|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2019
24.4.2019 9:51:56   
naty1989
Malinca07

Tudi jaz občasno čutim nekaj, najbolj zjutraj in zvečer, pa tako če kaj sladkega pojem. Drugače pa je razlika, ko se še ne čuti tako, na uz-ju pa je videt kot da je skoz v gibanju,haha. Jaz menda tega čutim kakih 5% samo. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   RE: Septembrke 2019
24.4.2019 11:50:44   
Mal_
Tudi jaz čutim gibe, predvsem zvečer ko ležim. Včeraj sem začutila tudi preko trebuha :) je pa tko da še vedno nisem ziher al je to črevesje al otrok ahahha user posted image
drugače pa čestitke obema za morfologijo! Jaz jo imam v petek, ko bom 18 5/7. Upam da se bo vse dobro vidlo, pa seveda da bo vse ok. Moj gre z mano, si želi zvedt spol, medtem ko to mene sploh ne zanima tolk v tej nosečnosti. Bolj me zanima kako se ma, kako je velik dojenček pa da je vse ok :) edino za cunje me zanima al pomečem vse od tamale stran pa fantovske začnem nabirat, al kar te pustim po omarah še neki časa haha. Če bo ginekologinja za pa bova vsekakor prosila za to, da spol napiše na listek in ga da v kuverto, potem pa ga bova skupej odprla na mestu kjer sva se spoznala :)
Kako pa ste drugač s počutjem? mene grozno živcira to, da imam skoos poln nos, čeprav nisem prehlajena. Drugač se pa ok počutim, razen energije mi primanjkuje ker res slabo spim.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 602
   RE: Septembrke 2019
24.4.2019 14:39:53   
naty1989
Mal_


Držim pesti zate, da bo vse ok na morfologiji :). Oblačilca pa si lahko spraviš, sploh če imaš kake nevtralne barve, no zdaj če si ziher da bo fantek. Še vseeno je dobro imeti kake zaloge, ker vse pride 1x prav :).


Mislim da to pri tebi ni črevesje,haha. Jaz sem opazila, da če sem imela težave s črevesjem, mislim če sem kaj takega pojedla, me je malo zvilo in sem kar na wc letela, ampak to ni bilo tako pogosto. To zdaj te gibi, pa bi skoraj morali biti pravi, ker je vedno bolj pogosto in ne letim zaradi tega na wc,haha. Je pa res zanimiv občutek in kar nisi ziher, če imaš prav ali ne... Aja ti že imaš 1 otroka ne? pa me zanima če se spomniš, če je bilo v prvi nosečnosti tudi tako kot je zdaj? pač da si potem po tem res vedela da ni samo črevesje?


Jaz sem vredu s počutjem, ni nič posebnega, ni bolečin, kar je najbolj glavno. Edino sem malo bolj utrujena, mogoče od vremena, mogoče pa od nosečnosti :). Pa kaj me zgaga še kr matra, sploh če kaj takega jem, zdaj po praznikih je bilo kr hudo, ko sem pojedla kak kos potice, pa orehovo rolado in mi ni nič pasalo. Se je pa lepo umirilo zdaj. Pač zelo moram paziti kaj jem, pa se da lažje prestat. Drugače pa se nimam kaj pritoževati :).


(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 603
   RE: Septembrke 2019
24.4.2019 17:32:13   
srečka_1
Glede lupinice sva se že malo pozanimala, priporočajo maxi cosi, cybex.. je pa rekla, da ima sedaj cybex mogoče za odtenek že boljše.

Super vse za morfologijo user posted image Jaz jo imam šele konec maja, tako da bo še kar dolgauser posted image

Glede počutja je pa čisto od dneva odvisno; kakšen dan kot da ni nič, naslednji pa že splošno počutje utrujeno, špikanje itd.
Na splošno pa sem tudi jaz zvečer kar hitro utrujena. Sem mislila, da bo sedaj kaj boljše, pa očitno neuser posted image
Nos pa imam jaz tudi eno nosnico ves čas zamašeno. Si občasno dajem tisto morsko raztopino, ne vem pa, če lih kaj zelo pomagauser posted image

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   RE: Septembrke 2019
26.4.2019 15:43:01   
Mal_
Zivjo. Mi smo z morfolofije.. Oz tistega kar bi moglo bit morfologija. 😂 Vedla sm da js prezgodej, se rekla sm sestri tkrr da ce resno misl d bo morfologija, in je zatrdila da bo. No moj si je zato frej zrihtu, dans pa prideva tja pa ne bojo nardil.. Ojoooj. Ampak nic hudga, pac so se zakalkuliral, se zgodi. Se dobr da jw deug petek moj doma, bomo pac drug petek mel.. Je pa sm tok pogledu da smo vidl da je srcek, pa da je zeeelo živahen otrok. Sm js pac tega ne cutim, ker imam spredaj posteljico. Aja plus tega smo pa preverl krcno zilo k se mi je ena orng nardila na nogi in me zelo boli.. No bom pac mogla celo poletje kompresijo met😂Kako ste vi kej? 

(odgovor članu srečka_1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   RE: Septembrke 2019
26.4.2019 21:38:50   
Ribica **
Jaz sem ok, malo utrujena od celega tedna, skoz neke aktivnosti se popoldne po sluzbi, tamala spet strajka s spanjem in se eno uro in vec dajemo, zaspi sele ob 21.30, vceraj ob 22h, posledično grem tudi jaz prepozno spat, po polnoci, ker pac rabim malo miru in tisine zase, ko je koncno mir. Ce sem bolj aktivna, se mi zdi, da mi kar dol tisci trebuh.


Premiki so pri meni ze precej konkretni, upam, da ni dojencek velikan. 🙈 Cez trebuh itak cutim, se pa se ful premika, ker vecino brc cutim v spodnjrm delu trebuha blizu brazgotine od CR, obcasno pa se desno od popka, visje. Moz ga tudi ze cuti cez trebuh. Pregled imam v ponedeljek, jutri bom 19t, potem se pa na mofrologijo narocim. Ce jo je katera ze imela v LJ P, se priporocam za nasvet, kdo je fajn, predvsem pa kdo je zgovoren poleg tega, da je strokoven. Pri prvi sem imela Pusenjaka in je bilo v 5 min konec, res da je vse pogledal, ampak povedal ni pa nic, slikce tudi nisem dobila. 

(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 606
   RE: Septembrke 2019
29.4.2019 12:03:43   
naty1989
Mal_


To pa ni fajn, da nisi imela morfologije, no ampak sej petek bo hitro tu, pa boš takrat imela. Z otročkom pa je tako vse ok, že to je veliko vredno :). Ja tudi jaz ko sem se hotela naročiti na morfologijo sem bila 18 teden in 4 dni in je rekel da je še prehitro da se dela po 20 tednu, no zdaj v 20t in 4 dni pa se je vse lepo videlo :). Pač včasih pride tako da se pomešajo datumi, oz. nekateri zdravniki si mislijo da se lahko pregled naredi v teh in teh tednih, drugi pa se pač držijo tistih tednov in če je prehitro je žal brezveze karkoli gledat, če ni vidno vse, oz.če ni plod dovolj velik...


Ribica


Žal ti ne znam svetovati h komu na morfologijo, ker sem čisto iz drugih koncev, na Ptuju sem jo jaz imela. Mi je pa G dal številko in napotnico od točno določenega, ker imajo tako nareto, tako da izbire ni bilo. Sem pa nasplošno zadovoljna, res je da ni veliko govoril, ampak čas si je vzel in vse temeljito, večkrat pregledal, sem bila kar dolgo notri, tako da je vse ok :).


Drugače sem pa vredu, edino malo bolj utrujena, mogoče tudi od vremena, bolj sem v tistem da se mi nič ne da,haha.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   RE: Septembrke 2019
29.4.2019 12:05:13   
Borboletta8
Pozdravljene srečke nosečke :)

Nekaj časa se nisem oglasila, pa vidim da ste kar pridne. No če še katera bruha in se počuti bolj tako, naj jo potolažim-sem v 22. tednu in ni videt da bo slabost obupala :( BTW glede bolniške- jaz sem zaradi bruhanja doma že od začetka, trenutno podaljšali do 12.6. čeprav imam kontrolo pri G že 13.5.
Drugače pa sem bila prejšnji teden na morfologiji v porodnišnici-katastrofa. Delala mi jo je moja G ampak je bila zelooo slabe volje, skoraj nič ni komentirala, kar nekaj mrmrala sama pri sebi. Ko je končno spregovorila pa šok-imamo samo 2 žili v popkovnici. Mene so oblile solze, moj je hotel par stvari vprašat pa si ni pustila kaj dosti. Pravi da ker je vse ostalo ok, organi vsi vredu in na nuhalni po hormonskem testu res super rezultati, da naj ne paničarim, potem naju je pa poslala ven na izvid počakat.
Tiste ki ste že bile na morfologiji in so vam lepo razložili (mogoče celo naredili kakšno slikco) mi lahko prosim poveste pri kom ste bile? Drugače sem iz Lj ampak se bom seveda zapeljala tudi kam drugam, samo da še enkrat vse pregledamo in da mi nekdo lepo razloži, kaj to pomeni (od tega googla, sva že oba čist preč od skrbi).

Edino kar je na morfologiji še povedala, je bilo da je res fantekuser posted image

še podatki, če jih še beležite
starost: 30 let
prva nosečnost
spol: user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 608
   RE: Septembrke 2019
29.4.2019 14:28:21   
smile_1
Brboletta8, jaz hodim k dr. Grebenc v ZD Šiško. Meni je super, zelo strokovna in prijazna, izveš vse, odgovori na vsa tvoja vprašanja/skrbi/pomisleke. Nisem sicer prepričana, da še sprejema nove paciente, lahko pa pokličeš v ZD in se pozanimaš. Mi je težko, ko slišim za tvojo novico, sicer pa nisem tako podučena, da bi sploh vedela kaj pomeni, da imaš samo 2 žili v popkovnici? Kakšno tveganje to predstavlja? Je povezano s tveganjem na prezgodnji porod ali s čim drugim? Drži se in sporoči kako bo šlo <3

(odgovor članu Borboletta8)
Neposredna povezava do sporočila: 609
   RE: Septembrke 2019
29.4.2019 14:29:58   
Mal_
Naty,

Se sploh ne sekiram ja, pac bomo zdaj nardil.. Vazno da je okoli 20.tedna, pa da bo narejena tako kot je treba.. 
Kar se pa tice enojne arterije v popkovini... Dokler je vse normalno razvito in so vsi parametri ok, se ne smemo prevec obremenjevat. Seveda je logično da gremo on beremo vse mogoce... Najboljs je da vcasih kar malo zaropotamo in si izborimo svoje, v tem primeru pojasnilo. Laiki pac ne razumemo teh stvari in dolznost strokovnjakov je, da nam objasnejo stanja ki se pojavijo. Me pa res grozno jezi, da ne opravljajo svojega dela tako, kot bi mogl. Sama študiram zdravstveno nego in v vseh urah prakse, kar sem jih imela me je tut ze kar nekaj stvari razjezilo. Pustijo ljudi nevedne, prestrasene in zmedene, potem ko pa sami iščemo podatke po internetu in tako naprej pa se jezijo. Ni prav in scasoma spoznas da se nihče ne bo boril zate kakor to sam. Tezko pa je prit do tega, da znas zaropotat in jih malo presenetit z odlocnin nastopom. Jaz priznam da do tega se nisem prisla.. V glavnem ne prevec forumov brat, rajsi it nazaj, mogoxe tudi po drugo mnenje ki vam pripada in izvedt vse kar je nujno! :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 610
   RE: Septembrke 2019
29.4.2019 14:35:29   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: smile_1

Brboletta8, jaz hodim k dr. Grebenc v ZD Šiško. Meni je super, zelo strokovna in prijazna, izveš vse, odgovori na vsa tvoja vprašanja/skrbi/pomisleke. Nisem sicer prepričana, da še sprejema nove paciente, lahko pa pokličeš v ZD in se pozanimaš.


2016 ni sprejemala novih pacientov, ker sem jaz hotela menjat, so mi njo priporočili. Jo pa hvalijo, ja. Pri kom si pa ti imela morfologijo Borboletta? Jaz sem se zdaj naročila h Kavšku, on mi je bil ful fajn v prejšnji nosečnosti, ker sem imela njega zadnja dva meseca zaradi dopustov. Me je pomiril pred porodom, da naj ne paničarim glede velikosti, ker naj sebe pogledam, da ziher ne bo velik dojenček, ampak da naj ga ne držim za besedo. Mhm, 3,5 kg je imela en teden pred rokom user posted image

Za samo dve žili namesto treh detajlov ne vem, ampak nekje imam v spominu, da če je vse ok, da ni panike, samo da te bolj spremljajo, če je z otročkom ves čas vse ok. Na spletu pa marsikaj prebereš, ja.

Jaz sem danes imela pregld, posteljica ni več čez MV, tako da sem si oddahnila. Zdaj nisem več ziher, a je še vedno nizko oz. nižje ali ne, ampak da se bo še premaknila gor, da bodo na morfologiji to najbolj natančno lahko videli. Tako da sem pomirjena. user posted image



(odgovor članu smile_1)
Neposredna povezava do sporočila: 611
   RE: Septembrke 2019
29.4.2019 14:41:54   
Ribica **
SEPTEMBRKE 2019

1.9.
Yuki, user posted image , 2. otrok

4.9.
smile_1, user posted image , 1. otrok
naty1989, user posted image , 1. otrok
Metuljcek1234, 1. otrok

10.9.
Petrca18, 1. otrok

21.9.
Ribica **, 30 let, 2. otrok

22.9.
Mal_, 2. otrok
bučka5, 4. otrok

23.9.
Sparkles7, 2. in 3. otrok

26.9.
Katy87, user posted image , 1. otrok

28.9.
srečka_1, 1. otrok

29.9.
Ella221118, user posted image , 1. otrok

?.9.
Borboletta8, 30 let, user posted image , 1. otrok




Borboletta, sem te dodala, samo datuma nisi napisala. Če želi še katera dodat svojo starost, naj dopiše :)


< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 29.4.2019 14:42:17 >

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 612
   RE: Septembrke 2019
29.4.2019 15:08:13   
naty1989
Borboletta

Nekaj sem najdla na med.over.net, ko je nosečnica enako spraševala. Odgovarjal pa je Stanko Pušenjak. Mislim da ne rabiš skrbeti za to ker sta samo 2 žili. Nekaj sem brala, da če to opazijo na morfologiji, da te bolj podrobno spremljajo. Ko rodiš pa bolj gledajo otrokova sečila, če je vse ok. Če pa si v strahu, pa mogoče res greš še 1x. Samo potem greš samoplačniško ali tudi ni potrebno plačat? 

user posted image user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 613
   RE: Septembrke 2019
29.4.2019 18:34:21   
Malinca07
Srečka_1 js imam tudi ze od zacetka nosecnosti zamasen nos in zal tudi od zacetka uporabljam operil zvecer za spat, saj preprosto ne morem spat, ce imam zamasen nos. Vem pa da to ni ok in si bom verjetno na dolgi rok naredila vec skode s tem :/

Za seznam: rok 5.9., 2.otrok, fantek. 31.let.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   RE: Septembrke 2019
29.4.2019 23:38:00   
Mal_
Malinca,

Tut jaz si dajem kar pogosto raznorazne raztopine v nos, ker enoatavno ne morem dihat cez usta... Sam operil skos dajat res ni fajn, poskus mogoce se s kakim drugim, kako morsko vodo, navadno fiziolosko, septanazal... Aves, da ni skos ta operil. Zna res organizem se ga prevec navadit, pol na nek nacin ratas kar "odvisen" od njega. Jaz potem kar menjavam, neki casa to, neki casa ono😊 al pa doze probam zmanjsat haha, pa dam operil za otroke si😂 

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 615
   RE: Septembrke 2019
30.4.2019 11:46:01   
Sparkles7
Hej punce,

ker ste omenjale razne raztopine za v nos, ste preverile, če jih smete jemati?... Sama se čisto nič ne spoznam na to, jih sploh nikoli nisem uporabljala (Operila ali česa drugega), ampak zadnjič ko sem bila prehlajena in pojambrala ginekologu, da je zoprno ker ničesar ne smem jemat in se prehlad zelo vleče... Je rekel da ja, lahko samo Lekadol, v nos pa lahko samo navadno fiziološko, da enih drugih raztopin ne smem, ker otroku ožijo žile ali nekaj takega. Saj pravim, se čisto nič ne spoznam in nočem strašit ali karkoli, samo omenim kar je meni rekel ginekolog.

Jaz sem imela pregled pred enim tednom, je vse ok, mala dva sta bila obrnjena eden proti drugemu, sta se stiskala z glavama user posted image Imata pa glavi zgoraj, nogice pa spodaj, zato metuljčke čutim zelo nizko. Me je že malo skrbelo, sploh ker bereš da pri dvojčkih je nevarnost prekratkega materničnega vratu večja in zato več zgodnjih porodov. Ampak je vse ok, mat.vrat daljši od 4 cm, tako da vse štima :) Dobila sva že namig za spol, ampak ni čisto sigurno, sta se malo skrivala, tako da preverimo čez dva tedna ko imam morfologijo. Takrat bom 21t 2 dneva. Jo pa imam pri svojem ginekologu, tako da ne poznam drugih za priporočila. Mi je pa bilo všeč, ker je sestra že ko me je naročila za morfologijo rekla aha točno, tu sta dva, potem moramo rezervirati malo več časa za pregled user posted image

(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 616
   RE: Septembrke 2019
30.4.2019 12:11:25   
Malinca07
Jaz sem se seveda pozanimala v lekarni in je bilo receno, da dokler ni v prevelikih kolicinah, ne skoduje. Sama si dam res po eno kapljico v vsako nosnico in pa samo zvecer pred spanjem, torej umes mine vsaj 12 ur. Hvala za skrb. Bom pa vseeno probala se kar z navadno raztopino, da vsaj malo prekinem z operilom.
Super za pregled in da je z obema pikicama vse ok :) Morfologijo imam pa tudi sama pri osebni ginekologinji, tako kot nuhalno in prav zaprav sploh ne poznam drugih. 
Kako ste ostale, ze na dopustu ali se v sluzbi? Jaz sem vceraj se morala za par urc delat, sedaj pa do ponedeljka fraj :) 

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 617
   RE: Septembrke 2019
30.4.2019 14:19:35   
Malinca07
Moja matematika, 24 ur mine med jemanjem kapljic :)) 


(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 618
   RE: Septembrke 2019
30.4.2019 17:35:13   
sashy
Pozdravljene,

Sem se nazadnje oglasila se bolj na zacetku, potem se je pa toliko dogajalo, da se nisem imela casa.
Pri meni je vse ok. Trenutno sem noseca 21t in 1d. Pri 19t sem imela morfologijo pri dr. Likarju iz Postojne. Vse je bilo b.p. in baj eda bomo imeli se eno puncko. Za seznam to moja sedma nosecnost in sesti otrok. Rok pa imam 9.9.2019 stara sem 30 let.
Tudi jaz imam ves cas poln nos pa nisem prehljena. Prav nadlezno je, ker se ne da normalno dihat in spat. Za enkrat nic ne dJem v nos, ampak si sako dobro cistim nos.
Gibe ze zelo dobro cutim tudi cez trebuh. Prve gibe sem zacutila ze v 18. tednu. In res je otrok bolj aktiven ce se poje kam sladkega.
Koliko ste pa pridobile kaj kg od zacetka do zdaj? Jaz sem ze na +7, je pa tako, da sem se zredila za 4kg se preden sem vedela da sem noseca v decembru.

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 619
   RE: Septembrke 2019
30.4.2019 17:47:50   
naty1989
Za Operil ne vem če se lahko uporablja. Sama sem hvala bogu ok zaenkrat, od kar sem noseča nisem še bila prehlajena, nos tudi nimam zaštofan...tako da je ok.

Imam pa neko vnetje spet oz.začetek. Canesten moram jemat 3 večere. Je že katera jemala to? No upam da pomaga, bi se že rada rešila teh vnetij, zdaj v nosečnosti je kar pogosto. Pred tem pa nikoli nisem imela bilokakšnega vnetja.  

Sparkless

Super da je vse ok z obema. Sem te glih mislila vprašat kakšnem bo spol, ali oba enako ali oba spola. 

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 620
   RE: Septembrke 2019
30.4.2019 23:07:35   
Ribica **
Naty, jaz sem imela prejsnjic skoz vnetja, pa dobila vagisan, ki ni nic pomagal, enkrat poleti mi je pa en drug G dal canesten in rekel, naj bom doma brez hlack in "luftam", to mi je pa koncno pomagalo in je bil pol mir prakticno do konca. Zdaj sem si kupila se intimno milo od canestena, je ena tule predlagala, pa sem se parkrat s tem umivala, ko se mi je zdelo, da se zacenja vnetje, kakih vaginalet pa tokrat se nisem rabila, na sreco. Canesten vaginalete odsvetujejo samo v prvem tromesecju, tako da brez skrbi. Samo en navaden vlozek (ne dnevni) si daj gor za ponoci, ker je kar packarija, ko gre ven. :)


Jaz sem pri 19t na 4,5 kg plusa, minusa vmes ne stejem, ker od minimuma je se vec plusa 🙈 ampak se ni sile, samo trebuh se mi zdi velik in me je malo groza, kaj sele bo. Prejsnjic sem imela takega pri dobrih 5 mesecih, ne ze pri stirih 🙈 
Nos pa imam zamasen zjutraj oz si zjutraj najprej nos brisem, mi pa pogosto tece kri, se sicer ne ulije, je pa kar motece vcasih. Je normalen pojav v nosecnosti, nekje sem zadnjic brala, da si kao 12 ur po krvavitvi iz nosu naj ne bi izpihaval nosa, ves da. Operila in podobnih reci pa nic ne uporabljam. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 621
   RE: Septembrke 2019
1.5.2019 20:36:42   
smile_1
Sashy, jaz sem danes polnih 22t in sem na +6. Super bi mi bilo tam do +14, ce bo ratalo. Jem pa vse normalno, samo zvecer se pazim, da ne prevec. Izogibam pa se cukru, ampak ne uspe ves čas 😀😀😀

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   RE: Septembrke 2019
2.5.2019 17:21:04   
naty1989
Sashy

Se te spomnim, ko si pisala, da vas je pri vas že toliko, ste najštevilčnejša družina tu gor če se ne motim. No super da je vse b.p. Samo tako naprej. 

Meni je rekel G, da zdaj sem vse te glavne uz-je dala skozi, vidli smo da je vse ok, da ni nobenih napak ali kaj podobnega, vse štima, zdaj pa samo gas do 40 - ega tedna. 

Ribica**

No tudi jaz sem poleti ponoči brez hlačk, ko je vroče tak ne morem z njimi spat, ampak bi rekla da to zelo pomaga. Samo malo bo še treba počakat da se to prakticira pa mislim da bo počasi konec s temi vnetji, no vsaj upam. Drugače me hvala bogu nič ne peče in ne srbi, samo sloz mi nekaj najde. 

Zanima pa me če ste že kaj razmišljale kdaj boste šle če boste v starševsko šolo? Jaz oz.midva sva se kar hitro prijavila, ker sva mislila da bova težko prišla noter in sva že drug teden na vrsti. Konec maja pa jo že zaključima. Mogoče je res malo prej, ampak meseci tako letijo, junija bi težko hodila tako pogosto tja, potem pa ostaneta samo še julij in avgust, takrat so pa dopusti tudi in je težje. 

(odgovor članu smile_1)
Neposredna povezava do sporočila: 623
   RE: Septembrke 2019
2.5.2019 17:23:49   
naty1989
Zredila se pa nisem veliko, 4 kg. Tudi bom ju3 22 teden že. Se vam tudi zdi da ta nosečnost prehitro mineva? Haha. Meni prehitro. Se pa zelo pazim pri hrani, zvečer probam ne večerjat ali samo kak jogurt, solato, kaj lahkega. Pa pazim pri sladkarijah. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 624
   RE: Septembrke 2019
2.5.2019 17:58:45   
Speluzla88
Jaz sem tudi nekje vmes napisala, pa se je zgleda izgubilo 😁


23.9.20191.otrok70% da je fant

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?