Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, lulala v mejah normale, roke mi še vedno umirajo- zjutraj se počutim, kot, da bi imela dva kavlja v rokah, ne pa prste, toliko so mi odreveneli
.
.
prehlajena, zato me še bolj skrbi. Tudi mene že grabijo strahci. Baje je najvažnejša psihična priprava. Če ima katera kakšen nasvet za sproščanje, naj ga prosim zaupa. Zdaj berem knjigo od Eve Hrovat Kuhar "Izziv poroda" in moram rečt, da je kar zanimiva knjigica. Lep dan!
, kokolo.
dež. To mi čist nič ne paše. Pa ti popadki me skos neki hecajo - so že full močni in že skoraj popokam in grem, potem pa kot strela z jasnega ponehajo, tak da sem zdaj že čist zmedena
in sploh ne vem a bom vedla kdaj bo pravi čas al ne. Drugače pa je naš mali princ zeloooo aktiven in nič ne kaže, da bi se kaj umiril. Sicer pa sej je prav tako, tako vsaj vem da je vse ok! Lep dan vsem
in