|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
20.12.2016 9:28:52   
Žabinčica
Dober dan user posted image . Pri nas plešejo mini mini snežinke user posted image ... Ful je lepo, če ga še malo več zapade bo bel božič user posted image .

Mi smo vredu; veliko tekanja, skoraj vsak dan še popoldan nekaj in dan mine kot bi mignil. Danes imamo nastop v vrtcu, potem še dva rojstna dneva in evo, božični večer je že pred vrati user posted image .

Drugače pa delno praznično - daril še nimam vseh, bo treba še v nabavo. Malo smo tudi izdelovali, sicer voščilnice, je bilo prav zabavno in malima dvema veliko veselje, tako da jaz skoraj na vrsto nisem prišla kaj naredit. Pekla pa še nisem nič kaj.

Bile sva z najmlajšo tudi v vrtcu, parkrat malo pogledat, preden se januarja začne zares. Ji je bilo kar zanimivo. Otroci, celo igrače (doma jih še povoha ne). Na kratko je bila že tudi sama tam, se je zaenkrat vredu obneslo. No, bomo videli kako bo ko se začne zares.

Noname user posted image za kopanje.

Tara vi ste že zdravi verjetno?

Kaj zdaj punce kje ste? Nič za brat te dni...user posted image . Mogoče si ne bi smele fb-jev izmenjat user posted image , zdaj nobene nikjer. No, saj verjetno ste vse v prazničnem vzdušju in pripravah user posted image ...


(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Bodoče nosečke II
20.12.2016 10:33:41   
Tara9
Ojla,

evo me, nazaj v službi končno. Ubita sem od prejšnjega tedna. Je potem še eno virozo (najbrž v ZD) pobrala, ampak ni bilo tko hudo kot z aftami, toliko, da sva bili cel teden doma in toliko, da sem zdaj še jaz prehlajena kot slon uffff. Jo imava doma do srede, ker je moj popoldan v službi in si jo izmenjujeva, da si opomore do konca. Upam, da bo zdaj nekaj časa mir. Pol leta je bila zdrava, ok z občasnimi prehladi, ampak skoz v vrtec hodila, zdaj sva pa za nazaj zgleda pokasirali. Ampak, dosti za letos in pika. Še jaz se poberem in mir.

Za praznike se nič posebej ne pripravljam, ker me je malo čas povozil s temi viruski. Darila večinoma imam, nekaj še pride po pošti, ker sem bila prisiljena v on-line nakupe in upam, da bo ok. Potem še vse zavit pa bo. Smrekico smo postavljali v soboto. Pri nas nimamo navade postavljat šele 24., ampak kak teden prej, da malo vzdušja naredimo, ker zadnja leta sploh nimam občutka, da so prazniki. Tako me pa bunkice in lučke malo opomnijo.

Peka piškotov ni moja boljša plat, oziroma sploh nimam volje, da bi se lotila. Moj ima rojstni dan naslednji teden in bi bilo fajn kaj spacat, ampak mislim, da bom tortico lepo naročila user posted image .

Nič, toliko od mene za zdaj. Če se slučajno ne uspem več javit letos, vam že zdaj zaželim krasne praznike in čim več lepih trenutkov z vašimi najdražjimi.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
   RE: Bodoče nosečke II
20.12.2016 12:51:25   
Žabinčica
Smrečico bomo mi letos postavljali ne vem kdaj...po mojem tik pred zdajci, čeprav smo drugače vedno postavili že prej. Verjetno kar 23 ali 24.; pa potem čim prej vse dol; ta mala je res takšna, da bi znalo bit pestro tole z smreko. V bistvu niti ne vem točno kam jo naj dam da ne bo zraven prišla user posted image .

Kekse ravno dostikrat tudi ne pečem, bolj kakšna peciva, mafinčke pač v tem času malo pogosteje kot sicer. Pa še otroka lahko potem malo več zraven pomagata, si malo več časa vzamemo user posted image . Samo po mojem bo letos tudi več kupljenega kot domačega user posted image .

Pri nas kar lepo snegec pada, že cel dan user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
   RE: Bodoče nosečke II
20.12.2016 12:52:48   
Žabinčica
Bluegirl kako ste kaj vi?

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   RE: Bodoče nosečke II
20.12.2016 13:05:35   
Tara9
Žabinčica vidim, da sta najini frajli kar podobni. Glede vožnje iste težave, vozičkanje dela preglavice, ipd. Tako da tudi glede smrekice naj se pohvalim, da so bunkice vsak dan na tleh in jih vsak dan popravljam. Izrazito smešno jih je dol trgat, posebej če mami reče, da ne user posted image .

Z bluegirl sva se slišali preko fb in se menili, oziroma je ona dala idejo, da bi odprle tudi tam kakšno skrito skupino, kjer bi kakšno slikico izmenjale in še tam kdaj kakšno rekle.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
   RE: Bodoče nosečke II
20.12.2016 13:48:51   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Z bluegirl sva se slišali preko fb in se menili, oziroma je ona dala idejo, da bi odprle tudi tam kakšno skrito skupino, kjer bi kakšno slikico izmenjale in še tam kdaj kakšno rekle.

A tak to vidve brez nas čvekata, potem pa ni čudno da nobene ni več tu gor user posted image .

Če se boste odločili za skupino me vključite user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
   RE: Bodoče nosečke II
20.12.2016 17:45:10   
Tara9
Samo pozdravili sva se še tam, nisva preveč čvekali brez vas ostalih :).

Drugače pa glede skupinice, si bila Žabinčica prva na seznamu ;). Bomo po praznikih kaj stuhtale, zdaj smo vsi v neki noriji se mi zdi. Vsekakor pa ne sme forum zamreti, tudi tukaj je prav fajn.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
   RE: Bodoče nosečke II
20.12.2016 19:11:03   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
Če se boste odločili za skupino me vključite user posted image .

V bistvu sem s tem hotela povedat da jo še nisem odpirala in ne vem kak to gre, pa da bi bilo fajn da to katera druga naredi user posted image .

Ma bilo bi lušno da se še tu malo čveka, ker se vedno lahko še kakšna nova fajn punca tako še pridruži.

Čeprav v zadnje čase je res na rr kar tiho, tudi drugod...no, bomo videli kako bo kaj po praznikih...

V glavnem mi smo iz nastopa, je bilo kar lušno user posted image . Se še kaj tipkamo, jaz še imam neko delo na računalniku, če me prime se mogoče še kaj javim user posted image .

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
   RE: Bodoče nosečke II
20.12.2016 22:31:27   
pikica88
ojla sem nova med vami!upam da se kaj dogaja tukaj pa lahko mal klepetamo ;)
no in mi smo se odločili za drugega sončkauser posted image tko da smo zaceli ta mesec delati na tem .
KER JE ŽE 6LET OD PRVE NOSECNOSTI SEM VSE POZABILA HEHE MAL ZA SALO MAL ZARES .user posted image
NAMREC user posted image mi zamuja danes prvi dan in sem neucakana test naredila pa nevem. ker se druga crtica komaj vidi. DRGAC ME FUL SPIKA VTREBUHU NEVEM KAJ JE TO .

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
   RE: Bodoče nosečke II
20.12.2016 22:33:09   
pikica88
KAJ LAHKO PRIPNEM SLIKO KJE ?

(odgovor članu pikica88)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
   RE: Bodoče nosečke II
21.12.2016 7:54:09   
Bluegirl

Ojla!

Res je zamrlo vse skupaj, še dobro, da sta se malo javili, Tara in Žabinčica. user posted image

December je kar pester, kajne? V petek imam dopust in moj plan je, da vseeee počistim (čeprav že vidim, da mi ne bo uspelo), da potem končno postavimo smrekico. Doma smo jo postavljali že sredi decembra ali še prej, sedaj pa je obveljala želja mojega - kar na božični večer. Kakšnih drugih načrtov nimamo. Malo na obisk k tašči, malo k našim, kosilo tu, večerja tam. Tako ali tako bom 2 dni še v službi naslednji teden. Itak je vse, kar si želimo, to, da bi bili zdravi. Če bo ta pogoj izpolnjen, potem se bomo imeli super.user posted image

Na FB nič ne dogaja. Samo par pozdravov in konec. Z vami, starimi sabljami, bi res rada malo tudi tam podebatirala. Da si lahko kaj več povemo (ker smo tule na forumu bolj skrivnostne) pa kakšno slikco naših mulčkov pogledamo. Obljubim, da se tega lotim po praznikih, a velja?

Drugače pa pri nas nič novega. Moja user posted image se je včeraj pokazala, itak, saj sem pričakovala. Sva z ginekologinjo zmenjeni, da pridem po praznikih na pregled, da bo malo spremljala moj ciklus, ki se zadnje pol leta tako čudno obnaša. Če bi se izkazalo, da so jajčniki bolj lene sorte, pa morda potem s tabletami. Sem vesela, da se bo malo začelo premikat. Saj vemo, kako hitro gre čas in meseci kar tečejo.

Če se pred prazniki ne beremo več, vsem skupaj želim ogroooomno zdravja in lepih trenutkov!user posted image user posted image user posted image

Pikica88, lahko prilimaš. Še bolje pa bo, da jutri ponoviš test. Držim pesti.

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu pikica88)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
   RE: Bodoče nosečke II
21.12.2016 9:27:35   
..noname..
Oh ste se načvekale babe user posted image user posted image
Kar se tiče skupine na fb sem tudi sama že enkrat predlagala, da bi jo naredile. Tam bo vse skupaj hitreje potekalo user posted image

Mi pa danes že 1. mini svečko pihamouser posted image user posted image user posted image user posted image
Mami čis vesela, ampak tut žalostna k gre tako hitro user posted image
Midva sva smrekico postavila že 9.12. in to zato, ker je moj imel 11. rojstni dan in smo imel obiske pa sva že kr naredila vzdušje. Doma smo pa imeli navad pred božičem postavit. Ampak js sm zmeri mal prej ker nisem zdržala user posted image user posted image Darila pa danes zadnja nakupiva in potem je to touser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   RE: Bodoče nosečke II
21.12.2016 11:58:50   
Tara9
Hojla,

no pri meni v službi se začenja praznično vzdušje in je ful mirno. Glavne zadeve so urejene, tako da akcija spet naslednje leto. Naslednji teden bom sicer 2 dni delala, ostalo bom doma. Neke nove reči prevzemam od sodelavke, ki je šla v drug oddelek in ker bo ravno mir, sva se zmenili, da imava "inštrukcije", potem bom pa od četrtka do ponedeljka doma.

noname tudi jaz sem bila žalostna, da gre vse skupaj prehitro in da ekspresno zrastejo, ampak vsako obdobje toliko novih čarov in veselja prinese, da se imaš res čemu za veselit. Dojenčki imajo svoj čar, potem pride kobacanje in postavljanje na nogice kar spet prinese svoje, potem (naša trenutna faza) čebljanje, vsak dan nova beseda, ki jih večinoma na začetku le ti razumeš in ostali sprašujejo kaj je povedala user posted image . Skratka res so luštni ti naši sončki mali. Sicer pa boš vsekakor tudi ti vabljena na fb, se spomnim zdaj, da si enkrat že ti predlagala, pa smo zgleda pozabile v tej decembrski noriji user posted image .

bluegirl škoda za tečko, ampak z novim letom novim zmagam naproti a ne. Jaz imam tudi pregled v naslednjem letu in se bom malo pomenila ali poskušat brez spodbude, ali mi jo bo takoj dala, ker moji cikli so sicer malo boljši kot prej, ampak še vedno na 45 dni, včasih se tečka zmoti (takrat, ko ni treba seveda) in preseneti 40.dan.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   RE: Bodoče nosečke II
22.12.2016 7:59:36   
Bluegirl

Vse najboljše malemu sončku, noname! user posted image

Res gre hitro in včasih, ko vidim kakšnega malega dojenčka, me preplavijo nostalgični občutki. Ampak je pa vseeno tako lepo opazovati, kako otrok raste in se razvije. Moj mali bo star že 2,5 in lahko rečem, da je tole zadnje obdobje super. Samo govori, govori, res je simpatično, no. user posted image Si že misliš, da ne more biti bolje, a z vsakim obdobjem pride svoj čar, kot je rekla Tara.

Seveda, FB, noname. Res se tega lotim kmalu!! Imam prav v glavi par stvari. user posted image

No, moji cikli so vsekakor veliko boljši, kot prej (ko ji skorajda ni bilo), povprečje je nekje 35 dni, a kaj ko skače med 15 in vse do 45. Pa še zadnjič me je tako vse bolelo, da sem ravno zaradi tega šla prej h ginekologinji. Resnično upam, da se bo izkazalo, da so moje O OK in da samo še malo počakamo in uspe. user posted image Tebi pa tudi srečno na pregledu, Tara. Pa le povej, kdaj moramo navijati še zate.
Je pa res, da čas kar teče. Sploh ne morem verjeti, da poskušava "že" kakšnih 8 mesecev. Ko sva začela, sem bila prepričana, da bo uspelo do konca leta. Kakorkoli, december ni čas za malodušje. Bodimo hvaležni za to, kar imamo! user posted image

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
   RE: Bodoče nosečke II
22.12.2016 15:24:03   
..noname..
Res je vsako obdobje po svoje čarobno. Samo takole se ne bomo več dolgo mogli stiskat, ker naš piki čis prehitro raste. V enem mesecu je pridobil 6cm in 1,5kg. Zelo sva bila pohvaljena. Odlično nama gre. Sva pa izključno samo dojena.
No super, se že veselim čvekanja na FB user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
   RE: Bodoče nosečke II
24.12.2016 10:41:22   
..noname..
LEPE PRAZNIKE VSEMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
   RE: Bodoče nosečke II
28.12.2016 9:10:20   
Žabinčica
Hej,hej user posted image .

Tudi jaz želim vsem lepe praznike; upam da ste preživele miren in zabaven božič in seveda vse dobro v novem letu user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo mi smo bolj domači in načrt da bi kam šli smo čisto opustili. Najmlajša še vedno noče v avto, tudi zaspat in umirit se več sploh ne more nikjer drugje kot v lastni posteljici in če kamorkoli gremo ne spi dokler ne pridemo nazaj domov.

Imamo pa se lepo; za božič smo imeli skupno večerjo z mojimi, darila smo odpirali naslednje jutro, potem smo bili malo na sprehodu, malo delali snežaka (smo celo imeli še snega , tako da po dolgem času smo doživeli bel božič user posted image ) in tako. Zdaj pa tukaj pri nas okrog, malo v centru, splanirali smo si tudi te preostale dni, smučanje, jutri kopanje, otroka na obisk k babici in dedku, potem je že tako silvestrovo. To sicer še ne vemo točno kaj, a bomo verjetno doma. Potem prvega pa verjetno tudi kakšno kopanje, da si malo popestrimo dan. Sploh dopoldan bo sigurno fajn in brez gužve, bo večina verjetno še spala user posted image .

Nič toliko za enkrat od mene, na čvek pa upam da se vrnemo po praznikih spet v polni zasedbi

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 28.12.2016 9:24:00 >

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
   RE: Bodoče nosečke II
28.12.2016 9:16:31   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..
Res je vsako obdobje po svoje čarobno. Samo takole se ne bomo več dolgo mogli stiskat, ker naš piki čis prehitro raste. V enem mesecu je pridobil 6cm in 1,5kg. Zelo sva bila pohvaljena. Odlično nama gre. Sva pa izključno samo dojena.
No super, se že veselim čvekanja na FB user posted image

user posted image za super napredek user posted image user posted image user posted image in polno dojenje user posted image .


(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   RE: Bodoče nosečke II
3.1.2017 9:38:53   
Tara9
Srečno, ZDRAVO, uspešno, veselo, čarobno in seveda za tiste, ki čakate na plusek, plodno user posted image .... leto 2017 !!!! Kako ste, ste lepo preživele praznike?

Jaz nazaj v službi, priznam, da sem kar malo lena danes. Sicer sem bila doma samo od četrtka, torej malo daljši vikend, ampak se mi zdi, kot da bi bila dlje. Luštno je bilo. Nismo šli nikamor sicer, ampak vseeno trenutki z družinico so najlepši user posted image .

Drugače pa letos se tudi jaz mogoče priključim ponovnemu čakanju pluska, nisem si še čisto na jasnem, kakšen dan me ful drži pa me spet mine in tako v krog. No, sicer sem ga zdaj za praznike malo biksnila, oziroma me je cikel malo pohecal. Sem 2x rekla, da nama ni treba pazit, ker je itak še prehitro za mojo O in potem naslednji dan nore bolečine v jajčnikih, ovulacijska sluz.... Bravo jaz a ne. Sicer vedno paziva, ne vem kaj me je tokrat zaneslo. No kakorkoli, dvomim da sem tak baksuz.

Kaj novega pri vas? Leto smo začele z zatišjem, tko da ajde poročat kako ste se imele?

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
   RE: Bodoče nosečke II
4.1.2017 18:38:29   
..noname..
Res je nekam tišina tukaj. A ste že na FB pobegnile?

SREČNO, USPEŠNO, ZALJUBLJENO, ZDRAVO IN PLODNO 2017! user posted image user posted image

Mi smo bili za praznike doma, uživali z družino. Prvič praznovali novo leto v troje. Najlepše res user posted image user posted image Zdej pa uživamo dneve naprej, čeprav smo brez očka, ker je spet v službiuser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
   RE: Bodoče nosečke II
5.1.2017 14:12:24   
Bluegirl

Srečno in zdravo tudi z moje strani! user posted image user posted image

Samo na hitro se javim. Pri nas silvestrovo nič posebnega - dan kot vsak. Odkar imamo malega, polnoč dočakamo v spanju. user posted image Smo se pa med prazniki imeli res lepo. Če ne drugega, smo bili malo skupaj, malo naokrog, malo obiskov. Je bilo kar prehitro konec.

Tara, mogoče se ti pa ne bo treba odločat, če si ali ne želiš pluska in te bo kar presenetil. user posted image user posted image

FB skupina je v nastajanju, ravno malo raziskujem, kako pa kaj. Dobite vabilo, brez skrbi. Tam bom tudi kaj več povedala o mojih ciklusih.

Lep vetroven pozdrav. user posted image

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   RE: Bodoče nosečke II
5.1.2017 15:50:51   
Žabinčica
Hej, prvič v tem letu še od mene user posted image . Na prvem mestu zdravo, potem pa nasmejano in zadovoljno in bogato in še in še in še...

Ja, letos nismo najbolj čvekasto zaštartale res je, upam da se to še spremeni.

Mi smo bili tudi za silvestrovo doma, otroci šli spat do nekje 23.00, midva sva dočakala polnoč in gledala ognjemete potem pa počasi spat... čez dan pa potem na bližnji grič in malo k babici in dedku. Pa tudi drugače je bilo lepo, malo počasnejši ritem se je prilegel

Danes pa je pri nas spet tako lepo snežilo. Pa najmlajša je vrtec ta teden zaštartala, danes/zdaj grem še v šolo k tavečjemu, tako da v glavnem smo pestro user posted image .

no, razpišite se kaj...

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   RE: Bodoče nosečke II
9.1.2017 14:19:57   
Melanie1
Hej hej user posted image

Najprej… srečno, zdravo, uspešno, predvsem pa plodno leto 2017 vsem mojim puncam. user posted image user posted image user posted image
Še sama ne vem, kako sem se zadnjič znašla na tej spletni strani. Potem pa berem in vidim naše stare sablje še vedno aktualne. user posted image user posted image user posted image Res nisem mogla verjeti svojim očem. Zatorej najprej pozdravček , objemček in poljubček vsem skupaj, še posebej Žabinčici, Tari, Bluegirl, Čokoladici, Maumav, nooname, Marčevkiuser posted image
Zelo dolgo me ni bilo semkaj…predolgo, ampak kaj naj rečem… služba, dom, štirje otroci, dodatne obveznosti… dan je prekratek. Žal. Ampak obljubim, da se bom poboljšala. Ta tema mi je že od začetka neizmerno pri srcu in rada sem klepetala z vami.
FB nimam že precej let, zato me tam ne bo. Kaj naj še rečem? Seveda imam še veliko za napisati, ampak bom pustila za kakšen prihodnji post. Mogoče se še razpišem za nazaj, kako smo preživeli božično-novoletne počitnice. Amapk samo, če vas bo volja brati mojo dolgo prozo. user posted image

Ostanite dobro. user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
   RE: Bodoče nosečke II
10.1.2017 7:28:18   
Tara9
Melanie draga, kako sem se te razveselila user posted image user posted image , evo kar virtualno te objemam user posted image . Res lepo, da si se oglasila, ko bi vedela kolikokrat smo se že spraševale o tebi in si želel, da se javiš. Tako da le glej, da se še kaj razpišeš in napišeš kaj več o vas. Kako ste, kako so otročki, kako je najmlajša štruca (no zdaj je že prava mala baba user posted image ), kako ste preživeli praznike, in še in še......

No tako, dobro jutro drugače user posted image . Sem že v službi, čakam sodelavce, da spijemo kavico potem pa veselo na delo. Čez vikend smo imeli enodnevno trebušno virozo, možek in tamala sta jo fasala, jaz sem se zgleda uspešno izognila. Sicer ni bilo prehudo, 1x je bruhala in ponoči parkrat driskala in imela malo vročine, potem pa konec. Zjutraj je že rekla, da bi jajčka jedla user posted image . Počasi imam dosti teh virusov in res komaj čakam toplejše obdobje. Res res res ne maram zime user posted image .

Kje ste ostale? Leto sem res bolj tiho začele, upam, da se popravimo.

Pozdravčki

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   RE: Bodoče nosečke II
10.1.2017 9:31:55   
..noname..
Ooooo Melanie se nam je oglasila user posted image user posted image user posted image Tebe sem pa res že pogrešala in tvoje super poste. Super mama user posted image user posted image Kako kaj najmlajša članica, ki je sedaj že kar baba in pol?

Ja res ste nekaj potihnile babuškeuser posted image
Mi "uživamo" belo zimo. Upam, da ne bo prehuda in da bo hitro minila, ker jaz hočem toplejše dneve, da bova z malim lahko vozičkala user posted image Pa na kakšen izlet šli pa tako naprejuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?