|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 59 60 [61]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 7:31:35   
*hana*
Jutro!

Ha, pa sem prva, se je Hana že na veliko cca pol ure pogovarjala in telovadila po posteljici (čisto budna), potem sem pa vstala in ji za foro dala dudo......zdaj pa spiuser posted image user posted image

Kaže, da je najbolje, da se dobimo jutri nekje v okolici Lj.. meni je vseeno kje in kdaj, samo da se da parkirat, tako da povejte kje. Dali28, seveda se nam pridruži!!!!
lonja, lahko pa se danes pripelješ na Gorenjsko, midve morava nekaj dvignit v Sončku in greva na Bled.

Sem gledala napoved za konec tedna.......30 stopinjuser posted image user posted image user posted image  pa smo le dočakaliuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 8:00:58   
LE&TA
Tadruga pa sm jst!!user posted image

Ponoči se je zlilo, zdej pa čakam da se megla dvigne da gremo ven. Včerej je blo res ful vroče, sam jst Tinkare kr ne upam še slečt v kratek rokav. Mislim da bo to na morju, gremo 30.6., še malo!!user posted image

Neki me zanima, kako vozite svoje user posted image  v vozičku, da gledajo vas al naprej v smeri vožnje??

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 8:50:33   
lonja
Hoj,

Hana, dans ne bom uspela na Bled. Ko ste včeraj omenile četrtek, sem ga dala v spomin in si sredo splanirala drugače. Šibava v BTC, pa pol še malo okoli po Ljubljani.

Če ste za, se dobimo jutri ob 10.30 v Rožni dolini (npr.pri gostilni Čad, pod Rožnikom), gremo pol lahko v Tivoli ali pa na Rožnik. Je pa v bližini tudi zelo dobra mnjam slaščičarna Galerija Grad, kjer imajo mnjam sladoled.

Ne bom pa nič huda tudi, če predlagate drugo lokacijo in las. Se bova pol midve prlagodile.

Pa, pa, princeska se zbuja, šibam v akcijo!

lonja user posted image  in Ajda user posted image  

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 9:04:36   
ajdaN
No dobro jutro. Se samo na hitrco oglasim, ker mali že vriska po posteljiuser posted image .

Pri nas še nisva nobenega obroka zamenjala v celoti. Si tudi sploh ne predstavljam koliko količinsko naj bi pojedel, da bi zamenjal obrok. Pri nas zdaj poje cca 120ml kašice. Pa potem še poplakne čez z mlekom.

AlenkaIST tudi pri nas smo končnooooooo dobili malo ritma odkar uvajamo GH. In sicer je zjutraj okrog 6, pa ob 10, 13, 15, 17.30 in 19.30. Zdaj vsaj vem da če se mi dere se ne dere od lakoteuser posted image .

Sračka pa pri nas zelo slabouser posted image . Ponavadi se ful napenja in ko začne smrdet ga grem previt, pa je samo malo drekca v plenički. Potem mu pa nogice pokrčim, da se še malo pomatra. Pa še to ne vsak dan. Dans dobi suhe slive, da vidim če bo kaj pomagalo. slivov sok dva dni nazaj ni.

V kratkih rokavih je pri nas bil že kar nekajkrat - nazadnje ko je bilo tisto toplo vreme. Pa zdajle že 2 dni. Pa danes bo tudi. Oz. danes bo kar v bodiju brez rokavčkov, čez pa pajacka s kratkimi rokavi in hlačami.

Je pa pri nas osvojil obračanje, kadar se mu da. Včerej se je v 5 minutah ene 5x obrnil na trebuh pa 1x na hrbet. Na hrbet mu še ne gre - je lažje če se začne dret, pa ga potem mami obrne aneuser posted image . Če mu pa že rata, pa pozabi glavo gor držat in z vso silo udari ob tlauser posted image .

Voziček imam pa tak, da ko bo v športnem delu bo gledal stran od mene - edino to me moti. zaenkrat je pa še v sedežu - se mi ne da spet športnega dela gor tlačit, da se bo gospod potem spomnil da mu po možnosti še zmerej ni všeč. Ampak ga bo treba kmalu prestavit, ker mu nogice že zdavnaj mahajo čez, pri glavi mu pa manjka samo še kakšen cm.

V LJ bi midva tudi prišla, ampak 10.30 je čist prezgodnja ura za naju. Takrat midva lahko šele štartava. Žal. Pa tudi moja orientacija za po LJ je bolj švoh.

No tako, naše dete ni več zadovoljno z vrtiljakom, tako da ga moram it počas zrihtat. LP.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 9:09:24   
AlenkaIST
Juhuhu sonček je tu!!

Prvič: patronažna je meni že na začetku povedala da pride okoli 5.meseca ravno zaradi uvajanja goste hrane. In zdaj pride vsak čas (bom pol napisala kaj ona svetuje)

Drugič: Saro imam že 2 dni v kratkih rokavih. Sploh če jo dam v avto. Roke ima tople po hrbu skoraj mokra. Torej zakaj bi jo oblačla. Sama sem tudi samo v majčki z naramnicami. Ko pa zaspančka jo pokrijem z dekico.

Še to. Včeraj je čofotala v bazenčku na sredi dvorišča. Sem jo mal s kremo namazala pa v kopalkice dala in je uživala. Po končani akciji sem se morala še sama preoblečt ker sem bila čist pošpricana user posted image

In tretjič: meni je vseeno kje se dobimo. Tiste ki ste iz LJ, če imate v bližini kakšno sprehajalno pot in dobro 'gostilno' se javite.
Drugače pa sprejmem tudi Lonjino idejo. Zna bit luštno če bo res 30 stopinj!

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 9:13:18   
meta22
Hojla čvekice!

jaz pa ga še nekako ne upam v kratke rokave dajat. ma spodaj bodi brez rokavov. gor pa bodi z dolgimi rokavi, pa dolgo trenirkico čez. je pa tudi naš grofek včeraj ful užival brez zokenčkov. nogice so samo letele!!! od včeraj naprej normalno kakamo. upam da bo tako tudi ostalouser posted image user posted image user posted image
ja, tudi pri nas o patronažni v tem času lahko samo sanjam! je bila vsega skupaj samo 3-krat do prvega kopanja. potem je pa rekla, da sem tako spretna da je ne rabim več!user posted image  sem se samo zasmejala pa si mislila svoje.
kje se dobijo najcenejši bazenčki za naše user posted image !!!pa tisti polovični šotorčki??? gremo na začetku julija na morje, pa bi rada nabavla. pa razmišljala sem o gugalnici. sem ga zadnjič pri prijateljih, ki imajo dve letnega mulca, dala v njegovo gugalnico, pa je kar vriskal od veselja. a boste vaše že dale v gugalnico?

te nahrbtnike za nošenje pa imajo tudi v pikapolonici. sem gledala njihov katalog. sicer ni tak fajn kot ta o katerem se pogovarjata LE&TA in lumpy. cena je pa 7.900 sit!!!

AlenkIST a lahko pošlješ kako slikico tistega lesenega stolčka, al pa ga vsaj malo opišeš. jaz bi tudi najraje lesenega nabavla. pa so mi kar malo dragi. tale tvoj je pa kar poceni. sem gledala enega v pikapolonici za 8.000 sit, pa je bil čist navaden.

 
grem malo pucat hišo, ger naš grofek spi. zjutraj ponavadi spi od pol devetih pa tam do pol dvanajstih. takrat imam tudi največ časa da kaj naredim po  in izven hiše.

fajn se mejte danes, zgleda da bo sončekuser posted image user posted image user posted image !!!

LP
Meta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 9:16:03   
*hana*
AjdaN, saj po mojem bodo druge za, da se dobimo malo kasneje.
Glede tvoje orientacije......lahko se dobiva ob 10.30 nekje v Kranju (npr. pred MC)in lepo pelješ za mano in sva malo čez 11.00 pri Čadu. Sporoči.
Aja, meni je lokacija zelo OK.

No, saj tudi moj Bled odpade danes, jo morava mahniti proti Ljubljani, ker grem v službo nekaj iskat in malo domov (v Domžale).

Lep dan vsem!!!!

Dajte do zvečer, ko pridem malo pokukat potrditi uro in lokacijo, da se takoj jutri zjutraj vem obrntuser posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 9:19:39   
AlenkaIST
AjdaN povej kaj poznaš pa kdaj tebi ustreza. Saj ponavadi ne končamo prej kot v eni uri user posted image  Te bomo že počakale.

Meta22 slikice nimam, razen če počakaš da ga oči sestavi pa da ga poslikam. Bom pa pogledala če je na navodilih kaj....

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 9:21:03   
ajdaN
Ja *hana* to bi pa šlo. Tista ura bi pa meni ravno nekako odgovarjala. Če pa še pred mano peleš pa sploh super. pol sva midva za. Sicer se bova malo kuhala, ker nimava klime ampak bova že nekako.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 9:21:59   
AlenkaIST
Majhen bazenček, ravno za zdele sem kupila v Tušu za jurja. Ga je pa tud skoraj 3-letna nečakinja sprobala in je bil še ravno dovolj velik user posted image

Mogoče bi blo za pogledat v Sparu,... otroške štacune imajo ponavadi nabite cene, razen če ni kaka akcija.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 9:26:53   
AlenkaIST
A pol rečemo

OB 11h PRI ČADU

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 9:57:30   
*hana*
Evo, sem še tukaj, ker se naš oči ne spoka iz kolapniceuser posted image

Ok, ob 11h, par minut verjetno čez, ker v pol ure iz Kranja je bolj na hitrouser posted image

AjdaN, bova poskusile, če se zbaševa obe (seveda so problem vozički), greva lahko z mojim.
Aja, nimam več Twingauser posted image user posted image , tistega, ki si videla, ker potem pa sploh ni šans, da se nabašemouser posted image user posted image

Zdaj pa res šibam.
Čau

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 10:27:38   
meta22
AlekaIST, bi te prosla ja, če ga poslikate, ko ga sestavite. nisem ravno iz lj, pa se mi zaradi stolčka ne splača tja peljat. pol 'pa še dober nebo. mater kompliciram. sem opazla odkar imamo našega grofeka, vse stvari milijonkrat preverim, pa sprobam, pa ... samo da je našemu grofu vse o.k.!!!user posted image

LP
Meta

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 11:00:16   
AlenkaIST
Evo obiska je konec. Da povzamem

Ob 8 vstane jo podojim. Ko se potem zbudi naj ji dam sadno kašico. Opoldne lahko začnem z zelenjavo oziroma zelenjavno juhico. Cvetača, brokoli, krompirček,... popoldne je zopet na vrsti sadje. Zvečer mleko.

No tako hitela še ne bom. Bom najprej zamenjala sadnje z zelenjavo. Imamo še mesec dni do 6.meseca. Takrat pa že. Je škoda da teh par kapelj svojega mleka ne izkoristim. Bom poskenirala list prehrane pa če katera želi ga pošljem.

Aja, pa ne se ustrašit če date otroku korenček in ga pokaka še v koščkih. V tem času prebava še ni urejena in je to normalno.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 11:19:23   
AlenkaIST

....sem hotla tu prilepi pa mi ne uspe....


_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 11:29:44   
Anonimen
Ojla

No, mi smo danes spet spali do sedmih (od devetih do sedmih). Samo jo je pa včerajšnje grmenje okrog desetih zbudilo. Ampak hvala bogu ni bilo panike in jo je mami samo malce pozibala in je že spala nazaj.

Smo pa ravno zdajle jedle surovo jabolko in hruško, pa še vseeno ni šlo gladko po grlu. Se mi zdi, da ji doma pripravljeno ne odgovarja.

AlenkaIST, jaz bi te prosila za tisti list. No, sej imam tudi jaz enega doma, sam mogoče je tvoj kej drugačen.

Sicer ta teden ne bomo še nič probavali zeljenjave, ker imamo v nedeljo krst in nočem, da bi bilo do takrat kaj narobe. Bomo začeli s ponedeljkom. Me prav zanima, kako ji bo tisto šlo po grlu, ko je treba vse doma pripraviti.



(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 11:32:42   
bobika
Pozdravljene!
Še prejšnji teden sem imela čas za forum, ta teden pa tudi meni primanjkuje tega časa.
Bom nahitro napisala kako in kaj je pri nas.
Kakamo še vedno ne. Danes bo že 5 dni od zadnjega kakanja.
Poskusila je že jabolko, hruško in včeraj korenček. Vse je bilo v obliki sokeca in so ji okusi vsi zelo ugajali, še posebe hruškica.

Po trebuščku in rokicah ima že nekaj časa nekakšne flekece, pikice v večjih obsegih. Ima jih že dobra dva tedna. Vmes so se žačeli že luščiti. Včasih so majn vidni, včasih pa bolj. Imela jih je že pred uvajanjem hrane. Videla je tudi pedatrinja in nič ni rekla. Mene pa vseeno skrbi, kaj bi naj te pikice bile. Po teh flekecih je tudi koža zelo suha. Mažem jo samo z mandljevim oljem. Kako naj vem, če je vseeno alergija na hrano, ki sem jo pojedla jaz oz. zdaj jo je manca? Mislim,pa da na jabolko, hruško in korenček ne bi smelo biti nekih alergij.

Po novem imamo problem s spanjem. Ni šans, da še sama lepo zaspi. Zvečer je že tako utrujena pa noče sama v poslici zaspati. tudi podnevi je enako. Ko pa jo vzameš v naročje pa v parih minutkah zaspi. Ne bi je rada tako razvadila, saj je že sedaj teška, kaj še le bo. Kako vi uspavate svoje user posted image ?

Lepo izkoristite dan.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 12:15:22   
AlenkaIST
Tiste ki bi rade kopijo lista s prehrano mi na Z.S. pošljite e-mail naslove !

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 12:33:29   
tinkamiška
Meta in ostale zdejle sem vidla tak bazenček kot ga imamo mi(si lahko pogledate v albomu) v Mercatorju za 1.990 sit in tiste polšotorčke tudi za enako ceno.

lp,
tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 13:16:17   
AlenkaIST
Sem se nekaj spomnila....

A ima katera knjižico z naslovom Prehrana dojenčka? Spredaj je modra in en dojenček spi, zadaj pa zelena z medvedkom na sredini.

Če bi jo katera rada jo lahko probam dobit pa jutri prinesem??!!

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 15:26:55   
AlenkaIST
.........ne menite se zame....nekaj probavam....

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
   RE: JANUARSKE MAMICE
14.6.2006 16:34:29   
XXYY
No pa začnimo na začetku:

Januarke 2006 - na juriš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
   RE: JANUARSKE MAMICE
25.6.2006 0:04:34   
Dali 28
Hoj čvekice!
Moje morje je prestavljeno za par dni tako da sem spet tu.Verjetno gremo v ponedeljek-vsaj upam če ne bomo v tej Ljubljani zgoreli.user posted image
Pri nas v stanovanju je tako vroče da smo skoraj celi dan zunaj in šele proti večeru pridemo domov.Se mi zdi da je Tijana tudi malo nervozna zaradi te vročine.Sem brala kako napredujejo otroki s hrano.Moja je že probala vse kašice seveda te ko lahko in nemara bučkuser posted image .Pljuva na vse strani.Danes smo probale višnjo in jo je zelo hitro pojedla.user posted image No ja drugače pa če imamo za kosilo kako lahko hrano ji malo dam ampak čisto malo.Tako je v sredo jedla ribo-oslič.Kaj pa vem a je prav ali ne ampak mi to prakticiramo.Kar se obračanja tiče smo pa pravi majstri.Iz hrbta na trebuh in obratno po celi zakonski postelji tako da jo moram ograditi s povštri da mi dol nepade.Imam pa en problem.Moje drago dete skoraj nič ne pije.Malo se bojim dehidracije v tej vročini.Na flaško ni šans-niti vodo, niti sok, niti čaj skratka nič.user posted image  pije pa mislim pije to je skoraj da je po žlički.Ko je bila mlajša je pila čaj po flaški zdej pa flaško dobeseno stran daje.Sej ji dajem po žlički samo nevem ali je dovolj ker gre pol itak ven iz ust.Kaj naj naredim da po začela piti po flaški?user posted image Drugače pa spimo celo noč-včasim se zbudi okoli štirih pa ji dam samo dudo pa spi do pol sedmihuser posted image user posted image user posted image .
No toliko zaenkrat
Lp

_____________________________

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
   RE: JANUARSKE MAMICE
25.6.2006 0:48:35   
Anonimen
Dali, novo temo za januarke smo odprli, ker se je tukaj že preveč strani nabralo. Tukaj imaš link. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=962015

(odgovor članu Dali 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 59 60 [61]
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 59 60 [61]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?