|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
12.2.2019 20:42:23   
jabuk
Cvetnilist, potrdilo/obrazec kjer ti ginekolog napiše predviden datum poroda. Jaz sem ga kar spomnila, če mi to da, ko sem imela pregled 1 mesec pred vstopom v porodniško. Odločbo in od Zrsz sem dobila manj kot v roku 1 tedna- ful hitro.



(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
   RE: APRILČICE 2019
12.2.2019 20:44:25   
jabuk
Cvetnilist, Glede 3. Uz pa ne vem, nič mi ni rekel...


(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   RE: APRILČICE 2019
12.2.2019 20:50:18   
TissaBaby
Jaz nisem pa cisto nic placala v tej nosecnosti. NS dobila na napotnico, ker sem 35, tam mi se kri vzeli za un hormonski test. Na 3D ne mislim it, tudi cesa drugega ne, ker zvem cisto zadosti na pregledih. Meni je se prevec kontrol, ker mi to samo stres povzroca. Od tiste dodatne morfologije naprej, me je samo strah, da kaj ce bo vseeno kaj narobe in si samo zdravega otrocka zelim. Pa so mi dejansko rekli, da je vse ok, samo vseeno. Vcasih jim je bilo lazje, se moja mama rece, da je vesela, da je rodila v casih, ko ni bilo vsega tega, kar moramo zdaj mi imet. NS, nuhalna, cukr test, itd.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
   RE: APRILČICE 2019
12.2.2019 21:01:13   
Cvetnilist
Jabuk, meni ni to nič napisala. Mogoče mi še bo ampak vlogo sem tako že oddala. O super to pa gre res hitro. Sem pričakovala, da bom morala kak mesec čakat na odločbo. user posted image Te pa morda tvoj res ne dela 3. ultrazvoka, čeprav ne vem no, kako pa potem preverijo, če je otrok prav obrnjen ali ne?

Tissa, jaz sem morala nuhalno plačat, ker sem 25. in mi še ne pripada zastonj. Dvojnega hormonskega testa pa nisem rabila delat, ker je rekel Žebeljan, da so rezultati nuhalne super in da ni treba. Zraven vseh teh rednih pregledov in nuhalne, sem si jaz plačala samo en ultrazvok 30 eur in sicer potrditev spola, ker so mi 3x napovedali drugače in sem želela vedet. user posted image Drugače pa tudi jaz nisem šla na 3D in dodatne. Bi pa verjetno šla preverit rast, če mi ne bi ginekologinja sedaj napovedala še enega ultrazvoka. Se pa strinjam, da je dovolj pregledov in da če bi bilo kaj narobe bi se na vseh teh pregledih kje kaj videlo. Ja, moja mama je podobnega mnenja. Ko je bila noseča s sestro je imela v celi nosečnosti 2 ultrazvoka in je bilo to to. Na 2. so ji celo rekli, da je mala premala, a na koncu se je rodila skoraj s 3,5 kg. user posted image Tako da včasih tudi malo mimo vsekajo.

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
   RE: APRILČICE 2019
12.2.2019 21:30:38   
LoniRR
Hehe no meni bi pa pasal se ksen pregled vec. Mogoce da je res odvisno kako se odvijajo pregledi. Vrjamm tissa da ti po tej izkusnji ni prijetno. Tudi meni nebi bilo. Pri meni je vedno bilo brez ksnih skrbi. Ginekologinja je prjazna in se zravn vse pove in uzivam ko imam pregled. Sem 28 stara in sem nuhalno placala, pa tudi 20eur za ugotavljanje spola k ni hotla pokazat spola pri morfologiji in pa sedaj bo tudi za placati za rast ploda pa placala bom se bris za steptokok, ker ne zelim reskirati bakterije. Tako bom mirna. Heh pri meni so ze dobro zasluzili 🤔


(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
   RE: APRILČICE 2019
12.2.2019 21:53:53   
Cvetnilist
Pa dobro, saj sma skoraj ne istem midve s pregledi, ki sma si jih sami plačali. user posted image Edino pač za rast si jaz zdaj ne bom, ker je moja ginekologinja rekla, da bo to naslednjič. To za streptokok pa sploh ne vem prav za kaj se gre, mi ginekologinja nič ni še omenila. Tako da se mi zdi, da nisi nič kaj pretiravala s samoplačniškimi pregledi. user posted image Zaslužijo pa tako ali tako že z nuhalno na nas. 80 € res ni malo. Koliko pa boš zdaj dala za kontrolo rasti?

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
   RE: APRILČICE 2019
12.2.2019 21:54:49   
Cvetnilist
Ni hotla pokazat spola, torej pričakuješ punčko tako kot jaz? user posted image user posted image Se mi zdi, da pri nas aprilčicah bolj prevladujejo fantki. user posted image

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
   RE: APRILČICE 2019
12.2.2019 22:56:29   
LoniRR
Hm. Nvm tocno koliko pride za rast, ker nisem niti vprasala. Bom pa v cetrtek lahko tocno povedala. 60eur je zihr k se vsi taki pregledi tm nek zacnejo. To za bris sem jst malo oklevala pa sm se odlocla da grem. Bom bolj mirna. Delajo pa to tm okol 35 tedna. Moje mnenje je da se to vsaka po svoji vesti odloci. Morala bi pa ginekologinja to vsaki povedati. Prav tako glede cepljenj, potem je pa na tebi ali gres ali pa ne. Ravno to mi je tudi cudno. Ene ginekologinje naredijo nek pregled gratis, spet druga ga pa ponudi pod samoplacilo. To mal po svoje potem delajo, ni nekega tocnega pravila...🤔

Jaa na pregledu za spol smo po naporu ugotovili da naj bi bla puncka. Cez 2mesca pa bomo vidli ali je bila slikca realna hehe. Jo je lepo ujela med nogam tko da upam da se ni kej skrivalo haha 😋 na morfologiji pa ni nikakor pokazala. Je samo ugibala, da bi loh bla puncka...

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
   RE: APRILČICE 2019
12.2.2019 23:03:31   
Cvetnilist
Ja daj sporoči koliko je bila cena, me prav zanima koliko to zakasirajo. Ampak dobro, to je pomemben pregled, da pac vidis da mala lepo napreduje v rasti. :-) Glede na to, da bom jaz v 36. tednu, ko bom imela naslednji pregled, dvomim, da mi bo sploh kaj omenila glede tega, bi mi verjetno te ze morala na prejsnjem pregledu. Ocitno ne prakticira tega ali kaj.No ce so lepo videli med nogice potem pa ze bo verjetno pupa. :-D So ti tudi omenili kaj 3 bele črte? To bi naj bila tista 100% potrditev, da je punčka. Pri meni so se lepo videle, je pa tudi malo stiskala nogice prvo haha. :-D O imenu si že razmišljala?

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 1:58:53   
jabuk
Cvetnilist, vem da ginekologi znajo brez uz ugotoviti položaj otroka, tak trebuh pretipajo in vedo... Do določenega tedna ima otrok še vse možnosti se obračati, tak da zaradi tega delat uz že zdaj verjetno ni smiselno.
Jaz sem v prvi nos. delala bris za  streptokok, zdaj pa mi ni nič omenil in tudi jaz se nisem spomnila. Ampak takrat se je ful govorilo o tem, zdaj pa bolj nič, zdaj se govori o cepljenju za oslovski kašelj :D.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 8:44:36   
Jetkarmak00
Hellou punce.. Streptokok gor, dol, cepljenja gor pa še dol.. Poleg tega vseh še nekaj vitaminov od folne do elevita in elebabyja... Od Vseh teh pregledov (ki sem jih tudi sama melaa samoplačniško, od kontrole rasti do ctg.. Skratka.. Na koncu ne igra nobena stvar vloge, ker je to le neko trženje marketinga na zaslužku.. Vseeno smo nosečnice nagnjene k temu, drugi pa vedo "kako se na nosečnicah služi" in to je to. Jabuk: na glavco je čisto odvisno kako je obrnjen.. Pri meni je vse nekaj "prehiteval" bil je že v 27 tednu fiksiran in pripravljen za ven. Glavica nj bi bila v položaju kot je običajno za 34 teden fiksirana.. Potem.stopnja zrelosti posteljice ga je tudi prehitevala.. V 27 tednu 2 stopnja. Takrat je običajno posteljica zrela za 1 stopnjo (kot so mi povedali) ob terminu pa na 3 stopnjim pri meni je bila v 33 tednu na 3 stopnji.. Na odgovor zakaj ne ve nihče, nekatere pač nikoli ne donosijo, zakaj ne vemo (je samo žal odgovor), mogoče pa je kj na tradiciji (mama-otrok nedonošenček), po drugi strani je pa že "zmaga" da je prišel moj dlje, kot sem sama. :)! Popadke v večini poskušajo ustaviti, ampak jim vedno tudi ne uspe..Tudi krči in otrdevnja niso ravno značilna pred 20.tednom ampak po 25 temu. No pri meni so se vsi znaki pojavljali postopoma malo prej, kot naj bi se "po šolsko in po knjigah"
Skratka, jaz vas zapuščam, navijam za vsako izmed vas.. Hitro vam bo minilo.. En dva tri bo začetek aprila ko boste na terminih, pa tudi tiste proti koncu aprila.. Drugače pa niso pravi popadki noben bau bau.. Zelooo malo boleči oziroma (mogoče težji in večji otrok večja bolečina?).. Moj maalček ima 2098g, 42 cm. Srečnoo! 🥰😍

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 9:07:12   
jabuk
Jetka, kaaaj? Pa lih včeraj sem se vprašala, kje si in sem prav pomislila, če je vse ok.


Čestitam, si prva med nami :). Kot razumem si rodila v 34.tednu. Moja sorodnica je tudi tak rodila, z otrokom je bilo vse Ok, so ga dali pod lučko. 
Srečno in veselo cartanje :) 

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 13:31:20   
Mišmašek


IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Hellou punce.. Streptokok gor, dol, cepljenja gor pa še dol.. Poleg tega vseh še nekaj vitaminov od folne do elevita in elebabyja... Od Vseh teh pregledov (ki sem jih tudi sama melaa samoplačniško, od kontrole rasti do ctg.. Skratka.. Na koncu ne igra nobena stvar vloge, ker je to le neko trženje marketinga na zaslužku.. Vseeno smo nosečnice nagnjene k temu, drugi pa vedo "kako se na nosečnicah služi" in to je to. Jabuk: na glavco je čisto odvisno kako je obrnjen.. Pri meni je vse nekaj "prehiteval" bil je že v 27 tednu fiksiran in pripravljen za ven. Glavica nj bi bila v položaju kot je običajno za 34 teden fiksirana.. Potem.stopnja zrelosti posteljice ga je tudi prehitevala.. V 27 tednu 2 stopnja. Takrat je običajno posteljica zrela za 1 stopnjo (kot so mi povedali) ob terminu pa na 3 stopnjim pri meni je bila v 33 tednu na 3 stopnji.. Na odgovor zakaj ne ve nihče, nekatere pač nikoli ne donosijo, zakaj ne vemo (je samo žal odgovor), mogoče pa je kj na tradiciji (mama-otrok nedonošenček), po drugi strani je pa že "zmaga" da je prišel moj dlje, kot sem sama. :)! Popadke v večini poskušajo ustaviti, ampak jim vedno tudi ne uspe..Tudi krči in otrdevnja niso ravno značilna pred 20.tednom ampak po 25 temu. No pri meni so se vsi znaki pojavljali postopoma malo prej, kot naj bi se "po šolsko in po knjigah"
Skratka, jaz vas zapuščam, navijam za vsako izmed vas.. Hitro vam bo minilo.. En dva tri bo začetek aprila ko boste na terminih, pa tudi tiste proti koncu aprila.. Drugače pa niso pravi popadki noben bau bau.. Zelooo malo boleči oziroma (mogoče težji in večji otrok večja bolečina?).. Moj maalček ima 2098g, 42 cm. Srečnoo! 🥰😍


Oooo, čestitke za malega princa! Veliko ljubezni in crtanja! Mamica tebi pa čimhitrejše okrevanje! Držte se! 😘😘😘

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 13:52:26   
Mamca.na.3
Jetkarmak00   Čestitke  ob rojstvu vajinega princa.Joj, si me kar malo presenetila, prestrašila.... sva imeli isti dan pdp in evo, ti imaš  svojo srečo že v rokah. Jaz pa se nič pripravljeno, oprano, upam, da me ne prehiti in da vsaj se dva tedna počaka dete v trebuscku.Tebi in tvojemu princu pa veliko zdravja in prespani noči 

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 16:07:07   
LoniRR
Jetkaaaaarmak cestitkeeeee. Sm vesela za princa, tebi pa zelim cimhitrejse okrevanje 🤩👏Joj kako si vedela da je cas za porodnisnico? Spomni se se kdaj na nas in malo sporoci kako se imate. Si prva med nami in deljenje izkusnje bi prav prislo. Se 1x cestitke


(odgovor članu Mamca.na.3)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 16:13:25   
LoniRR


IZVIRNO SPOROČILO: Cvetnilist

Ja daj sporoči koliko je bila cena, me prav zanima koliko to zakasirajo. Ampak dobro, to je pomemben pregled, da pac vidis da mala lepo napreduje v rasti. :-) Glede na to, da bom jaz v 36. tednu, ko bom imela naslednji pregled, dvomim, da mi bo sploh kaj omenila glede tega, bi mi verjetno te ze morala na prejsnjem pregledu. Ocitno ne prakticira tega ali kaj.No ce so lepo videli med nogice potem pa ze bo verjetno pupa. :-D So ti tudi omenili kaj 3 bele črte? To bi naj bila tista 100% potrditev, da je punčka. Pri meni so se lepo videle, je pa tudi malo stiskala nogice prvo haha. :-D O imenu si že razmišljala?



Imam prestavljen pregled na danes in sporocim... hm niso mi omenili 3 belih crtic? Mi kaj vec plis poves. Meni je le slikala spolovilo in mi na slikci obkrozila. Izgleda kot dva jajcka...so pa ujeli sliko od zadaj k je naprej nogice drzala hehe. Ime sva imela ze izbran skoraj na zacetku in si se nisva premislila 😉 vidva ime ze imata?

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 17:55:03   
Cvetnilist
Kaj so ti povedali na pregledu Bodoca mamica? user posted image Ko so meni pokazali, da je punčka, so mi pokazali 3 bele črtice, ki bi naj bile 100% znak da je punčka. Tam ko je splovilo, se dejansko vidijo takšne tri bele črtice, kot hamburger radi rečejo. user posted image Bi ti priložila slikico pa ne vem kako jo naj. user posted image Sem na internetu našla eno fajn, ki se zelo lepo vidijo te črtice. No pač meni je bilo rečeno, da ko ugotavljajo spol in niso čisto prepričani, da iščejo te tri bele črtice, ki potrjujejo, da je punčka. user posted image Drugače pa zna včasih zgledat kot jajčka ja ampak če ni ničesar vmes ponavadi pomeni da je pupa. Za fantke zgleda malo drugače kot takšna žogica, ki ima samo na sredini eno takšno belo črtico, ker se še jajčka ne spustijo tako hitro, da bi lahko izgledalo kot dve jajčki. Sem si to vse naštudirala veš, ker so mi vmes napovedali fantka, ker se je popkovinica napletla med nogice in sem prebrala vse možno, da sem pol sploh razumela kako je možno da se tako zmotijo. user posted image
Midva sva imela dogovor, da če bo fantek izbere moj, če bo punčka pa izberem jaz in trenutno se odločam med Naja in Lija in se nikakor ne morem odločit katero mi je bolj všeč. haha user posted image

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 17:56:16   
Cvetnilist
https://www.google.com/search?q=three+white+lines+gender+baby+girl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjOuoj4k7ngAhVnoosKHRmYCS04ChD8BQgOKAE&biw=1920&bih=920#imgrc=BU411bjg8O95lM: na tej slikici iz interneta se lepo vidijo te tri črtice, ki bi naj potrjevale, da je punčka. user posted image

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 20:08:13   
TissaBaby
Jetkar, waw, cestitke in predvsem zdravjaaaa! Se mi je kar zdelo, ker se nekaj nisi javljala. Povej vec o svoji porodni izkusnji, mi smo firbcne. Si v Lj rodila, ne? Zdej bosta se noter par tednov, da bo dosegel donosenost? Kako mu je ime? Kako si rodila? Joj, kar prvi otrocek ze na svetu, ne morem verjet! Vodnarji smo fajn 😎😁. Srecno in javi se nam kaj. 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 21:32:40   
LoniRR
Evo pregled racunajo 60eur. Prov veliko se vec ne more videti, ker je ze zvit. Je pa rekla da zagotovo ne more bit fantek in ko je med nogice pogledala so se videle te crtice, ki so na sliki, ki si mi jo poslala prek linka 🤩. Se pa lepo vidijo nos in usta. Pa rokce, nogce in pa organe pregleda. Zmeri glavo, trebuscek pa stegnenico in ma moj soncek ze 1800g. Cudovit pregled tko da Cvetnilist bos uzivala. Pa tvoj naj bo s tabo 😉Hehe Naja je bil pri meni tudi favorit ali pa Hana... zagotovo bom pa vedela ko bom rodila katero ime bom dala 😉Ce te karkoli iz pregleda se zanima pa vprasaj 😀

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 21:54:06   
Cvetnilist
Torej standardna cena tako kot večina pregledov. user posted image Si mislim ja, da je otrok že toliko velik, da se ne da več tako lepo videti kot na primer na nuhalni. Se mi zdi da se je takrat res najlepše, v celoti, videlo otročička. user posted image Lepo, torej imaš zdaj še enkrat potrjen spol. user posted image Drugače pa ja, ker meni je bilo rečeno, da ko ugotavljajo spol, da pri punčkah iščejo te tri črte kar bi pač naj potrdilo, da je punčka. user posted image Joj, si mislim, da mora res bit krasen pregled in se ga res že prav veselim! Še dobra dva tedna in bom spet videla svojo pikico. user posted image Torej tvoj sonček lepo raste in je vse tako kot mora biti, to je vedno lepo slišat. user posted image Ti je že napovedala koliko bi naj tehtala pri rojstvu? To načeloma že približno povedo včasih. Na glavico se ti je že obrnila? Na žalost pa moj ne bo mogel biti zraven, ker sem naročena v ponedeljek on pa dela v tujini in ga od ponedeljka do četrtka ni. user posted image Bom pa prosila za kakšno slikico, da mu jo lahko pokažem.
Da bo Naja govorim že od začetka, na trenutke sem še malo v dvomih ampak mislim, da bo na koncu kar obveljalo to, ker čisto odkrito povedano mi nobeno drugo ime ni tako všeč. Lija mi je sicer tudi ampak ne tako zelo. Pa pri Liji me moti to, ker ima ime precej negativen pomen. user posted image Sem pa dobila od tete takšen nasvet kot si ti napisala, da ko se bo rodila, da naj se takrat odločim katero ime ji bo pasalo oziroma da bom takrat ko jo bom videla vedela katero ime je pravo. user posted image

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 22:39:39   
LoniRR
Tako je. Midva sva se zelo hitro odlocila katero ime pride v postev in ko se bo rodila bova izmed teh izbrala tistega, ki bo najbolj pasal otroku. Ne razmisljaj sedaj, ker lahko da bos po rojstvu pa cisto drugace cutila. Dosti ljudi mi je ze to reklo. Ena mi je celo rekla da je izbrano ime zamenjala, ker enostavno ni videla otroka s tem imenom... nvm koliko to drzi ampak mislim da me nic ne stane ce pocakam haha 😀

Tudi obrnila in spustila se je ze v pravo lego. Ni mi nic povedala koliko naj bi imela priblizno kil ob porodu. Je pa rekla da sem v vseh merah tocna glede na tedne nosecnosti. No to pa je visja sila in ne mores pomagati, da ne more biti poleg. Tudi slikca bo super zanj 😀Pri meni je na sreco partenr vedno lahko z mano. Je pa danes mala ginekologinji hitro dala vedeti kdo je sef haha. Je tko brcnila da je se roko premaknila. Pa klubovala je slikanju hehe. 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
   RE: APRILČICE 2019
13.2.2019 22:52:58   
Cvetnilist
Saj tako imam namen naredit, zato tudi vsakemu rečem, ko me vpraša, da še ne vem natančno, da se odločam med parimi imeni, da je pa mi Naja trenutno najbolj všeč. user posted image Bom videla, tako kot si napisala, nebom se zdaj s tem obremenjevala, bom videla ko se bo rodila kaj ji bo najbolj pasalo. user posted image
Super, to je fajn, da je že obrnjena tako kot mora bit. user posted image Si imela že prej kakšen občutek kako je obrnjena glede na to kje si čutila brcike? Moja je bila na morfologiji obrnjena na glavo, tako da upam, da še je vedno. user posted image No glede na to koliko tehta zdaj, bo verjetno imela ob rojstvu čisto normalno težo okoli 3 kg.
Ja, na žalost ima tako službo, da ni mogel nič kaj hodit z mano na preglede ampak je pač vsakič dobil slikico, ko je bilo le možno. user posted image Se mi zdi, da ko na ultrazvoku izveš takšne dobre novice, da je vse skladno s tedni, da se kar malo bolje počutiš. user posted image Sama sicer načeloma nikoli ne dvomim v to, da bo vse ok ampak vseeno komaj čakam ta ultrazvok, da vseeno dobim neko potrditev.
Resno? user posted image Mala je pokazala da z njo ni heca kar je edino pravilno haha. user posted image Sem pa tudi sama opazila pri svoji mali, da če naprimer ležim tako, da ji ne paše, da kar začne brcat in vztraja dokler se ne obrnem, potem se pa umiri haha. user posted image
Kaj pa na splošno se ti zdi da so gibi in premiki močnejši kot prej? Ker meni se zdi, da so iz dneva v dan bolj intenzivni. Na trenutke me tako zadane z nogico ali rokico, da me prav zaboli. user posted image In ali ločiš kje ma kaj? Kje je ritka, kje nogice in kje rokice? Jaz bolj se trudim, bolj mi ni jasno kje je kaj. user posted image Vem samo da se naredijo na trenutke razne izbokline na trebuhu ampak res ne morem razločit, edino rokice in nogice nekak približno ločim, ker predvidevam da so tiste močnejše brce z nogicami.

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
   RE: APRILČICE 2019
14.2.2019 8:52:31   
jabuk
Midva sva imela izbrano ime in hvalabogu, ker ko sem rodila s CR nepričakovano, so mojega moža vprašali, kako bo sinu ime. In če bi verjetno imela nabor 3eh imen, bi bil mož čisto zmeden, tak je pa zaupal v svojo izjavo :). Sicer imaš 1 mesec časa po rojstvu, da se odločiš za ime, ampak je fino, če ga lahko takoj podaš. ... Naj bi pa zdaj imela punčko in ime je že fiksno, za vsak slučaj zbirava za fantka, tukaj imava pa težave, ker nama nobeno ime ni tisto top.

Sem brala, da naj bi zdaj že vedeli s čim otrok brca, kje je ritka...Jaz nič ne vem kaj je kaj, včasih se mi zdi, da so trije notri, ker je tak disko :D.
Ej punce, a imate kdaj občutek, da vam tako dol pritiska, da kar boli, bolj taka pekoča bolečina, komaj hodiš. Jaz sem se včeraj prijela spodaj, ker sem imela občutek, da mi bo ven padel. :/ 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
   RE: APRILČICE 2019
14.2.2019 9:02:17   
Cvetnilist
Jaz si mojega tudi ne znam ravno predstavljat, da bi moral sam izbirat med tremi imeni, ker bi verjetno čisto zaštekal, ker ne bi vedel katero bo všeč tudi meni. user posted image Drugače pa jaz se res nikakor ne moram odločit, zato bom vseeno počakala do rojstva in takrat videla kaj ji najbolj paše, drugače verjetno ne bo šlo pri meni. user posted image Rezervnega imena za fantka midva nimava, sem nekako vzela zdravo za gotovo, da bo res punčka. user posted image Sem pa vmes, ko sem mislila, da je fantek, imela precej težav, ker mi nobeno fantovsko ime ni bilo prav všeč. Sicer bi za fantka tako izbral moj ampak sem vseeno tudi sama malo pobrskala po imenih. user posted image

Tudi meni se je zdaj že to zgodilo parkrat Jabuk. Verjetno je te to nekaj normalnega. Sem pa se prav prestrašila, ker tudi nisem vedela kaj je to. user posted image Je pa takšen občutek kot da bi mi nekaj tiščalo na maternični vrat, v nedeljo sem komaj hodila. Ampak to je res tak mogoče minuto, dve in potem mine. Drugače pa jaz tudi ne ločim prav ki je kaj, mogoče edino približno ki je rokica ki je nogica haha. user posted image Ostalo so same izboklilne na trebuhu, za katere nimam pojma kaj so. Ko nekaj mislim da je ritka pol vidim eno večjo izboklino in si mislim, da to ne more biti to tako da res ne vem. user posted image

Punce, želela sem vas vprašat, če čutite kdaj, da vašega otročička kolca in kako to čutite? user posted image Pa še to, je možno da otrok v trebuhu kiha?? Meni se je zdaj že večkrat zgodilo, da sem imela čisto zraven materničnega vratu (pač nekje spodaj) občutek, kot da bi mala kihnila ampak ne vem če je to dejansko mogoče. user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?