|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Že celo večnost brez seksa
26.5.2006 20:52:37   
Anonimen
Z možem očitno preživljava zakonsko krizo. Čeprav se mi ne zdi, da kaj posebej ne bi štimalo. Problem pa je, ker sploh ne najdeva ali pa ne želiva najti čas za seks. Seksala nisva že skoraj dva meseca! Pa ne, da se ga ne bi želela ...JAz si ga že želim, a moj je vedno tako zaposlen in utrujen.
Ne vem, kam to vodi. Drugače se pogovarjava, sva prijatelja, vendar vse bolj le prijatelja. Zgleda, da se ne privalčiva več. Kake so možnosti, da tak zakon normalno funkcionira?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Že celo večnost brez seksa
26.5.2006 21:01:38   
Anonimen
Zakon? To se mi zdi potem bolj prijateljska veza...tudi pri nama se dogaja podobna zadeva..no midva povprečno enkrat na teden in to na mojo pobudo..včeraj zjutraj mi je moj dragi rekel, da mu nekako sploh ni do seksa...ker sem 6 mesecev noseča se mi seveda zdi, da mu nisem privlačna in to seveda boli...no v resnici se mi zdi, da ni tako telo pomembno kolikokrat..jaz bi se npr. želela o tem pogovoriti, moj dragi pa se raje zavije v molk..v zadnjem času opažam, da imajo zakonci probleme s pogovorm..vsaj jaz sem taka, da rada razčistim oz. se pogovorim..nekako mi sploh ne gre v glavo, da dva meseca nebi seksala in bi mi moj stalno trdil, da je utrujen..lahko gre za kakšne druge probleme, ki so čisto rešljivi z pogovorom..pa kaj ko se je včasih tako težko pogovarjati...ne vem, na tvojem mestu bi se jaz hotela pogovoriti, če se le da..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Že celo večnost brez seksa
26.5.2006 21:05:26   
Anonimen
Saj sva se že neštetokrat pogovarjala, pa sam ne ve, kje je vzrok. Sem se pa že naveličala težit in tud ves čas samo jaz dajat pobudo. Zato pa zdaj na tem področju kar vegetirava.
Ne vem, da bi si iskala ljubimca, mi ni. Torej je najbolje, da se sprijaznim, da pač seksa ne bo več oz. zelo zelo poredko?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Že celo večnost brez seksa
26.5.2006 21:14:02   
Anonimen
Ej sory sploh ne vem kaj naj ti rečem, ker sem v podobni situaciji...kaj naj..tudi meni je dojadilo, da stalno dajem pobude in se vlečem k njemu...se mi zdi včasih prav zamalo..po drugi strani pa mu ni odveč kakšno porno stran na netu prečekirat..se mi zdi ful zamalo..gremo dalje..čas bo prinesel in naredil svoje..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Že celo večnost brez seksa
26.5.2006 21:49:32   
Anonimen
Punce niste edine ki premalo seksate tudi jaz nisem že celo večnost.Če moškemu večkrat ni do seksa ima sigurno kakšne teževe ali v službi ali pa kje drugje.Pri nama je že tako, ko pa mene večkrat ni doma po celi dan pa on večkrat gleda porniče zakaj pa z mano noče seksat pa ne vem.Anonimna vprašaj ga če ima kakšne probleme,da mu zaradi tega ni do seksa,če ne pa skupaj poglejta kakšen pornič lahko da mu potem zapaše.Lahko se pa en dan ko ga čakaš da pride iz službe  malo zrihtaj moškemu je to všeč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Že celo večnost brez seksa
26.5.2006 21:53:16   
Anonimen
Če iz svojih izkušenj povem, so moški malo strahopetni, ko je ženska noseča. Bojijo se, da bi otroka poškodovali. Je pa tako, da so itak moški iz marsa, mi pa iz venere in jim je velikokrat lažje, da se zaprejo vase, kot pa da bi se pogovorili in pač povedali, daj je narobe.
Pri nama je bilo tudi krizno obdobje, ko je vedno pobudo dajal on, jaz pa sem ga kar nekajkrat zavrnila, da sem utrujena ali da mi ne paše in njegov ego je bil seveda na dnu, tako, da je rekel, da ne bova več seksala, če ne bom jaz dala pobude. In sledili so meseci, ko sem morala vedno jaz začeti. Sem se pa kar malo zamislila, ko me je potem on 2x zavrnil, to, pa boli, ja!! Ampak, če se imata dva rada, se vse poštima.
Prepičana sem, da se bo pri tebi, ki si noseča, po porodu spremenilo in nikar ne misli, da mu nisi privlača, saj vendar nosiš njegovega otroka, to pa je nekaj najlepšega.
Tebi, ki pa brez razloga nimata spolnih odnosov, pa želim, da ta obdobje čimhitreje mine in da v prihodnje vse zamujeno nadoknadita. Ne morem pa, da se ne bi vprašala, ali nima mogoče kakšno drugo? Ne vem, bodi pozorna, ker nekatere prevarane ženske pravijo, da si največkrat zakrivaš oči in nekatere stvari pač nočeš videti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Že celo večnost brez seksa
26.5.2006 22:24:44   
Anonimen
no sem mislila da sem edina.
vem, da imava nekaj problemov in nerazčiščenih stvari, ampak se mi zdi, da sva oba samo še bolj napeta, ker ne seksava.

meni se ne da več nagovarjat in pogovarjat in pregovarjat.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Že celo večnost brez seksa
27.5.2006 9:55:31   
Anonimen
Jaz sicer nisem v taki sutaciji kot ve, ampak tudi pri nama se to dogaja 2-krat ali 3-krat na mesec. Pa skoraj vedno sem jaz pobudnica in ga jaz začnem rajcat. Zakaj pa ne bi on enkrat mene, čeprav je nor na sex? Ne vem, mogoče mu tako bolj ugaja. Sicer se s tem preveč ne obremenjujem. Potem pa mi včeraj pošlje iz službe sms: "Zakaj mi nisi včeraj dala?" Ja majka mila, a se me ne znaš sam vzet, saj mu nisem nikoli dala vedeti, da me ne sme začet obdelovat!

Upam, da se bo pri tebi situacija spremenila in da ne boš zaradi tega potrta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Že celo večnost brez seksa
27.5.2006 10:44:49   
Anonimen
Ne-seks je običajno dober znak, da v zakonu oz. partnerstvu nekaj generalno ne štima ali pa se je le-ta nekako izvodenel.
Vsaj pri meni je bilo tako.

Sama praviš, da normalno komunicirata, da sta prijatelja. V zakonu je tudi ta element nujno potreben, vendar če v zakonu dobivaš samo prijateljstvo, to ni več zakon, ampak prijateljstvo. In prijatelj nam je lahko marsikdo, moški, ženska, otrok,....kdorkoli, ne glede na starost, spolno usmerjenost,....

Za dober zakon pa je nujno potreben tudi "dober seks". Tudi zaradi tega izberemo takšnega zakonskega partnerja, ki nas spolno privlači. Če ne bi bilo tako, bi lahko izbrali kogarkoli....

To je moj odgovor na tvoje vprašanje, če lahko tak zakon normalno funkcionira.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Že celo večnost brez seksa
27.5.2006 13:40:45   
Anonimen
Oj mic, kako lepo si to napisala res.... se popolnoma s tabo s trinjam. Tudi mojemu ni do sexa.. nisva sexala sigurno ze 2 meseca. Jest osebno nisem neki sex manijak, samo ce si nemorem privoscit vsaj enkrat na teden sex... me to zre... Zaradi tega sem vse bolj obremenjena in zagrenjena, ker nevem v cem je razlog tega. Seveda, pogovarjala sem se z njim ze nestetokrat, nikoli mi ni dal odgovora da bi rekla OK, bom skusala kaj popravit, ali da bi mu rekla.. "ti verjamem". Njegovi odgovori so NEVEM. Kako naj verjamem temu odgovoru, ce nekaj res mora bit narobe ce mu ni do sexa. Zakaj potem ko spi ob meni mu ponoci "pride" zaradi "mokrih sanj".............. to se mu je ze 6 krat zgodilo pa spi zraven mene!!!!!!
Ceprav mednama vse stima samo sex... sem odlocna da nebom NIKOLI VEC dajala prva pobude za sex, dokler se ne bo sam spravil "na mene"... vendar, cakala predolgo nebom... imam v mislih samo se mesec dni, potem bom pa jest zaigrala drugace. Ker jest mu nemislim biti prijateljica, zelim si partnerja ki me bo lahko zadovoljil tudi kar se tice sexa.

Tako da, Anonimna jest te cist zastopim... svetovat ti pa nevem ker sem tudi jest v istem "dreku".

In tiste, ki pravite pogovor pogovor pogovor.... to ne pomaga... vcasih je eden od partnerjev toliko butast da bo govoril samo NEVEM zakaj mi ni do sexa... ceprav VE..... in dokler drug partner ne zaigra malo drugace bo zmeraj tako.

Vso sreco ti zelim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Že celo večnost brez seksa
27.5.2006 15:49:04   
Anonimen



Pri nama je ravno obratno. Moj bi stalno user posted image , meni pa nekako ni. Sem nekaj mesecev po porodu, po cele dneve sem sama z user posted image , ker user posted image  dela. Čez dan kuham, pospravljam, se ukvarjam z otrok, delam kaj okoli hiše, zvečer padem v posteljo in mi ni do ničesar. user posted image



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Že celo večnost brez seksa
27.5.2006 17:27:45   
poliloni
težka situacija - predvsem zate... In na žalost nimam rešitve, lahko te le potolažim da je to pogost pojav, ki pa nam kravžlja živce.... Vem, da ti besede:nisi edina ne bodo pomagale, a naj ti vsaj malo olajšajo zadevo.
Če pa izveš za magično rešitev jo pa le objavi na RRju - ti bo marsikatera hvaležnauser posted image

< Sporočilo je popravil poliloni -- 27.5.2006 17:32:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Že celo večnost brez seksa
29.5.2006 15:34:06   
Babaloo
Ja, a pa si dala kako pobudo za sex, ali tudi ti samo vegetiraš.
Napiši kako seksi SMS sporočilo, kupi novo perilo, ... prižgi svečke.....
Najdita kaj novega. Začni se truditi, ker se bosta čez par mesecev res samo prijatelja.
Jaz zase že vem, da če se mi lušta, navalim- če je le doma.
Ko pa ga zadnjič ni bilo ,sem mu pa kar mejlu napisala, da se mi strašansko lušta seksat.
Prav fajn večer je bil........
Če pa ne bo palilo, je pa nekaj drugega narobe!!!!!!! Mogoče ima pa probleme s potenco in ga je sram s teboj govorit????????
Nama se je tudi že zgodilo, ko je bil pod stresom zaradi službe, pa nisem delala kakega haloja, ampak sem ga lepo potolažila, da ni to še nič narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
29.5.2006 15:40:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Že celo večnost brez seksa
29.5.2006 23:36:00   
Anonimen
No,da vas vse nesrečne potolažim.Midva nisva že eno leto!!!! Vmes sem bila noseča in rodila januarja,pa še zdaj nisva.Ko sem bila noseča je bil vzrok otrok, zdaj pa ne vem kaj.Pa ga tut več ne sprašujem,ker se obupala.Čist otopela.Vidim pa da porno strani na netu pa laufajo.Včasih mi ni kar nč jasno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Že celo večnost brez seksa
29.5.2006 23:39:01   
natalia
midva tudi zadnje čase vegetirava!! rekord je če v enem mesecu kakih 5x. ali sem jaz totalno utrujena, ali hoče zjutraj čarat, pa bi jaz še spala... eh...

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Že celo večnost brez seksa
30.5.2006 11:57:38   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pa ga tut več ne sprašujem,ker se obupala.Vidim pa da porno strani na netu pa laufajo.Včasih mi ni kar nč jasno.

Meni je pa jasno. In to samo iz zgoraj napisanega. Tako, da interes je, samo ne s tabo. Zakaj? Ne zaradi tebe ampak zaradi neta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?