|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
7.12.2016 8:19:06   
Bluegirl

Ojla,

joj, kako bi debatirala, pa nimam časa. Na hitro. Miklavž je prinesel darilo samo pri starih starših. Veselje nepopisno. user posted image

Tudi jaz pogrešam stare sablje (MD, Melanie itd.), upam, da se še kaj oglasijo.

Noname, kako lepo za tako napredovanje. Kar tako naprej.

Več mi ne uspe. Mrzlo je, a kar naj bo - saj je zima. user posted image

O svojem ciklusu in težavah se razpišem drugič. user posted image

Se beremo.

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: Bodoče nosečke II
7.12.2016 9:24:20   
Žabinčica
Dober dan še od mene.

Noname ful lepo da vama tako laufa in user posted image za napredek. Nekako podobno so se moji tudi prve 3 mesce redili; po 1kg do1,5kg na mesec; potem pa se je umirilo.
Na sprehode že kaj hodita? Vreme je sicer že malo hladno; si bom pa za vedno zapomnila patronažno pri ta drugi. Mi je rekla, če je 0 stopinj ali več vi kar idite ven, lahko kar takoj. user posted image je super na zraku vam bo pa tudi odgovarjalo malo ven in med ljudi. In je bilo res, ta srednja je spala in tako uživala v sprehodih; jaz pa tudi, niti ne morem opisat kako mi je odgovarjalo, res sva se imeli super, vozičkali tudi po 2-3 ure skupaj, šle vmes v trgovino, na kavo, pa po 2 do 3x na dan.
S tretjo sem potem podobno šla kar takoj ven; samo da ona ni bila tak vozičkar; z njo se ni dalo toliko naokrog, sva pa se prvih nekje 4 do 6 mesecv kar vredu sprehajali. No, zdaj sploh več ni za v voziček user posted image , to je velik velik jok ko jo dam noter; še v trgovino prav ne morema oz. imam maratonski tek do blagajne če sem z njo user posted image ; zaspi v vozičku tudi sploh več ne, tako da imamo prave izzive kako kam it. Ker tudi v avto noče user posted image . Je sicer občasno malo bolje, ampak ponavadi je jok in stok že tudi na kratkih relacijah. Kenguru, ki je en krajši čas bil vredu rešitev, tudi več ne velja...Tako da če ima katera kakšno idejo, kako prit vsaj do trgovine je dobrodošla...No, zdaj sem malo že odtavala...

Tara lepo da si se oglasila, da vemo da si še z nami.

Jaz tudi zdaj morem zaključit, se bom probala še kaj oglasit. Upam da bo mogoče kaj za prebrat user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 7.12.2016 9:33:30 >

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   RE: Bodoče nosečke II
7.12.2016 9:51:58   
Bluegirl

Žabinčica, si mi obudila spomine na moje vozičkanje. Le tam je vsaj malo spal, tako da sva bila ceeelo zimo (ko je bil sicer star že cca. pol leta) zunaj čez dan. Mene je že prav zeblo, ker v naši vasi ni ravno nekih sprehajalnih poti in imaš kmalu dovolj vozičkanja po eni in isti trasi. A vseeno je bilo fino. user posted image

Uf, te razumem. Jaz nimam recepta. Mi moramo do trgovine itak z avtom, tako da samo prestavim malega iz avta v nakupovalni voziček. No, pa sedaj je seveda lažje, ko je večji. Mislim, da je edini recept, da tvoja pupa zraste. user posted image

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
   RE: Bodoče nosečke II
7.12.2016 11:19:35   
Tara9
Hej hej,

spet brzinsko javljanje. Ta teden je res norija, zasuta sem z delom. Pozna se tudi skrajšan delovnik in mi 7 ur res švigne v momentu. Popoldan šibam po miško in do večera norim z njo, tako da če verjamete me ob 20.zmanjka user posted image . Ob 19 dam tamalo spat, zrihtam še sebe in se ji pridružim.

Skratka evo Žabinčica sem te dodala na fb, upam da sem našla ta pravo user posted image . Sem vesela, da ne izgubimo stikov, ker smo bile res taka fajn ekipica. No sej verjamem, da ne bomo pustile, da naš forum zamre, ampak evo za zihr še fb. Bluegirl tudi tebe bi rada "zasigurala" tko da če si za se tudi midve tam dobiva? user posted image . Ti pošljem sporočilo, samo ko bom utegnila.

Drugače pa pri nas nič novega. Žabinčica tudi jaz ne poznam recepta, pri nas sta tako vozičkanje kot avto borba, tako da do trgovine še prideva, potem pa malo hodi, malo se nosi ipd. Sem včeraj možu jamrala, da sem prav ojačala v zgornji del telesa zaradi tega nošenja. Prej sem bila gor drobčkana, zdaj so se mi prav ramena razširila in roke ojačale user posted image . V avtu je tudi groza, če gremo na daljše relacije. Probam jo animirat s petjem, igračkami, ipd., ampak ko jo vjame njena histerija moramo pavzo naredit in malo šetkat okrog in potem dalje. Pa tako sem upala, da bo ena tistih, ki jo vožnja v spanec vrže, ampak ne, pri nas ni tega. user posted image user posted image

Miklavžek je hodil doma in pri babici v spodnjem štuku, dobila je kapo, rokavičke in šal, doma pa risalni blokec in voščenke, tako da je včeraj uspešno krstila blazino, ki jo imamo v dnevni namesto tepiha user posted image . Ta teden imamo še dedka mraza v službi od mojega dragega, darilo kar oni kupijo, potem 20. pa je Božiček v moji službi, dobimo bon in ne vem še kaj naj ji kupim. Ker mora bit tudi doma pod smrekico nekaj, bom še za tja neko malenkost kupila, najbrž kak puloverček oziroma kaj uporabnega. Nekako sem prepovedala, da se ji kupujejo igrače, predvsem plišane, ker jih itak nima k mirki. Kakšne kockice so zdaj aktualne oziroma kakšne didaktične igrače so mi bolj všeč, da mora malo možgančke uporabljat zraven user posted image .

Za praznike bomo najbrž kar doma. Z možem greva po navadi na otroško božičnico. Mi je luštno gledat otroško predstavo. Potem večerjamo z mojimi in zjutraj odpiramo darila. Novo leto pa najbrž penzionersko, kakšen filmček, večerja, čin čin on polnoči in spanje user posted image .

Noname zdajle mi je kapinilo, da ne vem a sem ti čestitala ali ne, ker me nekaj časa ni bilo. Tako da za zihr ČESTITKEEEEEEEE, veliko lepih trenutkov in crklanja vam želim, in obilico zdravja.

No, na koncu sem se vseeno uspela razpisati. Se še kaj slišimo. Do takrat pa lepo bodite

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
   RE: Bodoče nosečke II
7.12.2016 11:57:02   
..noname..
Mi smo šli prvič na sprehod, ko je imel Erazem 8 dni. Mami je bla sicer še boga od šivanja, ampak je šlo. Več kot pol ure še nismo bili na sprehodu. Greva pa vedno popoldan ko se malo segreje in ko sonček sveti. Mali fuuul uživa, v trenutku zaspi. Zaenkrat gre še vse super. Ne bom pa preveč hvalila, da se ne bo pokvaril user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   RE: Bodoče nosečke II
7.12.2016 12:46:39   
Bluegirl
Tara, pri nas podobno. S tem, da mulček zaspi kasneje, nekje do 21h. Res ni zaspanček. Sama se že prej pripravim za spanje, tako da ob 21h že skoraj dremuckam. Itak ob 5h zvoni ura.

Super darilo, mi se tudi trudimo bit skromni, kolikor se da.

Pri nas bo tudi penzionistično. Zadnji dve leti sva za silvestrovo že ob 22h omagala, ni šlo. Utrujenost dela svoje, bomo pač na stara leta spet žurali.

Tara, sem ti poslala ZS že zjutraj. Se najdeva, seveda. :)

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
   RE: Bodoče nosečke II
7.12.2016 13:50:50   
Tara9
Bluegirl nisem dobila sporočila, sem ti pa poslala jaz enega user posted image .

Moj delovnik se zaključuje, tako da šibam v drugo službo - tisto najlepšo user posted image .

Se tipkamo

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
   RE: Bodoče nosečke II
7.12.2016 19:42:29   
Žabinčica
O, dejansko imam čtivo in to kar nekaj user posted image .

Noname user posted image za sprehode. Ti kar hvali, eni se ful radi vozičkajo in super spijo v vozičku, saj se mi zdi da se kar hitro vidi to.

Naša srednja je v vozičku in na zraku spala, noter pa sploh ne (kar je meni zelo odgovarjalo, ker sem tudi bolj "zunanji" tip); no zdaj je obratno-ta mala v vozičku ne spi, noter mi še nekaj drema v posteljici. Je zdaj zelo podobno kot pri prvem, ki sploh ni spal - ne v vozičku ne v posteljici user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl
Uf, te razumem. Jaz nimam recepta. Mi moramo do trgovine itak z avtom, tako da samo prestavim malega iz avta v nakupovalni voziček. No, pa sedaj je seveda lažje, ko je večji. Mislim, da je edini recept, da tvoja pupa zraste. user posted image

Ja tega se tudi jaz bojim user posted image .

Ste pa hitre ve za spanje. Mi se sicer tudi trudimo da so otroci med 20.30 in 21.00 v posteljah. Kar so sicer borbe, ker onadva še ne bi, samo se potem ne naspita dovolj pa je zjutraj problem. Ta mala ima zdaj sicer neko fazo, ko k meni sili in hoče pri meni tudi zaspat (drugače zaspi v svoji posteljici); jo pa tudi kar nekaj napenja, pa tudi kasneje zaspi (mogoče zato). Smo zdaj dali vsi razen ta srednje v novembru neke trebušne viroze skozi, ki so se fulll vlekle mogoče še od tega. No jaz sem potem v postelji med 22.00 (to je skoraj najhitreje) in 23.00; rabim tisto "mirno uro" za sebe, brez direndaja da malo posedim, pa knjiga ali še malo forum pogledam ali nekaj za odklop pač. Pa tudi prej v bistvu nisem hodila nikoli pred to uro spat. Sicer se pa obvezno še po noči zbujamo (mala se zbudi, sicer hitro zaspi nazaj ko jo k sebi vzamem, samo jaz več ne zaspim potem user posted image ; pa itak imam od vedno bolj rahel spanec in malo manj spim). Mislim da sem nazadnje prespala noč pred nosečnostjo user posted image ; v tej nosečnosti sem namreč tudi zelo slabo spala. Se pa mi zbujamo potem okr.6.00 do 6.30 (5.00 je resssss hitro).

Evo jutri pred nami spet poln dan. Imamo posvetovalnico in cepljenje (upam da gre vse fino skozi in ne bo kakšnih reakcij). Potem pa na šoli neko predstavo in novoletni bazar; pa govorilne ure. Tako da bomo spet celi dan okrog skakali.

Nič še naprej se tako lepo razpišite user posted image in lep večer user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
   RE: Bodoče nosečke II
8.12.2016 8:05:33   
Bluegirl
Jutro!

Kako vas je lepo brat. user posted image

Ja, če se hočem do zjutraj naspat, kar rabim vsaj 6, 7 ur. Načeloma tudi jaz še malo poležim, kaj preberem, a me res hitro zmanjka. K sreči imam dolgo pot do službe in ker uporabljam javni prevoz, se tam lahko zjutraj in popoldne odklopim, berem, razmišljam itd. Pride prav. user posted image

Žabinčica, srečno na posvetovalnici in prijeten dan. Vsem!user posted image

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
   RE: Bodoče nosečke II
8.12.2016 11:33:32   
Tara9
Ojla. Mi smo pa bubani. Trebušna viroza je tudi nas doletela. Bruhala je celo noč, ful je bogica, še slabše zgleda ker je neprespana in se mi tako smili :(. Zdaj dopoldan sicer ni več bruhala ampak jo je kar dodelalo. Prvič se soočamo s tem, tko da sm kr panik uffff. Sm takoj napako nardila ker sm ji dala po flaski za pit namesto po požirkih in valda vse vn vrže. Zdaj dajem po žlički in je ok, driske pa nima. Upam, da bo enodnevno tole, je baje zdaj aktualno. In upam, da ne pobereva še midva, te zadeve se prenašajo sto na uro ehhhh. Imam pa prisiljen podaljšan vikend.

Moja hodi ob 19 spat, tudi jaz sem do takrat v pidžami in potem si vzamem malo casa zase, ampak me res hitro zmanjka. Jaz sem od vedno zaspanc na kubik in je 8 ur neka minimum, da lahko funkcioniram, grozna sem.


(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
   RE: Bodoče nosečke II
8.12.2016 15:08:14   
..noname..
Uh spanje. Celotno nosečnost sem spala kot ubita po 9 do 10 ur v kosu. No če odmislim hojo na wc vsako uro user posted image
Odkar imam pikija je to malo drugače. Sicer mi lepo spi in nimamo težav s tem. Danes je spat od 22:30 do 5:10 v kosu. Sem bla kot zombi, ampak sva pol zaspala nazaj ob 6:30 in je spal do 11:00. Js sm pa ustala ob 9:00 user posted image
Danes sva bolj na izi in doma, ne greva na sprehod. Mamica je danes malo lenobnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
   RE: Bodoče nosečke II
9.12.2016 8:05:01   
Bluegirl
Jutro,

o, boga miška. Pozdravite se - čim prej! Sva pa isti, meni je bruhanje tako zelo strašljivo. Sploh ne znam opisat, vedno sem cela paf, ko mali to stakne. Do zdaj je 2x in obakrat smo zboleli vsi doma!! Katastrofa.

Uau, noname, tvoj princ je pravi zaspanček!! Mi je res fascinantno, ko to berem. user posted image In kar ne morem verjet, da obstajajo tudi takšni otročki. Kar lepo dremuhajta in se stiskajta. user posted image

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
   RE: Bodoče nosečke II
9.12.2016 8:51:13   
Žabinčica
Hej, hej.

No naša user posted image je danes kar precej tečkasta. Samo jokca, sploh ni ješča, ni še niti prav zajtrkovala; no vsaj pije kar nekaj. Se ji pozna cepljene žal. Sem jo zdaj dala v posteljico da vidim če bo zaspala. Pa malo hoče vroča bit. Samo da jo čim prej mine. Drugače vse ok.

Tara, pozdravite se user posted image . Te trebušne viroze so zdaj v velikem razmahu.

Nič grem kavo popit dokler počiva. Se kaj tipkamo.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
   RE: Bodoče nosečke II
9.12.2016 9:05:09   
..noname..
Zaenkrat sem res lahko super vesela, da je tako. Upam, da bo čimdlje.
Naj bojo vaši sončki čimbolj zdravi. Pozdravite se čimprejuser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
   RE: Bodoče nosečke II
9.12.2016 10:47:49   
Tara9
Tudi meni je zabavno brati, da tako lepo spite noname. To je res luksuz. Jaz v kosu sploh več sprat ne znam user posted image . Naj ostane tako super.

Zabinčica a to ste imeli omr cepljenje proti ošpicam? Naša miška je na to cepivo imela reakcijo in to 10 dni po cepljenju. Je bila kar boga.

Bluegirl tud mi ponavadi vsi pokasiramo tole. Sicer tamala ima prvič, ampak vem da ce ima eden od naju z možem, obvezno tudi drugi dobi. Moja miška je nehala bruhat hvala bogu, jo je pa ful zdelalo tko da ze drugi dan leži. Vsaj pit je začela, hrana pa malo po malo. Je pa zdaj še meni slabo ratalo, tko da očitno sem naslednja na vrsti. Pri nas je res obsedno stanje. Mož je delal do 3 zjutraj, komaj gleda. Jaz jamram da mi je slabo, tamala pančka, ampak vsakič ko se zbudi hoče samo mene. Joj upam da hitro mine, ni luštno

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
   RE: Bodoče nosečke II
9.12.2016 11:51:11   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Zabinčica a to ste imeli omr cepljenje proti ošpicam? Naša miška je na to cepivo imela reakcijo in to 10 dni po cepljenju. Je bila kar boga.

Ne, smo imeli še cepljene davica, tetanus,... 3.doza. Smo eno cepljenje odzadaj, ker je bila zadnjič kar prehlajena na posvetovalnici. Zdaj pa sva se zmenili da ne dobi obeh cepiv, ampak pridemo po omr čez.cca 5 tednov.
Kakšno reakcijo je imela vajina? Meni je bilo to cepljenje najbolj neprijetno, ker se zaradi vsebnosti cepiva naj ne bi cepilo določenih alergikov (tistih na mleko, jajca), pri nas pa je pri vseh, razen ta srednji, po malem prisotna laktozna intoleranca. Ampak je šlo vse bp skozi. Sploh pri sinu je bila očitno da mlečnega ne prenese, a je izzvenelo. Čeprav čistega mleka še zdaj ne pije. Pa jaz tudi ne, ga ne spravim dol. V kavi, itd. pa ga lahko. Ostali mlečni izdelki so nam pa super. Mož včasih mleko pije, ampak ima itak vedno reakcije. Ta srednja je pa ful na mleko, edina pri nas da ga prav rada in redno pije. Ta mali sem ga pa tudi že malo dala, ker jo je zanimalo pa ni bilo videti da bi jo kaj motilo na srečo.

Kaj pa drugače menite o cepljenju. Bi cepile, če ne bi bilo obvezno?

Ta mala je malo boljša, malo odspala, malo pojedla, čeprav je še vedno cela na trnih in ne prave volje. Zdaj se igra z babico in dedkom, sta prišla malo na obisk.

Uh, Tara; upam da se čim prej izmažete. Sva se ravno včeraj z pediatrinjo pogovarjali je rekla, da je zdaj pri nas kar vse na pohodu adenoviroza, pa rotavirus in norovirus. Sicer pa pravi, da bolj se zbruhaš, prej bi naj minilo.

Noname user posted image za spanje. Sem te pa že en čas mislila vprašat (pa vedno pozabim) kako je bil kaj porod ?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
   RE: Bodoče nosečke II
9.12.2016 11:58:07   
Tara9
Zabinčica naša je imela 2 dni kr vročine, smo morali zbijat in lezala je stalno potem je pa minilo. Ubistvu sem mislila, da je viroza in sem klicala p, ki je takoj rekla da bo to cepivo krivo.

Sicer pa nisem dovolj pametna glede teh cepiv, toliko razlicnih mnenj je, da sama ne vem kako in kaj. S tamalo hodimo k honeopatinji, čisto tako za krepitev imunskega in je grozno proti cepljenju nastrojena. Ne vem jaz si ne bi upala ne cepiti, za dodatna cepljenja se pa nismo odločili..mah težka tema a ni?

Jaz se za zdaj držim. Slabost pride in mine. Do hrane mi ni, ampak vsaj bruham ne, upam da tako ostane. Tamala spet samo spi. Vročine nima paše ji samo jabolcni sok. Malo me skrbi počasi, bi rada da kaj poje. Dve bobi palčki je spravila vase in malo kruha z zdenka sirom. Kuham juhici upam da bo vsaj par žličk pojedla. Vem da je važna tekočina, ampak bi rada da malo je, vceraj je šlo vse ven ufff.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
   RE: Bodoče nosečke II
9.12.2016 12:39:29   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Zabinčica naša je imela 2 dni kr vročine, smo morali zbijat in lezala je stalno potem je pa minilo. Ubistvu sem mislila, da je viroza in sem klicala p, ki je takoj rekla da bo to cepivo krivo.

Sicer pa nisem dovolj pametna glede teh cepiv, toliko razlicnih mnenj je, da sama ne vem kako in kaj. S tamalo hodimo k honeopatinji, čisto tako za krepitev imunskega in je grozno proti cepljenju nastrojena. Ne vem jaz si ne bi upala ne cepiti, za dodatna cepljenja se pa nismo odločili..mah težka tema a ni?

Jaz se za zdaj držim. Slabost pride in mine. Do hrane mi ni, ampak vsaj bruham ne, upam da tako ostane. Tamala spet samo spi. Vročine nima paše ji samo jabolcni sok. Malo me skrbi počasi, bi rada da kaj poje. Dve bobi palčki je spravila vase in malo kruha z zdenka sirom. Kuham juhici upam da bo vsaj par žličk pojedla. Vem da je važna tekočina, ampak bi rada da malo je, vceraj je šlo vse ven ufff.

Vidiš nam je pa ravno včeraj rekla da kao ravno po tem cepivu naj ne bi bilo nobenih reakcij (čeprav jaz to ne verjamem).

Mi tudi ne cepimo dodatno. Nikoli nisem bila pretiran pristaš cepiv (prej obratno). Čeprav sem ravno letos brala o otr. paralizi v začetku 50-ih v ZDA in koliko otrok je umrlo oz. imelo posledice in me je kar zgrozilo (v bistvu je bil uvod za eno knjigo na drugo temo, ampak je avtor ravno takrat bil otrok in je na kratko pisal kako je doživljal to in kako je bilo z prijatelji user posted image ). Je težka tema ja; ker cepiva dejansko so izkoreninila določene bolezni, ravno kot otr.paraliza, itd. Po drugi strani pa spet, kaj vse je tudi tu noter in kakšni so lahko stranski učinki,...ne vem dejansko ima vedno vse dve plati.

Saj če kak dan, dva ta mala malo manj poje ne bo nič narobe. Veš kaj našim večkrat paše ko so bolani palačinke (lahko tudi brez nekih namazov in nadevov), pa dejansko kašne juhice.

Jaz tudi imela take slabosti kot jih opisuješ, so se mi cel mesec vlekle; bruhala pa niti 1x user posted image .

Nič grem se počasi rihtat, pa v šolo in v vrtec.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
   RE: Bodoče nosečke II
9.12.2016 14:53:16   
..noname..
No ne bom preveč hvalila spanje, da se ne bo pokvarilo. Zdej smo še tako majhni da je priden. Me zanima kaj bo čez pol leta. Al bo še tako priden al boo mel žurke ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Porod super. Če greš kakšno stran nazaj maš vse lepo napisano. Po tistem ko sem prejela umetne popadke je spetklo do konca v 2,5h. Takrt so se tut šele začele bolečine. Glavni iztis je bil ene 5x za prtisnit in je blo to to. So mi pa mogle mal pomagat pa so mi po trebuhu skakale babceuser posted image user posted image

Takoj ponovim tak porod. Samo kaj k vem, da težko da bo še enkrat tako. Edino kar bi zamenjala bi blo to, da nebi rabila bit rezanauser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
   RE: Bodoče nosečke II
9.12.2016 14:54:47   
..noname..
Uh cepljenje, to nas pa še čaka. Upam, da ne bomo mel prehudih reakcij. Čez slabe 14 dni imamo prvi pregled pri pediatrinji.
A priporočate cepljenje? Ker vidim da ene tudi obveznega cepljenja ne dajo. Mislite, da bi blo fajn še kaj drugega, kar se sam odločiš ali cepit ali ne?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
   RE: Bodoče nosečke II
9.12.2016 17:21:02   
Bluegirl
Ojoj, bogica. Je pa res naporno, vsaj dokler malo ne zrastejo. Meni je bilo prvo leto vrtca (v kombinaciji z boleznimi), med 1. in 2. letom ultra naporno (eden izmed razlogov, zakaj nismo takrat začeli delati na user posted image ). Sedaj je vsaj malo lažje, ker poleg joka dejansko pove, kaj ga boli, lahko malo gleda risanke, malo se crklja. Res je "boljše", lažje. Prej pa samo jok, obešanje po meni, veliko bolj naporno. Držim pesti, da kmalu mine. Glede hrane se (še) ne sekiraj preveč, 2 dni še ni nič. Le naj pije. Pa mogoče ji lahko daš kakšen rehidracijski prašek. Sem malo brala o tem, sprobala pa še nikoli. Sem jih pa sedaj kupila za zalogo.

Žabinčica, jaz sem v zadnjem letu kar parkrat imela takšne viroze: s slabostjo in slabim počutjem, ki so se kar vlekle. Saj ne veš, kaj je bolj zoprno. To, da te zdela in položi v posteljo za kak dan, ali to, da se vleče po malem. Veliko zdravja tudi vam.

Glede cepljenja sem na istem bregu kot Tara in Žabinčica: obvezno ja, dodatno ne. Deloma me je cepiv strah, po drugi strani me je strah ne-cepit. Sem pa sama en velik laik na področju medicine, biologije in kar je še s tem povezanega, tako da si po pravici povedano ne upam delati nobenih zaključkov, ker nisem niti malo podkovana v tem. Če preberem kakšen članek proti cepljenju, me povleče in se strinjam z napisanim. Potem pa preberem kakšnega za cepljenje in sem na istem. Kako bi se odločila v primeru proste izbire? Verjetno isto kot sedaj. Vem, da delujem kot neka ovčka brez hrbtenice, a kaj, če si ne upam bit strokovnjak v stvari, o kateri nimam veliko pojma.

Lep (predvsem zdrav) vikend vsem. user posted image

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
   RE: Bodoče nosečke II
11.12.2016 8:50:55   
Tara9
Zabinčica a res je tko rekla pediatrinja, da pri tem cepivu omr ni reakcij? Zanimivo, mi smo pa edino na to cepivo reagirali, na ostala je bilo vse bp. Mene je pa naša takoj opozorila, da pride 7-10dni po cepivu lahko do vročine in smo jo res pokasirali.

Drugače pa Bluegirl se čisto najdem v tvojih besedah. Sem laik kar se medicine, biologije in vsega povezanega z zdravili tiče. Nisem ljubitelj cepiv pa tudi ne upam ne cepiti. Homeopatinja mi razlaga o svinjarijah v medicini in cepivih in ko poslušam njene besede sem proti cepljenju, spet kot praviš, ko preberem nekaj dobrega o cepljenj preidem na stran cepljenja. Mah bodi pameten. Nekako se držim tega prepričanja, da z nekim namenom morajo bit cepiva obvezna, ne bi si oprostila, če Emo ne bi cepila in bi potem zbolela za neko boleznijo, ki se jo da preprečiti, ehhhh.

Pri nas je bilo te dni noro. V petek smo šli do pediatra, ker je nenormalno jokala, tako da sem začela sumiti na angino. Sem bila blizu, ni angina ampak polno grlo aft. Bolelo oz boli jo za znoret. Tri dni mi ni nič od nič jedla. Ni je hrane ki je nismo probali dat..včeraj sva kupila hipp kasice, ki jih sicer ne maram, ampak vsaj toliko da nekaj v njo spravimo in je malo pojedla. Popoldan si je zazelela jabolcni sok, sem ji bumbar naredila sirup soka z vodo ampak ornk sladkega in je 2x bruhala. Sem bila cisto nesrečna spet. Potem me je znanka zdravnica iz infekcijske pomirila, da valda bruha po soku, ker je to težko za prazen želodček. Pa sam vem, ampak sem ji samo ugoditi želela ker je sama hotela. Potem sem si pa valda očitala kako blesava sem. No kakorkoli, potem ni več bruhala, tudi jedla ne :(. Hvala bogu vsaj pije in je plenička vsakič polulana. Kakorkoli, danes je končno obrnilo na bolje in je pančkala 12 ur, vmes pila 2x. Zdaj za zajtrk je pa celo hipp kašico popapala in šla nazaj ajat. Kako vesela sem, da je ostala hrana v trebuščku. Noro res. V sluzbi imam norijo, ampak dokler je tako boga ni šanse da se premaknem od doma. Upam pa da bo v parih dnev bolje vse skupaj. Evo cel roman jamranja. Sem morala malo ven vrč svoje skrbi. Kmalu bom siva od sekirancije user posted image .

Lepo nedeljo

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
   RE: Bodoče nosečke II
12.12.2016 8:07:50   
Bluegirl
Jutro,

samo toliko se javim, da potolažim Taro. user posted image
Super, da gre na bolje. Bogica mala. Pozabi na sok, vsi delamo napake, nič takega. Tudi služba bo počakala, čeprav vem, kako je zoprno. Sive lase pa jaz že imam - in to ne malo! Res si nikoli ne moreš predstavljati, kako te lahko tako skrbi za to malo bitjece. Pozdravite se!user posted image user posted image

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
   RE: Bodoče nosečke II
12.12.2016 16:02:13   
Žabinčica
O, danes pa ni tukaj kaj veliko dogajanja user posted image ...

Samo da vas pozdravim; zvečer imajo pri ta srednji odprte vaje in fotografiranje, tako da lahko gremo starši gledat kako plešejo. Hitim, jo morem še pripravit-frizura,itd. pa upam, da se mi uspe še kaj potem zvečer pred spanjem oglasit.

Lepo bodite ta čas user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
   RE: Bodoče nosečke II
12.12.2016 17:13:44   
..noname..
Evo spet malo mene user posted image
Mi so se danes prvič kopali, tako da smo fuuul uživali. Pa na mal daljšem sprehodu sva bla. Super vreme je trenutno, res odično za sprehajanje.

Vidm, da ste vse pridne, pikce lepo štimateuser posted image user posted image Božiček bo mel veliiiko dela user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?