Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Moja je bila na morfologiji obrnjena na glavo, od takrat pa več nisem imela ultrazvokov tak da bom videla zdaj 4. če je ostala tako obrnjena ampak glede na brcike, pač kako jih čutim, mislim, da je še vedno na glavo.
Jaz tudi na takšen način približno razložim rokice in nogice, rokice so vedno nežne, med tem ko z nogicami me že zna kdaj konkretno pobrcat.
Je pa res da ko se preobremeniš, da se takoj pozna. Vidim sama pri sebi. Prejšnji teden sem šla iz Mb v Koper pa sem samo sedela in se malo sprehajala po Kopru pa sem bila čisto izmozgana. Trtica me je tako bolela da sem samo obležala, ko sem prišla domov. Ja tudi jaz tako razmišljam, da se raje malo pazim kot pa da grem že zdaj rodit. Vem da sedaj že znajo lepo poskrbet za prezgodaj rojene otroke in da je vse ok ponavadi ampak vseeno je občutek boljši, če otroka vseeno donosiš. Aha no torej je bolje imeti oboje na zalogi pa da pol vidim kaj bo bolje. Meni je bilo rečeno, da alkohol vseeno boljše in hitreje posuši popek.
Jaz imam to nesrečo, da moj dela v tujini in ga od ponedeljka do četrtka ni doma tako da sem večinoma sama. Sicer sem se v 6. letih na to že navadila ampak vseeno bi ga v teh zadnjih mesecih z veseljem imela doma.