|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2012
24.9.2012 17:16:07   
bodoba mamica
no jst sm danes naredila še med zadnjimi nakupe, kupla pa sm bepanten in če bo potrebno bom mojmu naročila nej gre kupit lanolin, ker ne vem če bom sploh rabla in čene za prvo silo bo pa bepanten, sm pa pogledala v lekarni lanolin je pa kar drag za kolkr ga dobiš skorej 10eur za menda 100ml(ma ja če pomaga daš tudi več ane).
jst sm kupla trdo milo za kopat tamalo k bo pršla na svet, ne mislim uporabljat unih tekočih k niti zame jih ne vem uporabljam, mam eno k jih dela doma in sm ful zadovolna.

glede zasebne in javne banke , jst nism niti razmišljala mogoče mislim samo nase ampak zasebna banka je treba res kar nekej euričev odštet pa še ni 100% da bo čez 20let še pri nas delovala (je pa ena pravla v se ukvarja s tem v ameriki da je ful ok in da vsi naredijo to k to je kao naša prihodnost)
glede pa javne banke ti že daš celice v banko ampak nisi 100 % da če bo tvoj otrok rabu da bo dobiu ker kot je blo razloželno to v šoli za starše to je banka , v kateri niso tvoje celice tvoja last ampak "od vsih" če jih kdo potrebuje jih dajo njemu če rabiš ti oz. tvoj otrok in tvoje krvne skupine takrat nimajo oz. celice ki jih imajo v banki ekake tvojim jih ne moreš dobit.

no pupe lepo se mejte in lep oblano deževen dan


pozdravLJENA MEDEJA2

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Goriška 2012
24.9.2012 18:32:00   
Inda_T
Bodoča mamica - uf, za lanolin pa nisem vedela da je tako drag, tega mi kolegica ni povedala... user posted image

Glede javne banke pa tako, sem si vse prebrala, tako da si mislim da ful vem user posted image - fora javne banke je ravno v tem, da ti svojih darovanih celic za lastno zdravljene (oziroma od otroka) ne moreš dobit, saj nekatere študije kažejo, da so uspehi z zdravljenjem z lastnimi matičnimi celicami bolj bogi oziroma bolj nikakvi, nasprotno pa je več uspeha če iščejo donorja med drugimi donatorji. Na šoli za starše so nam povedali primer Irene Grafenauer, ki je iskala donorja pa so na koncu našli celice iz Nemčije (pri nas ti npr. tako zdravljenje krije zavarovalnica, če bog ne daj rabiš - in ti tudi iz tujine pripeljejo matične celice, ker je naša javna banka povezana z vsemi tujimi).
Kakorkoli, jaz bom zadevo dala v javno banko, ker če bodo nekomu rešile življenje naj mu, zaradi pomislekov o uspešnosti zdravljenja z lastnimi pa jih ne bi in ne bom dala v zasebno. Ena razlaga je namreč tudi v tem, da te lastne matične celice nosijo tvoj (otorkov) genski zapis in če imaš (ima otrok) v genih zapisano da boš imel raka in ga dejansko fašeš, je potem zdravljenje lahko neuspešno, ker te itak zdravijo s celicami ki imajo spet raka v genskem zapisu. Malce groba prispodoba ampak saj te celice se zaenkrat še največ rabijo pri zdravljenju levkemije. Kot rečeno, dat jih v javno banko je zastonj, če bodo nekomu pomagale naj mu, v koliko se jih ne donira pa gre itak vse skupaj v smeti...

Lp, I.

(odgovor članu bodoba mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Goriška 2012
8.10.2012 17:31:16   
radirka
in spet je vse tiho bilo.. :D

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Goriška 2012
9.10.2012 8:19:12   
Inda_T
hahaha, pa je res, da imamo taka tiha obdobja... Kot bi hotele vzeti zalet - ker potem, ko se kakšna tema spet aktivira je pa zapisov toliko, da skoraj skozi ne prideš... user posted image

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Goriška 2012
9.10.2012 9:01:21   
pupika_22
hehe ja res je user posted image
kako ste? odštevate dneve?? js mam še 16 dni do konca user posted image

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Goriška 2012
9.10.2012 13:16:16   
radirka
Mi imamo že 3 pestre dni lumparijeuser posted image Je naš user posted image tako siten da ni za verjet.. Ne rabi ne dnevnega ne nočnega spanca samo v rokah bi bil in pa na joškuuser posted image mama že ceu zombi :) Pupika_22 srečno, naj mine hitroin prijetnouser posted image

(odgovor članu pupika_22)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Goriška 2012
11.10.2012 8:51:44   
Inda_T
jooj, odštevanje, ne spominjajta me... Sicer imam še nekaj lufta tja do konca decembra ampak sem na vse popolnoma nepripravljena... Upam, da z mojim začneva pripravljat vse potrebno tja proti koncu oktobra, prej moram še ene službene reči zaključit...

Drugače pa je te dni tudi moj podnajemnik nekam nemiren - verjetno od mojih živčnosti, danes ponoči sem se nekajkrat prebudila in je imel pravi diskoparty, sem ga čutila kako je z rokami in nogami brcal in mahal v trebuhu... In to kakšne pol ure brez prestanka... potem sem sicer zaspala in ne vem ali je tudi on :-)

Radirka, koliko pa je star tvoj mišek?

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Goriška 2012
14.10.2012 19:25:47   
Puffy
Oj. Sem kar pozabila na RR user posted image Zadnje čase imam opravka s seminarsko, pa tamala je nemogoča - tako obdobje očitno. Mi je kar groza kamorkoli it z njo, ker se sploh ne zna obnašat, vse je "ne" in "nikoli ne bom", se bori za igrače in igrala na igrišču, ma za znoret.

Kaj tisti lanolin je tudi za otroka dober, za kake ranice, praske in to?

Popkovnično kri pa tako ali drugače jst ne bi dala v zasebno banko, ker za tistih par jurjev ali pač kolikor stane, raje kupim kaj bolj uporabnega. In tako kot si rekla Inda_T, če bo moja kri komu pomagala, bo super in bom vesela user posted image

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Goriška 2012
14.10.2012 20:14:39   
Inda_T
Flede lanolina, ne bi vedela ampak po moje ja - kao je ful naravna zadeva na bazi čebeljega voska in če ga lahko uporabljaš namesto bepantena, potem ne vidim razloga zakaj ga ne bi tudi drugje kot na bradavicah... Če pa nisi gvišna pa vprašaj v lekarni... Jaz ga namreč nisem še kupila, mi je bil samo priporočen...


(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Goriška 2012
15.10.2012 13:37:24   
radirka
Zdravouser posted image Naš ima 10 tednov, lih ta cajt ko že začnejo ugotavljat kako lahko izkoriščaš mamo in tatauser posted image Inda_T, december bo pa hitro tle, ta cajt itak tako beži da je prou grozno..

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Goriška 2012
16.10.2012 7:25:08   
Inda_T
Radirka - ma kaj tako zgodaj al kaj???? O jej jej... Kdaj si potem rodila, enkrat začetek avgusta? Ker ena kolegica je tudi enkrat takrat...

In ja, december bo kot bi mignil tle... in jaz se počutim kot da imam še vse za pripravit- no, kar je v bistvu res...

Mimogrede, včeraj sem dobila sms, da bc v ng selijo. Baje da grejo v supernovo, zaradi selitve pa imajo popust na vse izdelke od 30-70%.... Tako da se kar splača it pogledat. Z mojim greva šele v sredo, ker prej ne utegenva, pa upava da bo še kaj ostalo... :-)

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Goriška 2012
16.10.2012 18:38:32   
radirka
Ja, naš zgleda da bo strokovnjak za izkoriščanje in sitnarjenje mami :) tolk je zlat da se nit jezno ne da bit na njegauser posted image Sm pa rodila začetk avgusta ja :) u BC pa brez veze da hodiš, midva sva bla danes z mojim možekom in nimajo nič več.. nekaj za oblačt predvsem punčke in to že mal večjih stvari druzga pa ni skor nič več, ene 2 stoučka sta še bla za hranjenje, nekaj stolčku za v avto in malo posteljnine, ki je še vedno ful draga v primerjavi z ikejo :) Priprave pa boš vidla, ko začneš je hitro konec :D sam zalet je potreben :)

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Goriška 2012
21.10.2012 9:54:22   
Inda_T
Radirka, tale z bc mi pa ni bila nič kaj všeč, čeprav, roko na srce, so se dnevi tako odvrteli, da verjetno niti ne bi šla pogledat...

Mimogrede, ali katera ve, če v NG obstaja kak tečaj Handlinga in kdo ga izvaja? Sem bila v Ajdvoščini na šoli za starše pa so nam povedali, da so pred leti poskušali zadevo sfurat, ma da ni bilo interesa, pa me zanima če v Gorici je?

Lp!

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Goriška 2012
21.10.2012 13:11:17   
radirka
Najbrž so ta dobre stvari preselili, odpad znižali in pustili da se razproda če se bo razprodal..morda pa so meli res tolk dobro prodajo..sam dvomim user posted image za tečaj handlinga pa ne bi vedela..

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Goriška 2012
23.10.2012 16:32:44   
Puffy
Kdaj pa odprejo BC in ostale trgovine v Supernovi? Rabim novo podlogo za previjanje, ker stara je razpadla (malo še z mačjo pomočjouser posted image ), tako da je letela kar v smeti.

Za handling ne vem nič, sem pa enkrat vidla nek video k so kazali kako pravilno prijemat novorojenčka, pa se mi je zdelo, da je preveč za mislit zraven, tako da sem delala kar po svoje user posted image

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Goriška 2012
24.10.2012 9:47:51   
radirka
Mislim da je jutri uradna otvoritev? A boo :) Katere trgovine sploh bodo v novem delu? :)

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Goriška 2012
24.10.2012 9:50:57   
Puffy
Aa fajn, če bo jutri. Se morem pozanimat še za uro, da vidim če bojo dali kak piškot user posted image user posted image

Nimam pojma kake trgovine bojo - vidla sem BC, NKD in še neki na T (kratko ime), za kaj drugega pa ne vem. Upam da bojo uporabne, do zdej smo največ nakupovali v Sports Direct, pa fajn mi je, k mam DM še bolj blizu zdej user posted image

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Goriška 2012
24.10.2012 11:18:45   
radirka
Ja, za enkrat je bolj bogo vse skupi.. mi je pa tud meni dm tam bolj všeč ker so boljše založene police in manj gužveuser posted image
lahko bi nam milerja dali tud notr..sam kaj ko ga ne bo user posted image user posted image
Glede piškota pa, dobr tek user posted image user posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Goriška 2012
24.10.2012 12:35:58   
Puffy
Sem vidla plakat, jutri ob 10h je otvoritev. In v BC bo Štorko, morem peljat mojo, da ga vidi, pa upam da se ga ne bo bala, ker je ratala grozno boječa.

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Goriška 2012
25.10.2012 9:01:14   
Inda_T
Jej ma kako so carji, dajo otvoritev ob 10 dopoldne, da ne noben ne pride na piškot. No, vsaj jaz ne morem, glede na to da je zadeva čez eno uro in jaz v službi... Brezveze... Glede te supernove, pa ne vem, meni je nekako s poti, ker se domov itak vračam skozi Rožno in grem vedno mimo qulandije... Sempa tudi jaz bila razočarana, ker so v supernovo še en dm vtaknili, ker bi za nas bilo itak boljše če bi mulerja imeli, ne pa dva dm v istem mestu na praktično km razlike... Brezveze...

Sem pa iz bc dobila sms o akciji, tisti 50 zaa 10, ki je itak bila furana po vsej Sloveniji razen v Gorici zaradi selitve in popustov tam... Tako da ne vem, če bo moj jutri kaj na volji (danes dela 7 zaporedni dan in sem ga skoraj brcnit mogla iz postelje) bova skočila pogledat... Mimogrede, že dolgo nisem bila v Udinah, pa me zanima, če katera ve (se spomni) ali je gor kakšna otroška trgovina (zadnjič ko sem bila me stvari za otroke niso še zanimaleuser posted image )

Lp!

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Goriška 2012
25.10.2012 9:19:20   
Puffy
Meni je Supernova bližje, ma mi je bolj všeč Qlandija. Res pa ne vidim smisla v tem ponavljanju trgovin - Clarus, tista knjigarna (oboje je skozi prazno), DM (no, to mi je bolj blizu, tako da se ne pritožujem user posted image ). Rabim pa novo previjalno podlogo iz BC, tako da upam, da bojo meli kaj izbire, ker drugače jo kar preko njihove strani naročim - tam je pa itak boga i svašta user posted image

V Udinah pa nisem bila že par let, nazadnje smo kupili posteljico, jogi in previjalno v Monfalconu, ker je bila akcija.

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Goriška 2012
26.10.2012 9:06:26   
Inda_T
Ja, o tej Supernovi, bi lahko debatirali v nedogled se mi zdi...

Kako je bilo na otvoritvi? Piškoti?

Kej pa je v Monfalconu otroška trgovina? Priznam, nimam niti pojma, nikoli še bila...user posted image


(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Goriška 2012
26.10.2012 9:14:57   
Puffy
Ma, tam so BC, NKD, Mana, Kik, Tedi in JYSK (se odpre decembra). Z BC sem zadovoljna, je ogromen, dosti založen. Mana in NKD sta majhna in kar neki. Tedi je kao vse od 1€ naprej, drobnarije, kaka uporabna stvar...si moreš vzet cajt, da pogledaš kaj vse majo tam user posted image In Kik je tudi ful velik.

Piškota jst nisem dobila user posted image , je moja tamala dobila lizike, bombone, balone, zastavice user posted image Je blo pa kar nekaj ljudi, glede na to da je bil delovni dan, sem mislila da bo manj.

V Monfalconu je to http://www.tuttoperilbambino.it/www.tuttoperilbambino.it/Home_Page.html Zdej pa ne vem če bi še enkrat šla dol kaj kupit, me ni prav prepričala izbira in izgled trgovine takrat.

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Goriška 2012
28.10.2012 9:25:30   
Inda_T
Razmišljam in ugotavljam,
da sva ostale same, Puffy, še Radirka nama je pobegnila, pupika pa je verjetno rodila, saj je v njenem zadnjem postu npaisano, da ima še 16 dni do konca...

Sem pa malo počekirala to spletno stran, ki si jo dala, pa ne vem če me trgovina prepriča... Mogoče se bova zapeljala, zdej v teh dneh, moj ima tri dni fraj, jaz pa tudi, tako da bova imela čas za prve nakupe... Pa posteljico nam pripeljejo in košaro in previjalno mizo (vse sposojeno)... Potempa lahko začnem urejat in sortirat še oblekice, ki sem jih tudi v večini dobila... Joj, komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Goriška 2012
28.10.2012 9:54:43   
Puffy
Tudi meni ni bilo ne vem kaj v tisti trgovini - cunj in ostalega nisem niti gledala, ker smo šli z namenom kupit posteljico in previjalno (pa smo dobili zraven še jogi in posteljnino), vse za 400€ . Vozičkov so imeli ene par, vse itak od Chicco, avtosedežev tudi lih za vzorec. Ne bi šla še enkrat dol.

Drugače pa cunje kupujem kar v Qlandiji, ostalo opremo pa hvala bogu imamo. Voziček smo pa iz Nemčije naročili, ker je bil komplet takrat skoraj 300€ bolj poceni kot v Pikapolonici. Tudi kasneje marelo smo spet iz Nemčije naročili.

Ja, tudi jaz komaj čakam december, mogoče se celo srečamo v Šempetru, če greš tja user posted image

Pa res smo same ostale user posted image

(odgovor članu Inda_T)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?