrevanje po CR res ni šala mala. V reviji zdravje in lepota, v zadnji številki, dobro piše, da je ta operacija kar hudo nasilje nad trebuhom in kar nekaj dobrih stvari piše, ki so vredne za branje, sploh za tiste, ki se bojijo porodnih bolečin in si želijo CR, tega si ni za želet, bolečine po CR se lahko primerjajo kar s porodnimi. Sicer pa ko je z menoj naš sonček, je vse v redu. Ugotovila sem, da se mi matrnica krči, kadar dojim in tudi kadar jemo po flaški, kaj naredijo naši možgančki a, samo otročka imaš v rokah, razmišljaš o njegovih potrebah in telo takoj odreagira.
Sicer pa mamice in bodoče mamice, hopla še kaj na sosednji forum, starši čvekamo.
Bodite srečni, mi komaj čakamo, da bomo šli kaj ven.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   RE: Aprilke
18.4.2006 12:42:04   
MegiT
Čestitke vsem, ki že držite svoje štručke v rokah user posted image .
Sama bom verjetno najdlje tukaj, ker imam PDP 30. aprila in se bom verjetno pogovarjala le še s seboj user posted image . Tudi veselo novico bom lahko sporočila šele, ko pridem iz porodnišnice, ker z nobeno ne kontaktiram privat.
Kako se počutite preostale  user posted image  aprilke v teh zadnjih dneh?
Deževnega pozdravčka iz MB-ja.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
   RE: Aprilke
18.4.2006 15:00:00   
2mak
No, pa je prišel tudi moj PDP! Ampak še kar vztrajam z nosečnostjo in moram rečt, da še nič ne kaže na porod. Jutri imam pa pregled, pa bomo videli, če me res kar zadržijo. Se že veselim.

Spet je nekaj novih mamic - vsem iskrene čestitke.

Ankica, tebi pa hvala za sporočilo. Žal ti ne znam odpisat privat (ti sploh ne morem, a ne?), zato se ti kar tu javljam. Sem pa bila prepričana, da si Ana :)!

Pozdravček in upam, da se naslednjič javim kot mlada mamica! user posted image

(odgovor članu MegiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
   RE: Aprilke
18.4.2006 18:51:16   
rozica11
hOJla aprilke,

tiste ki ste še vedno na tem forumu in se še niste preselile na drugega...skoz manj nas je a ne...MegiT ti se nič ne boj da boš ostala sama, jest mam rok en dan pred tabo, tko da če druge več ne bo, bova še zmerej midve...user posted image , se bomo že nekak potolažl, če prej ne bo, bo pa maja.

Sicer morm priznat da sem neučakana, no pa kaj bi jamral, sej nam ni nič hudega...mal lenarmo, mal tv gledamo, pa gremo na sončka..kadar je..

Me pa zanima, če je imela katera preden je rodila, kakšne znake bližajočega se poroda (razen popadkov seveda, pa čepov, pa izlitja vode...).

Pridne bodite, pa čimprej vam želim da bi imele ob sebi svoje male štručke.

Lp

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
   RE: Aprilke
18.4.2006 21:15:12   
maychika
Najprej čestitke vsem novim mamicam. Dobrodošle med nami.

Rožica11, jaz pred porodom nisem imela nobenih dodatnih znakov, ki bi napovedovali prihajajoči porod. Razen tega, da se je otroček čisto dol spustil in s tem tudi trebuh. Tko da te lahko preseneti. Aja pozabila sem napisati...na Jesenicah...osebje je bilo 1A. Imela sem eno babico Špelo...fuuuul prijazna. In sestre. PRijazne in pomagajo, da se reče. Vsaka je rekla, da če karkoli rabiš, da pokličeš in res pridejo hitro in ni jim problem pomagati karkoli. (Z izjemo ene, ki sem jo gledala samo zadnji dan, kar se skoraj ne šteje). Res brez tako prijaznih sester po moje še danes ne bi znala dojiti. Tudi ponoči pridejo pogledat če je vse v redu, kadar slišijo, da otrok joka (moj sicer ni jokal, je pa od cimre tulila punčka non stop, tko da me je bolj njen otrok izmučil, kot pa mojuser posted image ). Tko, da ti res priporočam iti na Jesenice in pa na epiduralno. Pa veliko sreče, ko pride čas za to.

No, LP M.user posted image

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
   RE: Aprilke
19.4.2006 8:14:12   
halena
Hej,drage moje!Jaz vas vse lepo pozdravljam in želim vsem aprilčicam,ki ste še 'v pričakovanju' čim hitrejši porod,zdrave malčke in kmalu vrnitev domov!Poslavljam se s tega foruma in vas vabim,da se nam pridružite kot novopečene aprilske mamice na drugem forumu!
Življenje po vrnitvi domov s temi pravljičnimi bitji je res drugačno in tut količina časa je zelo omejenauser posted image !
Bilo mi je lepo in upam,da se bomo bodrile in veselo regljale še naprej!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
   RE: Aprilke
19.4.2006 11:41:55   
Nenya
Pozdravljene!
Čeprav sem bila  aprilka, je najina Mina pohitela in se rodila ob 0.56 29.3.06. Porod je bil expressen, ob 10.30 sem bila še lepo doma v postelji, parkrat me je orenk zvilo, sva šla v porod. in potisnila sem 3x in Mina je bila rojena.Niti podatkov niso vzeli od mene, sem šla iz sprejemne direkt na posteljo pa v porodno.

Žal pa se mi je babica vrgla na trebuh tako da sem imela raztrganino visoko v nožnici in prerezan presredek, brrr. No ampak sem se tudi zelo hitro pozdravila, zdaj je že ok, me pa bradavice mal bolijo od dojejnja, ki je hvalabogu steklo, čeprav sem na začetku dojila z nastavki.
Tole je nahitro vse, najina punčica je prelepa in zelo pridkana (zaenkrat user posted image )

Vsem ki se še v 1 kosu pogum in čimlažji porod, vsem mamicam pa pridne in zdrave otročke.

Ankica hvala da si se spomnila tudi name! Zlata si!!!

Zdaj pa grem spet mal pogledat najino user posted image .



(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
   RE: Aprilke
19.4.2006 13:16:11   
Pilar
no, nekaj malega nas je pa še ostalo.....moj dan D počasi prihaja ( petek) in bomo videli, če bo kaj....me že fino muči firbec kaj bo, kako bo,....
lepo se mejte in uživajte vse!user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
   RE: Aprilke
19.4.2006 15:02:56   
Katjusa
jst sem se tud v enem kosu tud moj petek prihaja z vso brzino.... pa sem upala da bo kej prej sicer je se vedno ju3 cas:) pa tud dons se ni prepozno:) Pravzaprav sem upala na danasnji datum ker imama z dragim obletnico sva namrec pred stirimi leti zacela skupi bit in kaj bi bilo lepse darilo.... sicer pa par dni zamude ne bo zato nic slabse:)

drugaces e super pocutim splloh kadar sme premir me nic ne boli nic ne pritiska ko se pa premikam je pa druga zgodbauser posted image Noci so pravi pekel danes ponoci sem spala cele tri ure.... skor sem znorela in pol se zbudim pa sme bla vsa mokra spodaj sme ze misla da mi voda odteka no pa je zdej vs evredu tak da najbrz sem v spanju sla kej na WCuser posted image user posted image !

Punce lepo se imejte pa uzivajte z busiji vsak dan smo en dan blize koncu nosecnosti!

LP katja





(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?