|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
13.1.2017 8:56:47   
tamala86
Dobro jutro!

Danes je bilo pa noro na cesti pa sploh še ni snega!!! Dobro, da bo padal čez vikend, ker pri nas ne plužijo (od ceste do hiše imamo pribl. 400 m čez gozd) - bo moj mal vihtel lopato, jaz bom pa nadzorni user posted image Me bo nekam poslal...user posted image

Hmmmm...varčevanje. Midva v slabih 8 letih nisva privarčevala nič. Na začetku sem bila študentka pa potem delala tako na črno in zaslužek ni bil nevemkaj, če se je pa kdaj zgodilo, da sem zaslužila kaj več pa moj ni imel toliko dela in je bila plača še slabša kot je. Aprila bo dve leti kar imam službo in je bolje. Si lahko privoščimo kakšno malenkost in otroke kam peljeva. Midva sva šla lani celo za vikend v toplice. user posted image Jeseni sem dobila pogodbo za nedoločen čas in takoj vzela kredit, da si lahko rihtamo mansardo in okolico...če bi vedela, da bojo stroški tako enormni, bi vzela še 10 jurjev več. Sva mislila še avto s tem denarjem kupit pa ga je zmanjkalo user posted image Morva pa nujno menjat avto, ker v našega ne grejo 3 stolčki pa še psa imamo. user posted image Sem se pa odločila, da zdaj z januarjem začnem z organizatorjem. Torej ob plači bom razdelila ves denar (za položnice, hrano, ostalo) in ne odstopam od tega. Tudi seznama za v trgovino se bom poskušala bolj držat...ker včasih grem po eno stvar in pridem domov z dvema vrečkama. user posted image Midva nič ne dajeva na stran, bom tudi zdaj začela otrokom nekaj dajat pa nama kakšen euro. Imamo pa še toliko dela okrog hiše, da mislim, da nslednji dve leti ne bomo kaj dosti šparali...Ampak saj bo...midva sva že zdaj ful zadovoljna, ker nama je bilo prej res težko. zdaj imava pa oba službo in še na svoje smo šli! Noseča sem...in vse gre tako kot mora! user posted image

Zdaj pa mal delat! Je dans bolj len dan user posted image

LP

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: Bodoče nosečke II
13.1.2017 9:11:56   
Bluegirl
Tamala, res je, denar kar kopni. Hvala za mnenje. Je pa res, da je lažje vzeti kredit, varčevati, ko/če imaš službo za nedoločen čas. Če je nimaš, se kar ne upaš vezati. Sama sem drugače kar control freak, a tule mi malo spodleti.

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
   RE: Bodoče nosečke II
13.1.2017 13:53:18   
..noname..
tamala86 js sm iz Ivančne Gorice user posted image user posted image
Nisem več nosečka, sem pa mlada mamica. Naš pikec bo kmalu dopolnil 2 meseca user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
   RE: Bodoče nosečke II
13.1.2017 13:56:29   
..noname..
Midva sva pa zelo pridna pri varčevanju. Sicer varčujeva z namenom. Tudi še urejava hišo do konca in ves privarčevan denar gre v hišo in njeno okolico. Ampak nama gre super. Jaz mam službo za določen čas in minimalca, moj ma službo tut za določen čas sam mal boljše. Ampak se da. Mava pa enga čudovitega sončka, k nama lepša dneve. Jaz upam, da bom po porodniški zamenjala službo. Ker si res želim zaposlitve v svoji strokiuser posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
   RE: Bodoče nosečke II
13.1.2017 14:16:26   
tamala86
Lepo noname! user posted image Ko bo lepše vreme bi se lahko kdaj dobile z našimi sončki! Ja, naši otroci nam vlivajo moč in voljo tudi ko je res težko... user posted image

Zdaj pa prosim za nasvet, ker mam na momente občutek, da bom kar umrla...danes zjutraj sem bila kar ok, brez slabosti in glavobola. In začelo se je okoli 10. Slabo, bruham, boli glava za znoret, na momente se mi vrti in pa prejle sem bruhala in je bilo malo krvi. Vem, da najbrž od napenjanja, se mi je zgodilo v 1.N, ampak na koncu. Komaj živim...sem klicala G pa je rekel lekadol pa tablete z ingverjem. lekadol sploh ne prime, ingver pa tudi ne učinkuje...poleg tega sem v zadnjem tednu shujšala za 1 kg. Dr. Reševa mi skoz teži, da se moram zredit...sem se že pred postopkom 2kg, pa zdaj 2, no zdaj pa hujšam. Imam komaj 50 kg...sestra v amb za neplodnost je rekla, da danes ni nobenega G tam, mojemu ne zaupam (ga tudi ni danes pa tud iščem menjavo) in je rekla, da če bi še bruhala kri in bi bilo slabše naj grem na urgenco se pokazat...In ne vem kaj nej...ma kakšna kakšen nasvet kako pregurat vikend? Večino dni je isto, če imam srečo sta 2 dneva v tednu malo boljša. user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
   RE: Bodoče nosečke II
13.1.2017 14:19:45   
Bluegirl

Super, noname! A to mata preko banke/zavarovalnice urejeno ali sama pač varčujeta? Pa držim pesti za službo!
Saj tudi mi2 nekaj privarčujeva, ampak sedaj (odkar imam sama polovični delavnik in malega sončka) težje. Včasih sem vsak mesec nekaj denarja prenesla na varčevalni račun, zdaj kar ne uspe. Sem si rekla, da si postavim nek minimalen znesek, ki mora mesečno it na varčevalni račun. Pa če je to 50 evrov, pa 50.

Ne vem, jaz se včasih res sprašujem, kako ljudje preživijo z nekaj 100 evri. Midva bi s tem le položnice morda pokrila. Je pa res, da so potem socialni transferji večji (otroški dodatek npr.), cenejši vrtec (pol moje plače - polovične - gre samo za vrtec - javni) itd. Včasih sem kar jezna, ker sva 1x z mojim računala, da se nam finančno ne splača, da hodim za 4 ure delat. Kar je grozljivo. Tudi to, da so nekateri veselo samohranilci (čeprav to niso), par otrok, vrtec zastonj, socialna, dodatki. Tisti, ki delajo za minimalca, so pa na slabšem. Ne posplošujem, da ne bo kdo jezen. Poznam pa kar nekaj takih primerov, ki jim je izkoriščanje države na 1. mestu. Meni tu dvine platfon - kar se tega tiče, delam pošteno. In sem mnenja, da je treba državi tudi kaj dat in ne samo pričakovat. Pa spet: brez posploševanja; so primeri, ko se tudi država obnaša mačehovsko.

Sem se sedaj spomnila, da sem pred leti sodelovala v akciji Božiček za en dan. Vesela, da bom za praznike tudi kaj dobrega naredila, ker imam včasih slabo vest, da premalo. Skoraj bi me kap, ko je kolegica / bolj znanka ponosno pripovedovala, kako je šla s tamalima po darila. Btw: živijo v 2x večji hiši kot mi, imajo avto, ki je vreden 5x toliko kot naš 10letnik, poleti na morje, pozimi na smučanje pa še kaj bi lahko naštela. Priznam, da se mi je obrnilo. Pri tem seveda ni pokazala niti malo občutka sramu ali dvoma.

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
   RE: Bodoče nosečke II
13.1.2017 14:22:56   
Bluegirl
Ojej, tamala, naj mine!
Meni je bilo samo slabo, tako da glede tvoje situacije žal nimam pametnega nasveta. Če ne bo bolje, bi se šla jaz sigurno pokazat na urgenco. Drži se!

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
   RE: Bodoče nosečke II
13.1.2017 21:14:36   
Žabinčica
Hej, hej. Samo da vas pozdravim, sem uspela vse prebrat, lepo ste se razpisale user posted image in vam zaželim lahko noč user posted image . Pokomentiram pa drugič user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
   RE: Bodoče nosečke II
14.1.2017 10:48:17   
..noname..
tamala se strinjam. Lahko se dobimo ko bo malo lepše vreme. Pa še Tara vzameva zravn user posted image user posted image

Bluegirl sva kr sama, brez pomoči banke user posted image Veliko je blo odrekanja in premišljevanja al kej kupit al ne. Sam je oa dobr občutek ko nekaj s svojim denarjem narediš. Sedaj pa veselo naprej user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
   RE: Bodoče nosečke II
16.1.2017 10:45:22   
tamala86
Dobro jutro!

Kako ste? Ste imeli zimske radosti na snegu? Naši dve sta ful uživali. Mamo hišo na vrhu hriba in smo se spuščali lepo dol... user posted image No, jaz sem se samo 2x pa je kr ornk treslo, potem pa raje nisem več..sta pa tamali tolk uživali. Smo naredili tudi mini mesto iz snega (beri iglu in podobne zadeve) ter zvečer prižgali noter svečke. res je bilo lepo... samo vikend je prehitro minil. Ko pridemo domov čez teden je že tema.

Drugače sem nekako preživela vikend...v nedeljo je bilo malo boljše, samo 2x sem bruhala. Sem imela takoj akcijo pa pospravljanje pa kuhanje za včeraj in danes...Danes me spet noro boli glava in slabo mi je. Sem razmišljala, glede na to, da večinoma se to začne okrog 9, 9.30 in traja do ene 6, potem je malo bolje, če ni to od računalnikauser posted image Na šihtu sem 8 ur na računalniku...pravi moj naj bom malo doma pa da vidim, samo jaz bi rada čimveč delala...čeprav, če bo res se tako nadaljevalo, bom mogoče vzela kakšen dan bolniške, da vidim, če bo kaj bolje.

Kako kaj pri vas? Vaši navihanci?

LP user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
   RE: Bodoče nosečke II
16.1.2017 20:07:12   
Pikapoka24
Živjo. Tudi midva se trudiva na otročičku. menstruacijo sem dobila na dan, ko jo bi morala dobiti. Bila je močnejša kot ponavadi ampak je trajala zgolj 2dni nato pa sem imela 4dni rjav izcedek. Po navadi imam menstracijo 5dni.
Kaj menite je to bila menstruacija ali je morda prišlo do oploditve?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
   RE: Bodoče nosečke II
16.1.2017 21:46:50   
..noname..
Evo nas po zelo težkem dnevu. Malega nekaj muči, ne vem kaj. Upam na jutrišnji boljši dan.
Sicer je pa vikend čis prehitro minil. Smo šli mal na sneženi sprehod user posted image user posted image

Pikapoka24 dvomim, da bi bila nosečnost. G bi rekla da krvavitev je bila in da je M. Če pa misliš, da je kaj drugače pa malo opazuj kako bo kaj tvoje počutje itd itd... Ti se sama najbolj poznaš user posted image Sicer pa dobrodošla in držim pesti, da te kmalu preseneti plusekuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikapoka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
   RE: Bodoče nosečke II
17.1.2017 11:53:29   
Tara9
No tko, jaz sem na koncu res baksuz, sicer pa sem si sama kriva za to. Sej veste kako sem po praznikih pojamrala, da sem bila en dan pametna in rekla mojemu, da danes pa ne rabiva pazit ker jemoja O še daleč, glede na astrononske cikle. No cikel oz usoda se je poigrala z mano in evo danes FS narisal lepo drugo črtico. Očitno sem si podzavestno tega želela al kaj, če sem bila tako nespametna. Priznam pa da sem vseeno malo v šoku. Morala sem delit z vami.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   RE: Bodoče nosečke II
17.1.2017 13:48:54   
..noname..
oooo, torej ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš kako lepo. Koliko razlike bo zdaj med otrokoma? Juheeej kok fajn. Kdaj maš pdp?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
   RE: Bodoče nosečke II
17.1.2017 13:52:06   
Tara9
Tamala bo aprila 2 leti stara, torej do septembra bosta 2,5 narazen. Joj ne dojemam še čisto, grem po še kak test. Dragi se mi ful smeji, ker cel da govorim, da se je mogoče test samo zmotil user posted image . Nisem niti pdp še računala,september najbrž. Ufff je kar presenečenje tole

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
   RE: Bodoče nosečke II
17.1.2017 14:45:56   
Melanie1
V službi imam noro gužvo... Pa sem prišla malo pokukat, kaj dogaja...


Tara user posted image user posted image user posted image Bravo, mami. Pa kaj če ni bilo čisto planirano, na koncu je enako zaželjeno in težko pričakovano. Septembrčki so zakon!!!! Tole bo en konkreten pobec, boš videla. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
   RE: Bodoče nosečke II
17.1.2017 15:40:36   
Bluegirl
Tarauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, čestitke!! :)
A se spomniš mojega posta? Po tistem, ko si rekla, da nista pazila in da še nisi 100%, kdaj se nam pridružiš pri čakanju na +? Sem ti napisala, da morda te pa plus preseneti in ti bo odločitev prihranjena! ;)
Res sem vesela zate. Čestitke še 1x! user posted image user posted image

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
   RE: Bodoče nosečke II
17.1.2017 15:48:50   
Tara9
Bluegirl ja se spomnem, danes so se mi prav tvoje besede iz tistega posta odvrtele v glavi. No evo, mogoče je pa res bolje tako, drugace sem zihr da bi bila spet živčna vojna in mogoče tudi hormoni.

Punce hvala za čestitke. Polulala še en test, noseča sem, ni dvoma. Še prespat moram, ampak itak da sem vesela in da je dete zaželjeno, samo presenetilo je malo. Nekako je bilo v drugi polovici leta v planu, ampak je ze namenjeno tako. Upam, da bo ok, naj bo kot je usojeno.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
   RE: Bodoče nosečke II
17.1.2017 15:59:05   
Bluegirl
Ah, pozabi plane. Veš, kako bi bilo drugače? Malo bi še čakala. Potem bi tvoja mala dopolnila 2 leti in počasi bi želja in pripravljenost dozorela. Spet akcija, ukvarjanje z O pa M pa s 100 stvarmi. Pa je leto skoraj naokoli, pluska pa od nikjer (to je sicer moja zgodba, a saj se lahko poistovetiš? ;)). Tako pa si imela mislo drugje in evo, plusek je tu! Tako je namenjeno, tako je prav! ;)

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
   RE: Bodoče nosečke II
17.1.2017 16:04:46   
Tara9
Hvala za tale post. Ubistvu imaš popolnoma prav. Spet bi bila ista živčna vojna. Mogoče bi uspelo takoj, mogoče ne, a čim bi začela planirat, bi tuhtala če se bodo težaveponavljale. Tako pa evo, presenečenje. Držim pa pestke, da se mi hitro pridruziš in vse ki čakate seveda. Zate Bluegirl sem itak napovedala, da bova v drugo skupaj, tako da navijam :).

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
   RE: Bodoče nosečke II
17.1.2017 16:23:32   
Bluegirl
Ko se enkrat zaciklaš v to, ni poti nazaj. ;) Zaciklaš se pa hitro, verjemi.

Hvala, Tara - iz tvojih ust (misli, tipk ...) v božja ušesa! user posted image

_____________________________

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
   RE: Bodoče nosečke II
18.1.2017 17:09:09   
..noname..
Se strinjam z vama. Nepričakovano in z nič sekiranja :) Septembrčki smo zakon. Js sm rojena septembra.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
   RE: Bodoče nosečke II
18.1.2017 22:24:25   
Sassika
Mamo
čestitke tudi iz moje strani. Midva se trudiva in trudiva in trudiva zaman. Držite pesti da bo oktoberček hihi

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
   RE: Bodoče nosečke II
19.1.2017 9:20:06   
Žabinčica
user posted image user posted image user posted image Bravo Tara, čestitam in prečudovitih 9 mesecev želim user posted image user posted image user posted image user posted image , uživaj nosečnost.

Res lepe novice, sem bila prav vesela ko sem to prebrala user posted image .

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   RE: Bodoče nosečke II
19.1.2017 9:23:45   
Žabinčica
Drugače se mi "ukvarjamo" z nekimi virozami, na srečo v blagi obliki; tako da kaj več prihodnjič.

Kako ste kaj ve? Bluegirl že zdravi? Pa ostale?

Nič grem zdaj imam še kar nekaj za postorit, ta mala je ravno malo zadremala, tako da lahko malo bolj mirno kavo popijem potem pa naprej ...

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?