|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Primorska
9.9.2005 9:39:38   
GILDA
uf me je vrglo kar na rit.......kaj zdaj?čisto si me zmedla, jaz nimam težav z njim,mogoče ker nimam nobenih težav zdaj med nosečnostjo?kaj praviš anajmad?............mi ne gre z glave.....

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Primorska
9.9.2005 9:54:27   
Katyusha
gilda jaz sem tudi letnik 77,sem pa iz markovca, mogoče se pa tudi poznava.
jaz se strinjam s tem da se kje dobimo in mal podebatiramo, jaz sem itak na bolniški in zjutraj večina nimam kaj delat. če se kateri da se mi lahko pridruži na sprehodu s

Jaz sem pa ful zadovoljna z Rožičevo, vedno mi vse razloži, res da je bolj resna ampak pri meni se tudi kdaj nasmeje .

lep dan vsem marčicam, pa tudi ostalim seveda

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Primorska
9.9.2005 9:57:47   
Katyusha
marčice koliko kilogramčkov ste do zdaj pridobile?? Jaz približno 2kg, čeprav pazim na prehrano, pa vse hlače me tiščijo, bo treba kar po resne nakupe, kam boste šle ve?? pri nas ni kaj preveč izbire, kar pa je je vse drago. jaz sem naročila kar po katalogu od neckermanna in danes morem it na pošto po paket, me prav firbec mantra.

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Primorska
9.9.2005 9:59:28   
Katyusha
ups sem napisala marčice sem pa mislila primorke mal ker pišen na marčice in na temo primorska

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Primorska
9.9.2005 10:34:40   
marty5
Jaz tudi zdaj stanujem na Markovcu in sem ta teden na bolniški. Če povem po pravici kar paše....najbrž pa bi dolgoročno postalo dolgčas.

Ja, na Obali se več ali manj vsi na videz poznamo - predvsem v Izoli je ponavadi tako .

Glede G pa bi jaz rekla tako - 100 ljudi, 100 različnih mnenj. Tudi čez mojega - Miloševiča je slišati veliko +, a tudi veliko -. Kot jaz nisem zadovoljna z Rožičevo, si ti Katyusha zelo. Je pa res, da dokler ni težav je lahko soditi - prava strokovnost se pokaže šele, ko se zadeve komplicirajo. In če bi bila moja nosečnost rizična, bi nabrž takoj odjadrala h kakemu G v Postojno ali Ljubljano.

Kilogrami? Hm, jaz se nabrala 1-2 kg. Nekaj je sigurno kriva tudi izredno slaba prebava. Imam pa še kakšen kg viška od prej, tako da malo pazim kaj in koliko jem.

No, ker nas je toliko, imamo lahko še čisto svojo temo kot je npr. Marčice, Februarčice,...mi pa smo Primorke

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Primorska
9.9.2005 10:38:21   
marty5
Še glede nakupov: jaz sem šla kar v LJ, v BTC. Ampak izbire ni bilo veliko - najbrž tudi zato, ker je ravno menjava garderob in niso imeli veliko jesendkih oblačil. So pa hlače povprečno okrog 12 000. Jaz sem kupila dvojne črne (tiste z elastiko) in pa ene kavbojke. Trenutno je najhuje, ker sem nekje vmes - nisem še za prava nosečniška oblačila, a tudi moje stvari mi niso več prav....res včasih ne vem, kaj naj dam nase - predvsem za v službo

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Primorska
9.9.2005 10:59:14   
Katyusha
saj meni je Rožičeva glih ko sem imela težave pomagala, zdaj sem skoraj že en mesec doma zaradi krvavitve in na srečo (potrkam na les) je zdaj z njeno pomočjo vse v redu, drugi teden imam ponovni pregled in komaj čakam da mi reče da je vse vredu. pa tudi od prej imam dobre izkušnje z njo, pač vsak ima svoje mnenje in tako je tudi prav, bog ne dej da bi bile vse zadovoljne z istim ginekologom, si mislite kakšna gužva .
Prej sem bila pri Lovšinu, saj je tudi vredu ampak ginekologi v bolnici Izola imajo zelo malo časa ker imajo ambulanto samo enkrat na teden pa tudi z drugimi stvarmi so preobremenjeni, medtem ko Rožičevo lahko pojkličem kadarkoli imam kakšno vprašanje in jo tudi vedno dobim na telefon, če jo potrebujem. poznam zelo dobro tudi vse druge ginekologe v bolnici Izola (saj delam v zdravstvu in sem veliko sodelovala tudi z njimi) in morem reč da je vsak po svoje dober seveda pa imajo tudi oni svoje muhe.

joj ma sem se razpisala zdaj pa bom kar končala če ne bom vas začela

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Primorska
9.9.2005 11:01:10   
GILDA
glede G jaz tudi mislim isto,tako, da gremo dalje,...jaz kot sem že povedala imam tudi prve težave z oblačili,za doma ni panike je trenirka vedno pri roki v službi pa me sedenje ubija(ma to že od vedno)in me vse ful veže,...
mene pa zanima kako kaj vaše još..-prsa?meni se zdi, da mi bojo počla pa ful me bolijo,zdaj sem začela nosit samo tope,...kaj pa vi?
kaj mogoče pride katera na jogo za nosečnice v izolo po 20.09.?

aja sem vam pozabla povedat, da me danes moj pelje v BTC,malo sem jamrala cel teden pa mi je uspelo,hahahha....

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Primorska
9.9.2005 11:15:45   
tejčica
Primorke, ste se malo razpisale. Super. Vidim da sta dve z Markovca. Tudi jaz sem in upam da se vama kmalu pridružim kot nosečka. Smo v akciji tri mesece... Sicer je pa res naša Obala tako majhna, da smo kot en mesto.

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Primorska
9.9.2005 12:04:58   
Katyusha
kaj katera ve kdaj in kje poteka telovadba za nosečnice, po možnosti v dopoldanskem času?? pa tudi če bo katera hodila

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Primorska
9.9.2005 12:23:22   
Katyusha
Prsi so tudi mene bolele (udaj me pa že manj) pa tudi zrasle so....joj že prej so bile velike zdaj pa... prav jezijo me, pa še modrčki so mi že premajhni, pa nikjer ne najdem nobenega pametnega mah bo že

gilda v katerem tednu pa si ti??

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Primorska
9.9.2005 12:29:18   
marty5
Jaz sem v iskanju za telovadbo že nekaj dni. Do sedaj mi je uspelo zvedet, da je v ZD Koper telovadba vsako sredo ob 9:30 in je brezplačna baje. To meni ne pride v poštev, ker sem v službi. Katyusha, tu je številka: 625 96 90 (Kristina).

Gilda, na privat sem ti poslala sporočilo glede joge v Izoli - bi ful rada šla, ker moram začet migat, če ne bo huda ....če je bolj proti večeru, sem takoj za. V BTC pa sem jaz bila v Kepici (hala A) in v Baby centru. Cene so iste, s tem, da je v Kepici ful prijazna trgovka in ti zna tudi kaj svetovat - nazadnje (2 tedna nazaj) je ravno čakala na novo, zimsko robo). Poročaj, kaj imajo...A, še to - baje, da je ful izbire tudi v Emporiomu. Za tam pa je zmanjkalo časa.

Srečni z nakupi!

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Primorska
9.9.2005 12:30:35   
GILDA
jaz sem v 15.tednu.
jaz ne vem za telovadbo vem pa za jogo ki bo ob ponedeljkih ob 17h-18,30h.

zdaj pa nova slikica ki bojo vidni tudi tedni.

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Primorska
9.9.2005 12:34:57   
GILDA
za shoping bom poročala šele v ponedeljek, ker nas ne bo cel vikend.hvala za info,jaz bom šla pogledat še v H&M,če bo kaj-upam!

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Primorska
9.9.2005 12:55:16   
Joly
No, da se vam še jaz pridružim. Z letošnjim letom sem tudi jaz postala Izolanka in sem se vpisala k Rožičevi. Sem pa imela veliko problemov za splot dobit ginekologa, ko sem zanosila, saj imajo povsod preveč pacientk in skoraj nisem mogla verjet, da tako ravnajo z nosečnicami in to v Postojni in Kopru.
V bistvu sem hotel vprašat Gildo kje v Izoli bo joga, ker tudi sama moram začet migat, drugače bom kot en balon.
Drugače sem pa noseča 19t5d in malo me skrbi, ker nisem še zaprav začutila otoka. Neke metuljče že, prave brce pa ne. Resnično upam, da je vse v redu. Imam pa v torek UZ in komaj čakam, da se malo pomirim in močno upam, da se bo videlo spol.

Primorke uživajte in se tipkamo.

LP


(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Primorska
9.9.2005 13:04:44   
GILDA
kot pravim, sem čula po radiu joga-trenerja in ta je rekel, da po 19.ali 20.09.(sem pozabla)v zdravstvenem domu v izoli vsak ponedeljek od 17h pa do 18,30h.
drugače pa lahko pogledate na spletni strani od koprskega joga društva(joga v vsakdanjem življenju)tam vse piše ma še ni točen datum kdaj začne.

ta fora je pa ful dobra:se tipkamo!!!hahahah

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Primorska
9.9.2005 14:03:35   
anajmad
Ej punce nisem nobeno nič hotela prestrašiti.Samo vsake oči imajo svojega malarja.Za tega g.,ki sem ga imela lani,je naredil dosti,dosti takšnih kiksov,kot pri meni.Najbolj hudo je to,ko potem starši trpijo,njih pa briga.Lahko pa rečem,da v bolnici sem bila zadovoljna zelo z dr.Guzejevo,čeprav je nekaterim zoprna.Za srečanje-povejte datum in uro,pa seveda kje.
en lp D.

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Primorska
10.9.2005 8:36:30   
šnucika
no,pa še jaz........
nekoč pirančanka...zdaj na lepšem,v piranskem zaledju...."na vasi".
Z mojim pričakujeva v decembru....pdp 15.12.

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Primorska
10.9.2005 10:48:07   
kepica81
Katyusha- cim prej se prijavi NS, ce mislis v PO. Jaz sem klicala zase in niso imel nobenga termina vec. Zdaj grem pa v ZD Domžale.

TUdi jaz sem PRimorka, ampak malo visje okolica Sežane.

lepo nosecnost vsem skupaj

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Primorska
12.9.2005 10:08:34   
Katyusha
kepica81 hvala za navet ampak sem se že naročila skoraj en mesec nazaj in imam NS ta četrtek, joj komaj čakam   

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Primorska
12.9.2005 14:28:50   
majana
še jaz

PDP 27.3.

čakamo prvega ali prvo

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Primorska
12.9.2005 14:29:02   
majana
še jaz

PDP 27.3.

čakamo prvega ali prvo

majana

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Primorska
12.9.2005 14:50:22   
Andy13
No, javlja se še ena primorka, vendar z PDP 30.11., kar bo kaj kmalu

Sem iz Kopra, priseljena v Izolo. Moj ginekolog je od nosečnosti dalje dr. Deisinger in do sedaj imam le prijetne izkušnje (prej dr. Vitezica). No, na pregledu vedno vprašam kar me muči in prisluhne ter pomaga.

Aha, na telovadbo pa hodim k fizioterapevtki Maji - super punca in obvlada!
Za jogo, ki je v ZD Izola sem pa slišala, da je zelo sproščujoča, no morda se bom vseeno odločila in hodila v oktobru, we'll see, bolj zaradi sproščanja samega, ki zelo pride prav na porodu.

Lepo se imejte,

Andy

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Primorska
13.9.2005 14:38:00   
Joly
Andy13, kam pa hodiš na telovadbo? A se da priključiti, ker jaz bu tudi rada šla na telovadbo. Sem razmišljala tudi o jogi v Izoli, ker drugega ne najdem.

Hvala za odgovor.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Primorska
13.9.2005 15:20:01   
Andy13
Joly,

na telovadbo hodim k Maji - in sicer se je sedaj preselila na Ogrlico (v prostore Lipinega salona nasproti Longy bara), ravno danes ob 18:30 prične z vadbo.
Ti kar pridi, pa boš videla ali ti ustreza ali ne. Kdaj pa imaš PDP?

Glede joge v Izoli pa tudi sama razmišljam ali bi šla ali ne, zanima me predvsem sproščanje, le ura mi nikakor ne ustreza (prezgodaj).

Ni za kaj, pa lep pozdravček,

Andy

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?